kepica
|
Dobro jutro hvala za kavo Mjamsi, je bla dobra Hura, končno petek. Tko sem ga težko dočakala. Ta teden sem totalno sesuta, popoldne bi šla po kosilu samo spat, komaj dočakam večer, da se zvrnem v posteljo in zaspim kot polh. Po vrhu za piko na i me pa še izcedek spravlja ob živce. M naj bi dobila šele nekje v torek, me pa izcedek heca že od ponedeljka in se sploh ne vlije. Vsak dan ga je za pol mini vložka, rjav, in ne ve ali naj se vlije ali bi pacal še naprej in me delal živčno. Ponavadi imam pred M ali pa, če sem noseča, napete prsi. Ta mesec tega ni, kar je najbolj čudno. Trebuh imam napihnjen, da me je že mali včeraj spraševal, če sem noseča (pri 4 letih), na wc-ju sem pa tudi neprestano. Torej, vse skupaj neka zmeda. Danes grem po test, da jutri zjutraj preženem vse dvome. Upam samo, da ne bom prezgodnja, ampak bom lažje živela, če bom naredila ta test. Kaj pa je tistih nekaj € proti mojim živcem . Kakorkoli, izcedek ne napoveduje nič dobrega, kakršenkoli bo že rezultat, vseeno pa bi rada vedla, če je bil slučajno zgodnji ss, da vem povedati G, ker imam čez 14 dni pregled in upam, da mi po 3 oz.4 ss že pripadajo kakšne preiskave. Uf, sem se razpisala Kar malo preveč za zjutraj Mal sem se morala razgovorit, ker mi ravno paše o temle govort, pa sem sama v službi in ste ve prve priletele na mino Lepo jutro vam želim, naj vam petek čim prej mine in uživajte čez vikend. Pa seveda, čim več
|