|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: M ne pričakujem Julija
25.7.2008 11:17:28   
aqua77
Ojla!!!

aquica se javlja na raport!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

KAK STE KAJ PUPE...????? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Pri meni situacija normalna.... Znakcev nobenih......user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 2301
25.7.2008 11:18:26   
sonček85

majch:sem pogledala kdaj si se vpisala in sem videla da 3.1 2008-takrat sva midva z dragim imela 2 leti sedaj 3.1.2009 bo pa že triuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

lepo se imejte

< Sporočilo je popravil sonček85 -- 25.7.2008 11:20:04 >

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2302
25.7.2008 11:20:41   
sonček85
sej imaš še samo 2 dnio potem pa delaš testek ,a ne?

držimo pesti da bo plussssssssssssssssssssssssssssssssss

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 2303
25.7.2008 11:21:57   
dini
Jst te obvestim:)

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2304
25.7.2008 11:25:11   
Anonimen
evola... Jst sem tudi še tuki user posted image user posted image user posted image

Navijam... Sicer tudi jaz danes še kar delam, tko da nima toliko časa, ampak vsake 3 minutke ko imam fraj vas prečekiram user posted image user posted image

Sonček z veseljem te obvestimo samo da ne bomo motile user posted image user posted image

Majch... ti si meni sumljiva... user posted image user posted image

(odgovor članu dini)
  Neposredna povezava do sporočila: 2305
25.7.2008 11:29:54   
dini
Še malo pa delat, drug teden pa zjutriuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2306
25.7.2008 11:31:59   
Tiki55
Jst tud vsake tolk časa švignem na RR med delomuser posted image user posted image user posted image

sončece85 vidva kar tresita našo Slovenijouser posted image

aqua
pri tebi piše še 2 dni do testka!user posted image user posted image user posted image Pa tvoj tamalček je ravno imel rojstni dan - enga lupčka na lička mu prpopejuser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Tiki55 -- 25.7.2008 11:33:28 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2307
25.7.2008 11:34:27   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: Tiki55

Jst tud vsake tolk časa švignem na RR med delomuser posted image user posted image user posted image

sončece85 vidva kar tresita našo Slovenijouser posted image

aqua
pri tebi piše še 2 dni do testka!user posted image user posted image user posted image Pa tvoj tamalček je ravno imel rojstni dan - enga lupčka na lička mu prpopejuser posted image user posted image user posted image

Jap....  user posted image  Ampak jaz čakam najmanj do torka.... Če prej ne pride user posted image ......

P.P.Njegoš

(odgovor članu Tiki55)
Neposredna povezava do sporočila: 2308
25.7.2008 11:35:13   
aqua77
Tiki ti nisi pa nič boljš!!!! Še tri dni.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 2309
25.7.2008 11:36:27   
Anonimen
I'm baaaackuser posted image . Ampak zdej sem se mal nahodila, ampak res čist mal...pa sem ugotovila, da je kar toplo in mam mal več volje za delat.
Živa25...naj se ti besede pozlatijo.user posted image

Zdej grem pa mal za gospodinjstvo skrbet...ker sem že prav nemarna. Vmes vs pridem pa še mal počekirat.

(odgovor članu Tiki55)
  Neposredna povezava do sporočila: 2310
25.7.2008 11:39:18   
sonček85
dini:kako me boš ti obvestila ,če delaš a boš kar doma delala test in potem ob 8.00 sporočila kar iz slčužbe veselo novičko.ja pol pa ni problema.bom kar tebi poslala številko ko si se prva javila.

hvala
živa25:kaj boš pa motila,saj itak delam če dobim pa sporočila bom pa itak od 8 ure naprej nonstop gledala na mobi ,če je katera kaj javila.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
tiki55:seveda jo bova ,samo da ne bo katero preveč strah ko se tako trese.user posted image user posted image user posted image user posted image

aqua77:vse najboljše za sineka ,pa čeprav dva dni prepozno-u okrogla obletnica.no pa še tole za malega junakauser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 2311
25.7.2008 11:43:50   
Anonimen
Še z moje strani VSE NAJBOLJŠE!!! user posted image user posted image user posted image

Če nebomo motile potem sporoči številko kateri koli in ena te bo že obveščala... Midve s pokico bova v prvi vrsti navijale user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
  Neposredna povezava do sporočila: 2312
25.7.2008 11:47:31   
ella.
Živjo, punce,

danes ste pa kar oživele nekaj :)
Sej vem, da verjetno to će poznate, ampak jest tko rada bulim tiste roza in modre stolpce na razpredelnici-če katero zanima :)

http://www.kofetek.com/component/option,com_womancalendar/Itemid,351/

drugače jaz mal prestrašeno danes čakam, al bo al ne bo user posted image . Znakov posebnih ni. Aja, razen treme in malo nervoze ;)

Punce, kakšne pa imate kaj službice ve? Kaj kej počnete? Razen RR-ja ;)

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2313
25.7.2008 11:47:37   
ursa30
aqua77, tudi z moje strani vse najboljše tvojemu sončku.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2314
25.7.2008 11:50:17   
ursa30
ella., čaw user posted image  jaz tole stran poznam, samo ne vem koliko je kar res na tem, vsaj glede spola. moji kolegici ni prav pokazalo.
meni je samo važno da bo + pa da bo user posted image  zdrav user posted image
jaz delam v administraciji, samo so šefi na dopustu user posted image
saj poznaš tisti pregovor, kadar mačke ni doma, miši plešejo user posted image user posted image

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 2315
25.7.2008 11:51:09   
Anonimen
Jaz sem v trženju in imam med ponudbami vmes čas kaj počekirat :)

(odgovor članu ursa30)
  Neposredna povezava do sporočila: 2316
25.7.2008 11:51:21   
dini
Boš obveščena 100%user posted image

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 2317
25.7.2008 11:57:12   
ella.

Urša & Živa: poleti je res luštno v službi, ker ni toliko dela. Jaz pa v marketingu v času kislih kumaric...samo to delam, da planiram, kako bi se mi čimprej zaluštale user posted image Dober znak za velike trebuščke, baje...

men pa na tickerju tkole piše: 28 day of 28 long period. HOME TEST MAY WORK TODAY :) komi čakam, da se domov priklatim. AMpak do torka nič ne povem, k hočem bit v skupinskem lulanju vsaj virtualno zraven :)

Vsem želim zelo zelo lep dan in vikend naj hitro mine!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2318
25.7.2008 11:59:21   
sonček85
hvala sem ti že poslala ZS in komaj čakam torek ura 8.00 ko bo polno nosečk.

če bo pa katera že prej pa le naj napiše na RR ,da vemo in se veselimo z njo

ella.:zakaj pa ti skrivaš tvoj ticker in se ne vidi.user posted image user posted image user posted image ,a pa že imaš kakšne znake za eno ali drugo ,upam da ja in seveda za user posted image inuser posted image da bo touser posted image zdravo dete

< Sporočilo je popravil sonček85 -- 25.7.2008 12:01:46 >

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 2319
25.7.2008 12:01:28   
ella.
Aja, Urša, midva sva tam okoli tokrat se "mela rada"user posted image user posted image , da je itak verjetno vse zmešan
user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2320
25.7.2008 12:02:01   
ursa30
sonček85, ful lepo, da tukaj navijaš z nami. user posted image
močno upam, da v avgustu zagledaš user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2321
25.7.2008 12:06:17   
ella.
sonček, a veš, da ga ne skrivam, sam sm tok butasta, da ga ne znam dat na svoj post ;)

pomagi???

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 2322
25.7.2008 12:08:44   
sonček85
hvala jaz pa zate da ga zagledaš v tem mesecu in da se bom lahko veselila s tabo in tvojo pikico ,ki bo komaj dozorela.user posted image user posted image user posted image user posted image tore,torek,torek tako pa sedaj jaz navijamuser posted image in moj sevedauser posted image pa čeprav s tazadnjo,da vas bo bolj pognalo v posteljo k svojim ko pridete skupaj.user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 2323
25.7.2008 12:09:23   
ella.
Sonček

Sem pozabila odgovoriit glede znakcev: pred enim tedno je kaj kazalo na morebiten uspeh (rahla slabost, premiki v spodnjem delu trebuščka...), zadnje dni pa vse po starem...prej PMS sindrom (TEČNOBA :)), kot kaj drugega. Šibam pa lulat zdele, da vidim, če je še vse pod kontrolo. SAMO LULAT. BREZ TESTA :)

(odgovor članu ella.)
Neposredna povezava do sporočila: 2324
25.7.2008 12:11:33   
MAŠKA
Pozdravljene punce!

Tudi jaz še vedno navijam za vse vas in držim pesti. Vsak dan grem pogledat, če je kaj več roza. Se mi zdi, da se v zadnjih štirih dneh ni kaj veliko spremenilo, upam, da zato, ker vse čakate na magičen torek, ko boste kolektivno lulale na palčko. Držim pesti, da bo takrat poplava roza barve.user posted image

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 2325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Oblika penisa je pomembnejša od velikosti
Ste vedeli, da lahko s posebnimi tehnikami pomagate penisu, da dobi optimalno obliko. V resnici je oblika pomembnejša od...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......