Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 17.7.2008 16:10:00
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: dini Ja so kar bli točni datumi ja. A ta Baby check je tudi zanesljiv in so črtice tudi slabo vidne? Iz mojih izkušenj je CB bolj jasen.
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 17.7.2008 16:11:26
|
|
|
|
*Junona*
|
Aqua77, vidim te... je bla dobra čokolada?
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 17.7.2008 16:23:03
|
|
|
|
dini
|
Jst grem tudi z vami v avgust
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 17.7.2008 16:29:04
|
|
|
|
*Junona*
|
Dini, nič še ni izgubljeno. Hudičevke še ni, zato je še upanje.
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 17.7.2008 16:29:17
|
|
|
|
pokica_
|
Dini, se je prikazala?
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 17.7.2008 16:30:08
|
|
|
|
dini
|
Negativno je blo, sm probala mal prej
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 17.7.2008 16:44:11
|
|
|
|
abc100
|
Pri prvi nosečnosti sem naredila test, pa je bil negativen, naslednji dan je bil pa že ful močan plusek. Tako da dokler ni ni še nič izgubljenega.
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 17.7.2008 16:45:28
|
|
|
|
dini
|
Jst sam vem da ne verjamem več v tiste znake, slabost, vrtenje pa to.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 17.7.2008 16:48:51
|
|
|
|
dini
|
Kdaj si pa delala test? Jst šele zdej po enmu mescu in mal več.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 17.7.2008 17:00:46
|
|
|
|
abc100
|
IZVIRNO SPOROČILO: dini Kdaj si pa delala test? Jst šele zdej po enmu mescu in mal več. Pomoje da dva dni po tem ko mi je zamujala. Sem bla zlo nevčakana.
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 17.7.2008 17:02:31
|
|
|
|
dini
|
Pr meni je pa že en mesec ni, tisto kar je blo junija za dva dni ni blo pravo. Takrat sm zadnjič jedla dabroston in ta mesec pa kr to, brez veze
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 17.7.2008 17:05:02
|
|
|
|
sonček85
|
dini veliko upanje vedno zadnje umre,me smo s tabo in upamo da čim prej zagledaš ++++++++ kot vse ostale.čakamo čakamo in vendar le enkrat dočakamo-boš videla,samo glavo pokonci in dajmo ne obupuj,poglej mene kaj vse sem že prestala in sedaj grem s pokonci glavo naprej v oktobru me pa čaka marsikaj lepega
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 17.7.2008 17:08:19
|
|
|
|
dini
|
Hvala
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 17.7.2008 17:24:06
|
|
|
|
pokica_
|
Točno tako dini! Saj si še mlada, ni še čas za obupavat, pa čeprav bi bila že v letih, še takrat ni razloga za obup. Mi bomo tudi vztrajali, kljub - Enkrat bo sigurno plusek .
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 17.7.2008 17:31:42
|
|
|
|
Arual
|
Oj. Kako kaj? Moje še vedno ni. Me jajčniki mal špikajo, da o prsih niti ne govorim prejle sem šla v mesto, sem se komaj pripasala sem mislila da bom znorela tak so občutljiva. Upam, da je ne bo, ker so me že zadnjič tak bolele pa mi je zamujala skor teden dni, pa se je na koncu vseeno prikazala. V glavnem jutri bo vse jasno, mam neplodnostno ambulanto, majčken me je strah. Se vam jutri kaj javim. Nosečke ve pa na plan.
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 17.7.2008 17:56:40
|
|
|
|
sonček85
|
arual vso srečo in hitro nam javi veselo novičko.ob kateri uri pa imaš da držim na vseh 20 prstih pesti,pa čeprav bom v službi
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 17.7.2008 18:00:27
|
|
|
|
pokica_
|
Arual, vso srečo tudi z moje strani! Naj bo jutri dan presenečenja, mogoče boš pa zvedla prelepo novičko !
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 17.7.2008 18:01:27
|
|
|
|
S@nta
|
Moje tetke še tudi ni. Se mi pa dogaja nekaj čudnega, tako da upam, da sem kljub neuspelem testu noseča, ker sicer obstaja možnost, da je z mano kaj narobe.Zakaj to pravim, ker so mi danes full otekle noge kot se mi je dogajalo v prvi nosečnosti, ko je bilo vroče, vendar sem bila tam že kr visoko noseča. Joj, kak bi bila vesela, če bi bilo to, sem upoštevala vaš nasvet in si dovolila še malo upat, dokler se ne pokaže . drugače pa iz mojih izkušenj, moj dragi zelo dobro vidi, ampak na testkih pa morajo naši dragi videt konkreten plusek, ker drugače ničesar ne vidijo
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 17.7.2008 18:20:08
|
|
|
|
sonček85
|
naj bo presenečeenje in potem si nosečka
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 17.7.2008 19:21:33
|
|
|
|
dini
|
Kje ste?
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 17.7.2008 19:44:28
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, DIni...vse pridno , kaj pa. Še jaz moram, ker imam po Jonasovi metodi lih jutri taboljši dan in celo risk faktor je 0, čeprav v to popolnoma nič ne verjamem...ampak nikol ne veš. Je treba na vse karte igrat. LOL
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 17.7.2008 19:48:39
|
|
|
|
dini
|
Jst pa še bom ampak bolj kasnej
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 17.7.2008 20:04:47
|
|
|
|
*zabica*
|
kaj je pa to jonasova metoda? jest poznam samo tisto varjanto z opazovanjem sluzi oz. merjenje temperature...katere metode pa se obstajajo? Vem da ste tuki na RR cele strokovnjakinje, zato sm prepricana da me boste mal poducile
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 17.7.2008 20:11:04
|
|
|
|
Arual
|
sonček85 nimam ure, samo datum ti dajo v Mb in prideš na vrsto ko prideš, v glavnem grem zjutraj ob 7 pol pa bom čakala kdaj bom na vrsti. Tudi jaz upam, da bi jutri zvedla kaj lepega. Hvala za lepe želje. Držim pesti za vse vas.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 10 mitov o zanositviVsi pari, ki si želijo imeti otroke, še posebej pa tisti, ki se soočajo z neplodnostjo, so pripravljeni upoštevati in st...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......