Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 17.7.2008 14:41:10
|
|
|
|
Anonimen
|
Samo en lep pozdrav in nekaj navijaških poz. Gremo, punce! Ne se vdat.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 17.7.2008 14:42:29
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 Vino je super za kri!!!! Boš zdrava!!!!! Pa noseča!!!! Joj, zdej se bom pa sekirala, zakaj sem vino dala not Eh, pa sej to je mala količina. In če sem slučajno , je mali že takoj na začetku dobil pogon
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 17.7.2008 14:42:49
|
|
|
|
giotti
|
Anonimen, sem dobila kar solzice ob tvojih tako zelo iskrenih razlogih... in vem, da bi jih vsaka našla še cel kup dodatnih... Ne vem, kam je poniknila tema za tiste, ki pozitivno razmišljamo ali nekaj takega, mogoče sem jo celo brala na kakem drugem forumu , ampak v vsakem primeru vas, nas vzpodbujam, da se začnemo neskončno truditi, da smo čimvečje pozitivke. Da imamo čimveč teh in čim manj , tudi če pride Hvala bogu, da sploh pride, enim dekletom še to ni namenjeno, da dobijo svojo Torej, naj bo naš moto, always look on the bright side of life. Srečno, srečno, srečno
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 17.7.2008 14:44:24
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Majch Samo en lep pozdrav in nekaj navijaških poz. Gremo, punce! Ne se vdat. Evo jih:
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 17.7.2008 14:45:22
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: giotti Anonimen, sem dobila kar solzice ob tvojih tako zelo iskrenih razlogih... in vem, da bi jih vsaka našla še cel kup dodatnih... Ne vem, kam je poniknila tema za tiste, ki pozitivno razmišljamo ali nekaj takega, mogoče sem jo celo brala na kakem drugem forumu , ampak v vsakem primeru vas, nas vzpodbujam, da se začnemo neskončno truditi, da smo čimvečje pozitivke. Da imamo čimveč teh in čim manj , tudi če pride Hvala bogu, da sploh pride, enim dekletom še to ni namenjeno, da dobijo svojo Torej, naj bo naš moto, always look on the bright side of life. Srečno, srečno, srečno
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 17.7.2008 14:46:40
|
|
|
|
Anonimen
|
Ne jst nisem ampak moj možek pa je.... Sicer pa zame tudi pravijo, da sem že prava Sobočanka ka že tak fejst gučin Rada mam prekmurje in si mi takoj v očke padla... Tudi jaz upam da vama rata že avgusta :) Potem bomo splomladi zibali :) LP, nina
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 17.7.2008 14:47:08
|
|
|
|
*Junona*
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 17.7.2008 14:48:32
|
|
|
|
giotti
|
IZVIRNO SPOROČILO: tane ah, giotti, saj vem, polno optimizma in naprej v nove boje. ... torej v nove boje praviš Itaq Kaj nam preostane kaj drugega Pa pa, delo kliče... Polno ljubezni vsem
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 17.7.2008 14:49:18
|
|
|
|
sonček85
|
tako je gremo veselo naprej s polno optimizma in vesele volje,kaj nam bodo solze -smejmo se
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 17.7.2008 14:49:33
|
|
|
|
*Junona*
|
Giotti, pridi še kaj Sonček85, tako se govori
< Sporočilo je popravil *Junona* -- 17.7.2008 14:50:33 >
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 17.7.2008 14:50:22
|
|
|
|
Anonimen
|
Jst sem pa hotla ZS napisat :D:D:D:D:D
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 17.7.2008 14:51:08
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: živa25 Jst sem pa hotla ZS napisat :D:D:D:D:D Js sem šla pa že za nazaj brat, na katero se nanaša
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 17.7.2008 14:52:03
|
|
|
|
*Junona*
|
Dini.......vidim te Nestrpno čakamo tvojo novičko....
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 17.7.2008 14:52:27
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja pokica me je spraševala če sem iz MS, ker sem rekla da bova šle skupaj po Soboti na sprehod ko bova zibali... Pa sem ji hotela odgovorit preko ZS pa sem se zmotila Nimaš kej.... Zdej pa vse veste kako mi je ime
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 17.7.2008 14:52:51
|
|
|
|
Anonimen
|
Pa res DINI...... Novičke???
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 17.7.2008 14:53:54
|
|
|
|
giotti
|
*Junona* , ti pa najdeš odgovor za vse. Tale šalca je the best šalca, kar sem jih kdaj vidla. Kaj je boljšega od tega, kot da te nekaj stalno spominja na to, da se ne vdaš prehitro malodušju in smiljenju samemu sebi? Ma, res super šalca. Ja, ne grem nikamor, samo misli moram zdajle malce preusmerit... Pa, pa
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 17.7.2008 14:54:30
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: živa25 Ja pokica me je spraševala če sem iz MS, ker sem rekla da bova šle skupaj po Soboti na sprehod ko bova zibali... Pa sem ji hotela odgovorit preko ZS pa sem se zmotila Nimaš kej.... Zdej pa vse veste kako mi je ime Ti si naša živa25. Spoznale smo te po takem imenu in to boš za nas tudi ostala. Edino, če bi sama želela drugače. V redu, živa25?
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 17.7.2008 14:56:12
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: giotti *Junona* , ti pa najdeš odgovor za vse. Tale šalca je the best šalca, kar sem jih kdaj vidla. Kaj je boljšega od tega, kot da te nekaj stalno spominja na to, da se ne vdaš prehitro malodušju in smiljenju samemu sebi? Ma, res super šalca. Ja, ne grem nikamor, samo misli moram zdajle malce preusmerit... Pa, pa Ja, mi ati, mami, moj dragi tud to pravijo, mam baje jeziček mal predolg
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 17.7.2008 14:59:15
|
|
|
|
Anonimen
|
heheheheheheh Ne ne Junona... Naj ostane živa25, sem se tudi sama že na to navadila :) Tvoj jeziček pa se prav prileže, da mi med službo ni dolgčas .... pa ne mojmu šefu povedat
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 17.7.2008 15:00:16
|
|
|
|
sonček85
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 17.7.2008 15:01:40
|
|
|
|
*Junona*
|
Še nekaj od Dalaj Lame:
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 17.7.2008 15:03:07
|
|
|
|
*Junona*
|
Punce, prav vesela sem da vas imam Se mal takle posmejimo - smeh je pol zdravja
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 17.7.2008 15:05:59
|
|
|
|
witto
|
Pokica,nevem,nevem.......jast vseglih potiho upam, da si . Ponovi test. Nedvomno!!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......