giotti
|
Draga Tane, zdajle pa proč s temle Če meni pride naslednji mesec , pa je seveda ne bo, torej, če bi teoretično prišla, ne želim, da je ob meni tale . Ne, tega pa ne. Pri meni želim takole, "V nove boje " Tule pa so razlogi, zakaj: Ker v resnici ne vemo, kaj je dobro za nas in zakaj ni prišlo do oploditve. Ker narava najbolj ve, kdaj je naš čas in proti naravi se boriti, je čisti nesmisel. Ker moramo sprejeti stvari v življenju, takšne kot so. Če ne, samo trpimo, se smilimo sami sebi, ali pa smo pretirano vzhičeni, kadar pa gre po naših načrtih. Ker se novega življenja ne da izsiliti, ampak je to dar, en velik čudež narave, ki nam je namenjen ali pa ne. In če nam je namenjen, nam je namenjen točno na določen dan, v določenem trenutku. In če nam ni, so druge poti, kako vseeno biti mamica. Ker smo v resnici zdrave in site in na toplem in nismo v vojni in nam prav nič ne manjka in smo zato zelo, zelo srečne. Ker bomo itak enkrat mamice, tako ali drugače. Ali tako, da bomo nosile še enega srčka v sebi ali pa bomo posvojile otročke, ki nimajo nikogar, ki bi jih čuval, varoval, nahranil, umil, dal spat, zvečer poljubil in objel... Če si resnično želimo bit mamice, potem ni prav nobene razlike med otroci (ali so zrasli v nas ali v kašni drugi mamici), in zato MAMICE BOMO!!! Vse tiste, ki si to resnično in iskreno želimo, pa ne zato, da bo otroček nas osrečil, ker me smo že srečne, ampak zato, da bomo me osrečile eno novo bitjece na tem planetu. Se opravičujem, moja draga Tane, ker sem mogoče tole napisala malo bolj "oštro", ampak to pa samo za to, da ti bo lažje in ker vem, da tebi lahko, ker se poznava, ker si zaupava, ker veš, da ne želim nič slabega... Kajti, objokovati z nekom nima prav nobenega smisla, potem trpita dva namesto enega, pomagaš lahko tako, da človeku, ki trpi, pokažeš, da je v resnici srečen in da ni razloga za trpljenje. Upam, da mi je vsaj pikico uspelo. Sicer pa smo vse na istem... s to razliko, da se pred tistimi, ki se že leta borijo, počutim kot nekdo, ki je prišel na bojno fronto, kjer se že vsi vojskujejo leta in leta, kjer so že vsi stokrat ubežali smrti, kjer so nekateri izgubili celo kakšen del telesa, pol sekunde nazaj... Punce, vsa čast vam, pogumno naprej, navijam pa bolj kot kadarkoli Se vidimo z enimi v avgustu, ostalimi pa v porodnišnicah
|