Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 4.7.2008 13:20:39
|
|
|
|
pokica_
|
Živjo punce, evo mene že nazaj,...vsi opravki uspešno urejeni . Vidim, da je Liam še zmeraj ena in edina srečka nosečka danes,...ni se ji pridružila še nobena Kje so rezultati punce,...vesele novičke...delite veselje z nami, da še nam vlijete poguma in upanja . LunaLuna, tebi pa prijeten zaslužen dopust , ti se kr odmori...ko prideš nazaj pa bo seznam tako rozast, da te bojo učke zapekle .
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 4.7.2008 13:20:53
|
|
|
|
babyg
|
*zabica* tudi jaz je ne pričakujem 6.7. ampak nisem zbrala poguma,da se dam na seznam. Se pa nisem mogla upret in sem kar tako naredila BC zjutraj. Seveda z - rezultatom. Upam pa še vseeno na +. Tebi in vsem ostali želim VELIIIKO+++++++
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 4.7.2008 13:28:24
|
|
|
|
Naja30
|
liam, čestitam za plusek! Juhu, zdaj pa uživaj vseh 9 mesecev! Punce, dobre ste. Navijam za vas vse, da vam rata. Tiste, ki pa ste ta mesec že delale test, pa želim plusek naslednji mesec!
< Sporočilo je popravil Naja3 -- 4.7.2008 13:29:40 >
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 4.7.2008 13:57:50
|
|
|
|
tinč407
|
liam ČESTITKE!!! ta mesec pridemo vse za tabo!! ampak to čisto resno mislim
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 4.7.2008 13:59:09
|
|
|
|
liam
|
IZVIRNO SPOROČILO: tinč407 liam ČESTITKE!!! ta mesec pridemo vse za tabo!! ampak to čisto resno mislim Vas držim za besedo...
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 4.7.2008 14:03:26
|
|
|
|
tinč407
|
IZVIRNO SPOROČILO: liam IZVIRNO SPOROČILO: tinč407 liam ČESTITKE!!! ta mesec pridemo vse za tabo!! ampak to čisto resno mislim Vas držim za besedo... ti kar daj! ker ta mesec pa se jaz razpizdim! (pardon za grde besede)
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 4.7.2008 14:04:18
|
|
|
|
tinč407
|
kolko krogov je blo za tabo?
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 4.7.2008 14:11:44
|
|
|
|
liam
|
IZVIRNO SPOROČILO: tinč407 kolko krogov je blo za tabo? ta je bil v bistvu 3.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 4.7.2008 14:16:30
|
|
|
|
tinč407
|
hvala bogu si dosti živčkov prišparala. jih boš pa verjetno tolko več rabla za bebico te bo bol jezil nič zato kajne, sam da je zdravo
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 4.7.2008 14:59:30
|
|
|
|
*kinnie*
|
liam
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 4.7.2008 15:14:49
|
|
|
|
liam
|
IZVIRNO SPOROČILO: tinč407 hvala bogu si dosti živčkov prišparala. jih boš pa verjetno tolko več rabla za bebico te bo bol jezil nič zato kajne, sam da je zdravo Hja, no... je kr šlo živčkov, ker sm mela v 3 mesecih praktično 1 menstrualni cikel, zaradi policističnih jajčnikov seveda. Sem pa cel junij pridno jemala e vitamin, tak da mogoče je pa tudi to kaj pomagalo.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 4.7.2008 15:26:49
|
|
|
|
tinč407
|
liam potem pa mava midvii kar podobno zgodbico tudi midva že čakama 6mesecev na s tem, da sem zdaj v 4. ciklu. M nisem mela najdalje tam nekje preko 65 dni. pa so mi jo umetno sprožili, zdaj pridno papcam Klomifen, pa evitol, pa elevit pa še matični mleček od medexa.... pa ni vreg da se mora nekaj prijeti
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 4.7.2008 15:41:12
|
|
|
|
*zabica*
|
IZVIRNO SPOROČILO: babyg *zabica* tudi jaz je ne pričakujem 6.7. ampak nisem zbrala poguma,da se dam na seznam. Se pa nisem mogla upret in sem kar tako naredila BC zjutraj. Seveda z - rezultatom. Upam pa še vseeno na +. Tebi in vsem ostali želim VELIIIKO+++++++ jest sm pa prejle zagledala en tak rjavkast madez na hlačkah, pa mal barve na papirju, zdej je pa vse ok...upam da ni to znak da prihaja tecka (ze s5 prej), ponavadi mam najprej krce potem se pa samo se ulije Sicer jajcnike cutim, ampak ni neki zoprna bolecina tko da nisem se popolnoma obupala
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 4.7.2008 15:47:13
|
|
|
|
liam
|
IZVIRNO SPOROČILO: tinč407 liam potem pa mava midvii kar podobno zgodbico tudi midva že čakama 6mesecev na s tem, da sem zdaj v 4. ciklu. M nisem mela najdalje tam nekje preko 65 dni. pa so mi jo umetno sprožili, zdaj pridno papcam Klomifen, pa evitol, pa elevit pa še matični mleček od medexa.... pa ni vreg da se mora nekaj prijeti Ti maš pa pravi koktajl vsaki dan s temili tableti in čajčki , in itak da bo ratalo , samo pozitivno je treba razmišljat. Bom od sedaj dalje tvoja navijačica.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 4.7.2008 16:23:03
|
|
|
|
babyg
|
No upam,da je "ta pravi" madež! Pri meni ni nič. Samo tope bolečine tam spodaj, pa vsake toliko časa me joškice bolijo . Držim pesti!!
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 4.7.2008 16:29:22
|
|
|
|
*Junona*
|
Pozdravljene julijke! Naj vas malo pozdravim, berem vas pa itak ves čas. Ne samo, da sem navijačica, tudi borka sem, ampak se nimam jajc napisat na seznam. Sem bla prejšnji mesec fejst , ker je prišla, ta mesec bom pa bolj v ozadju in bom navijala za vse nas. Se pa seveda še kaj javim. Držim pesti za čimveč
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 4.7.2008 16:30:29
|
|
|
|
*Junona*
|
Sonček85, kje se skrivaš?
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 4.7.2008 16:31:57
|
|
|
|
tinč407
|
IZVIRNO SPOROČILO: liam IZVIRNO SPOROČILO: tinč407 liam potem pa mava midvii kar podobno zgodbico tudi midva že čakama 6mesecev na s tem, da sem zdaj v 4. ciklu. M nisem mela najdalje tam nekje preko 65 dni. pa so mi jo umetno sprožili, zdaj pridno papcam Klomifen, pa evitol, pa elevit pa še matični mleček od medexa.... pa ni vreg da se mora nekaj prijeti Ti maš pa pravi koktajl vsaki dan s temili tableti in čajčki , in itak da bo ratalo , samo pozitivno je treba razmišljat. Bom od sedaj dalje tvoja navijačica. hvala itak da bo ta mesec!!! če ne edan pa dva
< Sporočilo je popravil tinč407 -- 4.7.2008 16:32:45 >
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 4.7.2008 16:50:48
|
|
|
|
neela
|
liam - iskrene čestitke, prijetnih ter enega zdravega razgrajačka ti želim!!!! pokica_ - jaz je sicer ne pričakujem danes, vendar bom do testa počakala vsaj do ponedeljka. Držim pesti, da nama rata obema, da se čimprej preselimo na drugi forum.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 4.7.2008 18:34:01
|
|
|
|
Anonimen
|
Hej hoj! Najprej iskrene čestitke vsem novim in čim mirnejšo ... Zanima pa me nekaj... Ali katera ve kako pogosto se zgodi da nosečniški test spremeni rezultat Npr. če je po prvih parih minutah negativen in po parih urah pozitiven ali obratno... Ful ful ful bom hvaležna vsakega odgovora :) LP, N.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 4.7.2008 18:58:10
|
|
|
|
carpe diem
|
Evo, še eno nova med vami.....Ne pričakujemo 28.7. (upam, da je datum pravi - se je pri meni na dopustu telesu malce zmešalo)
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 4.7.2008 19:37:54
|
|
|
|
pokica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: neela pokica_ - jaz je sicer ne pričakujem danes, vendar bom do testa počakala vsaj do ponedeljka. Držim pesti, da nama rata obema, da se čimprej preselimo na drugi forum. Oooo, a danes je tvoj M dan ,...ja močno upam, da je ne zagledaš, tele tečke. Meni se ne kažejo nobeni posebni znaki,...zizike me tud nič ne bolijo, vsake tolko sprobam, da vidim če je kaka sprememba , ampak nič. In danes me je speeet sfalilo na sedežni, ko mene je treba res podit spat . Pa moj prileti v dnevno in pravi:aaaa, ti si pa noseča!!! Ko bi me vsaj normalno zbudo, je pa kr uleto in se veselo zadrl, me je skor kap . A samo ENA nosečka danes??? To pa ni vrei....smo rekle, da mora biti julij jači od junija, pa do zdaj še temu ni tako,...jutri je že 5.jul. Dajte curice....lulčkajte na testeke, opogumite se .
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 4.7.2008 20:04:02
|
|
|
|
sonček85
|
evo sonček is back in the house. kako ste kja moje pupe.ja jaz sem pa danes malo vse na off dala in sem šla obiskati starše od mojega bivšega in malega ,no sedaj je že 8 let star a ga imam zelo rada saj sem bila z njimi do njegovega 6 leta.kako je zrasel,pa kak dec ratuje.in sem tako vesela da sem lahko malo pokramljala z bivšo taščo,prav lepo mi je bilo,kar pogrešam te najine pogovore.ne pa tako kot sedajšna tašča,ki se z njo kaj preveč ne razmzme.pa hvala bogu da živiva za sebe.no dosti o tem.Kkako vam kaj kaže-sem pa mislila da bo katera nova nosečka v celem dnevu ,pa ni nobene. akj se pa pri nas dogaja pa ne vem,a po moje bo spet tečka prišla na obisk- javite se nosečke.
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 4.7.2008 20:06:15
|
|
|
|
sonček85
|
tiki55:lep avatar.kako se sedaj kaj počutiš.drži se bejba novim oviram gremo naproti in ni hudič da jih ne bomo premagale.
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 4.7.2008 20:56:46
|
|
|
|
*zabica*
|
IZVIRNO SPOROČILO: babyg No upam,da je "ta pravi" madež! Pri meni ni nič. Samo tope bolečine tam spodaj, pa vsake toliko časa me joškice bolijo . Držim pesti!! tud jest upam da je "taprav"...cekiram vsake pol ure ce je spodi kej novega, zaenkrat se hvala bogu se ni ulila Bom tud jest drzala pesti zate, mogoce pa skupi zagledava pluske
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......