|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: M ne pričakujem Julija
4.7.2008 13:20:39   
pokica_
Živjo punce, evo mene že nazaj,...vsi opravki uspešno urejeniuser posted image .

Vidim, da je Liam še zmeraj ena in edina srečka nosečka danes,...ni se ji pridružila še nobenauser posted image

Kje so rezultati punce,...vesele novičke...delite veselje z nami, da še nam vlijete poguma in upanjauser posted image .

LunaLuna, tebi pa prijeten zaslužen dopustuser posted image , ti se kr odmori...ko prideš nazaj pa bo seznam tako rozast, da te bojo učke zapekleuser posted image .

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu LunaLuna)
Neposredna povezava do sporočila: 551
4.7.2008 13:20:53   
babyg
*zabica*  tudi jaz je ne pričakujem 6.7. ampak nisem zbrala poguma,da se dam na seznam. Se pa nisem mogla upret in sem kar tako naredila BC zjutraj. Seveda z - rezultatom. Upam pa še vseeno na +. Tebi in vsem ostali želim VELIIIKO+++++++

Tri stvari so nam ostale iz raja: zvezde,cvetlice in otroci.
Dante Alighieri

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 552
4.7.2008 13:28:24   
Naja30
liam, čestitam za plusek! Juhu, zdaj pa uživaj vseh 9 mesecev!user posted image

Punce, dobre ste. Navijam za vas vse, da vam rata. Tiste, ki pa ste ta mesec že delale test, pa želim plusek naslednji mesec!

< Sporočilo je popravil Naja3 -- 4.7.2008 13:29:40 >

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 553
4.7.2008 13:57:50   
tinč407
liam ČESTITKE!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ta mesec pridemo vse za tabo!! ampak to čisto resno mislim user posted image user posted image

sijaj, sijaj sončece...
in sonce je posijalo z vso močjo!

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 554
4.7.2008 13:59:09   
liam
IZVIRNO SPOROČILO: tinč407

liam ČESTITKE!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ta mesec pridemo vse za tabo!! ampak to čisto resno mislim user posted image user posted image

Vas držim za besedo...user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tinč407)
Neposredna povezava do sporočila: 555
4.7.2008 14:03:26   
tinč407
IZVIRNO SPOROČILO: liam

Vas držim za besedo...user posted image user posted image user posted image user posted image

ti kar daj! ker ta mesec pa se jaz razpizdim! user posted image  (pardon za grde besede) user posted image

sijaj, sijaj sončece...

(odgovor članu liam)
Neposredna povezava do sporočila: 556
4.7.2008 14:04:18   
tinč407
kolko krogov je blo za tabo?

sijaj, sijaj sončece...

(odgovor članu tinč407)
Neposredna povezava do sporočila: 557
4.7.2008 14:11:44   
liam

kolko krogov je blo za tabo?

ta je bil v bistvu 3.

(odgovor članu tinč407)
Neposredna povezava do sporočila: 558
4.7.2008 14:16:30   
tinč407
hvala bogu si dosti živčkov prišparala. jih boš pa verjetno tolko več rabla za bebicouser posted image  te bo bol jezil user posted image  nič zato kajne, sam da je zdravo user posted image user posted image

sijaj, sijaj sončece...

(odgovor članu liam)
Neposredna povezava do sporočila: 559
4.7.2008 14:59:30   
*kinnie*
liam user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tinč407)
Neposredna povezava do sporočila: 560
4.7.2008 15:14:49   
liam

hvala bogu si dosti živčkov prišparala. jih boš pa verjetno tolko več rabla za bebicouser posted image  te bo bol jezil user posted image  nič zato kajne, sam da je zdravo user posted image user posted image

Hja, no... je kr šlo živčkov, ker sm mela v 3 mesecih praktično 1 menstrualni cikel, zaradi policističnih jajčnikov seveda.
Sem pa cel junij pridno jemala e vitamin, tak da mogoče je pa tudi to kaj pomagalo.

(odgovor članu tinč407)
Neposredna povezava do sporočila: 561
4.7.2008 15:26:49   
tinč407
liam potem pa mava midvii kar podobno zgodbico user posted image  tudi midva že čakama 6mesecev na user posted image  s tem, da sem zdaj v 4. ciklu. M nisem mela najdalje tam nekje preko 65 dni. pa so mi jo umetno sprožili, zdaj pridno papcam Klomifen, pa evitol, pa elevit pa še matični mleček od medexa.... pa ni vreg da se mora nekaj prijeti user posted image

sijaj, sijaj sončece...

(odgovor članu liam)
Neposredna povezava do sporočila: 562
4.7.2008 15:41:12   
*zabica*
IZVIRNO SPOROČILO: babyg

*zabica*  tudi jaz je ne pričakujem 6.7. ampak nisem zbrala poguma,da se dam na seznam. Se pa nisem mogla upret in sem kar tako naredila BC zjutraj. Seveda z - rezultatom. Upam pa še vseeno na +. Tebi in vsem ostali želim VELIIIKO+++++++

jest sm pa prejle zagledala en tak rjavkast madez na hlačkah, pa mal barve na papirju, zdej je pa vse ok...upam da ni to znak da prihaja tecka (ze s5 prej), ponavadi mam najprej krce potem se pa samo se ulije user posted image Sicer jajcnike cutim, ampak ni neki zoprna bolecina tko da nisem se popolnoma obupala user posted image

(odgovor članu babyg)
Neposredna povezava do sporočila: 563
4.7.2008 15:47:13   
liam

liam potem pa mava midvii kar podobno zgodbico user posted image  tudi midva že čakama 6mesecev na user posted image  s tem, da sem zdaj v 4. ciklu. M nisem mela najdalje tam nekje preko 65 dni. pa so mi jo umetno sprožili, zdaj pridno papcam Klomifen, pa evitol, pa elevit pa še matični mleček od medexa.... pa ni vreg da se mora nekaj prijeti user posted image

Ti maš pa pravi koktajl vsaki dan s temili tableti in čajčkiuser posted image , in itak da bo ratalouser posted image user posted image user posted image , samo pozitivno je treba razmišljat.
Bom od sedaj dalje tvoja navijačica. 

(odgovor članu tinč407)
Neposredna povezava do sporočila: 564
4.7.2008 16:23:03   
babyg
No upam,da je "ta pravi" madež!user posted image  Pri meni ni nič. Samo tope bolečine tam spodaj, pa vsake toliko časa me joškice bolijouser posted image . Držim pesti!!

Tri stvari so nam ostale iz raja: zvezde,cvetlice in otroci.
Dante Alighieri

(odgovor članu *zabica*)
Neposredna povezava do sporočila: 565
4.7.2008 16:29:22   
*Junona*
Pozdravljene julijke!

Naj vas malo pozdravim, berem vas pa itak ves čas. user posted image user posted image user posted image
Ne samo, da sem navijačica, tudi borka sem, ampak se nimam jajc napisat na seznam. Sem bla prejšnji mesec fejst user posted image , ker je user posted image prišla, ta mesec bom pa bolj v ozadju in bom navijala za vse nas. Se pa seveda še kaj javim.

Držim pesti za čimveč user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tudi jaz sem mami.:))

(odgovor članu LunaLuna)
Neposredna povezava do sporočila: 566
4.7.2008 16:30:29   
*Junona*
Sonček85, kje se skrivaš?user posted image user posted image user posted image

Tudi jaz sem mami.:))

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 567
4.7.2008 16:31:57   
tinč407
IZVIRNO SPOROČILO: liam

Ti maš pa pravi koktajl vsaki dan s temili tableti in čajčkiuser posted image , in itak da bo ratalouser posted image user posted image user posted image , samo pozitivno je treba razmišljat.
Bom od sedaj dalje tvoja navijačica. 

hvala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  itak da bo ta mesec!!! če ne edanuser posted image     pa dva user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil tinč407 -- 4.7.2008 16:32:45 >

sijaj, sijaj sončece...

(odgovor članu liam)
Neposredna povezava do sporočila: 568
4.7.2008 16:50:48   
neela
liam - iskrene čestitke, prijetnih user posted image ter enega zdravega razgrajačka ti želim!!!! user posted image user posted image user posted image

pokica_ - jaz je sicer ne pričakujem danes, vendar bom do testa počakala vsaj do ponedeljka. Držim pesti, da nama rata obema, da se čimprej preselimo na drugi forum.user posted image

(odgovor članu tinč407)
Neposredna povezava do sporočila: 569
4.7.2008 18:34:01   
Anonimen
Hej hoj!

Najprej iskrene čestitke vsem novim user posted image in čim mirnejšo user posted image ...
Zanima pa me nekaj... Ali katera ve kako pogosto se zgodi da nosečniški test spremeni rezultat user posted image Npr. če je po prvih parih minutah negativen in po parih urah pozitiven ali obratno...

Ful ful ful bom hvaležna vsakega odgovora :)

LP, N.

(odgovor članu neela)
  Neposredna povezava do sporočila: 570
4.7.2008 18:58:10   
carpe diem
Evo, še eno nova med vami.....Ne pričakujemo 28.7. (upam, da je datum pravi - se je pri meni na dopustu telesu malce zmešalo)user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 571
4.7.2008 19:37:54   
pokica_
IZVIRNO SPOROČILO: neela

pokica_ - jaz je sicer ne pričakujem danes, vendar bom do testa počakala vsaj do ponedeljka. Držim pesti, da nama rata obema, da se čimprej preselimo na drugi forum.user posted image

Oooo, a danes je tvoj M danuser posted image ,...ja močno upam, da je ne zagledaš, tele tečke.
Meni se ne kažejo nobeni posebni znaki,...zizike me tud nič ne bolijo, vsake tolko sprobam, da vidim če je kaka spremembauser posted image , ampak nič. In danes me je speeet sfalilo na sedežni, ko mene je treba res podit spatuser posted image . Pa moj user posted image prileti v dnevno in pravi:aaaa, ti si pa noseča!!!user posted image  Ko bi me vsaj normalno zbudo, je pa kr uleto in se veselo zadrl, me je skor kapuser posted image .

A samo ENA nosečka danes??? To pa ni vrei....smo rekle, da mora biti julij jači od junija, pa do zdaj še temu ni tako,...jutri je že 5.jul.user posted image
Dajte curice....lulčkajte na testeke, opogumite seuser posted image .

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 572
4.7.2008 20:04:02   
sonček85
evo sonček  is back in the house.

kako ste kja moje pupe.ja jaz sem pa danes malo vse na off dala in sem šla obiskati starše  od mojega bivšega in malega ,no sedaj je že 8 let star a ga imam zelo rada saj sem bila z njimi do njegovega 6 leta.kako je zrasel,pa kak dec ratuje.in sem tako vesela da sem lahko malo pokramljala z bivšo taščo,prav lepo mi je bilo,kar pogrešam te najine pogovore.ne pa tako kot sedajšna tašča,ki se z njo kaj preveč ne razmzme.pa hvala bogu da živiva za sebe.no dosti o tem.Kkako vam kaj kaže-sem pa mislila da bo katera nova nosečka v celem dnevu ,pa ni nobene.user posted image user posted image user posted image akj se pa pri nas dogaja pa ne vem,a po moje bo spet tečka prišla na obisk-user posted image

javite se nosečke.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 573
4.7.2008 20:06:15   
sonček85
tiki55:lep avatar.kako se sedaj kaj počutiš.drži se bejba novim oviram gremo naproti in ni hudič da jih ne bomo premagale.user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 574
4.7.2008 20:56:46   
*zabica*
IZVIRNO SPOROČILO: babyg

No upam,da je "ta pravi" madež!user posted image  Pri meni ni nič. Samo tope bolečine tam spodaj, pa vsake toliko časa me joškice bolijouser posted image . Držim pesti!!

tud jest upam da je "taprav"...cekiram vsake pol ure ce je spodi kej novega, zaenkrat se hvala bogu se ni ulila user posted image
Bom tud jest drzala pesti zate, mogoce pa skupi zagledava pluske user posted image

(odgovor članu babyg)
Neposredna povezava do sporočila: 575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......