|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: M ne pričakujem Julija
4.7.2008 21:05:31   
babyg
user posted image za srečo, pa, da res vidimo +++     STOP ZAuser posted image

Tri stvari so nam ostale iz raja: zvezde,cvetlice in otroci.
Dante Alighieri

(odgovor članu *zabica*)
Neposredna povezava do sporočila: 576
4.7.2008 21:22:45   
pokica_
Bejbe, ...verjetno se mi že mešauser posted image , prej sem se šla naslanjat na školjko,...bruhat, po domačeuser posted image . Mogoče pa le nebo tečke do nedeljeuser posted image user posted image . Jo bo bruhanje pregnalouser posted image .
A ni ponavadi tako, da če že je....je pol jutranja slabost in ne večerna?user posted image  Ehhhh,....bomo že še vidli kaj to pomeni, še prej pa moram test narest in počakat da M ne prideuser posted image .

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu babyg)
Neposredna povezava do sporočila: 577
4.7.2008 21:40:35   
babyg
Joj, upam,da je ta prava slabost!! Ni nujno, da je jutranja, lahko je tudi čez noč, sem prebrala!!  Torej v nedeljo je ne bo!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tri stvari so nam ostale iz raja: zvezde,cvetlice in otroci.
Dante Alighieri

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 578
4.7.2008 21:51:37   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: pokica_

A ni ponavadi tako, da če že je....je pol jutranja slabost in ne večerna?

Reče se ji jutranja slabost, lahko je res samo zjutraj, lahko samo zvečer, ampak nekatere revce jo imajo čez cel dan.

(odgovor članu pokica_)
  Neposredna povezava do sporočila: 579
4.7.2008 21:55:08   
tinč407
to sem že večkrat premišljevala... zakaj jutranja slabost? bi bilo boljše ime nosečniška slabost...
no, pretrpela bi jutranjo, popoldansko, večerno in še celo noč mi je lahko slabo, samo da bo user posted image
user posted image

sijaj, sijaj sončece...
in sonce je posijalo z vso močjo!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 580
4.7.2008 22:19:14   
sonček85
tinči:kakšna jem oja napoved -a še kar velja da bom v juliju srečka nosečka .daj malo poglej in mi povej.čeprav vedno bolj mislim da bom v avgustu,kaj praviš.kako pa tebi kaj kaže.držiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmm na velikooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo pesti.dajmo gogogogogogogogogouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu tinč407)
Neposredna povezava do sporočila: 581
4.7.2008 22:19:19   
pokica_
Joj punce, hvala, da navijate, da bi bila to ta prava slabost, ki bi kmalu pokazala user posted image user posted image . Si še predstavljat ne morem, kako bi bilo, če bi se mi ta želja uresničila!user posted image  
Čakamo, čakamo...user posted image

(odgovor članu tinč407)
Neposredna povezava do sporočila: 582
4.7.2008 22:19:33   
Anonimen
Jutranja slabost je jutranja samo od daleč! V prvi nosečnosti mi je bilo slabo cel dan, tudi ponoči. Najhuje pa je bilo zvečer user posted image

Auser posted image

(odgovor članu tinč407)
  Neposredna povezava do sporočila: 583
4.7.2008 22:22:27   
tinč407
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

tinči:kakšna jem oja napoved -a še kar velja da bom v juliju srečka nosečka .daj malo poglej in mi povej.čeprav vedno bolj mislim da bom v avgustu,kaj praviš.kako pa tebi kaj kaže.držiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmm na velikooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo pesti.dajmo gogogogogogogogogouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ma sončica moja draga, sigurno se bo v teh poletnih mesecih nekaj skuhalo! pa saj je tako vroče da se mora nekaj prijeti. kdo bo pa po taki vročini v vloških okrog skakal user posted image  na se nemarnica user posted image  poslovi in odpeketa tja od koder je prišla user posted image

sijaj, sijaj sončece...
in sonce je posijalo z vso močjo!

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 584
4.7.2008 22:23:29   
bingo
Pozdrav
Jutri je tudi moj dan in ker več nisem zdržala sem ška zjutraj naredila test. In user posted image .
Zopet sem razočarana a kaj ko ne moram zdržat do ponedeljka in naredit test. Bomo videli jutri. zaenkrat nimam še nobenih znakov da bi prišla user posted image . Upam da res ne.

Vsem skupaj želim veliko sreče.user posted image

(odgovor članu tinč407)
Neposredna povezava do sporočila: 585
4.7.2008 22:24:30   
pokica_
Bingouser posted image user posted image user posted image , mogoče je pa bilo še prezgodaj, počakaj do poned. in še ponovi test, nič še ni zaključeno...lahko da se ti izpolnijo željeuser posted image user posted image user posted image user posted image .

Ehh, zdaj pa še spat nem moglauser posted image ....****ti sto mišev...test mam v kopalniciuser posted image , danes sem ga že imela v rokah in dala nazaj v predal. Ampak nisem ziher, da bo zdržal do nedelje, če že nebo šel jutri v uporabouser posted image .

Držite pesti, jaz jih bom pa še za vas ostale, ki čakate na pluseke in črtice v teh dneh in mescihuser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil pokica_ -- 4.7.2008 22:28:25 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 586
4.7.2008 22:28:28   
Anonimen
pokica... user posted image

(odgovor članu pokica_)
  Neposredna povezava do sporočila: 587
5.7.2008 8:08:20   
pokica_
Punce, mene je po včerajšnji slabosti premamilo in sem danes zjutraj naredla test z CB in je pokazal, žal ------user posted image , pa tako sem se že veselila, sem mislila, pa bo ja menda že pokazal +, ...ampak se tolažim samo še s tem, da še ni mogoče pravi čas za test, kajti Muser posted image ne pričakujem šele jutri in sem mogoče prezgodaj delala testuser posted image .
Ahh, nevem, ....fejst sem razočarana, sem bila prepričana, da me občutek ne varauser posted image .

Kaj pravite? Je bilo res morda še prezgodaj, ali bi že test tudi moral pokazat +? Jaz samo upam, da se user posted image ne vlije do jutri oz. pojutrišnjem in pol še lahko ponovim test, ko bo zamujala.

Hvala vsem, da ste navijale, upam, da bo še prišlo do pravega rezultata v kratkemuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 588
5.7.2008 8:16:35   
spps
bingo,pokica držim pesti za vaju,malo kateri pokaže test +,pred izostankom M,tako,da ni še nič izgubljeno.
v prvi nosečnosti sem imela O zelo pozno,in je bil test vse do 20.dneva zamude negativen,v 2. pa sem delala test 4.dni po zamudi in sem dobila pozitiven rezultat.(cikle imam neredne.
vse je odvisno od O,kdaj je bila vgnezditev,itd.
Srečnouser posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 589
5.7.2008 8:29:56   
Anonimen
Pokica user posted image lahko da je bilo res prezgodaj.

Punce za vse vas držim pesti! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
  Neposredna povezava do sporočila: 590
5.7.2008 8:40:20   
pokica_
Hvala spps, EnaNobena,...pa vidve sta zlatiuser posted image user posted image user posted image user posted image .
Mogoče je bilo res malo prezgodaj....tale ženski firbec mi ni dal mirauser posted image .
Ampak kljub temu še nisem izgubila upanja, še zmeraj upam na +user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 591
5.7.2008 8:53:19   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: pokica_

Hvala spps, EnaNobena,...pa vidve sta zlatiuser posted image user posted image user posted image user posted image .
Mogoče je bilo res malo prezgodaj....tale ženski firbec mi ni dal mirauser posted image .
Ampak kljub temu še nisem izgubila upanja, še zmeraj upam na +user posted image .
te čisto razumem,sem sama bila tud zagnana s testki kak dan pred izostankomuser posted image user posted image user posted image te z meseci mineuser posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 592
5.7.2008 8:55:02   
pokica_
user posted image user posted image user posted image če ne prej, ko sfali ojrov v denarniciuser posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 593
5.7.2008 8:55:20   
Anonimen
No pa dajte še mene na seznam. user posted image ne pričakujem 7.7.
Tole pa kar prvič počnem, se nisem še nikoli vpisala na seznam tistih ki ne pričakujejo user posted image
Februarja sem sicer zagledala svoj prvi user posted image in kmalu zatem tusi izkusila svoj prvi SS.

Danes upam na novo in upam da v ponedeljek M ne pride... Sicer znakov posebnih ni, razen občasnih hudih vrtoglavic (na meji padanja v nezavest). Krčki me že matrajo tko da....

Samo kot zanimivost... Nekje na sredini ciklusa, ko naj bi imela O sem (ker so me malo dajali krčki) naredila Ovul test, ki je bil negativen user posted image , vendar pa sem tak razultat pričakovala, saj bi zanositev v tem mesecu lahko bila le pred testom... Sem tok zakomplicirala da še sama ne razumem več user posted image

No ampak.... DAJMO DAJMO DAJMO DAJMO DAJMO julijske nosečke...

(odgovor članu pokica_)
  Neposredna povezava do sporočila: 594
5.7.2008 9:11:09   
spps

user posted image  JULIJSKE BORKE ZA user posted image user posted image

user posted image

user posted image   

xx.07. - BEBIII
xx.07. - neela
xx.07. - Binchyka.k

xx.07. - nejkag  (17.krog)
xx.07. - Lopona

xx.07. - liam (3.krog)
xx.07. - tejč76
xx.07. - misk

xx.07. - *Mišika* (5.krog)
xx.07. - M1987
xx.07. - Anonimnauser posted image  
xx.07. - Majch

02.07. - boob user posted image v nove boje 
04.07. - mani2 (7.krog)

05.07. - andre3a

05.07. - Vika80

05.07. - bingo

06.07. - METULJ1 (17.krog)
06.07. - pokica_ (2.krog)
06.07. - *zabica*
07.07. - živa25
08.07. - KatkaT (4.krog)
08.07. - MojcaK 
09.07. - *TEJČI*
10.07. - Anya22
11.07. - sanna

11.07. - MTFB (2.krog)
11.07. - KOKICA32
11.07. - Anonimna
user posted image (13.krog)
12.07. - becky
12.07. - evica23 (9.krog)
12.07. - midvaxy
14.07. - Orhideje
14.07. - tropical

14.07. - pin

15.07. - tinkatinka
15.07. - _andreja_ 
15.07. - db
15.07. - cofk
16.07. - ...Martina...$
17.07. - Arual ( 10.krog)
18.07. - tane 
20.07. - limonita (4.krog)
20.07. - micka007

20.07. - janaja (7.krog)
20.07. - MAŠKA (1.krog)
21.07. - Tipa (3.krog)
21.07. - pikipu
22.07. - barbara.a.
23.07. - Še ena

23.07. - tj81 (3.krog)
25.07. - Ursa30 
27.07. -. Arwenko (4.krog)
27.07. - Dali*(2.krog)
28.07. - anci banci
28.07. - aqua77 (13.krog)

28.07. - carpe diem
29.07. - jernejav (4.krog)
29.07. - ziva1 (8.krog)
29.07. - Tiki55 (11.krog)

30.07. - tinč407 (4.krog)
30.07. - pikicaa25 (8.krog)
31.07. - LunaLuna 

31.07. - anonimnauser posted image
31.07. - Athina

user posted image

user posted image    

user posted image NAVIJAČICEuser posted image

* Enanobena user posted image
* spps user posted image
* brkn83 user posted image
* *Junona*
* sonček85 user posted image
* mala_pupikauser posted image
* _ sanja_user posted image
* lunica24user posted image
* *kinnie*
* giotti
* D.Mateja
* Orhideje
*sunny24user posted image
*pikica5user posted image
* jocika  user posted image
* lily32
* mišk2
*Anonimna
*anonimna user posted image
**Mišika*

* oktavija

user posted image    

NAŠA HIMNA (by BEYBA)
Vsako jutro komp prižgi,
Na forumu preberi si,
Kdo noseč je in kdo ne,
Kdo cele noči trudi se!

En Dva tri-na delo gremo mi,
Dva dva tri- že slončkamo vsi!

Če mesec mine in kaj več,
Dveh črtic pa le ni in ni,
Naj upanje ne uide preč,
Saj vztrajni bomo mi vsi!

Minil bo mesec ali več,
Nosečnic bo pa vedno več,
Nakoncu bomo mame vse,
Če slončkale bomo kot se zagre...

En Dva tri-na delo gremo mi
Dva dva tri-že slončkamo vsi...

user posted image    

JULIJSKA STAVNICA

user posted image  

19% - sonček85 

user posted image

JANUAR....................................25,0 % srečk nosečk  
FEBRUAR..................................19,4 % srečk nosečk  
MAREC.....................................20,9 % srečk nosečk  
APRIL.......................................23,7 % srečk nosečk  
MAJ...........................................18,3 % srečk nosečk  
JUNIJ......................................... 22,50    % srečk nosečk  
JULIJ ....................................... X   % SREČK NOSEČK
user posted image       

(odgovor članu Tiki55)
Neposredna povezava do sporočila: 595
5.7.2008 9:13:05   
spps
DAJMO JULIJKEuser posted image user posted image user posted image user posted image
LIAM,ob priliki javi,če te že lahk barvamo na roza?kdaj boš ponovila test?

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 596
5.7.2008 10:25:15   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: tinč407

IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

ma sončica moja draga, sigurno se bo v teh poletnih mesecih nekaj skuhalo! pa saj je tako vroče da se mora nekaj prijeti. kdo bo pa po taki vročini v vloških okrog skakal user posted image  na se nemarnica user posted image  poslovi in odpeketa tja od koder je prišla user posted image
ja seveda bom v teh poletnih dneh kaj scoprala skup,ko ma pa moj dec odkar jemlje tablete vitamin e tako željo po user posted image da se že meni včasih ne da več.mogoče pa bo kaj ta mese čene pa naslednji,saj si resnčno želim zanostit v avgust(bo 21.8.točno 2 leti odkar sva začela pričakovati bebico9in bi bilo lepo darilo,pa ker imam aprila rd ko naj bi rodila.če pa rodim maja pa tudi ne bom nič jezna saj mi je letos v maju umrla meni zelo drasga oseba in jo pogrešam.

kako se kaj pošutita moji sončici spps in enanobena?

pokica:drži se in verjetno si res prehitro delala test.počakaj to nekje sredine tedna in potem naredi test ,če še do takrat ne bo.ponavadi je bolje delat test kak teden ali dva po zamudi,seveda če se prej ne ulije,kar se pri tebi absolutno ne sme.držim pesti

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu tinč407)
Neposredna povezava do sporočila: 597
5.7.2008 10:39:45   
spps
ojla sončekuser posted image user posted image user posted image user posted image
jaz se nič nosečniško ne počutim,ni slabosti,vse funkcionira tako kot je trebauser posted image user posted image user posted image user posted image pa ti?
saj boš videla,tud ta dva tedna bosta hitro mimo,do tvojega pregledauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 598
5.7.2008 11:01:47   
sonček85
ja vem da bo hitro samo komaj čakam da mi potem pove kako in kaj naprej.komaj čakam.kdaj se dobimo na caffe-al pa čajčku zdaj ko si user posted image ne smeš kave pit

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 599
5.7.2008 11:22:56   
Tiki55
Dan! Sem na hitro prišla čekirat, če je že kakšna nova rozika. Dajmo julijke, zdaj je pa res ze čas za kakšno novo srečko nosečkouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......