Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 4.7.2008 21:05:31
|
|
|
|
babyg
|
za srečo, pa, da res vidimo +++ STOP ZA
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 4.7.2008 21:22:45
|
|
|
|
pokica_
|
Bejbe, ...verjetno se mi že meša , prej sem se šla naslanjat na školjko,...bruhat, po domače . Mogoče pa le nebo tečke do nedelje . Jo bo bruhanje pregnalo . A ni ponavadi tako, da če že je....je pol jutranja slabost in ne večerna? Ehhhh,....bomo že še vidli kaj to pomeni, še prej pa moram test narest in počakat da M ne pride .
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 4.7.2008 21:40:35
|
|
|
|
babyg
|
Joj, upam,da je ta prava slabost!! Ni nujno, da je jutranja, lahko je tudi čez noč, sem prebrala!! Torej v nedeljo je ne bo!!
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 4.7.2008 21:51:37
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: pokica_ A ni ponavadi tako, da če že je....je pol jutranja slabost in ne večerna? Reče se ji jutranja slabost, lahko je res samo zjutraj, lahko samo zvečer, ampak nekatere revce jo imajo čez cel dan.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 4.7.2008 21:55:08
|
|
|
|
tinč407
|
to sem že večkrat premišljevala... zakaj jutranja slabost? bi bilo boljše ime nosečniška slabost... no, pretrpela bi jutranjo, popoldansko, večerno in še celo noč mi je lahko slabo, samo da bo
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 4.7.2008 22:19:14
|
|
|
|
sonček85
|
tinči:kakšna jem oja napoved -a še kar velja da bom v juliju srečka nosečka .daj malo poglej in mi povej.čeprav vedno bolj mislim da bom v avgustu,kaj praviš.kako pa tebi kaj kaže.držiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmm na velikooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo pesti.dajmo gogogogogogogogogo
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 4.7.2008 22:19:19
|
|
|
|
pokica_
|
Joj punce, hvala, da navijate, da bi bila to ta prava slabost, ki bi kmalu pokazala . Si še predstavljat ne morem, kako bi bilo, če bi se mi ta želja uresničila! Čakamo, čakamo...
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 4.7.2008 22:19:33
|
|
|
|
Anonimen
|
Jutranja slabost je jutranja samo od daleč! V prvi nosečnosti mi je bilo slabo cel dan, tudi ponoči. Najhuje pa je bilo zvečer A
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 4.7.2008 22:22:27
|
|
|
|
tinč407
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 tinči:kakšna jem oja napoved -a še kar velja da bom v juliju srečka nosečka .daj malo poglej in mi povej.čeprav vedno bolj mislim da bom v avgustu,kaj praviš.kako pa tebi kaj kaže.držiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmm na velikooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo pesti.dajmo gogogogogogogogogo ma sončica moja draga, sigurno se bo v teh poletnih mesecih nekaj skuhalo! pa saj je tako vroče da se mora nekaj prijeti. kdo bo pa po taki vročini v vloških okrog skakal na se nemarnica poslovi in odpeketa tja od koder je prišla
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 4.7.2008 22:23:29
|
|
|
|
bingo
|
Pozdrav Jutri je tudi moj dan in ker več nisem zdržala sem ška zjutraj naredila test. In . Zopet sem razočarana a kaj ko ne moram zdržat do ponedeljka in naredit test. Bomo videli jutri. zaenkrat nimam še nobenih znakov da bi prišla . Upam da res ne. Vsem skupaj želim veliko sreče.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 4.7.2008 22:24:30
|
|
|
|
pokica_
|
Bingo , mogoče je pa bilo še prezgodaj, počakaj do poned. in še ponovi test, nič še ni zaključeno...lahko da se ti izpolnijo želje . Ehh, zdaj pa še spat nem mogla ....****ti sto mišev...test mam v kopalnici , danes sem ga že imela v rokah in dala nazaj v predal. Ampak nisem ziher, da bo zdržal do nedelje, če že nebo šel jutri v uporabo . Držite pesti, jaz jih bom pa še za vas ostale, ki čakate na pluseke in črtice v teh dneh in mescih
< Sporočilo je popravil pokica_ -- 4.7.2008 22:28:25 >
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 4.7.2008 22:28:28
|
|
|
|
Anonimen
|
pokica...
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 5.7.2008 8:08:20
|
|
|
|
pokica_
|
Punce, mene je po včerajšnji slabosti premamilo in sem danes zjutraj naredla test z CB in je pokazal, žal ------ , pa tako sem se že veselila, sem mislila, pa bo ja menda že pokazal +, ...ampak se tolažim samo še s tem, da še ni mogoče pravi čas za test, kajti M ne pričakujem šele jutri in sem mogoče prezgodaj delala test . Ahh, nevem, ....fejst sem razočarana, sem bila prepričana, da me občutek ne vara . Kaj pravite? Je bilo res morda še prezgodaj, ali bi že test tudi moral pokazat +? Jaz samo upam, da se ne vlije do jutri oz. pojutrišnjem in pol še lahko ponovim test, ko bo zamujala. Hvala vsem, da ste navijale, upam, da bo še prišlo do pravega rezultata v kratkem
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 5.7.2008 8:16:35
|
|
|
|
spps
|
bingo,pokica držim pesti za vaju,malo kateri pokaže test +,pred izostankom M,tako,da ni še nič izgubljeno. v prvi nosečnosti sem imela O zelo pozno,in je bil test vse do 20.dneva zamude negativen,v 2. pa sem delala test 4.dni po zamudi in sem dobila pozitiven rezultat.(cikle imam neredne. vse je odvisno od O,kdaj je bila vgnezditev,itd. Srečno
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 5.7.2008 8:29:56
|
|
|
|
Anonimen
|
Pokica lahko da je bilo res prezgodaj. Punce za vse vas držim pesti!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 5.7.2008 8:40:20
|
|
|
|
pokica_
|
Hvala spps, EnaNobena,...pa vidve sta zlati . Mogoče je bilo res malo prezgodaj....tale ženski firbec mi ni dal mira . Ampak kljub temu še nisem izgubila upanja, še zmeraj upam na + .
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 5.7.2008 8:53:19
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: pokica_ Hvala spps, EnaNobena,...pa vidve sta zlati . Mogoče je bilo res malo prezgodaj....tale ženski firbec mi ni dal mira . Ampak kljub temu še nisem izgubila upanja, še zmeraj upam na + . te čisto razumem,sem sama bila tud zagnana s testki kak dan pred izostankom te z meseci mine
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 5.7.2008 8:55:02
|
|
|
|
pokica_
|
če ne prej, ko sfali ojrov v denarnici
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 5.7.2008 8:55:20
|
|
|
|
Anonimen
|
No pa dajte še mene na seznam. ne pričakujem 7.7. Tole pa kar prvič počnem, se nisem še nikoli vpisala na seznam tistih ki ne pričakujejo Februarja sem sicer zagledala svoj prvi in kmalu zatem tusi izkusila svoj prvi SS. Danes upam na novo in upam da v ponedeljek M ne pride... Sicer znakov posebnih ni, razen občasnih hudih vrtoglavic (na meji padanja v nezavest). Krčki me že matrajo tko da.... Samo kot zanimivost... Nekje na sredini ciklusa, ko naj bi imela O sem (ker so me malo dajali krčki) naredila Ovul test, ki je bil negativen , vendar pa sem tak razultat pričakovala, saj bi zanositev v tem mesecu lahko bila le pred testom... Sem tok zakomplicirala da še sama ne razumem več No ampak.... DAJMO DAJMO DAJMO DAJMO DAJMO julijske nosečke...
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 5.7.2008 9:11:09
|
|
|
|
spps
|
JULIJSKE BORKE ZA xx.07. - BEBIII xx.07. - neela xx.07. - Binchyka.k xx.07. - nejkag (17.krog) xx.07. - Lopona xx.07. - liam (3.krog) xx.07. - tejč76 xx.07. - misk xx.07. - *Mišika* (5.krog) xx.07. - M1987 xx.07. - Anonimna xx.07. - Majch 02.07. - boob v nove boje 04.07. - mani2 (7.krog) 05.07. - andre3a 05.07. - Vika80 05.07. - bingo 06.07. - METULJ1 (17.krog) 06.07. - pokica_ (2.krog) 06.07. - *zabica* 07.07. - živa25 08.07. - KatkaT (4.krog) 08.07. - MojcaK 09.07. - *TEJČI* 10.07. - Anya22 11.07. - sanna 11.07. - MTFB (2.krog) 11.07. - KOKICA32 11.07. - Anonimna (13.krog) 12.07. - becky 12.07. - evica23 (9.krog) 12.07. - midvaxy 14.07. - Orhideje 14.07. - tropical 14.07. - pin 15.07. - tinkatinka 15.07. - _andreja_ 15.07. - db 15.07. - cofk 16.07. - ...Martina...$ 17.07. - Arual ( 10.krog) 18.07. - tane 20.07. - limonita (4.krog) 20.07. - micka007 20.07. - janaja (7.krog) 20.07. - MAŠKA (1.krog) 21.07. - Tipa (3.krog) 21.07. - pikipu 22.07. - barbara.a. 23.07. - Še ena 23.07. - tj81 (3.krog) 25.07. - Ursa30 27.07. -. Arwenko (4.krog) 27.07. - Dali*(2.krog) 28.07. - anci banci 28.07. - aqua77 (13.krog) 28.07. - carpe diem 29.07. - jernejav (4.krog) 29.07. - ziva1 (8.krog) 29.07. - Tiki55 (11.krog) 30.07. - tinč407 (4.krog) 30.07. - pikicaa25 (8.krog) 31.07. - LunaLuna 31.07. - anonimna 31.07. - Athina NAVIJAČICE * Enanobena * spps * brkn83 * *Junona* * sonček85 * mala_pupika * _ sanja_ * lunica24 * *kinnie* * giotti * D.Mateja * Orhideje *sunny24 *pikica5 * jocika * lily32 * mišk2 *Anonimna *anonimna **Mišika* * oktavija NAŠA HIMNA (by BEYBA) Vsako jutro komp prižgi, Na forumu preberi si, Kdo noseč je in kdo ne, Kdo cele noči trudi se! En Dva tri-na delo gremo mi, Dva dva tri- že slončkamo vsi! Če mesec mine in kaj več, Dveh črtic pa le ni in ni, Naj upanje ne uide preč, Saj vztrajni bomo mi vsi! Minil bo mesec ali več, Nosečnic bo pa vedno več, Nakoncu bomo mame vse, Če slončkale bomo kot se zagre... En Dva tri-na delo gremo mi Dva dva tri-že slončkamo vsi... JULIJSKA STAVNICA 19% - sonček85 JANUAR....................................25,0 % srečk nosečk FEBRUAR..................................19,4 % srečk nosečk MAREC.....................................20,9 % srečk nosečk APRIL.......................................23,7 % srečk nosečk MAJ...........................................18,3 % srečk nosečk JUNIJ......................................... 22,50 % srečk nosečk JULIJ ....................................... X % SREČK NOSEČK
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 5.7.2008 9:13:05
|
|
|
|
spps
|
DAJMO JULIJKE LIAM,ob priliki javi,če te že lahk barvamo na roza?kdaj boš ponovila test?
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 5.7.2008 10:25:15
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: tinč407 IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 tinči:kakšna jem oja napoved -a še kar velja da bom v juliju srečka nosečka .daj malo poglej in mi povej.čeprav vedno bolj mislim da bom v avgustu,kaj praviš.kako pa tebi kaj kaže.držiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmm na velikooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo pesti.dajmo gogogogogogogogogo ma sončica moja draga, sigurno se bo v teh poletnih mesecih nekaj skuhalo! pa saj je tako vroče da se mora nekaj prijeti. kdo bo pa po taki vročini v vloških okrog skakal na se nemarnica poslovi in odpeketa tja od koder je prišla ja seveda bom v teh poletnih dneh kaj scoprala skup,ko ma pa moj dec odkar jemlje tablete vitamin e tako željo po da se že meni včasih ne da več.mogoče pa bo kaj ta mese čene pa naslednji,saj si resnčno želim zanostit v avgust(bo 21.8.točno 2 leti odkar sva začela pričakovati bebico9in bi bilo lepo darilo,pa ker imam aprila rd ko naj bi rodila.če pa rodim maja pa tudi ne bom nič jezna saj mi je letos v maju umrla meni zelo drasga oseba in jo pogrešam. kako se kaj pošutita moji sončici spps in enanobena? pokica:drži se in verjetno si res prehitro delala test.počakaj to nekje sredine tedna in potem naredi test ,če še do takrat ne bo.ponavadi je bolje delat test kak teden ali dva po zamudi,seveda če se prej ne ulije,kar se pri tebi absolutno ne sme.držim pesti
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 5.7.2008 10:39:45
|
|
|
|
spps
|
ojla sonček jaz se nič nosečniško ne počutim,ni slabosti,vse funkcionira tako kot je treba pa ti? saj boš videla,tud ta dva tedna bosta hitro mimo,do tvojega pregleda
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 5.7.2008 11:01:47
|
|
|
|
sonček85
|
ja vem da bo hitro samo komaj čakam da mi potem pove kako in kaj naprej.komaj čakam.kdaj se dobimo na caffe-al pa čajčku zdaj ko si ne smeš kave pit
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 5.7.2008 11:22:56
|
|
|
|
Tiki55
|
Dan! Sem na hitro prišla čekirat, če je že kakšna nova rozika. Dajmo julijke, zdaj je pa res ze čas za kakšno novo srečko nosečko
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......