Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 3.7.2008 15:43:29
|
|
|
|
Anonimen
|
Živjo. Sem prišla samo malo navijat. (Tale nova podoba RR je pa kar huda ) Novic nimam, testkov tudi ne več...in ne vem, kdaj bom spet probala, ker se mi zdi, da ni bilo vse skupaj nič. Sicer pa ne pričakujem konec meseca šele in do takrat me lahko date na seznam pod xx o7., da vam bom vsaj družbo delala. Gremo prve julijčice javit čimveč pluskov.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 3.7.2008 15:49:46
|
|
|
|
mspec2
|
ojla en lep pozdrav! danes se prvič oglašam na tem forumu imam eno vprašanje in upam,da mi boste odgovorile. zanima me ali je katera vzela kakšno pomirjevalo pred transferjem. že v naprej se zahvaljujem za odgovore. l.p.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 3.7.2008 16:19:17
|
|
|
|
sonček85
|
o tale nova barva pa res seka.bravo RR! dajmo julijke veselo slončkajte tiste ,ki imate v teh dneh O ,tiste ,ki pa je ne pričakujete pa veselo poročajte kakšno je stanje.jaz imam belo sluz že 3 dni in vem da bo ta mesec spet prišla rdečka-baraba.kdaj bo že konec te more za 9 mesecev.vsem veliko poguma in energije za naprej.go go babyboom power julij.
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 3.7.2008 17:11:28
|
|
|
|
sonček85
|
kje pa ste vse.a veselo slončkate.lepo to samo da bo pol tudi kaj kruha iz te moke. lp
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 3.7.2008 17:54:18
|
|
|
|
neela
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 kje pa ste vse.a veselo slončkate.lepo to samo da bo pol tudi kaj kruha iz te moke. lp jaz sem tu...vsa prestrašena, ker sem tik pred dnevom D in strahom pred novim neuspehom... ...sicer znakov nobenih ampak bomo videli...
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 3.7.2008 18:13:20
|
|
|
|
tj81
|
neela, stiskam pesti zate...in seveda navijam za ali . Veliko sreče in predvsem potrpljenja. Pa javi, kako je šlo. Nekatere moramo čakati še cel mesec...
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 3.7.2008 18:42:24
|
|
|
|
neela
|
tj81, thanks! Kar nočem še razmišljati, da sem res spet pred vrati ko jo NE pričakujem...sploh, ker je v teh dveh letih, kar poskušava res bilo že preveč razočaranj...saj ne, da bi obupala, samo sem bolj zadržana pri pričakovanjih.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 3.7.2008 18:48:00
|
|
|
|
pokica_
|
Jaz sem tudi tu in čakam, da bo katera še danes sporočila veselo novičko, pa spet danes še ni nič . Full čudno se je tale julij začel, nič kaj rozast ni . Upamo, da bo jutri kaj bolje,...al pa še boljše, če bo že danes ktera povedla lepo novičko. Jaz sem tudi v strahu in trepetu že 2 dni... ne čakam v nedeljo in za zdaj še ni nobenih znakov za in proti, tudi prsi me nič ne bolijo, ko ponavadi me bolijo že teden dni prej, jajčniki me špikajo vsake tolko in tudi utrujena sem nenormalno. Kje je še nedelja No, vseeno upam, da je splooooh nebo . Sem danes spet šetala po DM-u in me je vragec nesel med testeke , sem kupla že 2. test ta teden . Kaj pa če jih bom rabla? Dajte bejbe javite kako novičko
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 3.7.2008 19:04:38
|
|
|
|
sonček85
|
neela:držim velike pesti da si srečka nosečka in da nam javiš lepo novičko. pokica_ :tudi zate seveda navijam da bi bila in da se mesec začne lepo in čim manj modro. dajmo punce v babyboom power-gremo v prvo prestavo in s polno paro naprej.
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 3.7.2008 19:06:45
|
|
|
|
sunny24
|
Navijam za čimveč v juliju !!!!! Dejmo punce pridno , rozike boste, pa v tej vročini bo še kako kilo dol šlo... No, mal heca. V glavnem, držim pestke!!!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 3.7.2008 19:25:57
|
|
|
|
neela
|
IZVIRNO SPOROČILO: pokica_ Jaz sem tudi v strahu in trepetu že 2 dni... ne čakam v nedeljo in za zdaj še ni nobenih znakov za in proti, tudi prsi me nič ne bolijo, ko ponavadi me bolijo že teden dni prej, jajčniki me špikajo vsake tolko in tudi utrujena sem nenormalno. Kje je še nedelja No, končno še ena, ki je čisto na istem kot jaz!!! Res, kot bi sebe brala. Boš delala test v nedeljo??? sonček85: hvala ti za lepe želje....ja, mislim, da sem sedaj pa res že jaz na vrsti!
< Sporočilo je popravil neela -- 3.7.2008 19:27:01 >
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 3.7.2008 19:36:40
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 Navijam za čimveč v juliju !!!!! Dejmo punce pridno , rozike boste, pa v tej vročini bo še kako kilo dol šlo... No, mal heca. V glavnem, držim pestke!!! kako rozike boste,kaj pa ti .ka sebe si pa kr izključila.tudi ti boš. gremooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 3.7.2008 20:09:29
|
|
|
|
sunny24
|
Draga moja sonček85, nč se nisem izključila, jst sem že nosečka s kup težavami in na bolovanju!!!!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 3.7.2008 20:39:08
|
|
|
|
pokica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: neela IZVIRNO SPOROČILO: pokica_ Jaz sem tudi v strahu in trepetu že 2 dni... ne čakam v nedeljo in za zdaj še ni nobenih znakov za in proti, tudi prsi me nič ne bolijo, ko ponavadi me bolijo že teden dni prej, jajčniki me špikajo vsake tolko in tudi utrujena sem nenormalno. Kje je še nedelja No, končno še ena, ki je čisto na istem kot jaz!!! Res, kot bi sebe brala. Boš delala test v nedeljo??? Me veseli, da je še kje kaka punca s podobnimi težavami ,..evo, mi je že lažje . Najraje bi ga že jutri delala, ...nevem kak bo, če bom zdržala do nedelje, se mi zdi še feeeejst oddaljena . Pa, če še nebo nobenga znaka za M, bom počakala do nedelje, če zdržim, seveda . Se boma obveščali, jaz tebe, ti mene...kdaj bo kera delala,ok? sonček85 hvala za pestke, vsi uuuuupamo
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 3.7.2008 20:41:27
|
|
|
|
Anonimen
|
Nova podoba Ringaraje, novi avatarji (ane sonček85),... vse novo, le nobene nove nosečke! Hmmm, očitno tisti zlati prah, ki sem vam ga poslala še ni prijel. Evo, pa še eno štiriperesno deteljico, da bo jutri kaj bolje!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 3.7.2008 21:01:25
|
|
|
|
Anonimen
|
tane, jaz nimam problemov s ščitnico pokica_, ti si kupila že drugi tester ta teden, jaz pa imam še enega doma odkar sem prvič zanosila s hčerkico. Sem ravno danes rekla možu da kdo ve, kdaj ga bom uporabila. Ne vem niti, če imajo te zadeve rok uporabe??
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 3.7.2008 21:10:40
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Ne vem niti, če imajo te zadeve rok uporabe?? Imajo, gor na škatlici bi moralo pisati.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 3.7.2008 21:16:50
|
|
|
|
pokica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: EnaNobena IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Ne vem niti, če imajo te zadeve rok uporabe?? Imajo, gor na škatlici bi moralo pisati. Točno tako! Lahko jih ponucam do okt. 2009 Itako bojo do takrat odromali v smeti . EnaNobena,...kaj pa če si posipala premalo prahu, si preveč šparala! Mogoče bo pa deteljica pomagala, ja .
< Sporočilo je popravil pokica_ -- 3.7.2008 21:17:52 >
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 3.7.2008 21:45:04
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: pokica_ EnaNobena,...kaj pa če si posipala premalo prahu, si preveč šparala! Mogoče bo pa deteljica pomagala, ja . Ne, ne, ne! Šparala pa nisem, pri takpnih stavreh pa res ne! Sej bo deteljica še malj pomagala, po bodo kmalu začele deževati nosečke. Ampak sedaj se ne zanašajte samo na moj prah in deteljico, je treba tud seksat!!!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 3.7.2008 21:53:09
|
|
|
|
pokica_
|
A saj smo to tudi . Nekaj od tega bo pa že hasnilo . Ktera bo jutri delala test?
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 4.7.2008 6:59:48
|
|
|
|
liam
|
Eno zelo lepo in dobro jutro je danes, saj sva z mojim dragim pred 20imi minutkami zagledala rahlo drugo črtico na Baby check mini-ju! Itak bo treba še ponovit testek čez kaki dan, ampak glede na to kolko berem RR naj bi bla črtica, pač črtica.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 4.7.2008 7:06:50
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: liam Eno zelo lepo in dobro jutro je danes, saj sva z mojim dragim pred 20imi minutkami zagledala rahlo drugo črtico na Baby check mini-ju! Itak bo treba še ponovit testek čez kaki dan, ampak glede na to kolko berem RR naj bi bla črtica, pač črtica. liam ,čestitam
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 4.7.2008 7:29:32
|
|
|
|
boob
|
čestitke tudi iz moje strani. . .
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 4.7.2008 7:35:36
|
|
|
|
Tiki55
|
Dobro jutro drage moje! Takole, testek je pri meni ostal v omari, saj se je zjutraj prikazala . Pa me je spet našla... Nič, gremo v naslednji krog in ostajam v juliju. Ne pričakujem je 29.7.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 4.7.2008 7:36:27
|
|
|
|
Tiki55
|
liam čestitke
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Oblika penisa je pomembnejša od velikostiSte vedeli, da lahko s posebnimi tehnikami pomagate penisu, da dobi optimalno obliko. V resnici je oblika pomembnejša od...
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
imenababy girl 29katero ime vam je lepše??taj (
25%)
ožbej (
19%)
tilen (
36%)
maj (
21%)
Število vseh glasov: 366Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!