|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: M ne pričakujem Julija
2.7.2008 13:51:30   
liam
liam in ziva1 držim pesti, da se hudoba NE pojavi in da bo test čez kak dan pokazal pluske!

Ja jst tudi... ponavadi mam že 25 dan ciklusa rjav izcedek, ki napove user posted image  v vsej svoji veličini, tak da res ne vem. Danes je 32 dan ciklusa. Ma ne vem no... nočem si delat nekih upov brezveznih, ker mam policistične jajčnike... čeprav sem mela zdaj po dabrostonu 3 mesece čist točno user posted image , in sicer na 30 dni.

Bomo vidli

(odgovor članu Tiki55)
Neposredna povezava do sporočila: 451
2.7.2008 13:58:53   
pokica_
Držim pestke da je to to liam in ziva1user posted image user posted image user posted image  in vama bo testek kmalu pokazal user posted image user posted image !

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu liam)
Neposredna povezava do sporočila: 452
2.7.2008 14:11:43   
liam
IZVIRNO SPOROČILO: pokica_

Držim pestke da je to to liam in ziva1user posted image user posted image user posted image  in vama bo testek kmalu pokazal user posted image user posted image !

ja hvala za držanje pesti in navijanje...

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 453
2.7.2008 14:12:03   
Anonimen
Pozdravljene noseče navijačice. Imam vprašane za vas. Ste imele mogoče pred (ne)pričakovanouser posted image  kaj povečan beli tok? To se meni zdaj pojavlja, 4 dni pred nepričakovanouser posted image . Pa bolečine podobne M so prisotne.

(odgovor članu pokica_)
  Neposredna povezava do sporočila: 454
2.7.2008 14:15:04   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Pozdravljene noseče navijačice. Imam vprašane za vas. Ste imele mogoče pred (ne)pričakovanouser posted image  kaj povečan beli tok? To se meni zdaj pojavlja, 4 dni pred nepričakovanouser posted image . Pa bolečine podobne M so prisotne.

Beli tok sme imela pred user posted image kakor kakšen mesec. Se pa spomnim, da ga je bilo pred 1.user posted image veliko, sedajv drugo pa nič. Drugače imam jaz še danes vse znake kot jih imam kadar M pride in nobenega znaka, da sem user posted image , pa sem. Kaj naj rečem - čudo narave. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 455
2.7.2008 14:17:12   
liam

Sicer še nisem noseča navijačica, ampak sem v nepričakovanju tečke, pa tud jst opažam nenormalno veliko belega toka, sam bolečin nimam pa v bušeku nobenih. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 456
2.7.2008 14:19:25   
liam
Beli tok sme imela pred kakor kakšen mesec. Se pa spomnim, da ga je bilo pred 1. veliko, sedajv drugo pa nič. Drugače imam jaz še danes vse znake kot jih imam kadar M pride in nobenega znaka, da sem , pa sem. Kaj naj rečem - čudo narave.

ja kaj čemo, univerzalnega recepta ni, bomo mogle počakat, da bo testek pokazauuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 457
2.7.2008 14:25:29   
LunaLuna

Jaz imam vedno pred M veliko belega toka. Pri zadnji M sem imela bolečine (ki jih imam ponavadi samo prvi in drugi dan M) že en dan prej. Sem imela ves čas občutek, da se bo vlila. Potem pa sem jo šele naslednji dan popoldan dobila.

Punce še malo navijanja za vse nas:user posted image user posted image user posted image DAJMO, DAJMO, DAJMOuser posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Bodite v cvetju.

Ni me strah.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 458
2.7.2008 15:10:41   
Anonimen
Živjo punce.

No...takole je s to stvarjo...zjutraj sem probala CB in je pokazal minus. Pol sem pokurla še en BC mini, ki je tud ostal lepo bel...tak da...po moje je bila prej kr lepo ena slaba serija testov.user posted image Sicer pa bom še vidla. Hvala vseeno za čestitke. Jih bom shranila za drugič.

Navijam dalje za vse borke...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu LunaLuna)
  Neposredna povezava do sporočila: 459
2.7.2008 15:11:33   
sonček85
sps:kako lep avatar.

enanobena:naj se nas ta prah prime in posuje na vse nas ,ki je ne čakamo v prihajajočih mesecih.

punce moje ne obupajte,vsak mesec je nov iizziv in novo upanje .enkrat bo prišel tisti trenutek ko bo vsaka od nas zagledala user posted image user posted image

bodimo optimistične
user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu LunaLuna)
Neposredna povezava do sporočila: 460
2.7.2008 15:12:26   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: Majch

Živjo punce.

No...takole je s to stvarjo...zjutraj sem probala CB in je pokazal minus. Pol sem pokurla še en BC mini, ki je tud ostal lepo bel...tak da...po moje je bila prej kr lepo ena slaba serija testov.user posted image Sicer pa bom še vidla. Hvala vseeno za čestitke. Jih bom shranila za drugič.

Navijam dalje za vse borke...user posted image user posted image user posted image

ne obupaj in navijamo zate da bi kljub vsem testom le bila nosečka.user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 461
2.7.2008 15:22:56   
Arual
OJLA.
Kako kaj? No mi smo se malo pobrali in pridno telovadimo, v teh dneh bi naj bla ovulacija. Ne vem kdaj, kr ne merim bt in tudi testov nisem kupla. Sem ta mesec čisto naravna, to mislim, da ne jem matičnega mlečka in nisem pila krvomočnice. Tak, da upam, da se zdaj pa že prime. Sem ravno daneszadnji dan delala, zdaj pa lahko uživam in se cartam. user posted image user posted image  Morem pa povedat, da je moj dragi, čisto nor, on že sedaj izbira imena. O Bog kaj še mene čakauser posted image user posted image .
Gremo julij, da bo vse user posted image user posted image .
Nikoli ne smemo obupat.
LP

Vsak poraz je nov izziv za zmago.

ZMAGA JE NAGRADA ZA TISTEGA,KI VSTRAJA TOLIKO CASA,DA PREMAGA BOLEČINO....

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 462
2.7.2008 16:05:32   
aqua77
Arual, user posted image !!!!

kmalu... user posted image user posted image user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu Arual)
Neposredna povezava do sporočila: 463
2.7.2008 16:20:22   
aqua77
Čveke še to sem vam pozabila sporočiti!

Vse, ki se te dni odpravljate na slovensko obalo vas opozarjam, da imamo onesnaženo - oporečno vodo! Voda ni primerna za pitje, umivanje sadja in zelenjave, pazite na led v pijači!!

Najbolj je prizadeto območje v Piranu in okolici, kjer si z vodo iz vodovoda ne smete umivati zob, se z njo ne tušira, ne pere posode in oblek, razen če je ne prekuhate prej!!

V Piranu od danes naprej delijo brezplačno vodo na trgu! Embalažo se prinese, pripada pa 3l po odrasli osebi - tako nekako...

Pa srečno!!!

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 464
2.7.2008 19:13:25   
sonček85
sem pravkar gledala dnevnik.sem bila v nedeljo v portorožu in hvala bogu mi ni nič,saj sem se tuširala.groza.mi je pa kolega ki študira dolih povedal da je bolnišnica čisto polna in da ljudi pošiljajo domov saj nimajo več prostora.groza kaj vse se dogaja.

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 465
2.7.2008 21:38:56   
Anonimen
ojej aqua777, dobro da imam tebe in RR, da še kaj zvem. user posted image Ampak tole z vodo je pa res hudo. Sej če grem dol samo na dopust še nekako gre, ampak če pa dol živiš, potem pa je tole groza!

Majch - kaj pa če bi šla na odvzem krvi in bi bila najbolj ziher ali si ali nisi.

In danes ni bilo nobene nosečke? user posted image Držim pesti, da jih bo jutri zato toliko več!

(odgovor članu sonček85)
  Neposredna povezava do sporočila: 466
2.7.2008 21:46:11   
boma2
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77

Čveke še to sem vam pozabila sporočiti!

Vse, ki se te dni odpravljate na slovensko obalo vas opozarjam, da imamo onesnaženo - oporečno vodo! Voda ni primerna za pitje, umivanje sadja in zelenjave, pazite na led v pijači!!

Najbolj je prizadeto območje v Piranu in okolici, kjer si z vodo iz vodovoda ne smete umivati zob, se z njo ne tušira, ne pere posode in oblek, razen če je ne prekuhate prej!!

V Piranu od danes naprej delijo brezplačno vodo na trgu! Embalažo se prinese, pripada pa 3l po odrasli osebi - tako nekako...

Pa srečno!!!

Dost žalostno, da ta vaša občina je tako gnila, okužena voda je že od srede popoldan... od 17.30 ure... objavljeno pa šele nevem kdaj... :(
Pa nisi nič ti kriva.... user posted image

Hvala za opozorilo... in upam, da ne bo več veliko ljudi, ki bodo zboleli... Še najmanj pa nosečnice... (

Vam povem zakaj, ker sem bila na dopustu, ker vedno hodiimo v Piran, in se je najprej okužil moj mož z vodo, potem pa še jaz v četrtek... tako, da smo imeli lep konec vikenda na wc.. :(user posted image user posted image user posted image

Upam, samo, da mi ni kaj pokvarilo, ker mi je test pred tem pokazal user posted image ..

in imam 18.7. pregled in upam, da mi bodo potrdili in rekli, da je moj user posted image zdrav... _)
full me skrbi....

< Sporočilo je popravil boma2 -- 2.7.2008 21:48:27 >

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 467
2.7.2008 21:50:25   
boma2
no zdaj pa zares...

navijam za vse, da ne bi dočakale user posted image v mesecu juliju...

Vsem user posted image pa čestitam...

in navijam za vse, da bi bil mesec julij tisti, ki nam bi dal čimveč user posted image ...

user posted image user posted image

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 468
2.7.2008 21:53:32   
pokica_
Danes res ni blo nobene srečke user posted image user posted image , full čuden dan.

Pa nam naj jutrišnji dan prinese čimveč rozikuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Zjutraj pa javite, kako so pokazali testkiuser posted image !

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 469
2.7.2008 22:15:16   
LunaLuna
Tale novica z vodo je pa res šokantna. Nič nisem spremljala novic in sem vesela, da ste tukaj napisale. Res grozno.

Drugače pa jaz s svojim user posted image veselo pakiram in delam načrte za potovanje. Res se veselim in komaj čakam petek, ko bova odrinila. In obljubim, da se ne bom z ničemer obremenjevala, ne s službo, ne s stanovanjem, ne z ničemer, kar bi mi lahko pokvarilo dopust. Kakšen kozarček dobrega vina bo sigurno zraven in sama uživancija. Glejte, da boste mislile name in navijale user posted image user posted image sej veste, zakaj user posted image user posted image

Pa lahko noč.

Ni me strah.

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 470
3.7.2008 6:02:49   
spps
user posted image
Dobro jutro punce,ja spet sem zgodnjauser posted image user posted image user posted image user posted image kako ste kaj?pošiljam,kavico za vseuser posted image user posted image user posted image
danes,bi se pa že lahko prve nosečke v juliju prikazala,a ne?gremo punceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Majchuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu LunaLuna)
Neposredna povezava do sporočila: 471
3.7.2008 6:04:23   
spps

imam občasno povečan beli tok-en dan je,drug dan ni.prej sem redko imela beli tok pred M.

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 472
3.7.2008 7:48:15   
ziva1
Hojla punce. Sem žalostna ker, sem se zbudila z user posted image . Danes ni moj dan, user posted image user posted image user posted image . Mah sej jutri bo bolje. Ne pričakujem je 29.7., in to je moj 8. krog, prosim, če me ena vpiše. Ostalim borkam želim več sreče. LP

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 473
3.7.2008 7:50:13   
Tiki55
Jutro punce! spps hvala za kavico, evo zate in ostale nosečke en čajčekuser posted image
Majch dokler se ne ulije, je še vedno mogoče... Navijam zateuser posted image user posted image user posted image

Arual
ti se kar lepo cartaj in velikouser posted image user posted image user posted image , da vama bo čimprej uspelo zagledatuser posted image
LunaLuna uživaj na dopustu, pa držim pestke, da nazaj pridete trijeuser posted image user posted image user posted image

Danes je moj dan D in zaenkrat mojeuser posted image še ni... Upam, da je tudi ne bo. Če se prej ne prikaže, bom test delala jutri zjutraj.

Dajmo punce, je pa res že čas za kako novo rozikouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 474
3.7.2008 7:51:06   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: ziva1

Hojla punce. Sem žalostna ker, sem se zbudila z user posted image . Danes ni moj dan, user posted image user posted image user posted image . Mah sej jutri bo bolje. Ne pričakujem je 29.7., in to je moj 8. krog, prosim, če me ena vpiše. Ostalim borkam želim več sreče. LP
user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu ziva1)
Neposredna povezava do sporočila: 475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Oblika penisa je pomembnejša od velikosti
Ste vedeli, da lahko s posebnimi tehnikami pomagate penisu, da dobi optimalno obliko. V resnici je oblika pomembnejša od...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Čiščenje po tleh
grahek85

Kako pogosto pomivate po tleh bivalne prostore?

vsak dan (7%)

večkrat na teden (16%)

enkrat na teden (41%)

vsaka dva tedna (13%)

enkrat na mesec (16%)

vsake par mesecev (8%)

Število vseh glasov: 179

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!