Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 2.7.2008 8:10:13
|
|
|
|
Anonimen
|
Majch najprej čestitke tudi od mene . No jaz sem včeraj delala test pa ne vem ali si že tako močno želim videt črtico, da sem jo že kar vidla , taka zelo zelo zelo rahla črtica, ko sem pokazala mojemu mi je pa reku da če res res gledaš jo vidiš ampak moraš se res potrudit, tako da je bila najbrž zgolj domišljija. Je pa res da me ful križ boli ( kar je pri meni znak za ) pa da tud neki me špika tam notri tako da po moje nama ni uspelo. No pa tudi test sem delala 2 dni prekmalu... no počakala bom do jutri pa bom naredila še enkrat test če ne bo prej seveda. Držim nam pesti da nam ta mesec vsem uspe.... Lp
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 2.7.2008 8:18:05
|
|
|
|
pikipu
|
Ste pa prave čveke čvekaste! Malo prečekiram zjutraj preden začnem delat, poste, pa vidim, da ste ful pridne! Majch, mislim, da si srečka nosečka! Res, sporoči, ko narediš še kak test, kakšno je stanje. Čestitke!!! Pa vso srečo! Boob in jernejav ne se preveč sekirat, saj bo enkrat boljše. Vsakič ko grem v nov krog, si mislim: evo to je zdaj to: začetek nečesa novega. In ostajam optimist!!! Punce moje - dvignite glavo!!!! Nič solzic, prihranite jih za takrat, ko boste zagledale pluseke! Spps, EnaNobena: res je lepo od vaju, da ostajata z nami, kljub temu, da že pašeta na drug forum. To nam daje upanje. Bi se vas morale zdaj vse dotaknit, da se še nas prime nosečnost.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 2.7.2008 8:31:49
|
|
|
|
Dali*
|
Toliko lepih izrečenih besed za nas borke, tako da se pridružujem vsem komentarjem. Spps in EnaNobena sta naši dve dobri vili, ki bosta poslali na nas tudi malo zlatega prahu in skupaj bomo doživljale to čudovito pričakovanje. Danes smo že 2. in 4. naj bi prišla na obisk tetka , ampak močno upam, da je ne bo. Čeprav nimam rednih M. Sem se odločila, če do 10.7. ne pride delam testek. Uuuuuu, to bi pa blo fino, da bi bile potem . Vsem želim še en čudovit poletni dan...
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 2.7.2008 8:33:35
|
|
|
|
liam
|
Dobro jutro! No, da vas seznanim z mojim stanjem: bradavičke me bolijo ko hudič na dotik (sma bla z mojim včeri v Hervisu, pa se je ena ženska obrnala in z komolcem zadela glih moje zize, pa me je kr zvil tak me je zapeklo), pa na čase mam tak čudn filing v želodcu kot da bi mi hotlo bit slabo (ne vem no če me ktera razume: ne gre za tapravo slabost, ampak tak za en blazn čudn filing...), pa full mam močan beli tok (tak da morm met dnevni vložek skoz). Testek sm delala včeri, pa je bil minus. Ne vem no, mogoče si tako zelo želim zagledat plusek, da vidim zanke tam ko jih sploh ni.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 2.7.2008 8:56:40
|
|
|
|
ziva1
|
No, pa je prišel dan M. Sicer je še vedno ni, včeraj sem delala test , pa je bil negativen. Tako, da še vedno čakam. Počutim pa se čisto normalno, razen mozoljčkov imam nekoliko več, tako da ne upam kaj preveč. Vam sporočim ko bom vedela kaj več. LP
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 2.7.2008 9:26:20
|
|
|
|
janaja
|
kje ste zdej tiste rahle črtice zdej so sigurno že veliki plusi... vi pa nas pustite čakat. Janaja
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 2.7.2008 9:52:29
|
|
|
|
aqua77
|
Majch, kakšna je situacija????
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 2.7.2008 10:11:09
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tiki55 spps naša nosečka, super, da te ne mučijo slabosti in naj tako tudi ostane . Kdaj imaš prvi pregled? oj,pravkar sem iz shopinga grem na eno ohcet drugo soboto,pa nimam ničkaj za oblečt,ampak ko bi vsaj kupla sam neka,tk sem pa zabušla neki € še dobr ,da ne kopujem oblačil pogosto za prvi pregled še pa ne vem kdaj ga imam,ker je ta teden G na dopustu,tk da ga pokličem naslednji teden-kooomaj čakam
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 2.7.2008 10:34:32
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikipu Spps, EnaNobena: res je lepo od vaju, da ostajata z nami, kljub temu, da že pašeta na drug forum. To nam daje upanje. Bi se vas morale zdaj vse dotaknit, da se še nas prime nosečnost. mogoč je pa nalezljivo? sem še vedno bolj domača na zanositvi,sem le 9mesecev bila z vami,no malo manj,ker prej nisem bila vpisana zato pa upam,da vas bo čimveč prišlo k marčevskim nosečkam,da mi boste tam delale družbo.v vsakem primeru,bom pa tudi tu z vami,tako da ni skrbi...
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 2.7.2008 10:36:21
|
|
|
|
aqua77
|
spps, ziher boš kar žarela na poroki, boš imela tisto čudovito iskrico, ki jo imajo samo nosečke.... Samo, da ne boš neveste zasenčila...
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 2.7.2008 10:38:51
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 spps, ziher boš kar žarela na poroki, boš imela tisto čudovito iskrico, ki jo imajo samo nosečke.... Samo, da ne boš neveste zasenčila... ni panike,bom zgleda mogla spet šopek lovit,da me moj oženi mogoče pa čez kakšno leto ali pa dve,zaenkrat nimamo pravega financ ministra,ker zidamo,jaz moram it mal v šolo,mala gre v prvi razred....al pa bom začela loto špilat
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 2.7.2008 10:42:45
|
|
|
|
aqua77
|
Če je volja se tud dnar zrihta.... Tko, da kar v boj za pušelcom na ohceti!!!!
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 2.7.2008 10:57:08
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 Če je volja se tud dnar zrihta.... Tko, da kar v boj za pušelcom na ohceti!!!! sej se nam nikamor ne mudi-vse ob svojem času,ampak zaenkrat so druge stvari na prvem mestu
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 2.7.2008 10:59:33
|
|
|
|
aqua77
|
O, to ti pa verjamem!!!
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 2.7.2008 11:38:21
|
|
|
|
boob
|
Ma nč nebom bolš. . jszna sm pa žalostna pa. . . let pa pol oz kar mal več. . . vse kolegice so pa sploh niso hotela. . zdej me pa vse preganjajo. . . Hvala za tolažbo
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 2.7.2008 12:00:48
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: boob Ma nč nebom bolš. . jszna sm pa žalostna pa. . . let pa pol oz kar mal več. . . vse kolegice so pa sploh niso hotela. . zdej me pa vse preganjajo. . . Hvala za tolažbo boob, veš da mi je znano, al rata iz prve ali pa sploh niso načrtovali... ampak ne sme se obupat. Tudi ti boš enkrat ! Dali*, zate in vse ostale malo zlatega prahu , da boste čimprej na forumu nosečnost! spps - oooo, maš nov avatar! Drugače pa navijam, da bo danes kakšna nosečka!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 2.7.2008 12:15:03
|
|
|
|
aqua77
|
Se bom še jaz mal pod prah vrgla.... Škodvat ne more!!!
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 2.7.2008 12:17:55
|
|
|
|
tane
|
JULIJSKE BORKE ZA xx.07. - BEBIII xx.07. - neela xx.07. - Binchyka.k xx.07. - nejkag (17.krog) xx.07. - Lopona xx.07. - liam (3.krog) xx.07. - tejč76 xx.07. - misk xx.07. - *Mišika* (5.krog) xx.07. - M1987 XX.07. - Anonimna 02.07. - živa1 (7.krog) 02.07. - boob v nove boje 03.07. - pikicaa25 (7.krog) 03.07. - Tiki55 (10.krog) 04.07. - mani2 (7.krog) 04.07. - Dali (1.krog) 05.07. - andre3a 05.07. - Vika80 05.07. - bingo 06.07. - METULJ1 (17.krog) 06.07. - pokica_ (2.krog) 06.07. - *zabica* 08.07. - KatkaT (4.krog) 08.07. - MojcaK 09.07. - *TEJČI* 10.07. - Anya22 11.07. - sanna 11.07. - MTFB (2.krog) 11.07. - KOKICA32 11.07. - Anonimna (13.krog) 12.07. - becky 12.07. - evica23 (9.krog) 12.07. - midvaxy 14.07. - Orhideje 14.07. - tropical 14.07. - pin 15.07. - tinkatinka 15.07. - _andreja_ 15.07. - db 15.07. - cofk 16.07. - ...Martina...$ 17.07. - Arual ( 10.krog) 18.07. - tane 20.07. - limonita (4.krog) 20.07. - micka007 20.07. - janaja (7.krog) 20.07. - MAŠKA (1.krog) 21.07. - Tipa (3.krog) 21.07. - pikipu 22.07. - barbara.a. 23.07. - Še ena 23.07. - tj81 (3.krog) 25.07. - Ursa30 27.07. -. Arwenko (4.krog) 28.07. - anci banci 28.07. - aqua77 (13.krog) 29.07. - jernejav (4.krog) 30.07. - tinč407 (4.krog) 31.07. - LunaLuna 31.07. - anonimna NAVIJAČICE * Enanobena * spps * brkn83 * *Junona* * sonček85 * mala_pupika * _ sanja_ * lunica24 * *kinnie* * giotti * D.Mateja * Orhideje *sunny24 *pikica5 * jocika * lily32 * mišk2 *Anonimna *anonimna **Mišika* NAŠA HIMNA (by BEYBA) Vsako jutro komp prižgi, Na forumu preberi si, Kdo noseč je in kdo ne, Kdo cele noči trudi se! En Dva tri-na delo gremo mi, Dva dva tri- že slončkamo vsi! Če mesec mine in kaj več, Dveh črtic pa le ni in ni, Naj upanje ne uide preč, Saj vztrajni bomo mi vsi! Minil bo mesec ali več, Nosečnic bo pa vedno več, Nakoncu bomo mame vse, Če slončkale bomo kot se zagre... En Dva tri-na delo gremo mi Dva dva tri-že slončkamo vsi... JULIJSKA STAVNICA 19% - sonček85 JANUAR....................................25,0 % srečk nosečk FEBRUAR..................................19,4 % srečk nosečk MAREC.....................................20,9 % srečk nosečk APRIL.......................................23,7 % srečk nosečk MAJ...........................................18,3 % srečk nosečk JUNIJ......................................... 22,50 % srečk nosečk JULIJ ....................................... X % SREČK NOSEČK
< Sporočilo je popravil tane -- 2.7.2008 12:21:01 >
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 2.7.2008 12:20:41
|
|
|
|
aqua77
|
Tane, kako si kaj??? A pridno slončkate! 18 bo kmalu, upam da si pridna in da papaš mm! Zdaj se moreš fejst k svojemu stiskat, da bo potem čim prej !!!!
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 2.7.2008 12:27:21
|
|
|
|
tane
|
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 Tane, kako si kaj??? A pridno slončkate! 18 bo kmalu, upam da si pridna in da papaš mm! Zdaj se moreš fejst k svojemu stiskat, da bo potem čim prej !!!! ja, zdaj smo začeli oz. moram reči, da odkar je tale vročina sploh ni problem, že kar nekaj časa . sva se sicer zmenla, da ne bova preveč plansko ampak ko nama bo pasalo, da ni takega pritiska, ampak saj veste nam ženskam je to težko odmislit ker vemo po spremembah v telesu in po kdaj je O, vsaj približno tko da... bi morala čisto nehat beležit kdaj imam , da bi lahko čisto odmislila. tko, da bomo videli
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 2.7.2008 12:27:23
|
|
|
|
pokica_
|
Kak ste pridne moje čveke...očitno je julij res naš mesec, poln pričakovanj! Tiki55, upam da je tale utrujenost res zaradi , nebi imela nič kaj proti temu. Spps full srčkan avatar, se poda k stanju tvoje . Boob tebe je pa treba mal skregat, kaj? Nič obupavat zdaj zaradi tečke , veš da bo kmalu prišel mesec ko boš tudi ti zagledala odsevajoči in takrat boš pozabila na vsa dosedanja razočaranja. Dotlej pa le pridno slončkajta in uživajta en z drugim . Punce z rahlimi črticami,...za vas pa navijam, da bo črtica čiiiim bolj vidna naslednjič,...pa le hitro ponovite teste, da boste na seznamu rozike !
< Sporočilo je popravil pokica_ -- 2.7.2008 12:29:30 >
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 2.7.2008 12:34:51
|
|
|
|
Dali*
|
Ja, tale zlati prah je pa zdej res pristen, ker ga nam je EnaNobena res poslala. Včasih, pa kdo le usliši naše želje. To velja za vse nas!!! Don´t give up punčke!!!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 2.7.2008 12:55:12
|
|
|
|
boob
|
Ja kar kregejte me. . sej se tud sama in si zaslužim. . . Pa če nevem kako odmislt vse skupaj. Zdej so mi pa ščitnico odkrili da ne dela prou, pa še neki imam z krvjo narobe.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 2.7.2008 13:01:01
|
|
|
|
Tiki55
|
liam in ziva1 držim pesti, da se hudoba NE pojavi in da bo test čez kak dan pokazal pluske! spps res lep avatarček Glej, da ne boš bežala, če bo pušelc letel proti tebi . Saj si še včeraj rekla, da je nemogoče mogoče EnaNobena da bi nam tale zlati prahec res pomagal
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 2.7.2008 13:24:24
|
|
|
|
pokica_
|
Sj te nočemo kregat, sam ne smeš tako črnogledo gledat na tečko , vem da ni fajn občutek ko se pojavi in človeka mine do vsega, ampak druga ne ostane kot čakat da gre h koncu in pol lahko spet pospešeno slončkamo . Mene je tudi strah, da pride , pa vem da bom tudi žalostna pol, vem pa da če bo, pač bo iz razloga, kaj čem ... Menda bo ja enkrat šla na dopust za 9 mes . Jaz pa bom takrat šele v Kje ste nosečke? A pridno lulate na testeke ? Hočemo novičkeeeeee
|
ginekologijaoptimistkali ste za, da se grobe in žaljive ginekologe odstrani iz porodnišnic?da (
94%)
ne (
1%)
me ne moti če opravljajo svoje delo (
5%)
Število vseh glasov: 229Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!