|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: M ne pričakujem Julija
2.7.2008 8:10:13   
Anonimen
Majch najprej čestitke tudi od mene user posted image user posted image user posted image .

No jaz sem včeraj delala test pa ne vem ali si že tako močno želim videt črtico, da sem jo že kar vidlauser posted image , taka zelo zelo zelo rahla črtica, ko sem pokazala mojemu mi je pa reku da če res res gledaš jo vidiš ampak moraš se res potrudit, tako da je bila najbrž zgolj domišljija.
Je pa res da me ful križ boli ( kar je pri meni znak za user posted image )  pa da tud neki me špika tam notri tako da po moje nama ni uspelo.
No pa tudi test sem delala 2 dni prekmalu... no počakala bom do jutri pa bom naredila še enkrat test če ne bo prej user posted image  seveda.

Držim nam pesti da nam ta mesec vsem uspe....

Lp

(odgovor članu Tiki55)
  Neposredna povezava do sporočila: 426
2.7.2008 8:18:05   
pikipu
Ste pa prave čveke čvekaste! Malo prečekiram zjutraj preden začnem delat, poste, pa vidim, da ste ful pridne! user posted image user posted image

Majch, mislim, da si srečka nosečka! Res, sporoči, ko narediš še kak test, kakšno je stanje. Čestitke!!!user posted image user posted image user posted image  Pa vso srečo! user posted image

Boob in jernejav ne se preveč sekirat, saj bo enkrat boljše. Vsakič ko grem v nov krog, si mislim: evo to je zdaj to: začetek nečesa novega. In ostajam optimist!!! Punce moje - dvignite glavo!!!! Nič solzic, prihranite jih za takrat, ko boste zagledale pluseke!

Spps, EnaNobena: res je lepo od vaju, da ostajata z nami, kljub temu, da že pašeta na drug forum. To nam daje upanje. Bi se vas morale zdaj vse dotaknit, da se še nas prime nosečnost. user posted image

(odgovor članu Tiki55)
Neposredna povezava do sporočila: 427
2.7.2008 8:31:49   
Dali*
Toliko lepih izrečenih besed za nas borke, tako da se pridružujem vsem komentarjem.

Spps in EnaNobena sta naši dve dobri vili, ki bosta poslali na nas tudi malo zlatega prahu in skupaj bomo doživljale to čudovito pričakovanje.

Danes smo že 2. in 4. naj bi prišla na obisk tetka user posted image , ampak močno upam, da je ne bo. Čeprav nimam rednih M. Sem se odločila, če do 10.7. ne pride delam testek. Uuuuuu, to bi pa blo fino, da bi bile potem user posted image .

Vsem želim še en čudovit poletni dan...

(odgovor članu pikipu)
Neposredna povezava do sporočila: 428
2.7.2008 8:33:35   
liam
Dobro jutro!
No, da vas seznanim z mojim stanjem: bradavičke me bolijo ko hudič na dotik (sma bla z mojim včeri v Hervisu, pa se je ena ženska obrnala in z komolcem zadela glih moje zize, pa me je kr zvil tak me je zapeklo), pa na čase mam tak čudn filing v želodcu kot da bi mi hotlo bit slabo (ne vem no če me ktera razume: ne gre za tapravo slabost, ampak tak za en blazn čudn filing...), pa full mam močan beli tok (tak da morm met dnevni vložek skoz). Testek sm delala včeri, pa je bil minus.
Ne vem no, mogoče si tako zelo želim zagledat plusek, da vidim zanke tam ko jih sploh ni.

(odgovor članu pikipu)
Neposredna povezava do sporočila: 429
2.7.2008 8:56:40   
ziva1
No, pa je prišel dan M. Sicer je še vedno ni, včeraj sem delala test user posted image , pa je bil negativen. Tako, da še vedno čakam. Počutim pa se čisto normalno, razen mozoljčkov imam nekoliko več, tako da ne upam kaj preveč. Vam sporočim ko bom vedela kaj več. LP

(odgovor članu liam)
Neposredna povezava do sporočila: 430
2.7.2008 9:26:20   
janaja
kje ste zdej tiste rahle črtice zdej so sigurno že veliki plusi... vi pa nas pustite čakat.

Janaja

(odgovor članu ziva1)
Neposredna povezava do sporočila: 431
2.7.2008 9:52:29   
aqua77
Majch, kakšna je situacija????

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu janaja)
Neposredna povezava do sporočila: 432
2.7.2008 10:11:09   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: Tiki55

spps naša nosečka, super, da te ne mučijo slabosti in naj tako tudi ostaneuser posted image user posted image user posted image . Kdaj imaš prvi pregled?

oj,pravkar sem iz shopingauser posted image user posted image user posted image user posted image grem na eno ohcet drugo soboto,pa nimam ničkaj za oblečt,ampak ko bi vsaj kupla sam neka,tk sem pa zabušla neki €user posted image user posted image user posted image še dobr ,da ne kopujem oblačil pogostouser posted image user posted image user posted image user posted image
za prvi pregled še pa ne vem kdaj ga imam,ker je ta teden G na dopustu,tk da ga pokličem naslednji teden-kooomaj čakamuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Tiki55)
Neposredna povezava do sporočila: 433
2.7.2008 10:34:32   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: pikipu

Spps, EnaNobena: res je lepo od vaju, da ostajata z nami, kljub temu, da že pašeta na drug forum. To nam daje upanje. Bi se vas morale zdaj vse dotaknit, da se še nas prime nosečnost. user posted image
mogoč je pa nalezljivo?user posted image user posted image user posted image user posted image
sem še vedno bolj domača na zanositvi,sem le 9mesecev bila z vami,no malo manj,ker prej nisem bila vpisanauser posted image user posted image user posted image user posted image zato pa upam,da vas bo čimveč prišlo k marčevskim nosečkam,da mi boste tam delale družbo.v vsakem primeru,bom pa tudi tu z vami,tako da ni skrbi...

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu pikipu)
Neposredna povezava do sporočila: 434
2.7.2008 10:36:21   
aqua77
spps,

ziher boš kar žarela na poroki, boš imela tisto čudovito iskrico, ki jo imajo samo nosečke.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Samo, da ne boš neveste zasenčila...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 435
2.7.2008 10:38:51   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77

spps,

ziher boš kar žarela na poroki, boš imela tisto čudovito iskrico, ki jo imajo samo nosečke.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Samo, da ne boš neveste zasenčila...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ni panike,bom zgleda mogla spet šopek lovit,da me moj oženiuser posted image user posted image user posted image user posted image mogoče pa čez kakšno leto ali pa dve,zaenkrat nimamo pravega financ ministra,ker zidamo,jaz moram it mal v šolo,mala gre v prvi razred....al pa bom začela loto špilatuser posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 436
2.7.2008 10:42:45   
aqua77
Če je volja se tud dnar zrihta.... user posted image

Tko, da kar v boj za pušelcom na ohceti!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 437
2.7.2008 10:57:08   
spps

Če je volja se tud dnar zrihta.... user posted image

Tko, da kar v boj za pušelcom na ohceti!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
sej se nam nikamor ne mudi-vse ob svojem času,ampak zaenkrat so druge stvari na prvem mestuuser posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 438
2.7.2008 10:59:33   
aqua77
O,

to ti pa verjamem!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 439
2.7.2008 11:38:21   
boob
Ma nč nebom bolš. . jszna sm pa žalostna pa. . . user posted image    let pa pol oz kar mal več. . . vse kolegice so user posted image  pa sploh niso hotela. . zdej me pa vse preganjajo. . .
Hvala za tolažbo user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 440
2.7.2008 12:00:48   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: boob

Ma nč nebom bolš. . jszna sm pa žalostna pa. . . user posted image    let pa pol oz kar mal več. . . vse kolegice so user posted image  pa sploh niso hotela. . zdej me pa vse preganjajo. . .
Hvala za tolažbo user posted image

boob, veš da mi je znano, al rata iz prve ali pa sploh niso načrtovali... ampak ne sme se obupat. Tudi ti boš enkrat user posted image !

Dali*, zate in vse ostale malo zlatega prahuuser posted image , da boste čimprej na forumu nosečnost!
spps - oooo, maš nov avatar! user posted image

Drugače pa navijam, da bo danes kakšna nosečka! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu boob)
  Neposredna povezava do sporočila: 441
2.7.2008 12:15:03   
aqua77
Se bom še jaz mal pod prah vrgla.... user posted image user posted image user posted image user posted image

Škodvat ne more!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 442
2.7.2008 12:17:55   
tane
user posted image  JULIJSKE BORKE ZA user posted image user posted image

user posted image

user posted image   

xx.07. - BEBIII
xx.07. - neela
xx.07. - Binchyka.k

xx.07. - nejkag  (17.krog)
xx.07. - Lopona

xx.07. - liam (3.krog)
xx.07. - tejč76
xx.07. - misk

xx.07. - *Mišika* (5.krog)
xx.07. - M1987
XX.07. - Anonimnauser posted image
02.07. - živa1 (7.krog)
02.07. - boob user posted image v nove boje
03.07. - pikicaa25 (7.krog)
03.07. - Tiki55 (10.krog)
04.07. - mani2 (7.krog)

04.07. - Dali (1.krog) 
05.07. - andre3a

05.07. - Vika80

05.07. - bingo

06.07. - METULJ1 (17.krog)
06.07. - pokica_ (2.krog)
06.07. - *zabica*
08.07. - KatkaT (4.krog)
08.07. - MojcaK 
09.07. - *TEJČI*
10.07. - Anya22
11.07. - sanna

11.07. - MTFB (2.krog)
11.07. - KOKICA32
11.07. - Anonimna
user posted image (13.krog)
12.07. - becky
12.07. - evica23 (9.krog)
12.07. - midvaxy
14.07. - Orhideje
14.07. - tropical

14.07. - pin

15.07. - tinkatinka
15.07. - _andreja_ 
15.07. - db
15.07. - cofk
16.07. - ...Martina...$
17.07. - Arual ( 10.krog)
18.07. - tane 
20.07. - limonita (4.krog)
20.07. - micka007

20.07. - janaja (7.krog)
20.07. - MAŠKA (1.krog)
21.07. - Tipa (3.krog)
21.07. - pikipu
22.07. - barbara.a.
23.07. - Še ena

23.07. - tj81 (3.krog)
25.07. - Ursa30 
27.07. -. Arwenko (4.krog)
28.07. - anci banci
28.07. - aqua77 (13.krog)

29.07. - jernejav (4.krog)
30.07. - tinč407 (4.krog)
31.07. - LunaLuna 

31.07. - anonimnauser posted image

user posted image

user posted image    

user posted image NAVIJAČICEuser posted image

* Enanobena user posted image
* spps user posted image
* brkn83 user posted image
* *Junona*
* sonček85 user posted image
* mala_pupikauser posted image
* _ sanja_user posted image
* lunica24user posted image
* *kinnie*
* giotti
* D.Mateja
* Orhideje
*sunny24user posted image
*pikica5user posted image
* jocika  user posted image
* lily32
* mišk2
*Anonimna
*anonimna user posted image
**Mišika*

user posted image    

NAŠA HIMNA (by BEYBA)
Vsako jutro komp prižgi,
Na forumu preberi si,
Kdo noseč je in kdo ne,
Kdo cele noči trudi se!

En Dva tri-na delo gremo mi,
Dva dva tri- že slončkamo vsi!

Če mesec mine in kaj več,
Dveh črtic pa le ni in ni,
Naj upanje ne uide preč,
Saj vztrajni bomo mi vsi!

Minil bo mesec ali več,
Nosečnic bo pa vedno več,
Nakoncu bomo mame vse,
Če slončkale bomo kot se zagre...

En Dva tri-na delo gremo mi
Dva dva tri-že slončkamo vsi...

user posted image    

JULIJSKA STAVNICA

user posted image  

19% - sonček85 

user posted image

JANUAR....................................25,0 % srečk nosečk  
FEBRUAR..................................19,4 % srečk nosečk  
MAREC.....................................20,9 % srečk nosečk  
APRIL.......................................23,7 % srečk nosečk  
MAJ...........................................18,3 % srečk nosečk  
JUNIJ......................................... 22,50    % srečk nosečk  
JULIJ ....................................... X   % SREČK NOSEČK
user posted image      

< Sporočilo je popravil tane -- 2.7.2008 12:21:01 >

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 443
2.7.2008 12:20:41   
aqua77
Tane, kako si kaj???

A pridno slončkate! user posted image user posted image user posted image user posted image   18 bo kmalu, upam da si pridna in da papaš mm! user posted image user posted image user posted image

Zdaj se moreš fejst k svojemu user posted image  stiskat, da bo potem čim prej user posted image !!!!  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 444
2.7.2008 12:27:21   
tane

Tane, kako si kaj???

A pridno slončkate! user posted image user posted image user posted image user posted image   18 bo kmalu, upam da si pridna in da papaš mm! user posted image user posted image user posted image

Zdaj se moreš fejst k svojemu user posted image  stiskat, da bo potem čim prej user posted image !!!!  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja, zdaj smo začeli oz. moram reči, da odkar je tale vročina user posted image sploh ni problem, že kar nekaj časauser posted image . sva se sicer zmenla, da ne bova preveč plansko ampak ko nama bo pasalo, da ni takega pritiska, ampak saj veste nam ženskam je to težko odmislit ker vemo po spremembah v telesu in po user posted image kdaj je O, vsaj približno tko da...
bi morala čisto nehat beležit kdaj imamuser posted image , da bi lahko čisto odmislila. tko, da bomo videli

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 445
2.7.2008 12:27:23   
pokica_
Kak ste pridne moje čveke...očitno je julij res naš mesec, poln pričakovanj!

Tiki55, upam da je tale utrujenost res zaradiuser posted image user posted image , nebi imela nič kaj proti temu.

Spps full srčkan avatar, se poda k stanju tvoje user posted image user posted image .

Boob tebe je pa treba mal skregat, kaj? Nič obupavat zdaj zaradi tečke user posted image , veš da bo kmalu prišel mesec ko boš tudi ti zagledala odsevajoči user posted image  in takrat boš pozabila na vsa dosedanja razočaranja. Dotlej pa le pridno slončkajta user posted image in uživajta en z drugimuser posted image .

Punce z rahlimi črticami,...za vas pa navijam, da bo črtica čiiiim bolj vidna naslednjič,...pa le hitro ponovite teste, da boste na seznamu rozikeuser posted image !

< Sporočilo je popravil pokica_ -- 2.7.2008 12:29:30 >

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 446
2.7.2008 12:34:51   
Dali*
Ja, tale zlati prah je pa zdej res pristen, ker ga nam je EnaNobena res poslala.
Včasih, pa kdo le usliši naše želje. To velja za vse nas!!!

Don´t give up punčke!!!

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 447
2.7.2008 12:55:12   
boob
Ja kar kregejte me. . sej se tud sama user posted image  in si zaslužim. . . Pa če nevem kako odmislt vse skupaj.  Zdej so mi pa ščitnico odkrili da ne dela prou, pa še neki imam z krvjo narobe.

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 448
2.7.2008 13:01:01   
Tiki55
liam in ziva1 držim pesti, da se hudoba NE pojaviuser posted image user posted image user posted image in da bo test čez kak dan pokazal pluske!

spps res lep avatarčekuser posted image Glej, da ne boš bežala, če bo pušelc letel proti tebiuser posted image user posted image user posted image . Saj si še včeraj rekla, da je nemogoče mogočeuser posted image user posted image user posted image

EnaNobena da bi nam tale zlati prahec res pomagaluser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 449
2.7.2008 13:24:24   
pokica_
Sj te nočemo kregat, sam ne smeš tako črnogledo gledat na tečkouser posted image , vem da ni fajn občutek ko se pojavi in človeka mine do vsega, ampak druga ne ostane kot čakat da gre h koncu in pol lahko spet pospešeno slončkamouser posted image .
Mene je tudi strah, da pride user posted image , pa vem da bom tudi žalostna pol, vem pa da če bo, pač bo iz razloga, kaj čem user posted image ...
Menda bo ja enkrat šla na dopust za 9 mesuser posted image . Jaz pa bom takrat šele v user posted image user posted image

Kje ste nosečke? A pridno lulate na testekeuser posted image ?
Hočemo novičkeeeeee user posted image

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu boob)
Neposredna povezava do sporočila: 450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Bolečine - znak, da je treba prisluhniti t...
Prisluhnite svojemu telesu, ko vas z bolečino opozarja, da je nekaj narobe.

ginekologija
optimistk

ali ste za, da se grobe in žaljive ginekologe odstrani iz porodnišnic?

da (94%)

ne (1%)

me ne moti če opravljajo svoje delo (5%)

Število vseh glasov: 229

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!