|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: M ne pričakujem Julija
30.7.2008 12:10:53   
ursa30
meni pa ni dalo miru, sem klicala svojo G. je rekla, naj še kakšen teden počakam in nato ponovno naredim test. če mi bo pokazal minus, mi je pa rekla, naj se pridem malo pogledat k njej...
tko da me čaka mučno čakanje, ali se bo vlila ali ne, oz kaj bo test pokazal user posted image

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 2851
30.7.2008 12:13:38   
aqua77
urši, sej bo....  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  jaz verjamem vate!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 2852
30.7.2008 12:14:13   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: ursa30

meni pa ni dalo miru, sem klicala svojo G. je rekla, naj še kakšen teden počakam in nato ponovno naredim test. če mi bo pokazal minus, mi je pa rekla, naj se pridem malo pogledat k njej...
tko da me čaka mučno čakanje, ali se bo vlila ali ne, oz kaj bo test pokazal user posted image

glede čakanja pa moj podpis preberi...... user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 2853
30.7.2008 12:16:02   
ursa30
hvala aquica user posted image user posted image user posted image
neki že bo, če ne eno pa drugo user posted image
ne pozab, da jaz še vedno stiskam pesti za tvojo močnejšo črtico.user posted image

bebi, čakamo na tvoj rezultatuser posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 2854
30.7.2008 12:17:10   
ursa30
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77

glede čakanja pa moj podpis preberi...... user posted image

se bom držala tega, sej kej druzga mi itak ne preostane user posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 2855
30.7.2008 12:20:37   
ella.
URŠA30; Od nekdaj lepe so Ljubljanke slovele, boš vidla, da bo vse ok, prej ali slej. Na dopustu odmisli in bo. To ful punc pravi...so se matrale in matrale, pa nič, pol se jim je pa mal "odfrkljalo", so začele uživat in je bilo. Jest bom to tut te dni...odkloooooop user posted image

Aqua, zakaj sem spregledala tvojo ne-črtico??!! Oprosti...gremo v avgust plavat :)

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 2856
30.7.2008 12:26:02   
aqua77
ja kaj je zdej novega z BEBIII...??? user posted image   jaz čakam.......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu ella.)
Neposredna povezava do sporočila: 2857
30.7.2008 13:25:35   
Anonimen
Hejla punce!

Danes sme naredila CB in je pokazal - user posted image . No ampak po pravici povedano, sem pričakovala tak rezultat in obenem hkrati vseeno upala na +. Zdaj samo čakam, da se ulije še M, upam da pride čimprej, da lahko spet začnemo veselo user posted image user posted image .

Anonimna user posted image

(odgovor članu ursa30)
  Neposredna povezava do sporočila: 2858
30.7.2008 13:55:29   
ursa30
anonimna user posted image , nič še ni izgubljeno, dokler se packa ne vlijeuser posted image , saj veš user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2859
30.7.2008 13:56:58   
ursa30
aqua77, kdaj pade naslednji test? user posted image
jaz ga bom vzela na morje s sabo, za vsak slučaj user posted image user posted image

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 2860
30.7.2008 14:08:15   
aqua77

jaz ga bom vzela na morje s sabo, za vsak slučaj user posted image user posted image

ma ne vem.... user posted image  verjetno zjutraj.....

bom za teste več zapravla, kot pa za plenice če bomo dojenčka mel..... user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 2861
30.7.2008 14:16:00   
ursa30

ma ne vem.... user posted image  verjetno zjutraj.....

bom za teste več zapravla, kot pa za plenice če bomo dojenčka mel..... user posted image user posted image

jaz imam še enega na zalogi in vem da se bom zelo težko počakala par dni user posted image
samo me pa res zanima, kako tale tvoja črtica zgleda...user posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 2862
30.7.2008 14:18:55   
aqua77
svetlo..... user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 2863
30.7.2008 14:21:45   
aqua77
dones zjutraj sem zadnji test popišala....  user posted image

sem se s prijatlco zmenla, da ga po šihtu pride pogledat, sicer ne vem, kolko se bo še vidlo, ampak vseeno potrebujem še drugo mnenje.... user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 2864
30.7.2008 14:21:55   
Tiki55
aquica in ursa, ma vidve ste pa res postale prave RR zasvojenkeuser posted image user posted image user posted image Pa sem mislila, da sem jaz najhujšauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 2865
30.7.2008 14:23:00   
Tiki55
IZVIRNO SPOROČILO: abc100

Mene ja pa user posted image obiskala. Bomo pa avgusta poskušal. Sem pa zacahnana kot anonimna user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu abc100)
Neposredna povezava do sporočila: 2866
30.7.2008 14:24:03   
ursa30
user posted image user posted image user posted image  ja, hudo je, k rataš z nečim zasvojenuser posted image

sem urša, stara sem 30 let in sem zasvojena z RR user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tiki55)
Neposredna povezava do sporočila: 2867
30.7.2008 14:24:50   
ursa30
aqua, pa tvojmu si dala da pogleda test

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 2868
30.7.2008 14:25:18   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: Tiki55

aquica in ursa, ma vidve ste pa res postale prave RR zasvojenkeuser posted image user posted image user posted image Pa sem mislila, da sem jaz najhujšauser posted image user posted image user posted image

ma kje pa...... midve z urši.... neeeeeee..... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sej sva sam 24 ur na dan kle..... sej to ni taka stvar...... ane urši..... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu Tiki55)
Neposredna povezava do sporočila: 2869
30.7.2008 14:27:44   
aqua77

ne.... ne ve v kakašni paniki živim..... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

nisem mu ga dala za pogledat, zato, ker bi ga hotla presenetit s pluskom in imam presenečenje že pripravljeno in zrežirano že skoraj eno leto, pa se scenarij za enkrat še ni uresničil........

P.P.Njegoš

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 2870
30.7.2008 14:28:50   
Tiki55

user posted image user posted image user posted image  ja, hudo je, k rataš z nečim zasvojenuser posted image

sem urša, stara sem 30 let in sem zasvojena z RR user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 2871
30.7.2008 14:29:57   
Tiki55
aqua.... a nam zaupaš scenarij? Jaz bi tud neki lepga prpravla. Ko bo ratalouser posted image

(odgovor članu Tiki55)
Neposredna povezava do sporočila: 2872
30.7.2008 14:31:38   
Tiki55
mogoče pozitivni testek v darilni škatlici.. al pa male copatke...

(odgovor članu Tiki55)
Neposredna povezava do sporočila: 2873
30.7.2008 14:32:10   
abc100

ne.... ne ve v kakašni paniki živim..... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

nisem mu ga dala za pogledat, zato, ker bi ga hotla presenetit s pluskom in imam presenečenje že pripravljeno in zrežirano že skoraj eno leto, pa se scenarij za enkrat še ni uresničil........

Daj, deli ta scenarij z nami.

28.8.2007 je zajokal najin sinko Janez

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 2874
30.7.2008 14:32:37   
ursa30

IZVIRNO SPOROČILO: Tiki55

ma kje pa...... midve z urši.... neeeeeee..... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sej sva sam 24 ur na dan kle..... sej to ni taka stvar...... ane urši..... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mah, kva pa je 24 ur v primerjavi s celim dnevom user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 2875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Bolečine - znak, da je treba prisluhniti t...
Prisluhnite svojemu telesu, ko vas z bolečino opozarja, da je nekaj narobe.
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?