Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 30.7.2008 12:10:53
|
|
|
|
ursa30
|
meni pa ni dalo miru, sem klicala svojo G. je rekla, naj še kakšen teden počakam in nato ponovno naredim test. če mi bo pokazal minus, mi je pa rekla, naj se pridem malo pogledat k njej... tko da me čaka mučno čakanje, ali se bo vlila ali ne, oz kaj bo test pokazal
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 30.7.2008 12:13:38
|
|
|
|
aqua77
|
urši, sej bo.... jaz verjamem vate!!!!!
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 30.7.2008 12:14:13
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: ursa30 meni pa ni dalo miru, sem klicala svojo G. je rekla, naj še kakšen teden počakam in nato ponovno naredim test. če mi bo pokazal minus, mi je pa rekla, naj se pridem malo pogledat k njej... tko da me čaka mučno čakanje, ali se bo vlila ali ne, oz kaj bo test pokazal glede čakanja pa moj podpis preberi......
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 30.7.2008 12:16:02
|
|
|
|
ursa30
|
hvala aquica neki že bo, če ne eno pa drugo ne pozab, da jaz še vedno stiskam pesti za tvojo močnejšo črtico. bebi, čakamo na tvoj rezultat
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 30.7.2008 12:17:10
|
|
|
|
ursa30
|
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 IZVIRNO SPOROČILO: ursa30 meni pa ni dalo miru, sem klicala svojo G. je rekla, naj še kakšen teden počakam in nato ponovno naredim test. če mi bo pokazal minus, mi je pa rekla, naj se pridem malo pogledat k njej... tko da me čaka mučno čakanje, ali se bo vlila ali ne, oz kaj bo test pokazal glede čakanja pa moj podpis preberi...... se bom držala tega, sej kej druzga mi itak ne preostane
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 30.7.2008 12:20:37
|
|
|
|
ella.
|
URŠA30; Od nekdaj lepe so Ljubljanke slovele, boš vidla, da bo vse ok, prej ali slej. Na dopustu odmisli in bo. To ful punc pravi...so se matrale in matrale, pa nič, pol se jim je pa mal "odfrkljalo", so začele uživat in je bilo. Jest bom to tut te dni...odkloooooop Aqua, zakaj sem spregledala tvojo ne-črtico??!! Oprosti...gremo v avgust plavat :)
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 30.7.2008 12:26:02
|
|
|
|
aqua77
|
ja kaj je zdej novega z BEBIII...??? jaz čakam.......
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 30.7.2008 13:25:35
|
|
|
|
Anonimen
|
Hejla punce! Danes sme naredila CB in je pokazal - . No ampak po pravici povedano, sem pričakovala tak rezultat in obenem hkrati vseeno upala na +. Zdaj samo čakam, da se ulije še M, upam da pride čimprej, da lahko spet začnemo veselo . Anonimna
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 30.7.2008 13:55:29
|
|
|
|
ursa30
|
anonimna , nič še ni izgubljeno, dokler se packa ne vlije , saj veš
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 30.7.2008 13:56:58
|
|
|
|
ursa30
|
aqua77, kdaj pade naslednji test? jaz ga bom vzela na morje s sabo, za vsak slučaj
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 30.7.2008 14:08:15
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: ursa30 aqua77, kdaj pade naslednji test? jaz ga bom vzela na morje s sabo, za vsak slučaj ma ne vem.... verjetno zjutraj..... bom za teste več zapravla, kot pa za plenice če bomo dojenčka mel.....
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 30.7.2008 14:16:00
|
|
|
|
ursa30
|
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 IZVIRNO SPOROČILO: ursa30 aqua77, kdaj pade naslednji test? jaz ga bom vzela na morje s sabo, za vsak slučaj ma ne vem.... verjetno zjutraj..... bom za teste več zapravla, kot pa za plenice če bomo dojenčka mel..... jaz imam še enega na zalogi in vem da se bom zelo težko počakala par dni samo me pa res zanima, kako tale tvoja črtica zgleda...
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 30.7.2008 14:18:55
|
|
|
|
aqua77
|
svetlo.....
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 30.7.2008 14:21:45
|
|
|
|
aqua77
|
dones zjutraj sem zadnji test popišala.... sem se s prijatlco zmenla, da ga po šihtu pride pogledat, sicer ne vem, kolko se bo še vidlo, ampak vseeno potrebujem še drugo mnenje....
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 30.7.2008 14:21:55
|
|
|
|
Tiki55
|
aquica in ursa, ma vidve ste pa res postale prave RR zasvojenke Pa sem mislila, da sem jaz najhujša
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 30.7.2008 14:23:00
|
|
|
|
Tiki55
|
IZVIRNO SPOROČILO: abc100 Mene ja pa obiskala. Bomo pa avgusta poskušal. Sem pa zacahnana kot anonimna
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 30.7.2008 14:24:03
|
|
|
|
ursa30
|
ja, hudo je, k rataš z nečim zasvojen sem urša, stara sem 30 let in sem zasvojena z RR
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 30.7.2008 14:24:50
|
|
|
|
ursa30
|
aqua, pa tvojmu si dala da pogleda test
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 30.7.2008 14:25:18
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tiki55 aquica in ursa, ma vidve ste pa res postale prave RR zasvojenke Pa sem mislila, da sem jaz najhujša ma kje pa...... midve z urši.... neeeeeee..... sej sva sam 24 ur na dan kle..... sej to ni taka stvar...... ane urši.....
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 30.7.2008 14:27:44
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: ursa30 aqua, pa tvojmu si dala da pogleda test ne.... ne ve v kakašni paniki živim..... nisem mu ga dala za pogledat, zato, ker bi ga hotla presenetit s pluskom in imam presenečenje že pripravljeno in zrežirano že skoraj eno leto, pa se scenarij za enkrat še ni uresničil........
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 30.7.2008 14:28:50
|
|
|
|
Tiki55
|
IZVIRNO SPOROČILO: ursa30 ja, hudo je, k rataš z nečim zasvojen sem urša, stara sem 30 let in sem zasvojena z RR
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 30.7.2008 14:29:57
|
|
|
|
Tiki55
|
aqua.... a nam zaupaš scenarij? Jaz bi tud neki lepga prpravla. Ko bo ratalo
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 30.7.2008 14:31:38
|
|
|
|
Tiki55
|
mogoče pozitivni testek v darilni škatlici.. al pa male copatke...
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 30.7.2008 14:32:10
|
|
|
|
abc100
|
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 IZVIRNO SPOROČILO: ursa30 aqua, pa tvojmu si dala da pogleda test ne.... ne ve v kakašni paniki živim..... nisem mu ga dala za pogledat, zato, ker bi ga hotla presenetit s pluskom in imam presenečenje že pripravljeno in zrežirano že skoraj eno leto, pa se scenarij za enkrat še ni uresničil........ Daj, deli ta scenarij z nami.
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 30.7.2008 14:32:37
|
|
|
|
ursa30
|
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 IZVIRNO SPOROČILO: Tiki55 aquica in ursa, ma vidve ste pa res postale prave RR zasvojenke Pa sem mislila, da sem jaz najhujša ma kje pa...... midve z urši.... neeeeeee..... sej sva sam 24 ur na dan kle..... sej to ni taka stvar...... ane urši..... mah, kva pa je 24 ur v primerjavi s celim dnevom
|
|
|
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?