|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: M ne pričakujem Julija
29.7.2008 20:10:53   
dini
user posted image user posted image user posted image user posted image

NIKOLI NE REČI NIKOLI!!!!

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 2801
29.7.2008 20:21:21   
dini
Že use spiste user posted image   al se rekreiraste? user posted image

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 2802
29.7.2008 21:22:07   
dini
NOČKO PUNČKEuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 2803
30.7.2008 6:44:34   
spps
Dobro jutro punce,kako ste kaj?
vsem tistim,ki delate danes testke,srečno,naj bo v teh dveh dneh še kakšna rozika,da se seznam obarva v nam vse lepšo barvouser posted image
aqua,če bo tud danes boljš švoh črtica,si vzem par dni pavze s testiuser posted image user posted image user posted image saj enadva,takrat bo verjetn pokazal kakšno bolj konkretno črticouser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 2804
30.7.2008 6:48:26   
trinity22
držim pesti za čim večroza črticuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mi smo nazaj s potovanja user posted image se pa nadaljujejo

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2805
30.7.2008 7:33:12   
sonček85
jutro:no pa sej ti je uspelo dati skico gor.bravoooooooooo
danes sem pa zelo žalostna:včeraj sta bili dve anonimniuser posted image vpisani pod ta nick  v avgust in sem eni lepo napisala da bo sedaj ta user posted image znak,saj sem že pred tem spraševala in povedala da že ena s tem obstaja,potem me je pa okreglaa in je rekla da jo naj damo dol s seznama,pa je nisem dala ,saj mi je hudo in sedaj sta obe samo da ima ena št.1 ena pa št.2.tako zelo sem žalostna ,da bi najraje vse nekam poslala in se ........brez besed.samo na user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mi gre.pa saj vem da sem tudi sama kriva -ah pa kaj se žerem.bo že.morala sem se izpisati-hvala in upam da me vsaj katera zastopi.

aja pa jutro in pošiljam za posladek in kavico za jutro-da boste imele saj ve lepo jutro.user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil sonček85 -- 30.7.2008 7:34:31 >

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 2806
30.7.2008 7:48:17   
kepica
dobro jutro punceuser posted image
Za vse, ki danes delate teste...močno, močno držim pesti za user posted image
Jaz sem pa pravkar izvedela, da sploh nisem bila noseča...beta hcg pokazal negativno...Od kod torej črtice na CB in BC miniuser posted image user posted image  Očitno se tudi na teste ne moremo več zanestiuser posted image  Tko da, punce... Nočem vas razočarat, ampak če je črtica zelo slaba na CB, še ni rečeno, da je to to... žaluser posted image  Da o BC mini ne govorim... Tam je bila kar precej obarvana. Še en dokaz, da BC mini laže. Nad CB sem pa tudi kar malo razočarana. Tko da..naslednji mesec čakam vsaj par dni zamude, potem pa test in hočem močno user posted image user posted image user posted image
Srečno vsemuser posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2807
30.7.2008 7:52:19   
Anonimen
Jutro...

Sonček nič se ne sekiraj... če takih stvari ne zastopi pa nič.... sploh pa, če bi uporabljala svoj pravi nick, ne bi prišlo do tega... e pa zastopim kako se počutiš, ne kriva ne dužna a naj....ala user posted image

Ampak sonček zunaj ti bo dan razvedril in ti pomagal da pozabiš na neprijeten pripetljaj user posted image

Kako smo pupe?? Kaka nova user posted image ???

Jst sem si včeraj kupila zalogo BC (meni so vedno prav kazali) in počasi že odštevam dni... Sicer tko kot sem že parkrat napisala močno dvomim da sva kaj ušpičila ampak.... upanje umre zadnje user posted image user posted image Znakov nobenih razen tega da sem včeraj opazila da je moja leva joškica (ni glih majhna ampak vseeno user posted image user posted image ) malo večja kot desna in nekaj se mi cedi iz nje. Niti stisk ni potreben, zadosti je da bradavičko malenkost pritisnem in nekaj priteče... Kot neka umazana voda  user posted image no ampak po moje je to prej kej drugega kot znakec nosečnosti user posted image user posted image user posted image

No kje ste polulanke??? HOČEMO NOVE NOSEČKE!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
  Neposredna povezava do sporočila: 2808
30.7.2008 7:53:26   
Anonimen
Amapk kepica... to je potem dober znakec in ni bil ss user posted image user posted image user posted image

Žal pa mi je za lažne testeke... user posted image

(odgovor članu kepica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2809
30.7.2008 7:57:08   
Tiki55
Jutro dečve!

aqua, urši čakamo na lepe novičkeuser posted image user posted image user posted image

sonček85 ne jemlji si tega tako k srcu... saj veš, da vse znamo bit malo nestrpne, ko iz meseca v mesec pričakujemo tiste pluske, pa nič... Me te mamo radeuser posted image user posted image user posted image

kepica
user posted image user posted image user posted image To je pravzaprav zate dobra novica, kajne, saj ni bil ss. Zdaj pa takoj v nove bojeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 2810
30.7.2008 8:07:01   
ursa30
jutro punčkeuser posted image
kako ste? upam da vredu. jaz sem malo manj..zjutri sem nardila test, spet minus, user posted image  od nikoder user posted image
mah nvem več kaj si nej mislim, vse skupaj mi je ful čudno. tudi da bi imela tako pozno ovulacijo, skoraj ne verjamem..
v torek ko pridem z morja pokličem svojo G, pa bom videla pri čem sem.

aqua, javi seuser posted image user posted image  je črtica že kj bl močna? držim pestiuser posted image ,
javite se še ostale

(odgovor članu Tiki55)
Neposredna povezava do sporočila: 2811
30.7.2008 8:22:27   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: spps

Dobro jutro punce,kako ste kaj?
vsem tistim,ki delate danes testke,srečno,naj bo v teh dveh dneh še kakšna rozika,da se seznam obarva v nam vse lepšo barvouser posted image
aqua,če bo tud danes boljš švoh črtica,si vzem par dni pavze s testiuser posted image user posted image user posted image saj enadva,takrat bo verjetn pokazal kakšno bolj konkretno črticouser posted image

jutro!!  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

se bom držala nasveta od spps, ker "črtica" je še zmeraj ista...... user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2812
30.7.2008 8:31:26   
Tiki55
urša, aquauser posted image Pa kaj vaju tile testki zafrkavajouser posted image Hočemo debel pluuuususer posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 2813
30.7.2008 8:43:38   
Anonimen
Aqua in Ursa... Sej vem da je težko izvedljivo, ampak po moje je bolje da v teh situacijah kot sta, malo pozabita na testeke in uzivata življenje naprej... Z ali brez user posted image ... Resnično vem da je težko in vaju razumem ampak glede na nejasne rezultate, je bolje da sploh nebi nič vedeli kot da je vse nekaj na pol... Se strinjata?

Navijajta naprej in slej ko prej bo rezultat zelo jasen user posted image user posted image user posted image

Mi bomo pa tačas navijali za vaju, za DEBEEEEEEEEL PLUSEK!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tiki55)
  Neposredna povezava do sporočila: 2814
30.7.2008 8:51:42   
MAŠKA
Punce dobro jutro!

Ja kepica, verjamem, da se tudi CB zmoti. Pri moji svakinji je bilo podobno, dopoldan rahla črtica, popoldan se je ulilo.
No pri meni je bila tudi rahla črtica, ampak je iz tega ratala frajlica, ki že ima zdaj 3 leta. Drugič tudi rahla črtica, M pa zamuja zdaj že 9 dni. No upam, da ni bila lažnauser posted image , ponovnega testa nisem delala, mogoče bi ga pa res lahkouser posted image . M mi drugače nikoli ni zamujala, prej za kakšen dan ali dva prehitela, res pa pregleda še nisem imela.
Najbrž bom šla še po en testuser posted image

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 2815
30.7.2008 8:56:22   
ursa30
živa25, maš čisto prav. saj pozabiti malo na testke in na user posted image  bi še šlo, če bi vsaj dobila user posted image . nikoli mi še ni zamujala in me bolj skrbi, da ni razlog kje drugjeuser posted image

jutri greva z mojim za 4 dni na morje, tako da bom probala izklopiti vse..čeprav težko..

(odgovor članu MAŠKA)
Neposredna povezava do sporočila: 2816
30.7.2008 9:02:53   
ursa30
malo berem po forumih nazaj, kdaj je puncam pokazal test. spps je pokazal šele po 20 dneh zamude...

zdaj sem dobila spet malo upanja.user posted image
aqua, sej bova zmagale, tako ali pa drugače user posted image

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 2817
30.7.2008 9:04:26   
Anonimen
Urška... Mislim da če si do sedaj imela redno M in brez posebnosti niti skoraj ni razloga da bi bilo kaj narobe... Tudi meni se je že zgodilo da mi je zamujala iz neznanega razloga pa je sicer VEDNO točna... Psiha pač malo vpliva in telesu ne pusti da bi opravil svoje... Probaj se prepustit užitkom na morju in boš videla da bo ali eno ali drugo... user posted image

Držim pesti zate, definitivno pa moraš sporočiti končen rezultat... user posted image

(odgovor članu ursa30)
  Neposredna povezava do sporočila: 2818
30.7.2008 9:06:55   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: ursa30

malo berem po forumih nazaj, kdaj je puncam pokazal test. spps je pokazal šele po 20 dneh zamude...

pri prvi nosečnostiuser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 2819
30.7.2008 9:09:41   
Rakica_80
Aqua77, jaz sem opravila krvni test, samo še po izvide skočim ob 10.00!
Ti si že bila?
No v vsakem primeru, ti držim pesti, da zagledaš obe user posted image  močne!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2820
30.7.2008 9:11:28   
ursa30
hvala živa, ja najbolj da res malo izklopim vse to. če po pravici povem, zadnji teden ne mislim čisto na nič drugega kot na to...user posted image

spps, si mi dala malo upanja user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2821
30.7.2008 9:12:28   
ursa30
IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII

Aqua77, jaz sem opravila krvni test, samo še po izvide skočim ob 10.00!
Ti si že bila?
No v vsakem primeru, ti držim pesti, da zagledaš obe user posted image  močne!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ti bomo stiskal pesti da ti povejo veselo novico user posted image user posted image
tudi tebi zamuja user posted image  pa ti test nič ne pokaže al kako?

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 2822
30.7.2008 9:12:42   
Joob
Jutro Pupike,
tooook sem vesela...končno se nama je vceraj prikazal PLUSekuser posted image ...iiiiiiiiiiiiiiiiiiii...ful sva vesela in upava, da bo v tokratni nosečnosti vse ok.
Za vse ostale še vedno močno stiskam pestke in upam, da tudi ve končno zagledate magični PLUS!user posted image user posted image user posted image

Tako, sedaj se selim k aprilčicam, vse vas, ki ste mi izrekale tople in iskrene besedice, pa prav lepo pozdravljem.
Držite se...cmoooook!

Velik problem spremeni v majhnega, majhnega v nikakršnega....

Neposredna povezava do sporočila: 2823
30.7.2008 9:13:23   
Rakica_80
Še ni konec zlatega Julija in zato tudi želim videti še +++++++++++++++++!!!
Zato punce hitro lulatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2824
30.7.2008 9:13:35   
ursa30
joobuser posted image user posted image user posted image user posted image  supeeeeeeeeeerr!!! bravoooo!!!

(odgovor članu Joob)
Neposredna povezava do sporočila: 2825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?