Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
moj se pa prav izogiba pogovorov o temi sm mu včer začela razlagat neki, pa je kr prešaltu temo tko da mu nč več ne rečem, če ga bo zanimal a sm dubla al pa kako kaže testek, bo mogu kr sam vprašat.
sj ga štekam, da je tut on obremenjen s tem, sam haloo..s kom se bom pa menla o tem, če ne z njim...s sosedom
Pa saj so izgleda vsi isti... moj mi je sam reku, da naj mu povem samo, ko bo uspelo. Drugače se potem preveč sekira
enako sm mu včer rekla da bom zjutri test nardila in ko se je zjutri zbudil za mano, me tut vprašu ni nič, sej odgovor je itak poznal..ampak vseen sem čakala da bo saj prašu kej..no se je po po pol ure spomnu pa prašu
Pa saj so izgleda vsi isti... moj mi je sam reku, da naj mu povem samo, ko bo uspelo. Drugače se potem preveč sekira
enako sm mu včer rekla da bom zjutri test nardila in ko se je zjutri zbudil za mano, me tut vprašu ni nič, sej odgovor je itak poznal..ampak vseen sem čakala da bo saj prašu kej..no se je po po pol ure spomnu pa prašu
jej jej ti naši moški.... magari bi z nami delili to negotovost
nisem mu ga dala za pogledat, zato, ker bi ga hotla presenetit s pluskom in imam presenečenje že pripravljeno in zrežirano že skoraj eno leto, pa se scenarij za enkrat še ni uresničil........
Daj, deli ta scenarij z nami.
scenarij sledeč.......
kupla ful luškane copatke..... enga z neko roza živalco gor, druzga pa z modro...... ful fletkani.... in sem jih spravla v majhno belo škatlico iz usnja... pa še večja škatlica iz kartona, ki je ful lepo zavita.... zgleda ko kako darilo za RD....
in ko bo vse skupaj odvil in prečekiral, mi bom povedala da bo tati postal.... če bo to enkrat.... ker ga pa poznam, mu bom pa verjetno mogla še plusek pokazat, da bo sploh dojel, kaj se dogaja.....
scenarij je približno tak... če ma pa katera še kakšen predlog sem pa odprta za ideje.....
navado imava, da se z darili vedno presenetiva in dava presenečenje eden drugemu pod povšter.... zvečer pa to najdeva....
tako da me velikokrat čaka kakšen parfumček pod povštrom, ko grem spat....
jaz mu bom dala to moje darilce tudi pod poušter, tako da bo res presenečenje, ker bo mislu, da sem mu kaj kupla....
s tem namenom mu tudi ne povem, kakšna "drama" se trenutno dogaja, ker potem mi bo scenarij padel v vodo....
sem pa zato toliko bolj vesela, ker mam vas drage moje pupe , ki mi stojite ob strani in s katerimi se lahko vse pogovarjam, ker drugače bi se mi lahko še zmešalo.....