|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ICSI junij
23.6.2008 21:48:54   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

mismis, kje pa kupujes jebozovne majcke? user posted image  sem v wanna-be-sexy moodu user posted image

joj Ledenka, jest sm skor vedno v wanna-be-sexy moodu.
Me ja pa Pikovit danes zvlekla v Titypark in sva shopingirale tko kot v Seks in the city.
To je bil danes moj šport.

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4176
23.6.2008 21:49:34   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

Hvala za dobrodošlico.

O, se zavedam, da bo zelo kmalu tu. Vmes bova imela še doooolg dopust (5 tednov). Sva oba v šolstvu in nama bo počitek in zbistritev misli prav prišlo. Potem pa greva polna energije in spočita v postopek. Ni vrag, da nama ne uspe.user posted image

jest pa fovš za 5 tednov dolg dopust user posted image

Verjamem, Bi si bla tud jaz fouš, če mi ga ne bi uspelo zrihtat. user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 4177
23.6.2008 21:50:29   
mismis
Lučka25

kaj pa veš, mogoče vama pa na tem dolgem dopustu naravno rata. Se je že zgodilo

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 4178
23.6.2008 21:51:04   
ledenka

user posted image

AKTUALNO V TEM TEDNU  

Torek, 24.06.
mismis - ET
Sapi - punkcija
Netka34 - punkcija

Sreda, 25.06.
Mlinčka - ET
Nokes - ET
Grethy - UZ
Nedelja, 29.06.
Sapi - ET
Netka34 - ET
Rožica29 - ET

Ponedeljek, 30.06.
Gita14 - UZ

user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

NAŠE NOSEČKE  

Četrtek, 26.06.
Mačka27 - UZ

Ponedeljek, 30.06.
Rubin - UZ
Julija30 - UZ

Sreda, 02.07.
Zvezdica - UZ

Četrtek, 03.07.
Tadeja81 - pregled

Petek, 11.07.
Abra - NS

Torek, 15.07.
Zvezdica - NS

Sreda, 30.07.
Orto2 - pregled

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image            

user posted image  Daisy user posted image
user posted image Arneja user posted image
user posted image  Gigi user posted image
user posted image Marjetka Cvetka user posted image
user posted image Kajsica user posted image

user posted image user posted image   T R E P E T A L K E  user posted image user posted image
(beri TESTI)

Hedviga  greje   user posted image user posted image - TEST 30.06.2008
mala81  greje   user posted image - TEST 01.07.2008
Linda25  greje user posted image user posted image - TEST 02.07.2008
Oktavija  greje  user posted image - TEST 05.07.2008

user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image  

user posted image  KANDIDATKE 
user posted image    V  POSTOPKUuser posted image

• Grethy (LJ, dr. Požlep, zamrznjenčki)
  • mala81 (27. let, 2. IVF/ICSI, dr. Reljič, MB, ET 18.06.)
  • Darja* (3.IVF/ICSI)
  • Sapi (1.IVF, GK LJ, dr. Ribič)
  • Vijolica30 (31. let, 3.IVF, dr. Bokal, 11.06.)
  • Mlinčka (2. IVF, 30. let, dr. Drobnič, Superfact)
  • mismis (33let)(2.IVF;LJ,dr.Drobnič)
  • Rožica29 (1. IVF, GK LJ, dr. Ribič, zamrznjenčki)
  • netka34 (35let)(2.ICSI, GK LJ,)
  • Gita14 (IVF, dr. Bokal)
  • Linda25 (ICSI LJ, ET 17.06.)
  • Anadejka
  • Sarasan (2. IVF)
  • Hedviga (IVF/ICSI, dr. Drobnič, ET 15.06.)
  • Nokes (1.IVF, GK LJ, dr. Drobnič)
user posted image  KANDIDATKE ZA  user posted image   POSTOPEKuser posted image   

• tassi1 (IVF/ICSI, dr. Vlaisavljevič, MB) 
  • ušula spomladi v nov boj
  • paki (PO)
  • lara light (2.IVF;PO,dr.Reš)
  • Anja31 (2. IVF, dr. Reš, diphereline in menopur), 
  • oktavija (1.IVF/ICSI)
  • Pikovit (32 let) (6.ICSI;PO,dr.Reš)
  • Paddy (1.ICSI)
  • Reni70 (4.ICSI;PO,dr.Reš)
  • Mimmy (postopek z zamrznjenčki)
  • Zarja1 (1. IVF, LJ)
  • Dobrovoljčica
  • Vanja 44 (2. postopek, dr.Reš)
  • Shuka
  • Barbarella77
  • Sabsa (Menopur)
  • Anabanana
  • Iannia
  • Žirafca
  • Goldy (2. ICSI, dr. Drobnič, LJ)
  • T1979 (2. IVF, dr. Reš)
  • Tia-na (33 let, 1. IVF, dr. Vogler)
  • Mandreja (IVF, Lj)
  • Ozone (MB dr. Reljič, avgusta v nov postopek UZ 28.08.)
  • andreja07 (PO, dr. Reš)
  • Kikaa (IVF/ICSI;LJ, dr. Tomaževič) 
  • Bambi75 (4.IVF/ICSI, MB)
  • Ledenka (ICSI, PO ali LJ, samo bog ve)
  • moni29 (MB, razgovor v maju)
  • Mateja.goljev (Gonal in Superfact)
  • Jadrnica (2.ICSI, postopek, dr. Reš, Diphelerine in GONALOM-F)
  • womanpolice (1. ICSI, GK LJ; dr. Bokal 4.6. avgusta v nov boj)
  • Pika74 (34 let, 4. IVF, dr. Drobnič)
  • Tjasshyy (LJ?)
  • Stijan (3. ICSI, dr. Reš, ET 07.05.)
  • Lučka25 (IVF, dr. Reš, 23.06. posvet)
  • Sulfinija (4. IVF, dr. Zorn, posvet 12.06)
  • mami26 (LJ)
  • Titi3 (Superfact in Menopur)
  • Daisy (dr. Reš)
  • Arneja (35. let, 2. IVF/ICSI, dr. Reš)
  • Gigi (2. ICSI, GK LJ, dr. Vogler, posvet 21.08.)
  • cukica (24let)(LJ,dr.Ribič)
  • M.L.B.K (dr. Reš, 14.08)
  • lucka25 (1. IVF, PO)
  • Marjetka Cvetka (1.ICSI, dr. Reš, PO)
  • Kajsica (IVF, GK LJ)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   

koala
user posted image , *medica*user posted image   ,  Špelkauser posted image , soncek.djukelica user posted image user posted image ,  Staša1 , gloriauser posted image , tosjauser posted image , perlica user posted image  ,  Bety upa user posted image , mozart, _rebeca_ user posted image  user posted image , MIŠEK13 user posted image , ele, Sisyuser posted image   , poopsieuser posted image , upajoča, zvezdica26, dolenjkauser posted image , micka zaloskauser posted image , maja24user posted image , dakica, sayuriuser posted image , Pamela, blanč,  Stormy , tassi1, dakecuser posted image , citrončica, maša74,  tobika, Goyauser posted image   user posted image ,  Darmar ,  Zalazoyauser posted image , Skye user posted image user posted image , Martinščicauser posted image ,Rebeca user posted image ,Tita13 user posted image ,Meeryanauser posted image ,Pfuser posted image ,Ana_Puser posted image , Lotty user posted image ,Ameliauser posted image , Goldfishuser posted image , Johnie user posted image ,Pikica 26 , Meybebabyuser posted image , sonček75 user posted image , DejanSenka  user posted image , Mandarinca, šemalo, Rmeli, Majc, Dole, M.L.B.K, bilka, T1979,  Anabanana, Ajedat, Arneja, Gita14, Črni Tulipan, Banga, Cati, Lejla007user posted image ,  Animeuser posted image , Mijavčekuser posted image , Guguuser posted image , Mihi78user posted image , Pajčolankauser posted image , Tejkiuser posted image , Špelka12user posted image , Lorby007 user posted image , Koninauser posted image , Jelka123user posted image , m.rudovicuser posted image ,  Orkauser posted image ,  Teja*user posted image , Mavrica72user posted image , Tejka**user posted image , Hormončekuser posted image   , *NiNa*user posted image   , Pinki2user posted image , Krtekxx user posted image , Zvezdicauser posted image , Dajamaja,  Tejekuser posted image , Pinki36user posted image , Abrauser posted image , Tadeja81user posted image , Sonček33user posted image , Pija76

Kalkulator izračuna PDP po IVF oz. ICSI: http://www.ivf.ca/calcu.htm
Znaki hiperstimulacije:
http://med.over.net/forum5/read.php?67,4215040,4215086#msg-4215086
Vse pomembne zadeve glede postopkov IVF in ICSI: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2696207

user posted image  NOVE NOSEČKE JUNIJ user posted image   

user posted image  Leisha79 (LJ)

user posted image Julija30 (MB)

user posted image Zorica (MB)

user posted image Rubin (MB)

user posted image Mačka27 (PO)

user posted image Dakec (MB)

user posted image Orto2 (LJ)

Če katera opazi kakšno napako v seznamu, mi prosim oprostite in pocukajte za rokav, je čisto možno da sem kaj zamešala, je že veliko bork. Tiste, ki lahko sproti sporočate UZje, punkcijo, ET, naredite to čimprej, da vas še bolj spodbujamo in damo na poseben seznam - da je za vsak dan bolj pregledno.

Dekleta, ki ste sedaj v postopku, ste na modrem ali oranžnem seznamu in se že tako spodbujate med seboj. Dekleta, ki vam žal ni uspelo in še ne veste za nov postopek ali pa je ta še daleč, ste med navijačicami. Prav tako so med navijačicami dekleta, ki so že mamice ali nosečke.

< Sporočilo je popravil ledenka -- 23.6.2008 21:55:37 >

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 4179
23.6.2008 21:52:50   
ledenka
mismis, bo seznam  ok? user posted image  se javim za apdejtanje, ko bos user posted image  user posted image user posted image user posted image  kje v Titiparku pa? se mi ne da blodit po celem user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4180
23.6.2008 21:52:56   
lučka 25

Lučka25

kaj pa veš, mogoče vama pa na tem dolgem dopustu naravno rata. Se je že zgodilo

Težko vrjamem, ampak: "Nikoli ne reci nikoli."user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 4181
23.6.2008 21:54:45   
gigi1
Pridna Ajsika, sem ravno hotla js...
Kako ste punce.
Mene je dans vročina tolk zdelala, da sem v štacuni skor skup padla...pol sem pa dam prišla in se mal ulegla...pa sem v komo padla do pred pol ure.

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4182
23.6.2008 21:58:21   
ledenka
gigi, pol si ze rabla spanje user posted image  je bilo pa res vroce... sem morala ven med sihtom, sem si koncno sla po ocala... hja, EMSO user posted image  rabim za na racunalnik. pa sem se sskor skuhala... se dobr, da je bila telovadnica za pilates fuuuuul ohlajena user posted image  

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4183
23.6.2008 21:58:43   
Grethy

Jaz sem danes opravila pregled z dragim in vse potrebno, da greva lahko v avgustu samoplačniško na IVF. Moj dragi je imel briljantni spermiogram, jaz pa potrditev, da naravno pač ne bo šlo. Sem tako vesela, da obstaja možnost, da nama sedaj pa le uspe. Tako sem optimistična, da samo upam, da bo vse tako kot je treba.

Lepo se imejte in veliko uspeha pri vaših postopkih, pa čim več user posted image user posted image .

Ja hudirja, zakaj pa kar samoplačniško ... a ti ne pripada kak plačan postopek Lučka?????

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 4184
23.6.2008 22:01:04   
mismis

mismis, bo seznam  ok? user posted image  se javim za apdejtanje, ko bos user posted image  user posted image user posted image user posted image  kje v Titiparku pa? se mi ne da blodit po celem user posted image

thanks za seznam...se priporočam

drugače sva pa nekaj cot kupili v H&M, nekaj pa v Orsey-u

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4185
23.6.2008 22:02:06   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: Grethy

Jaz sem danes opravila pregled z dragim in vse potrebno, da greva lahko v avgustu samoplačniško na IVF. Moj dragi je imel briljantni spermiogram, jaz pa potrditev, da naravno pač ne bo šlo. Sem tako vesela, da obstaja možnost, da nama sedaj pa le uspe. Tako sem optimistična, da samo upam, da bo vse tako kot je treba.

Lepo se imejte in veliko uspeha pri vaših postopkih, pa čim več user posted image user posted image .

Ja hudirja, zakaj pa kar samoplačniško ... a ti ne pripada kak plačan postopek Lučka?????

Grethy, zihr ji pripada, samo tako bo prej na vrsti

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 4186
23.6.2008 22:03:11   
gigi1

Mene tud to zanima!

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 4187
23.6.2008 22:05:05   
ledenka
Resko je trenutno slab pri stevilu postopkov na zavarovalnico... zato si pri njem takoj na vrsti za samoplacnisko, pa zavarovalnisko pa sploh zaenkrat ne ve, kdaj

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4188
23.6.2008 22:05:18   
Grethy
MLINČKA in NOKES, no pa mi povejta kje imata ET, v LJ?????

Srčno upam, da vaju bom uspela videt, če sta v LJ, ker jaz imam UZ in bom čist taglavna tam, prva v čakalnici user posted image user posted image user posted image , bom šla že ob petih iz Celja, da bo bolj sigurno user posted image user posted image user posted image , jooooooooojjjjjjjjj, pa jaz se selim v sredo, men bodo pohištvo selili, jaz pa v LJ user posted image user posted image user posted image , še dobro da bo sam UZ, da ni spet treba čakat izvidov ... danes sem jih pa čakala zato, ker sem iz Celja in ker niso vedli kako in kaj pol s terapijo, saj drugič bomo pa mal drugač to skombiniral, aneeeeeeee user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 4189
23.6.2008 22:07:30   
mismis
Grethy

Mlinčka in Nokes imata ET točno tam, kjer se dela tudi punkcije.
To je tam, kjer sva se midve zadnjič na koncu pogovarjali

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 4190
23.6.2008 22:07:50   
gigi1

punce, ja kje pa ste vse user posted image  

vprasanje, ce morda katera ve - katere so krvne preiskave, ki jih obicajno naredijo na GK pred odlocitvijo o IVF? prolaktin in FSH vem, kaj pa je se drugega? ker razmisljam, da bi sla na cim vec zadev prej, da imam ze rezultate, ko grem na pregled tja. sicer imam prolaktin in FSH, ampak je zadeva stara kako leto in bi bilo morda dobro ponovit.

Oba bosta kri dala za spolnoprenosljive bolezni. Tvojmu bodo verjetno še druge hormone čekiral.
Bris ne sme biti starejši od enega leta (tako kot vse napotnice, izvidi..)
Samo za vse zgoraj navedeno, vama bo itak Zorn moral napisat napotnice.
Tvoj rabi napotnico od svojega os. dr., ti pa os izbranega G, da bo potem Zorn začel druge pisat.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4191
23.6.2008 22:10:28   
mismis
Žižek

sedi 5

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4192
23.6.2008 22:11:09   
Grethy

Grethy, zihr ji pripada, samo tako bo prej na vrsti

Ja sej to mi je čist jasn, se pa zakomplicira veš kje ... pri "šuškah" ... vse sem pripravljena naredit da bi imela otroke, pa kako zaboga naj nabrskam skupaj tolkjo dnarja s to mojo posrano delavsko plačo ... jah viš, ko sta pr bajti samo dve delavski plači, pa .... brezveze ... tukaj se neha tud to, da imam o vsi enake možnosti ...

Ne bomo šle v to smer, ker me hudički pol popadejo ... uni taplavi ... grem se rajš stuširat pa spat ... itak sem gotova, ker sem celo popoldne rintala po n ovem stanovanju z metlo, pa še ni dobr ... šiiittt ...

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 4193
23.6.2008 22:12:18   
gigi1
Orto tebe pa lepo prosim, da začneš misliti pozitivno in proč s črnimi mislimi!
Uživaj v tem, kar imaš zdej. Upam, da bo tvoja user posted image  čez en teden že dovolj velika in se bo videl srček.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4194
23.6.2008 22:13:09   
Grethy

Grethy

Mlinčka in Nokes imata ET točno tam, kjer se dela tudi punkcije.
To je tam, kjer sva se midve zadnjič na koncu pogovarjali

user posted image user posted image user posted image ok ok ... me je krajevna lokacija zanimala, enkrat sem že eno čakala tkole, pa je bla ona pr Reškotu, jaz pa na GK user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 4195
23.6.2008 22:14:02   
gigi1

Žižek

sedi 5

user posted image

Kako si? Kej živčna?

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 4196
23.6.2008 22:14:36   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Orto tebe pa lepo prosim, da začneš misliti pozitivno in proč s črnimi mislimi!
Uživaj v tem, kar imaš zdej. Upam, da bo tvoja user posted image  čez en teden že dovolj velika in se bo videl srček.

se podpišem pod to. Sploh pa Orto, ker ti je praktično uspelo na naraven način, kar je velik uspeh

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4197
23.6.2008 22:16:18   
mismis

Žižek

sedi 5

user posted image

Kako si? Kej živčna?

ne pretirano, imam neko psihologijo v glavi, da bo vse ok. Evo, zdaj dala zadnjo dozo utropizderaja, jutri pa navsezgodaj na juriš v belo LJ, na lov za dr. D

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4198
23.6.2008 22:17:51   
gigi1

Žižek

sedi 5

user posted image

Kako si? Kej živčna?

ne pretirano, imam neko psihologijo v glavi, da bo vse ok. Evo, zdaj dala zadnjo dozo utropizderaja, jutri pa navsezgodaj na juriš v belo LJ, na lov za dr. D

user posted image  user posted image  user posted image  tko se dela! In misli! Pozitivka moja user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 4199
23.6.2008 22:21:43   
mismis

Žižek

sedi 5

user posted image

Kako si? Kej živčna?

user posted image  user posted image  user posted image  tko se dela! In misli! Pozitivka moja user posted image

itak sem se že odločila, da če rata potem sem tri dni doma in se nikamor ne ganem, če pa if by any case ne bo nič, grem pa zvečer na vaško veselico in se ga usujem kt minauser posted image user posted image user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?