Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 7.6.2008 8:23:06
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sisy IZVIRNO SPOROČILO: poopsika sisy, sej sem ti sms poslala ..a spet nisi dobila???? neeeeeeeeeeeee peesda pa to ni res no... ampak to je pa res peeeeeeeesda kako to no????mi ni nič jasn...je pa res, da men zadne čase ful telefon nagaja ampak ne vem , če je to razlog, ker ko pošiljam smse vsak dobi
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 7.6.2008 8:24:29
|
|
|
|
Sisy
|
kva je zdej bejbe nobene reakcije na moje povabilo za srečanje drug teden...?! Neki ste itak pisale da bi se lahko vse dobile...Že dolgo Pajace bismo vidle...Pa ABC....? pa še katere...Res bi blo luštn če bi se kaj zmenile ker potem se začnejo že razno razne počitnice na morju pa vprašanje kdaj se bomo spet lahko zbrale tkole v večjem številu..?
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 7.6.2008 8:25:05
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sisy kva je zdej bejbe nobene reakcije na moje povabilo za srečanje drug teden...?! Neki ste itak pisale da bi se lahko vse dobile...Že dolgo Pajace bismo vidle...Pa ABC....? pa še katere...Res bi blo luštn če bi se kaj zmenile ker potem se začnejo že razno razne počitnice na morju pa vprašanje kdaj se bomo spet lahko zbrale tkole v večjem številu..? sej jst se ne rabim podpisat, ker sem itak zmeraj za
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 7.6.2008 8:25:31
|
|
|
|
Sisy
|
v bivšem amerikancu (stara lj.)...sam ne vem če še obstoja
< Sporočilo je popravil Sisy -- 7.6.2008 8:26:00 >
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 7.6.2008 8:26:50
|
|
|
|
Sisy
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: Sisy kva je zdej bejbe nobene reakcije na moje povabilo za srečanje drug teden...?! Neki ste itak pisale da bi se lahko vse dobile...Že dolgo Pajace bismo vidle...Pa ABC....? pa še katere...Res bi blo luštn če bi se kaj zmenile ker potem se začnejo že razno razne počitnice na morju pa vprašanje kdaj se bomo spet lahko zbrale tkole v večjem številu..? sej jst se ne rabim podpisat, ker sem itak zmeraj za sej tebe itak avtomatično not štejem tko sem razmišlala da bi blo luštn če se nas mal več nabere tko kt včasih...ane
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 7.6.2008 8:27:05
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sisy v bivšem amerikancu (stara lj.)...sam ne vem če še obstoja zdej pa ful vem kje je to
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 7.6.2008 8:27:43
|
|
|
|
Sisy
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika kako to no????mi ni nič jasn...je pa res, da men zadne čase ful telefon nagaja ampak ne vem , če je to razlog, ker ko pošiljam smse vsak dobi to je po moje fora sam pr pošiljanju med nama...dej zdele mi enga pošl da vidm če bom dobila..
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 7.6.2008 8:39:49
|
|
|
|
Talika19
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sisy kva je zdej bejbe nobene reakcije na moje povabilo za srečanje drug teden...?! Neki ste itak pisale da bi se lahko vse dobile...Že dolgo Pajace bismo vidle...Pa ABC....? pa še katere...Res bi blo luštn če bi se kaj zmenile ker potem se začnejo že razno razne počitnice na morju pa vprašanje kdaj se bomo spet lahko zbrale tkole v večjem številu..? jaz sem za samo ne prosim v četrtek, ker grem na pogovor v službo glede mojega prihoda nazaj, ostale dneve mi je pa vseeno
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 7.6.2008 8:51:04
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sisy IZVIRNO SPOROČILO: poopsika sisy, sej sem ti sms poslala ..a spet nisi dobila???? neeeeeeeeeeeee peesda pa to ni res no... A pa sta vidve sigurne da znata delat z mobiteli?Imam občutek da se še nikol nista dobili
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 7.6.2008 8:53:27
|
|
|
|
Anonimen
|
Talika a bi se midve lahko spet uštulile?Obljubim,da ne bom denarja pod sedež metala
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 7.6.2008 8:54:18
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: Sisy IZVIRNO SPOROČILO: poopsika sisy, sej sem ti sms poslala ..a spet nisi dobila???? neeeeeeeeeeeee peesda pa to ni res no... A pa sta vidve sigurne da znata delat z mobiteli?Imam občutek da se še nikol nista dobili
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 7.6.2008 8:54:58
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sisy IZVIRNO SPOROČILO: poopsika kako to no????mi ni nič jasn...je pa res, da men zadne čase ful telefon nagaja ampak ne vem , če je to razlog, ker ko pošiljam smse vsak dobi to je po moje fora sam pr pošiljanju med nama...dej zdele mi enga pošl da vidm če bom dobila.. se pogovarjam s tabo
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 7.6.2008 8:55:01
|
|
|
|
Anonimen
|
Sam vprašam
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 7.6.2008 8:55:31
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** Sam vprašam
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 7.6.2008 8:55:38
|
|
|
|
Anonimen
|
Aha,vama je ratalo
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 7.6.2008 9:01:15
|
|
|
|
Sisy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Talika19 IZVIRNO SPOROČILO: Sisy kva je zdej bejbe nobene reakcije na moje povabilo za srečanje drug teden...?! Neki ste itak pisale da bi se lahko vse dobile...Že dolgo Pajace bismo vidle...Pa ABC....? pa še katere...Res bi blo luštn če bi se kaj zmenile ker potem se začnejo že razno razne počitnice na morju pa vprašanje kdaj se bomo spet lahko zbrale tkole v večjem številu..? jaz sem za samo ne prosim v četrtek, ker grem na pogovor v službo glede mojega prihoda nazaj, ostale dneve mi je pa vseeno sem malo vremensko napoved preverila in je za torek napovedano najlepše vreme... A lahko rečemo potem da se dobimo v TOREK ob 10-11 uri v Koloseju..? Udeleženke: Poopsika Talika **** Sisy
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 7.6.2008 9:01:39
|
|
|
|
Sisy
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** Aha,vama je ratalo
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 7.6.2008 9:03:29
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sisy IZVIRNO SPOROČILO: Talika19 IZVIRNO SPOROČILO: Sisy kva je zdej bejbe nobene reakcije na moje povabilo za srečanje drug teden...?! Neki ste itak pisale da bi se lahko vse dobile...Že dolgo Pajace bismo vidle...Pa ABC....? pa še katere...Res bi blo luštn če bi se kaj zmenile ker potem se začnejo že razno razne počitnice na morju pa vprašanje kdaj se bomo spet lahko zbrale tkole v večjem številu..? jaz sem za samo ne prosim v četrtek, ker grem na pogovor v službo glede mojega prihoda nazaj, ostale dneve mi je pa vseeno sem malo vremensko napoved preverila in je za torek napovedano najlepše vreme... A lahko rečemo potem da se dobimo v TOREK ob 10-11 uri v Koloseju..? Udeleženke: Poopsika Talika **** Sisy
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 7.6.2008 9:05:07
|
|
|
|
Antigona
|
Jutro! Jst sem čist za to da se dobimo... Počasi bodo res najprej dopusti in potem službe.... Joj kako hitro je šlo tole leto...Ni dolgo nazaj kar smo se dobivale pri Orehku in se nalivale z kavo, pa potem ledeno kavo. In to kr abonmajsklo, vsak teden . Ja, luštno je blo. Zdej pa letamo za našimi črički in jih povsod lovimo
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 7.6.2008 9:06:40
|
|
|
|
Sisy
|
TOREK ob 10-11 uri Kolosej Udeleženke: Poopsika Talika **** Sisy Antigona
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 7.6.2008 9:07:33
|
|
|
|
Sisy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Antigona Zdej pa letamo za našimi črički in jih povsod lovimo jst nč ne letam
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 7.6.2008 9:08:10
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sisy IZVIRNO SPOROČILO: Talika19 IZVIRNO SPOROČILO: Sisy kva je zdej bejbe nobene reakcije na moje povabilo za srečanje drug teden...?! Neki ste itak pisale da bi se lahko vse dobile...Že dolgo Pajace bismo vidle...Pa ABC....? pa še katere...Res bi blo luštn če bi se kaj zmenile ker potem se začnejo že razno razne počitnice na morju pa vprašanje kdaj se bomo spet lahko zbrale tkole v večjem številu..? jaz sem za samo ne prosim v četrtek, ker grem na pogovor v službo glede mojega prihoda nazaj, ostale dneve mi je pa vseeno sem malo vremensko napoved preverila in je za torek napovedano najlepše vreme... A lahko rečemo potem da se dobimo v TOREK ob 10-11 uri v Koloseju..? Udeleženke: Poopsika Talika **** Sisy sem pogledala vreme in kaže sonček inda bo toplo...se lahko potem tudi kje zunaj dobimo?
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 7.6.2008 9:08:24
|
|
|
|
Antigona
|
Samo če je napovedano najlepše vreme bi se jaz raje dobila zunaj. Po celem tednu slabega vremena in tičanja notri bi blo prov fino da smo malo zunaj... Moje skromno mnenje
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 7.6.2008 9:08:34
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sisy IZVIRNO SPOROČILO: Antigona Zdej pa letamo za našimi črički in jih povsod lovimo jst nč ne letam jst tud ne
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 7.6.2008 9:09:04
|
|
|
|
Sisy
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika sem pogledala vreme in kaže sonček inda bo toplo...se lahko potem tudi kje zunaj dobimo? lahko tudi...kakšen predlog? Za voljo starih cajtov rečemo OREHEK potem?
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?