Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 6.6.2008 23:12:18
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Rivi IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: Antilopa IZVIRNO SPOROČILO: Rivi IZVIRNO SPOROČILO: Antilopa Ja, ja.. saj to bi rada, samo nimam ravno časa na pretek (mojega - prostega) Kako ne, sej si skoz na RR pa na MSN-ju A ti tud al kaj? ****, tebe pa nič ni na MSN:) Sej pravm da jaz nisem taka
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 6.6.2008 23:13:39
|
|
|
|
Anonimen
|
Kako misliš:od nas treh????
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 6.6.2008 23:15:36
|
|
|
|
Antilopa
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** Kako misliš:od nas treh???? teh, ki smo zdaj on-line... tukaj in na MSN-ju
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 6.6.2008 23:21:57
|
|
|
|
Rivi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Antilopa IZVIRNO SPOROČILO: **** Kako misliš:od nas treh???? teh, ki smo zdaj on-line... tukaj in na MSN-ju ha, ha:))) a je še katera al smo sam me , online, mislim
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 7.6.2008 0:04:29
|
|
|
|
*lenc@*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Rivi IZVIRNO SPOROČILO: Antilopa IZVIRNO SPOROČILO: **** Kako misliš:od nas treh???? teh, ki smo zdaj on-line... tukaj in na MSN-ju ha, ha:))) a je še katera al smo sam me , online, mislim online
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 7.6.2008 0:05:48
|
|
|
|
*lenc@*
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika Čer Sam, da vam povem, da je bil film tolk luštn Vsega polno, smeha, joka, sexa, prijateljstva...suuuuper Pa še lučke so zastonj delili ...dbest je blo! maxim ne k je bla reklama? saj si že pisla, sem vidla
< Sporočilo je popravil *lenc@* -- 7.6.2008 0:14:55 >
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 7.6.2008 0:18:55
|
|
|
|
*lenc@*
|
Jaz sem pa iz turške restavracije in je blo za jest ok, smo si mal prvoščle, cena kar dobra. čeprav saj tak je po restavracijah, nimaš kaj, zastonj ni nič. je bla Alma trebušna plesalka k raztura v nulo, stoj in glej in ne morš verjet ampak je res, smo se ene opogumle in zaplesla 2 komada z njo, zanimiva izkušnja.Ti dajo pravo ruto in plešeš. mala pa full nemirno spi, ma polnga noska, čakam da se zbudi, da jo podojim da pol spiva neki cajta k če glih zaspim pa da me zbudi sem ko avion
< Sporočilo je popravil *lenc@* -- 7.6.2008 0:19:53 >
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 7.6.2008 0:24:23
|
|
|
|
*lenc@*
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 7.6.2008 8:12:17
|
|
|
|
Sončni žarek
|
Jutro Saj ne morem verjeti, da sem prva.....ups nisem, saj je Antilopa že tuki JA film SEX V MESTU je zakon Pri nas so pa kondome talal
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 7.6.2008 8:13:15
|
|
|
|
Sončni žarek
|
Antilopa- kok sta se vozila domov? A ti je Juš spal v avtu? Men je Eva takoj zaspala.......lilo pa je tak.......
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 7.6.2008 8:14:35
|
|
|
|
Antilopa
|
Dobro jutro Ja, Antilopa je že pokonci in čisto povožena... sem šla včeraj pozno spat, zjutraj me je pa Lina ob 7h vrgla pokonci .... nisem več vajena tako zgodaj vstajati...
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 7.6.2008 8:15:25
|
|
|
|
Sisy
|
Jutro čveke Joj kok ste pridne pr klepetu,men zadnje čase kr ne znese...Zvečer pa raje vse 4 od sebe,sej veste kako je... O Poopsika a si šla gledat sex v mestu? Sem te ravno včeraj zvečer klicala da te vprašam kdaj gremo v kino to gledat Pa si bila nedosegljiva...No in zdej berem da si bila v kinu Nč,bom morala pa možku rečt čeprov se bo njemu to zdel "babji film"...pa bo že mogu "potrpet"...A misliš da so lučke talal samo na premieri? Lovro-vse naj naj tudi od naju s Saro Men je tok žal ker nism mogla v Celje....Če bi vedla da bo morje padlo v vodo bi ziher šla....A se kej naslednji teden vidimo?????
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 7.6.2008 8:15:34
|
|
|
|
Freycha
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jumpy In dober večer! Mi smo doma. Smo bili v Mariboru. Otročki so bili pridni. Ko smo se vračali smo se s kolegi zaustavili še v Europarku in mislim, da sem na otroškem igrišču srečala tri julijke. Grem pošnofat na njihov forum, če so bile kaj zmenjene. smo bile prave ja bilo kuda, RR svuda
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 7.6.2008 8:15:38
|
|
|
|
Talika19
|
Dobro jutro! Jaz bom pa mojmu rekla naj ga z neta potegne in si bom doma pogledala film. Pa domači sladoled s smetano si bom pripravila. Mark je pa tako smešen ponoči. Takoj ko se malo predrami se spravi na vse 4 in puza, potem pa kar zalegne nekje in to tako skoraj na vseh 4, samo glavo dol nasloni. Včasih na mene drugič na mojega, na vse strani, v glavnem ne moreš verjet. Ga moram tolikokrat obračat in dat nazaj na svoje mesto.
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 7.6.2008 8:16:08
|
|
|
|
Sisy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sončni žarek Pri nas so pa kondome talal jst bi raj lučko
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 7.6.2008 8:16:48
|
|
|
|
Antilopa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sončni žarek Antilopa- kok sta se vozila domov? A ti je Juš spal v avtu? Men je Eva takoj zaspala.......lilo pa je tak....... Pri nas je bilo isto... samo speljala sem, je zaspal... in je spal celo pot, vmes sem poklicala sestro, ki je bila s ta drugo sestro ravno v cityparku, pa sem se vmes še tam ustavila... juša sem samo prestavila v voziček in je spal naprej, dokler ga ni bratranec polupčkal cesta je bila dosti boljša kot za v celje - ni več tako padalo, tako da je bila vožnja dosti bolj prijetna... edino spalo se mi je
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 7.6.2008 8:17:36
|
|
|
|
Sisy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha bilo kuda, RR svuda btw Jumpy-kako si pa vedla da so julijke?
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 7.6.2008 8:17:37
|
|
|
|
Talika19
|
Lovro vse naj, naj za 10 mesecev.
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 7.6.2008 8:18:22
|
|
|
|
Anonimen
|
juuuuuuutro Lenča, mi2 sva bila lani v Turški in je blo super ful dobra hrana pa postrežba odlična Sisy, se mi je kr zdel, da boš rekla, da si hotla it gledat film
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 7.6.2008 8:18:55
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Talika19 Lovro vse naj, naj za 10 mesecev. tudi od mene
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 7.6.2008 8:20:40
|
|
|
|
Anonimen
|
sisy, sej sem ti sms poslala ..a spet nisi dobila????
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 7.6.2008 8:21:25
|
|
|
|
Sisy
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika juuuuuuutro Lenča, mi2 sva bila lani v Turški in je blo super ful dobra hrana pa postrežba odlična a ste že bile v maroški???? (kuskus,vodne pipe pa to ) men je blo kr kul
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 7.6.2008 8:21:27
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sončni žarek Jutro Saj ne morem verjeti, da sem prva.....ups nisem, saj je Antilopa že tuki JA film SEX V MESTU je zakon Pri nas so pa kondome talal imam raj lučko kot kondom
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 7.6.2008 8:21:57
|
|
|
|
Sisy
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika sisy, sej sem ti sms poslala ..a spet nisi dobila???? neeeeeeeeeeeee peesda pa to ni res no...
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 7.6.2008 8:22:01
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sisy IZVIRNO SPOROČILO: poopsika juuuuuuutro Lenča, mi2 sva bila lani v Turški in je blo super ful dobra hrana pa postrežba odlična a ste že bile v maroški???? (kuskus,vodne pipe pa to ) men je blo kr kul ne, kje pa je maroška?
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?