Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 7.6.2008 11:54:00
|
|
|
|
April
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jumpy IZVIRNO SPOROČILO: Sisy IZVIRNO SPOROČILO: Freycha bilo kuda, RR svuda btw Jumpy-kako si pa vedla da so julijke? Trije dojenčki na kupu in vsi 11 mesecev stari - mi je dalo misliti. Takoj, ko vidim več kot dva dojenčka skupaj, pa iste starosti, se mi zdi sumljivo. Pa sem šla čekirat. ja saj smo res ko ena sekta
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 7.6.2008 11:55:30
|
|
|
|
Jumpy
|
IZVIRNO SPOROČILO: April IZVIRNO SPOROČILO: Jumpy IZVIRNO SPOROČILO: Sisy IZVIRNO SPOROČILO: Freycha bilo kuda, RR svuda btw Jumpy-kako si pa vedla da so julijke? Trije dojenčki na kupu in vsi 11 mesecev stari - mi je dalo misliti. Takoj, ko vidim več kot dva dojenčka skupaj, pa iste starosti, se mi zdi sumljivo. Pa sem šla čekirat. ja saj smo res ko ena sekta sekta...
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 7.6.2008 11:58:23
|
|
|
|
Jumpy
|
Samo moram rečt, da so bile vse tri julijske punčke ful luštne, pa fuuuul velike. Po mojem kakih 10 cm večje od Miha. Se moram že končno sprijaznit, da nama tudi ta ni ratal. Pa sva šla tretjega delat glih sam zato, da bo ja mal večji ko una dva.... pa nič od tega.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 7.6.2008 12:04:27
|
|
|
|
April
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jumpy Samo moram rečt, da so bile vse tri julijske punčke ful luštne, pa fuuuul velike. Po mojem kakih 10 cm večje od Miha. Se moram že končno sprijaznit, da nama tudi ta ni ratal. Pa sva šla tretjega delat glih sam zato, da bo ja mal večji ko una dva.... pa nič od tega. Ja, tale Dita je prav luštna na avatarju. A da so tok velke? Kako se je pa Miha znajdu, ko je blo tok babnc na kupu?
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 7.6.2008 12:05:47
|
|
|
|
Sisy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jumpy Se moram že končno sprijaznit, da nama tudi ta ni ratal. Pa sva šla tretjega delat glih sam zato, da bo ja mal večji ko una dva.... pa nič od tega.
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 7.6.2008 12:09:53
|
|
|
|
April
|
moj gre tud danes na ohcet, sam brez mene ... sem včeraj nekaj jamrala, kok stane vse skupaj in kdaj, če sploh bova midva tud. Pa je reku, saj greva lahko eno sredo na grad. Saj je čist pocen. Saj najbrž bo nekaj tazga, sam obleko pa hočem met tanajlepšo in pika. Drgač se sploh ne poročim. Kr tko brezveze. Daj poospika, še enkrat daj link, da se spet pasem. Je men res noro lepa tista oblekca. Takoj 20 kil dam dol, sam da jo spravim na rit.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 7.6.2008 12:12:39
|
|
|
|
April
|
kok sem jaz že včas raztresena....sem zdajle daljinca v rok držala, buljila v enkran in iskala miško gor. pa je ni, jaz pa z daljincom po mizi drgnem.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 7.6.2008 12:54:38
|
|
|
|
Jumpy
|
IZVIRNO SPOROČILO: April IZVIRNO SPOROČILO: Jumpy Samo moram rečt, da so bile vse tri julijske punčke ful luštne, pa fuuuul velike. Po mojem kakih 10 cm večje od Miha. Se moram že končno sprijaznit, da nama tudi ta ni ratal. Pa sva šla tretjega delat glih sam zato, da bo ja mal večji ko una dva.... pa nič od tega. Ja, tale Dita je prav luštna na avatarju. A da so tok velke? Kako se je pa Miha znajdu, ko je blo tok babnc na kupu? Tiste tri minute, ko so bli skupaj, se je kar pogumno držal. Sej še ne ve točno kakšne smo babnice. Pol je pa naš šef (moj dragi) prišel in smo šli domov.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 7.6.2008 12:54:58
|
|
|
|
Jumpy
|
IZVIRNO SPOROČILO: April kok sem jaz že včas raztresena....sem zdajle daljinca v rok držala, buljila v enkran in iskala miško gor. pa je ni, jaz pa z daljincom po mizi drgnem.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 7.6.2008 13:35:50
|
|
|
|
birdy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sisy IZVIRNO SPOROČILO: April brez. kopalne pleničke imam samo za v bazen, ker je tam to obvezno. jst isto mislim.Za v morje pleničke ne rabi,čeprov ko vas berem mislim da ste kar mal optimistke Ker ne verjamem da se bojo naši tamali radi namakal v morju ki ima konec junija bogih 22 stopinj aja drgač sem pa jst na bazenu isto pleničko uporabila parkrat... (če ni bila pokakana seveda) No, mi gremo pa na morje šele septembra in pričakujem da bo topla voda. Vsaj upam, enkrat sem bla na Pagu konec avgusta in tam je bla mlakuža, men celo preveč topla voda. Upam, da bo na Lošinju tud tko. Pa seveda bo brez pleničke, pa brez majčke, mogoče samo klobuček. Sicer pa itak med 11-15h ne bomo na plaži.
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 7.6.2008 13:37:21
|
|
|
|
birdy
|
Za srečanje še ne vem, bomo vidl. Moj ma nočno takrat, tko da težka bo. Razen če bo šla Lady al pa Pajaca pa se bom švercala zraven, pa bo moj sam zic v avto naštelu, tok se mu bo pa že mogl dat.
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 7.6.2008 15:18:54
|
|
|
|
Antigona
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sisy IZVIRNO SPOROČILO: April brez. kopalne pleničke imam samo za v bazen, ker je tam to obvezno. jst isto mislim.Za v morje pleničke ne rabi,čeprov ko vas berem mislim da ste kar mal optimistke Ker ne verjamem da se bojo naši tamali radi namakal v morju ki ima konec junija bogih 22 stopinj aja drgač sem pa jst na bazenu isto pleničko uporabila parkrat... (če ni bila pokakana seveda) Kako ti pa to rata? Mislim mokro planico dat gor in nazaj mokro gor??? Pol je že boljš da kupiš kopalke za tamale (so podložene, tako da ravno tako drekec ujamejo) pa če maš dvoje se vmes tud ziher posušijo... Zgledajo pa takole, jih je imel Žan v Tuniziji, Luka pa že sedaj na bazenu... Stanejo cca 10 eur, no tolk sem jst dala za ene...
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 7.6.2008 15:21:47
|
|
|
|
Antigona
|
A ja, drgač pa če se Žana spomnem v tej starosti je imel ko je bil zunaj navadno pleničko, v vodi je bil večinoma v bazenčku (brez pleničke)... Na morju smo bili konec junija in je imela voda sicer nekih 24 stopinj ampak to je še za mene mrzla, kaj šele za njega. No jaz sem šla parkrat v vodo, Žanu pa je ratal menda it enih 2x . Drgač smo pa v ta mal bazenček vodo z kanglico dal iz morja, ta se je pa kaj hitro ogrela in tam notri je čofotal...
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 7.6.2008 15:23:30
|
|
|
|
Antigona
|
Hi hi hi, nikjer nobene jaz pa sama z mojimi monologi Meni oba mulca spita, ko se zbudita grem pa k tašči na ledeno kavo, pa da se bo Žan še mal igral zunaj. Dopoldne pa smo šli mal na sprehod čez Vrhniko. Luka v vozičku, Žan pa na kolesu. Mu gre pa prov dobr. Precej hitrej kam pridem kot če bi Žan šel zraven peš... Se ful rad vozi s kolesom...
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 7.6.2008 15:38:05
|
|
|
|
Talika19
|
Midva sva bila lani na morju konec junija in sta bila tam 2 para, ki sta imela cca. 6 mesecev stare otroke in so se kopali v morju. Pa se ne spomnim koliko je imel stopinj, mene itak vedno zmrazi ko grem noter, potem je pa ok. Pozabila pa sem kako so jih imeli oblečene.
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 7.6.2008 15:38:37
|
|
|
|
Talika19
|
IZVIRNO SPOROČILO: tikca Tole sem si drznila iz štosa narest v imenu vseh za LadyB (sprejemam pritožbe na ZS, če se katera ne strinja ) Draga !!! dobra vila naj vama mladoporočencema prinese veliko sreče v zakonu, čimveč - , čimmanj - . Pa seveda, ne ga preveč, , da ne bo zjutraj Čestitke tudi od mene!
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 7.6.2008 16:51:27
|
|
|
|
JORJA
|
Hojla! Naju žal ne bo na srečanje... LadyB tudi od nas vse čestitke!!
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 7.6.2008 17:08:57
|
|
|
|
JORJA
|
IZVIRNO SPOROČILO: Antigona A ja, drgač pa če se Žana spomnem v tej starosti je imel ko je bil zunaj navadno pleničko, v vodi je bil večinoma v bazenčku (brez pleničke)... Na morju smo bili konec junija in je imela voda sicer nekih 24 stopinj ampak to je še za mene mrzla, kaj šele za njega. No jaz sem šla parkrat v vodo, Žanu pa je ratal menda it enih 2x . Drgač smo pa v ta mal bazenček vodo z kanglico dal iz morja, ta se je pa kaj hitro ogrela in tam notri je čofotal... Mi smo bili na morju konec avgusta in je bilo z Valentinom isto tako kot pri vas.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 7.6.2008 17:09:09
|
|
|
|
kawasakica
|
tudi od nas vse najlepše LadyB.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 7.6.2008 19:02:51
|
|
|
|
Sisy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Antigona Kako ti pa to rata? Mislim mokro planico dat gor in nazaj mokro gor??? z lahkoto
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 7.6.2008 19:14:08
|
|
|
|
Anonimen
|
LadyB, srečno tudi od mene
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 7.6.2008 19:17:16
|
|
|
|
Anonimen
|
Ej bejbe jst mam en problem..... kako se znebtit straha pred letenjem z letalom??? Pa ne mi rečt, tako, da letiš ...ker jst imam po moje prov fobijo pred tem...In kaj se danes zgodi...meni Simon reče, da naj se pripravim, da julija( Ne pove ne kdaj, ne kam) oddieva na krajši oddih in to z letalom!!!!!!!!!!!! In jst sem cel dan že frapirana od tega... kako bom premagala ta strah???
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 7.6.2008 19:21:14
|
|
|
|
Talika19
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika Ej bejbe jst mam en problem..... kako se znebtit straha pred letenjem z letalom??? Pa ne mi rečt, tako, da letiš ...ker jst imam po moje prov fobijo pred tem...In kaj se danes zgodi...meni Simon reče, da naj se pripravim, da julija( Ne pove ne kdaj, ne kam) oddieva na krajši oddih in to z letalom!!!!!!!!!!!! In jst sem cel dan že frapirana od tega... kako bom premagala ta strah??? Pojej prej kakšen persen. Pa še kakšen aperitivček. Drugače je pa to ful dober filing. Boš videla, kako je lepo ko gledaš dol.
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 7.6.2008 19:30:37
|
|
|
|
birdy
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika Ej bejbe jst mam en problem..... kako se znebtit straha pred letenjem z letalom??? Pa ne mi rečt, tako, da letiš ...ker jst imam po moje prov fobijo pred tem...In kaj se danes zgodi...meni Simon reče, da naj se pripravim, da julija( Ne pove ne kdaj, ne kam) oddieva na krajši oddih in to z letalom!!!!!!!!!!!! In jst sem cel dan že frapirana od tega... kako bom premagala ta strah??? Kkšen deci ga rukn. Ej, ne ne vem, pa sej bo šlo. Verjetn boš itak prisiljena letet, ko bo pa mim, bo pa boljš, pol ti bo mogoče še clo všeč ratal. Joj, Poopsi, kok maš ti dobrga fanta... Sem ti kr fovš
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?