|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del
7.6.2008 11:54:00   
April
IZVIRNO SPOROČILO: Jumpy

IZVIRNO SPOROČILO: Sisy

IZVIRNO SPOROČILO: Freycha

bilo kuda, RR svuda user posted image

user posted image user posted image user posted image

btw Jumpy-kako si pa vedla da so julijke?user posted image

Trije dojenčki na kupu in vsi 11 mesecev stari - mi je dalo misliti. Takoj, ko vidim več kot dva dojenčka skupaj, pa iste starosti, se mi zdi sumljivo. Pa sem šla čekirat.user posted image

ja saj smo res ko ena sektauser posted image

(odgovor članu Jumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 1826
7.6.2008 11:55:30   
Jumpy
IZVIRNO SPOROČILO: April

IZVIRNO SPOROČILO: Freycha

bilo kuda, RR svuda user posted image

btw Jumpy-kako si pa vedla da so julijke?user posted image

Trije dojenčki na kupu in vsi 11 mesecev stari - mi je dalo misliti. Takoj, ko vidim več kot dva dojenčka skupaj, pa iste starosti, se mi zdi sumljivo. Pa sem šla čekirat.user posted image

ja saj smo res ko ena sektauser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  sekta...user posted image

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 1827
7.6.2008 11:58:23   
Jumpy
Samo moram rečt, da so bile vse tri julijske punčke ful luštne, pa fuuuul velike. Po mojem kakih 10 cm večje od Miha.user posted image  Se moram že končno sprijaznit, da nama tudi ta ni ratal. Pa sva šla tretjega delat glih sam zato, da bo ja mal večji ko una dva.... pa nič od tega.user posted image

(odgovor članu Jumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 1828
7.6.2008 12:04:27   
April

Samo moram rečt, da so bile vse tri julijske punčke ful luštne, pa fuuuul velike. Po mojem kakih 10 cm večje od Miha.user posted image  Se moram že končno sprijaznit, da nama tudi ta ni ratal. Pa sva šla tretjega delat glih sam zato, da bo ja mal večji ko una dva.... pa nič od tega.user posted image

Ja, tale Dita je prav luštna na avatarju. A da so tok velke?user posted image  Kako se je pa Miha znajdu, ko je blo tok babnc na kupu?user posted image

(odgovor članu Jumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 1829
7.6.2008 12:05:47   
Sisy

Se moram že končno sprijaznit, da nama tudi ta ni ratal. Pa sva šla tretjega delat glih sam zato, da bo ja mal večji ko una dva.... pa nič od tega.user posted image

najina skraužlana sreča: Sara, 10.8.2007

je 1.8.2009 dobila bratca Marka

pa imamo dva levčka :-)

(odgovor članu Jumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 1830
7.6.2008 12:09:53   
April
moj gre tud danes na ohcet, sam brez meneuser posted image ...

sem včeraj nekaj jamrala, kok stane vse skupaj in kdaj, če sploh bova midva tud. Pa je reku, saj greva lahko eno sredo na grad. Saj je čist pocen. Saj najbrž bo nekaj tazga, sam obleko pa hočem met tanajlepšo in pika. Drgač se sploh ne poročim. Kr tko brezveze.user posted image
Daj poospika, še enkrat daj link, da se spet pasem. user posted image  Je men res noro lepa tista oblekca. Takoj 20 kil dam dol, sam da jo spravim na rit.user posted image

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 1831
7.6.2008 12:12:39   
April
kok sem jaz že včas raztresena....sem zdajle daljinca v rok držala, buljila v enkran in iskala miško gor.user posted image  pa je ni, jaz pa z daljincom po mizi drgnem.user posted image

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 1832
7.6.2008 12:54:38   
Jumpy

Ja, tale Dita je prav luštna na avatarju. A da so tok velke?user posted image  Kako se je pa Miha znajdu, ko je blo tok babnc na kupu?user posted image

Tiste tri minute, ko so bli skupaj, se je kar pogumno držal. Sej še ne ve točno kakšne smo babnice.user posted image  Pol je pa naš šef (moj dragi) prišel in smo šli domov.

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 1833
7.6.2008 12:54:58   
Jumpy

kok sem jaz že včas raztresena....sem zdajle daljinca v rok držala, buljila v enkran in iskala miško gor.user posted image  pa je ni, jaz pa z daljincom po mizi drgnem.user posted image

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 1834
7.6.2008 13:35:50   
birdy

brez. kopalne pleničke imam samo za v bazen, ker je tam to obvezno.

jst isto mislim.Za v morje pleničke ne rabi,čeprov ko vas berem mislim da ste kar mal optimistkeuser posted image  Ker ne verjamem da se bojo naši tamali radi namakal v morju ki ima konec junija bogih 22 stopinjuser posted image user posted image

aja drgač sem pa jst na bazenu isto pleničko uporabila parkrat... (če ni bila pokakana seveda)

No, mi gremo pa na morje šele septembra in pričakujem da bo topla voda. Vsaj upam, enkrat sem bla na Pagu konec avgusta in tam je bla mlakuža, men celo preveč topla voda. Upam, da bo na Lošinju tud tko.
Pa seveda bo brez pleničke, pa brez majčke, mogoče samo klobuček. Sicer pa itak med 11-15h ne bomo na plaži.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 1835
7.6.2008 13:37:21   
birdy
Za srečanje še ne vem, bomo vidl. Moj ma nočno takrat, tko da težka bo. Razen če bo šla Lady al pa Pajaca pa se bom švercala zraven, pa bo moj sam zic v avto naštelu, tok se mu bo pa že mogl dat.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 1836
7.6.2008 15:13:18   
Antigona
IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@*

user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  Srečno tudi od mene!!!! user posted image  user posted image  user posted image

Moja dva sončka: Žan (25.7.05) in Luka (14.8.07)

Žan in Luka gradita mesto:
http://zan-luka.myminicity.com/

(odgovor članu *lenc@*)
Neposredna povezava do sporočila: 1837
7.6.2008 15:18:54   
Antigona

brez. kopalne pleničke imam samo za v bazen, ker je tam to obvezno.

jst isto mislim.Za v morje pleničke ne rabi,čeprov ko vas berem mislim da ste kar mal optimistkeuser posted image  Ker ne verjamem da se bojo naši tamali radi namakal v morju ki ima konec junija bogih 22 stopinjuser posted image user posted image

aja drgač sem pa jst na bazenu isto pleničko uporabila parkrat... (če ni bila pokakana seveda)

Kako ti pa to rata? Mislim mokro planico dat gor in nazaj mokro gor???
Pol je že boljš da kupiš kopalke za tamale (so podložene, tako da ravno tako drekec ujamejo) pa če maš dvoje se vmes tud ziher posušijo...
Zgledajo pa takole, jih je imel Žan v Tuniziji, Luka pa že sedaj na bazenu...

user posted image

Stanejo cca 10 eur, no tolk sem jst dala za ene...

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 1838
7.6.2008 15:21:47   
Antigona
A ja, drgač pa če se Žana spomnem v tej starosti je imel ko je bil zunaj navadno pleničko, v vodi je bil večinoma v bazenčku (brez pleničke)... Na morju smo bili konec junija in je imela voda sicer nekih 24 stopinj ampak to je še za mene mrzla, kaj šele za njega. No jaz sem šla parkrat v vodo, Žanu pa je ratal menda it enih 2x user posted image  user posted image  user posted image . Drgač smo pa v ta mal bazenček vodo z kanglico dal iz morja, ta se je pa kaj hitro ogrela in tam notri je čofotal...

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 1839
7.6.2008 15:23:30   
Antigona
Hi hi hi, nikjer nobene jaz pa sama z mojimi monologi user posted image  user posted image  user posted image
Meni oba mulca spita, ko se zbudita grem pa k tašči na ledeno kavo, pa da se bo Žan še mal igral zunaj. Dopoldne pa smo šli mal na sprehod čez Vrhniko. Luka v vozičku, Žan pa na kolesu. Mu gre pa prov dobr. Precej hitrej kam pridem kot če bi Žan šel zraven peš... Se ful rad vozi s kolesom...

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 1840
7.6.2008 15:38:05   
Talika19
Midva sva bila lani na morju konec junija in sta bila tam 2 para, ki sta imela cca. 6 mesecev stare otroke in so se kopali v morju. Pa se ne spomnim koliko je imel stopinj, mene itak vedno zmrazi ko grem noter, potem je pa ok. Pozabila pa sem kako so jih imeli oblečene.user posted image

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 1841
7.6.2008 15:38:37   
Talika19
IZVIRNO SPOROČILO: tikca

Tole sem si drznila iz štosa narest v imenu vseh za LadyB  (sprejemam pritožbe na ZS, če se katera ne strinjauser posted image )

Draga  user posted image !!!

user posted image  dobra vila naj vama mladoporočencema  user posted image  prinese veliko sreče v zakonu, čimveč -  user posted image , čimmanj - user posted image .
Pa seveda, ne ga preveč,  user posted image   , da ne bo zjutrajuser posted image

user posted image

Čestitke tudi od mene!user posted image user posted image

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu tikca)
Neposredna povezava do sporočila: 1842
7.6.2008 16:51:27   
JORJA
Hojla!
Naju žal ne bo na srečanje...user posted image
LadyB tudi od nas vse čestitke!!user posted image user posted image

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 1843
7.6.2008 17:08:57   
JORJA
IZVIRNO SPOROČILO: Antigona

A ja, drgač pa če se Žana spomnem v tej starosti je imel ko je bil zunaj navadno pleničko, v vodi je bil večinoma v bazenčku (brez pleničke)... Na morju smo bili konec junija in je imela voda sicer nekih 24 stopinj ampak to je še za mene mrzla, kaj šele za njega. No jaz sem šla parkrat v vodo, Žanu pa je ratal menda it enih 2x user posted image  user posted image  user posted image . Drgač smo pa v ta mal bazenček vodo z kanglico dal iz morja, ta se je pa kaj hitro ogrela in tam notri je čofotal...

Mi smo bili na morju konec avgusta in je bilo z Valentinom isto tako kot pri vas.

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 1844
7.6.2008 17:09:09   
kawasakica
tudi od nas vse najlepše LadyB. user posted image user posted image

(odgovor članu JORJA)
Neposredna povezava do sporočila: 1845
7.6.2008 19:02:51   
Sisy
IZVIRNO SPOROČILO: Antigona

Kako ti pa to rata? Mislim mokro planico dat gor in nazaj mokro gor???

z lahkotouser posted image

najina skraužlana sreča: Sara, 10.8.2007

je 1.8.2009 dobila bratca Marka

pa imamo dva levčka :-)

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 1846
7.6.2008 19:14:08   
Anonimen
LadyB, srečno tudi od meneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sisy)
  Neposredna povezava do sporočila: 1847
7.6.2008 19:17:16   
Anonimen
Ej bejbe jst mam en problem.....user posted image

kako se znebtit straha pred letenjem z letalom??? Pa ne mi rečt, tako, da letišuser posted image ...ker jst imam po moje prov fobijo pred tem...In kaj se danes zgodi...meni Simon reče, da naj se pripravim, da julija( Ne pove ne kdaj, ne kam) oddieva na krajši oddih in to z letalom!!!!!!!!!!!!
In jst sem cel dan že frapirana od tega...user posted image kako bom premagala ta strah???

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1848
7.6.2008 19:21:14   
Talika19
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika

kako se znebtit straha pred letenjem z letalom??? Pa ne mi rečt, tako, da letišuser posted image ...ker jst imam po moje prov fobijo pred tem...In kaj se danes zgodi...meni Simon reče, da naj se pripravim, da julija( Ne pove ne kdaj, ne kam) oddieva na krajši oddih in to z letalom!!!!!!!!!!!!
In jst sem cel dan že frapirana od tega...user posted image kako bom premagala ta strah???

Pojej prej kakšen persen. Pa še kakšen aperitivček.user posted image
Drugače je pa to ful dober filing. Boš videla, kako je lepo ko gledaš dol.

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1849
7.6.2008 19:30:37   
birdy
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika

Kkšen deci ga rukn.user posted image  Ej, ne ne vem, pa sej bo šlo. Verjetn boš itak prisiljena letet, ko bo pa mim, bo pa boljš, pol ti bo mogoče še clo všeč ratal.
Joj, Poopsi, kok maš ti dobrga fanta... Sem ti kr fovšuser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?