|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del
6.6.2008 16:39:17   
kawasakica
IZVIRNO SPOROČILO: Antilopa

IZVIRNO SPOROČILO: April

antilopa, zakaj je moral pa vodo datuser posted image

prejšnji teden sva imela kontrolo v pediatrični zaradi izpuščejev in modric v aprilu in je bil slab izvid - preveč eritrocitov v vodi. potem sva pa morala dati še enkrat pri svoji zdravnici v sredo - preveč bakterij v vodi.... tokrat pa še enkrat in upam, da ne bo ničesar preveč ali premalo user posted image

upam, da bo ok

(odgovor članu Antilopa)
Neposredna povezava do sporočila: 1701
6.6.2008 16:40:43   
mojca 32
IZVIRNO SPOROČILO: kawasakica

IZVIRNO SPOROČILO: ****

Od Mojce mož je s tremi fotiči slikal skupinsko.No,katera še ima?Moje so motneuser posted image

jaz še mam, kak je tvoj mail... pred t2user posted image
prosim geslo za tvoj album

še malo pa bomo pihali 1 svečko

(odgovor članu kawasakica)
Neposredna povezava do sporočila: 1702
6.6.2008 16:41:51   
kawasakica
joj Mojca sem vprašala dans kolegico o HM akcijah, veš ko sma se včeraj menle in je rekla, da maš samo veliko srečo, da nimajo sistema kdaj bo akcija. Če pride nova roba, al pa umaknejo kaj, pol znižajo cene..in zgleda, da ti čutiš kdaj se bo to zgodilo,ker naletiš na dobre ceneuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1703
6.6.2008 16:56:50   
Talika19
Tikca, Kawasakica, a ne kolk je kriza, ti kar živce požre.user posted image
No Mark se je prejle zbudil malo boljše volje, zdej sta pa šla z mojim na sprehod, da imam jaz malo miru.user posted image Aleluja.user posted image user posted image

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

Neposredna povezava do sporočila: 1704
6.6.2008 16:57:34   
Talika19
Antilopa, sta pa imela žurko danes.user posted image user posted image No jaz tudi držim pesti, da bo vse ok.user posted image

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 1705
6.6.2008 17:02:58   
kawasakica
IZVIRNO SPOROČILO: Talika19

Tikca, Kawasakica, a ne kolk je kriza, ti kar živce požre.user posted image
No Mark se je prejle zbudil malo boljše volje, zdej sta pa šla z mojim na sprehod, da imam jaz malo miru.user posted image Aleluja.user posted image user posted image

meni pa zdaj oba spita, taki blažen mir jeuser posted image

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 1706
6.6.2008 19:31:26   
zalenka
čer,

aha vidim da je danes bil tak dan da so bli naši črvi sitni. tud nitka je bla popoldne taka. v naročje k men, pa ni blo dobr, pa dol, pa ni blo dobr ... čist vem. no zvečer se je pa umirila in sva se ful na tleh igrale in sm ji nagajala in ji igrače umikala, da se je morala nonstop na vse 4 postavljat user posted image user posted image user posted image . to ji zdej super gre, sam v prvo ne more in ne more prešaltat. čim pa ji hočem nogice pomaknit se pa vsede user posted image user posted image .

jaz sem pa danes prvič naredila kosilo za vse skupaj. sem naredila lazanjo, na anitini strani nisem dala mesa (ker rdečega še ni jedla, pa še mešano sem mela: govedina, svinjina). njej sem dala samo malo paradižnikove omake, testo in bučke. bešamela pa itak sploh en dajem, ker mije pol kr preveč mastno in nasitno vse skupaj. je še kar jedla, ni pa vsega. ampak itak zdele ko so zobki na tapeti mi vse kar je toplo zelo slabo je, tak da kosilo včasih skoraj celo stran vržem al pa jaz popapcam.

Neposredna povezava do sporočila: 1707
6.6.2008 19:32:51   
zalenka
pa sm spet sama user posted image user posted image user posted image . mi pa res zadnje čase ne rata vas ujet user posted image user posted image user posted image . no vam pa vsaj mal dela za brat naštimam. razen če me itak preskočte k mi spet neki dolgi posti ratujejo user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zalenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1708
6.6.2008 19:33:58   
zalenka
nč grem pod tuš, sem čist prešvicana ko je bilo danes tako soparno. nitka pančka, moj je pa na bajti.

(odgovor članu zalenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1709
6.6.2008 19:43:05   
Talika19
Zalenka, jaz tudi sedaj kuham kar za vse skupaj, pa moram rečt, da ful bolj je, ko vidi, da jemljem iz svojega krožnika. Malo sem prilagodila najine jedilnike, pa začinim samo z bio zelišči, zelo malo solim, pa si midva potem dodava po želji. Vsaj ne kuham 2x, pa še je mi raje kot drugače.

Sem pa ugotovila, da ima ful rad juhice. Zdej sem skuhala ful goveje juhe in jo dala v skrinjo. Pa grahovo tudi že imam, pa še kakšno bom naredila.

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu zalenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1710
6.6.2008 20:01:00   
JORJA
Naš tudi zadnje dni bolj slabo je, ko vidi žlico se kar stran umakne..user posted image  najbolj mu paše jogurt z sadjem, mi je že kar hudo ko samo tole je, če pa drugega noče.

Drugače pa danes za spremembo že spi.....kakšen mir je zdajle doma....( saj vem da sem nesramna, če pa je res)user posted image
Smo bili popoldne na sprehodu in nas je 3x dež dobil,saj smo vzeli zraven dežnike pa smo bili vseeno mokri. Tamali je pa tako užival, se je kar krohotal ko je gledal Valentina kakšne je zganjal po dežju.
Tako lepo jih je gledati skupaj user posted image , midva kar skoz slikama, pa snemama...ne vema kaj boma z vsemi temi slikami in posnetkiuser posted image

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 1711
6.6.2008 20:06:43   
Jumpy
IZVIRNO SPOROČILO: JORJA

Naš tudi zadnje dni bolj slabo je, ko vidi žlico se kar stran umakne..user posted image  najbolj mu paše jogurt z sadjem, mi je že kar hudo ko samo tole je, če pa drugega noče.

Drugače pa danes za spremembo že spi.....kakšen mir je zdajle doma....( saj vem da sem nesramna, če pa je res)user posted image
Smo bili popoldne na sprehodu in nas je 3x dež dobil,saj smo vzeli zraven dežnike pa smo bili vseeno mokri. Tamali je pa tako užival, se je kar krohotal ko je gledal Valentina kakšne je zganjal po dežju.
Tako lepo jih je gledati skupaj user posted image , midva kar skoz slikama, pa snemama...ne vema kaj boma z vsemi temi slikami in posnetkiuser posted image

To pa res! Meni je tudi tako lepo, ko ta starejša dva zganjata vragolije, Mihi ju pa gleda in se krohoče.user posted image

(odgovor članu JORJA)
Neposredna povezava do sporočila: 1712
6.6.2008 20:09:38   
Jumpy
In dober večer!

Mi smo doma. Smo bili v Mariboru. Otročki so bili pridni. Ko smo se vračali smo se s kolegi zaustavili še v Europarku in mislim, da sem na otroškem igrišču srečala tri julijke. Grem pošnofat na njihov forum, če so bile kaj zmenjene.user posted image

(odgovor članu Jumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 1713
6.6.2008 20:26:35   
zalenka

Zalenka, jaz tudi sedaj kuham kar za vse skupaj, pa moram rečt, da ful bolj je, ko vidi, da jemljem iz svojega krožnika. Malo sem prilagodila najine jedilnike, pa začinim samo z bio zelišči, zelo malo solim, pa si midva potem dodava po želji. Vsaj ne kuham 2x, pa še je mi raje kot drugače.

Sem pa ugotovila, da ima ful rad juhice. Zdej sem skuhala ful goveje juhe in jo dala v skrinjo. Pa grahovo tudi že imam, pa še kakšno bom naredila.

no talika pol mi pa kak naset daj kaj naj še skuham. sam mora bit bolj hitra varjanta, ker moj pol šiba kuj na bajto, men pa tud mnogokrat ne rata skuhat ko sva same.

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 1714
6.6.2008 21:09:59   
Talika19
IZVIRNO SPOROČILO: zalenka

no talika pol mi pa kak naset daj kaj naj še skuham. sam mora bit bolj hitra varjanta, ker moj pol šiba kuj na bajto, men pa tud mnogokrat ne rata skuhat ko sva same.

danes sem naredila omako za testenine: nametala vso živo zelenjavo, ki sem jo imela in malo pelatov; skuhala pa sem makarone brez jajc, ki sem jih enkrat kupila; solata

včeraj: pire krompir, špinača, pa govedina iz juhe, ki sem jo prejšnji dan skuhala; solata

še ena ideja: file piščanca daš v nepregorno pečico, čez daš toast sir ter zaliješ z mešanico kisle smetane in mleka, da je vse prekrito; to pečeš odkrito v pečici pol ure; zraven lahko narediš pire, riž, testenine; solata

vse to je zelo hitro narejeno, ker meni tudi ne uspe nekaj velikega delat

a ti ji govejega mesa še nisi dala? meni je P rekla, da naj že kar dam

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu zalenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1715
6.6.2008 21:13:35   
Talika19
Pa naredila bom tudi: kakšno zelenjavno juhico in domače cmoke
Goveje zrezke v omaki + neka priloga
Dala sem mu tudi že domačo pico, pa pečen krompir na olivnem olju.

Saj pravijo, da morajo že čimveč jesti običajno hrano, samo, da ni nekih ful umetnih zadev. Bova pa sedaj tudi midva bolj zdravo jedla.

No moram se spomnit še kaj dobrega.

Nekaj idej so napisale že Jumpy, pa Saskija.

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 1716
6.6.2008 21:14:54   
Talika19
Pa kakšna mesno zelenjavna rižota.
Nekaj je pa že kajne?

Naj še kakšna druga napiše še kakšno idejo.

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 1717
6.6.2008 21:20:00   
mojca 32
IZVIRNO SPOROČILO: kawasakica

joj Mojca sem vprašala dans kolegico o HM akcijah, veš ko sma se včeraj menle in je rekla, da maš samo veliko srečo, da nimajo sistema kdaj bo akcija. Če pride nova roba, al pa umaknejo kaj, pol znižajo cene..in zgleda, da ti čutiš kdaj se bo to zgodilo,ker naletiš na dobre ceneuser posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image no ja hvalauser posted image user posted image user posted image user posted image očitno imam srečo pri tem ,ker sem že nekajkrat naletela na te akcije.Sem kupla veliko za mal dnarjauser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1718
6.6.2008 21:24:09   
Anonimen
Jaz sem tudi že naletela na te acije ZADNJI KOSI.Sem dobila zimskega pajaca za Tiso iz 30 evrov na 9.Pa majčke po 2 evra.

Mojca,Maši je pa full všeč Ulina oblekica.Je rekla,da se gutou vrtiuser posted image

(odgovor članu mojca 32)
  Neposredna povezava do sporočila: 1719
6.6.2008 21:28:12   
mojca 32

Jaz sem tudi že naletela na te acije ZADNJI KOSI.Sem dobila zimskega pajaca za Tiso iz 30 evrov na 9.Pa majčke po 2 evra.

Mojca,Maši je pa full všeč Ulina oblekica.Je rekla,da se gutou vrtiuser posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image verjetn sam je še ni stestiralauser posted image user posted image user posted image so vedno moje roke umesuser posted image user posted image ja je pa men tud fuul dobra ker ima zraven še kapico imam pa še isto majčko tako na kamot zraven pa ji dam kar pajkice.Sej sem čist nora na te njene cunjice sebi pa nič ne privoščimuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1720
6.6.2008 21:30:42   
Anonimen
Jaz sem pa rekla,da je zdaj kones,zdaj sem pa res jaz na vrstiuser posted image Pa ne bom več čakala,da bom shujšalauser posted image

(odgovor članu mojca 32)
  Neposredna povezava do sporočila: 1721
6.6.2008 21:43:32   
mojca 32

Jaz sem pa rekla,da je zdaj kones,zdaj sem pa res jaz na vrstiuser posted image Pa ne bom več čakala,da bom shujšalauser posted image
user posted image user posted image user posted image jaz si to rečem vsako jutro ko vstanem pol pa zdržim do kosila in se napokam pa zopet slaba vest NIČ VEČERJE pa ja moj se pa sam user posted image user posted image že ve zakaj user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1722
6.6.2008 21:44:43   
zalenka

IZVIRNO SPOROČILO: zalenka

danes sem naredila omako za testenine: nametala vso živo zelenjavo, ki sem jo imela in malo pelatov; skuhala pa sem makarone brez jajc, ki sem jih enkrat kupila; solata

včeraj: pire krompir, špinača, pa govedina iz juhe, ki sem jo prejšnji dan skuhala; solata

še ena ideja: file piščanca daš v nepregorno pečico, čez daš toast sir ter zaliješ z mešanico kisle smetane in mleka, da je vse prekrito; to pečeš odkrito v pečici pol ure; zraven lahko narediš pire, riž, testenine; solata

vse to je zelo hitro narejeno, ker meni tudi ne uspe nekaj velikega delat

a ti ji govejega mesa še nisi dala? meni je P rekla, da naj že kar dam

uff thx. testenine ji tud jaz tako naredim. sam midva kasneje jeva kosilo kot ona, pa ji pol prej skuham. kake juhe bolj pridejo v poštev, ker lahko pol mojmu pogrejem ko pride.

a ti že daš kravje mleko in toast sir??? joj jaz sem pa res čist zadej ostala. tud rdečega mesa ji še nič ne dajem. me je zadnjič sestra pri oed k sem klicala in naše P ni blo,čist zmedla spet k je rekla, da je pri 9,5 m itak še prekmal za rumenjak. in sm pol prav prašala za rdeče meso, pa je rekla da še ne. sam ne vem po drugi strani pa pravjo da do 1 leta je fajn otročka spoznat s čimveč okusi ker se kasneje težje navajajo. pojma nimam. morm kakega telička za začetek kupit, al pa domačo govedino k jo mam, ker od unga kuplenga telička verjetno ne bo dost user posted image

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 1723
6.6.2008 21:44:58   
tonja

IZVIRNO SPOROČILO: tonja

No takole pa sem dočakala jutro user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Zdaj grem pa jest, se oblečt in počasi proti Ljubljani....

lep dan vam želim, čeprav je deževen

pa pa

Vauuuu user posted image user posted image , dobra si, da si zdržala.user posted image user posted image Jaz ne vem če bi.
Kakšen pregled pa imaš to? In zakaj moraš prebedeti noč?

evo preživela sem pregled;

trajal je uro in pol - imela pa sem EEG - slikanje glave po neprespani noči, tam sem zaspala za dobro urco

ta pregled sem imela zaradi epileptičnih napadov

Sedaj vidim zakaj vas nisem mogla prebrat v eni noči - ko pa v enem dnevu naklofate skoraj 10 strani!!!!! Imela sem pa za mesec nazaj branja.

Grem spat, saj sem danes spala slabi dve uri, upam da bo Lovro prizanesljiv do mene in se ne bo zbujal na vsaki dve uri, tako kot ponavadi

nočko

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 1724
6.6.2008 21:45:26   
Anonimen
Mojca ti imaš super postavouser posted image Kolk kil pa imaš na višino?

(odgovor članu mojca 32)
  Neposredna povezava do sporočila: 1725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?