zalenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Talika19 IZVIRNO SPOROČILO: zalenka IZVIRNO SPOROČILO: Talika19 Zalenka, jaz tudi sedaj kuham kar za vse skupaj, pa moram rečt, da ful bolj je, ko vidi, da jemljem iz svojega krožnika. Malo sem prilagodila najine jedilnike, pa začinim samo z bio zelišči, zelo malo solim, pa si midva potem dodava po želji. Vsaj ne kuham 2x, pa še je mi raje kot drugače. Sem pa ugotovila, da ima ful rad juhice. Zdej sem skuhala ful goveje juhe in jo dala v skrinjo. Pa grahovo tudi že imam, pa še kakšno bom naredila. no talika pol mi pa kak naset daj kaj naj še skuham. sam mora bit bolj hitra varjanta, ker moj pol šiba kuj na bajto, men pa tud mnogokrat ne rata skuhat ko sva same. danes sem naredila omako za testenine: nametala vso živo zelenjavo, ki sem jo imela in malo pelatov; skuhala pa sem makarone brez jajc, ki sem jih enkrat kupila; solata včeraj: pire krompir, špinača, pa govedina iz juhe, ki sem jo prejšnji dan skuhala; solata še ena ideja: file piščanca daš v nepregorno pečico, čez daš toast sir ter zaliješ z mešanico kisle smetane in mleka, da je vse prekrito; to pečeš odkrito v pečici pol ure; zraven lahko narediš pire, riž, testenine; solata vse to je zelo hitro narejeno, ker meni tudi ne uspe nekaj velikega delat a ti ji govejega mesa še nisi dala? meni je P rekla, da naj že kar dam uff thx. testenine ji tud jaz tako naredim. sam midva kasneje jeva kosilo kot ona, pa ji pol prej skuham. kake juhe bolj pridejo v poštev, ker lahko pol mojmu pogrejem ko pride. a ti že daš kravje mleko in toast sir??? joj jaz sem pa res čist zadej ostala. tud rdečega mesa ji še nič ne dajem. me je zadnjič sestra pri oed k sem klicala in naše P ni blo,čist zmedla spet k je rekla, da je pri 9,5 m itak še prekmal za rumenjak. in sm pol prav prašala za rdeče meso, pa je rekla da še ne. sam ne vem po drugi strani pa pravjo da do 1 leta je fajn otročka spoznat s čimveč okusi ker se kasneje težje navajajo. pojma nimam. morm kakega telička za začetek kupit, al pa domačo govedino k jo mam, ker od unga kuplenga telička verjetno ne bo dost
|