|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del
6.6.2008 14:52:26   
Antilopa
Poopsika, dežnik bom čuvala kot da je moj user posted image   Lahko ti ga dostavim v nedeljo, ko gremo v vaš konec.

Kadar se ti otrok nasmehne, mu zmeraj vrni nasmeh.
Če se ne zmeniš zanj, uničiš njegovo prepričanje, da je svet dober.

(odgovor članu Sončni žarek)
Neposredna povezava do sporočila: 1676
6.6.2008 14:59:54   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Antilopa

Poopsika, dežnik bom čuvala kot da je moj user posted image   Lahko ti ga dostavim v nedeljo, ko gremo v vaš konec.

user posted image le dej...je stal celih 5 € se mi zdiuser posted image

A pridete v Lj?

(odgovor članu Antilopa)
  Neposredna povezava do sporočila: 1677
6.6.2008 15:06:15   
Anonimen

Ne ji ga še vrnit,bo še nekaj dni deževalouser posted image

(odgovor članu Antilopa)
  Neposredna povezava do sporočila: 1678
6.6.2008 15:06:32   
Antilopa
Saj še ne vem točno, kam... v smeri Domžal mende user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1679
6.6.2008 15:09:22   
Anonimen

Saj še ne vem točno, kam... v smeri Domžal mende user posted image

sej ni panike, imam kup dežnikov ampak ta mi je pa res kulskiuser posted image ...
Enkrat bo že prilikauser posted image

(odgovor članu Antilopa)
  Neposredna povezava do sporočila: 1680
6.6.2008 15:09:38   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ****

Ne ji ga še vrnit,bo še nekaj dni deževalouser posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1681
6.6.2008 15:12:08   
Antilopa
Danes sva pa imela z Jušem norišnico user posted image user posted image user posted image user posted image   Sem ga takoj zjutraj skopala in mu nastavila vrečko za urin. Vsa vesela, da se je enkrat že pokakal, saj je bila tako možnost, da se kmalu še enkrat, manjša... japajade user posted image  Čez kakšno uro pogledam, če se je polulal... ja, se je... ampak posračkal pa tudi tako, da sem vrečko z urinom vrgla v smeti... drekec povsod... po nogavicah, majici, obrazu... v glavnem - katastrofa. Imela sem pa samo eno vrečko - tisto z epruveto. Potem pa na hitro spet umiti malega in brž v laboratorij... po vrhu vsega sem bila še brez avta, tako da sem še čakala prevoz do Postojne. Urin sva prinesla prepozno, tako da bodo izvidi šele v ponedeljek... meni se bo pa ta čas zmešalo user posted image

(odgovor članu Antilopa)
Neposredna povezava do sporočila: 1682
6.6.2008 15:13:34   
Anonimen

Danes sva pa imela z Jušem norišnico user posted image user posted image user posted image user posted image   Sem ga takoj zjutraj skopala in mu nastavila vrečko za urin. Vsa vesela, da se je enkrat že pokakal, saj je bila tako možnost, da se kmalu še enkrat, manjša... japajade user posted image  Čez kakšno uro pogledam, če se je polulal... ja, se je... ampak posračkal pa tudi tako, da sem vrečko z urinom vrgla v smeti... drekec povsod... po nogavicah, majici, obrazu... v glavnem - katastrofa. Imela sem pa samo eno vrečko - tisto z epruveto. Potem pa na hitro spet umiti malega in brž v laboratorij... po vrhu vsega sem bila še brez avta, tako da sem še čakala prevoz do Postojne. Urin sva prinesla prepozno, tako da bodo izvidi šele v ponedeljek... meni se bo pa ta čas zmešalo user posted image

ojej, krizauser posted image ...sori, ker se smejem se tko simpatično napisala..

user posted image user posted image user posted image user posted image res ti je šlo vse narobe, bo pa zato izvid toliko boljšiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Antilopa)
  Neposredna povezava do sporočila: 1683
6.6.2008 15:18:56   
Antilopa
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika

ojej, krizauser posted image ...sori, ker se smejem se tko simpatično napisala..
user posted image user posted image user posted image user posted image res ti je šlo vse narobe, bo pa zato izvid toliko boljšiuser posted image user posted image user posted image

ni panike user posted image user posted image   za izvid pa res upam, da bo ok 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1684
6.6.2008 15:19:04   
April
antilopa, zakaj je moral pa vodo datuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1685
6.6.2008 15:37:47   
zalenka
IZVIRNO SPOROČILO: birdy

Punce, jst mam pa en problem... Glede Nelijinih cunj, oz. bolj natančno hlač.
Ta moja češpla je tok suha da so ji redkokere hlače prov v pasu. Nosiva številko 74, ki ji je ravno prav, no, ubistvu ji ratuje že mal premajhna, sam v pasu bi pa zraven lohk dala še pol Neli. Pa mi še nebi šlo tok na živce, če ji nebi seveda pol hlače dol lezle in jih vleče še par centimetrov za sabo. Seveda se lahko posledično zvrne. Aja, ene hlače ki imajo pa zelo oprijet (ampak res zelo oprijet pas) pas so pa dolge kot pondeljk. Pa se mi spet lohk zvrne.
Ma je ko en reper k ma hlače dol na kolenihuser posted image

hm je zakon k ma elastiko za naštelat. nitka mapa ene ful dobre pajkice iz benetona - pa niti niso ble drage

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 1686
6.6.2008 15:37:52   
zalenka
IZVIRNO SPOROČILO: Sončni žarek

Joj spet ste pri kilah........pa vse take suhice....kaj pa naj jaz potem rečem user posted image

kera se pa zdej oglaša. še ena suhica user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1687
6.6.2008 15:39:00   
zalenka
IZVIRNO SPOROČILO: abc100

IZVIRNO SPOROČILO: zalenka

IZVIRNO SPOROČILO: Antigona

IZVIRNO SPOROČILO: April

saskija, hepi brzdejuser posted image

abc, hvala..sem rivi prosila, da ti nakaže za šparovc.  ful sta lepo pobarvala. daj še pol poslikaj, ko bo opremljena.user posted image

lepe slikceuser posted image

Ni za kej.

JA, ko bo opremljena vam ziher pokažem.- Moram še lepo zaveso kupit.

Poglej v Anvini. Jaz sem tam vidla ful lepo zavesico z motivom medvedka Puja za otroško sobico. Pa je nimam kam dat, drgač bi jo že mela user posted image  user posted image  user posted image

BTW ful sta lepo pobarval ain zrihtala sobico. Tisto z odtisi in okvirjem je pa res ful dobra ideja. Za sedi 5 user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

al pa v kristini v loki. mao tud včasih lušne zadevce. anvina je pa itak zakon user posted image

Kje pa je ta kristina v loki?user posted image

nasproti merkator tehnike al kaj je un merkator gor. v prvem štukuno - v zraven zlatarne.

A mogoče misliš trgovino Oblaček? K prodajajo postelnino, trenirke,...

nope v prvem štuku je tgovina z blagom. nimajo pa že narjenih ampak samo blago. al si ti misnla že narjene kupit??? mislim pa da tud šivajo in lahko daš nardit.

(odgovor članu abc100)
Neposredna povezava do sporočila: 1688
6.6.2008 15:39:12   
zalenka

na pikniku ste ble ful luštne in vaši tamali itak cortki. **** dej povej mi geslo za album - a sem trot al tvoje standardno mi ne dela user posted image user posted image

A mam album????user posted image user posted image user posted image

ups ups, čaki kera je pa še napisala da ma slikce????? sori ašolinka mal sm zamešala očitno user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1689
6.6.2008 15:40:27   
zalenka
pajac peter je user posted image user posted image user posted image user posted image . kako stoji frajer ej. noro. zgleda kot 1,5 letnik.

(odgovor članu zalenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1690
6.6.2008 15:42:14   
zalenka
vidim da sem sama in monologiram, bom nehala.
pajac izraz pujsometer je pa tako originalen, da sem se naglas začela smejat ko sem prebrala in me je nitka ful čudno pogledala, le kaj si je mislila. no sej vem kaj: mami kaj se smeješ, ravno zate user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zalenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1691
6.6.2008 15:48:00   
Talika19
Še dobro, da je moj prišel, ker bi se mi že kar zmešalo.user posted image Danes sem pa v živo sprobala kaj pomeni "držat se mamice za krilo no za hlače" in to dobesedno. Nonstop je lezel k meni in se dvigoval in sem glih nekaj rezala v kuhinji, pa bolj ko mu govorim, da ne, pn kar leze in valda se je zvrnil in butnil v omaro. A čez 1 minuto ko je nehal jokat je bilo spet isto.
Pa ko ga dvignem sploh ni ok, kar dol gleda in cvili, ga dam dol, spet cvili, v glavnem začaran krog. Upam, da ga kmalu mine tale sitnoba.
No saj ne vem, če mi bo moj kaj v pomoč, ker nima glih potrpljenja z njim ko je ful siten. A jaz ga pa moram imet?user posted image user posted image

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu zalenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1692
6.6.2008 16:15:26   
Antilopa
IZVIRNO SPOROČILO: April

antilopa, zakaj je moral pa vodo datuser posted image

prejšnji teden sva imela kontrolo v pediatrični zaradi izpuščejev in modric v aprilu in je bil slab izvid - preveč eritrocitov v vodi. potem sva pa morala dati še enkrat pri svoji zdravnici v sredo - preveč bakterij v vodi.... tokrat pa še enkrat in upam, da ne bo ničesar preveč ali premalo user posted image

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 1693
6.6.2008 16:21:22   
April
držim pesti...mi smo imeli pri benu tud enkrat bakterije na vodi

(odgovor članu Antilopa)
Neposredna povezava do sporočila: 1694
6.6.2008 16:26:00   
Antilopa
hvala  user posted image user posted image

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 1695
6.6.2008 16:32:45   
kawasakica

Bravooo Peteruser posted image user posted image user posted image Pismo razturauser posted image user posted image user posted image

ful je dober, bravo

SŽ veš kaj,ti si pa glih prava ženskicauser posted image user posted image Pa lepa nosečkauser posted image

ja ne vem SŽ kaj se sploh buniš, saj smo te pa vidli, pa si ful dobra user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1696
6.6.2008 16:34:45   
tikca
IZVIRNO SPOROČILO: Talika19

Še dobro, da je moj prišel, ker bi se mi že kar zmešalo.user posted image Danes sem pa v živo sprobala kaj pomeni "držat se mamice za krilo no za hlače" in to dobesedno. Nonstop je lezel k meni in se dvigoval in sem glih nekaj rezala v kuhinji, pa bolj ko mu govorim, da ne, pn kar leze in valda se je zvrnil in butnil v omaro. A čez 1 minuto ko je nehal jokat je bilo spet isto.
Pa ko ga dvignem sploh ni ok, kar dol gleda in cvili, ga dam dol, spet cvili, v glavnem začaran krog. Upam, da ga kmalu mine tale sitnoba.
No saj ne vem, če mi bo moj kaj v pomoč, ker nima glih potrpljenja z njim ko je ful siten. A jaz ga pa moram imet?user posted image user posted image

A veš, da zadnje dni tut jaz to čez dajemuser posted image  Samo po moje še zgornja dva zobka ven lezeta (upam)user posted image  Samo k men sili, pa je pri meni, pa sili na tla, pa spet ni prov....krneki. Pa sem kuhala pa mi je omare odpiral, pa mu je spodrsnilo, pa v jok....kot pri tebi, ni konca ne krajauser posted image

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 1697
6.6.2008 16:34:58   
kawasakica

Od Mojce mož je s tremi fotiči slikal skupinsko.No,katera še ima?Moje so motneuser posted image

jaz še mam, kak je tvoj mail... pred t2user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1698
6.6.2008 16:36:43   
mojca 32
IZVIRNO SPOROČILO: Sončni žarek

Od Mojce mož je s tremi fotiči slikal skupinsko.No,katera še ima?Moje so motneuser posted image

Moja je 1dobra od treh skupinskih......... Ti jo pošljem user posted image
mani tud prosim ( mojca.sostar@kabelnet.net )

še malo pa bomo pihali 1 svečko

Neposredna povezava do sporočila: 1699
6.6.2008 16:38:22   
kawasakica
IZVIRNO SPOROČILO: Talika19

tak se je meni hotlo zmešat, ampak danes je pa presenetljivo dobre volje..moram potrkatuser posted image

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 1700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?