Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 6.6.2008 8:46:00
|
|
|
|
zalenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Talika19 IZVIRNO SPOROČILO: zalenka IZVIRNO SPOROČILO: Talika19 Zalenka, pridna si, da takole delaš na magu. A nisi rekla, da je ne boš delala med porodniško? Saj je prav. ma sm se spet mal zagrela. pa zdej je nitka pri moji mami in nimam slabe vesti, ker smo itak bli prej zmenjeni da se bo počasi uvajala. ta teden je danes že 3-ič pri njej in ji je super. pa ful je v tem vremenu fajn, ker mami ma doma ful velko teraso (cca 9x7m) in sta lahko zunaj na terasi in uživata na svežem zraku tud če je dež. mag bi pa ful rada mal pod streho spravla. sej mam še ful dela, ker sem prevelik komplikator. mi je zadnjič šefe, ko sem mu malo nesla pokazat, reku, da čez ta obseg k mam zdaj ne smem it, da je že zdej preveč za mag in naj si mal še pustim za doktorat . talika kako gre pa tebi???? večino literature sem že pogledala, si vse označila, skopirala, uvstila v strukturo... zdej moram pa samo še urediti strukturo v neko smiselno celoto pa bo po mojem za dispozicijo že kar ok potem bom pa lahko samo na ful pisala, ker imam sedaj že tako pripravljeno no upam samo, da mi ne bo mentorica čisto spremenila zadeve pri nas si itak spet omejen s številom strani, od 50-70 jih moraš imet v magistrski ful pridna. jaz mam tudi tak način - sem si najprej naredila miselni vzorec strukture, pol pregledala literaturo in nabrala vire ter jih pregledala in zmetala notri. zdej pa prevajam, urejam, dopolnjujem. sam v drugem delu mene potem čaka še nekaj testiranja in programiranja in praktičnega dela tak da mam še kr neki. maste pa ful mal strani. na FRI so vse magistrske tam okoli 80-100. moja ma pa že zdej 120
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 6.6.2008 8:48:06
|
|
|
|
Talika19
|
IZVIRNO SPOROČILO: zalenka IZVIRNO SPOROČILO: Talika19 IZVIRNO SPOROČILO: zalenka IZVIRNO SPOROČILO: Talika19 Zalenka, pridna si, da takole delaš na magu. A nisi rekla, da je ne boš delala med porodniško? Saj je prav. ma sm se spet mal zagrela. pa zdej je nitka pri moji mami in nimam slabe vesti, ker smo itak bli prej zmenjeni da se bo počasi uvajala. ta teden je danes že 3-ič pri njej in ji je super. pa ful je v tem vremenu fajn, ker mami ma doma ful velko teraso (cca 9x7m) in sta lahko zunaj na terasi in uživata na svežem zraku tud če je dež. mag bi pa ful rada mal pod streho spravla. sej mam še ful dela, ker sem prevelik komplikator. mi je zadnjič šefe, ko sem mu malo nesla pokazat, reku, da čez ta obseg k mam zdaj ne smem it, da je že zdej preveč za mag in naj si mal še pustim za doktorat . talika kako gre pa tebi???? večino literature sem že pogledala, si vse označila, skopirala, uvstila v strukturo... zdej moram pa samo še urediti strukturo v neko smiselno celoto pa bo po mojem za dispozicijo že kar ok potem bom pa lahko samo na ful pisala, ker imam sedaj že tako pripravljeno no upam samo, da mi ne bo mentorica čisto spremenila zadeve pri nas si itak spet omejen s številom strani, od 50-70 jih moraš imet v magistrski ful pridna. jaz mam tudi tak način - sem si najprej naredila miselni vzorec strukture, pol pregledala literaturo in nabrala vire ter jih pregledala in zmetala notri. zdej pa prevajam, urejam, dopolnjujem. sam v drugem delu mene potem čaka še nekaj testiranja in programiranja in praktičnega dela tak da mam še kr neki. maste pa ful mal strani. na FRI so vse magistrske tam okoli 80-100. moja ma pa že zdej 120 pri nas je ful omejeno glede števila strani, pa še težijo, če jih imaš preveč v diplomski sem mogla nekaj strani kar ven vrečt, ker je rekla, da mi lahko na zagovoru težijo
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 6.6.2008 8:48:18
|
|
|
|
zalenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: JORJA Dobro jutro! Preden grem v službo se nahitro javim....tale noč je bila katastrofa....zbujal se je vsako uro , naj mu že enkrat zrastejo spodnje dvojke....ne pusti niti blizu ust, kaj da bi šele dlesni prijela.Mu gre kar na jok. Bošček moj!!! Popoldan bom tudi jaz dala slikce v album.... Sisy boljše da greste konec meseca....takrat je vedno lepo vreme, ker gremo tudi mi takrat na dopust.... božček. nitka je tudi vsa razštelana zaradi spondnjih dvojk. no prva je včeraj prikukala, druga pa je tik pred tem, pol pa res upam da bo nekaj časa gmah s temi zobmi.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 6.6.2008 8:48:24
|
|
|
|
zalenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sončni žarek IZVIRNO SPOROČILO: zalenka IZVIRNO SPOROČILO: Sončni žarek Talika- super, da ti je Mark včeraj tako pridno spal do doma. Eva je spala 1h....pol je bila pa tok naspedirana in je tok puzala po hodniku gor in dol pa v svojo sobo....... se ji sedaj tok dogaja Res kok si nista Mark inEva nič več podobna.......... ej SŽ a eva je praktično v enem dnevu se kr spuzala na ful??? glih si poročala da se je vsedla, drug dan pa že puzala in zdej že kr iz sobe v sobo??? joj komi čakam da še nitka. sej dela na tem, sam ni tolk hitra kot eva Vseda si samadober teden dni ......v torek je nekaj malo plazila, v sredo je šlo že dlje....včeraj spet bolje-največja motivacija pa je bil gsm in daljinec ......Je včeraj tok letala po kolenih, da je bila čist mokra in zmatrana pa kar akcija.......sicer si vmes nekajkrat vsede in si ploska......jaz pa kar ne morem verjeti,da je takšen napredek v 1tednu..... Sicer ga večina avgustovčkov še bolj razturava-se sami dvigajo, stojijo, hodijo........ ampak za vsem tem pridemo tudi mi Zalenka boš vidla, kako boš Nitko kmalu po bajti lovila super, bravo eva . nitka je bolj taka na ziher, previdna in počasna, ampak tudi sedaj ful napreduje tak da bo. za dvigovanje in hojo majo pa še itak čas.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 6.6.2008 8:50:36
|
|
|
|
zalenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Talika19 IZVIRNO SPOROČILO: zalenka IZVIRNO SPOROČILO: Talika19 IZVIRNO SPOROČILO: zalenka IZVIRNO SPOROČILO: Talika19 Zalenka, pridna si, da takole delaš na magu. A nisi rekla, da je ne boš delala med porodniško? Saj je prav. ma sm se spet mal zagrela. pa zdej je nitka pri moji mami in nimam slabe vesti, ker smo itak bli prej zmenjeni da se bo počasi uvajala. ta teden je danes že 3-ič pri njej in ji je super. pa ful je v tem vremenu fajn, ker mami ma doma ful velko teraso (cca 9x7m) in sta lahko zunaj na terasi in uživata na svežem zraku tud če je dež. mag bi pa ful rada mal pod streho spravla. sej mam še ful dela, ker sem prevelik komplikator. mi je zadnjič šefe, ko sem mu malo nesla pokazat, reku, da čez ta obseg k mam zdaj ne smem it, da je že zdej preveč za mag in naj si mal še pustim za doktorat . talika kako gre pa tebi???? večino literature sem že pogledala, si vse označila, skopirala, uvstila v strukturo... zdej moram pa samo še urediti strukturo v neko smiselno celoto pa bo po mojem za dispozicijo že kar ok potem bom pa lahko samo na ful pisala, ker imam sedaj že tako pripravljeno no upam samo, da mi ne bo mentorica čisto spremenila zadeve pri nas si itak spet omejen s številom strani, od 50-70 jih moraš imet v magistrski ful pridna. jaz mam tudi tak način - sem si najprej naredila miselni vzorec strukture, pol pregledala literaturo in nabrala vire ter jih pregledala in zmetala notri. zdej pa prevajam, urejam, dopolnjujem. sam v drugem delu mene potem čaka še nekaj testiranja in programiranja in praktičnega dela tak da mam še kr neki. maste pa ful mal strani. na FRI so vse magistrske tam okoli 80-100. moja ma pa že zdej 120 pri nas je ful omejeno glede števila strani, pa še težijo, če jih imaš preveč v diplomski sem mogla nekaj strani kar ven vrečt, ker je rekla, da mi lahko na zagovoru težijo meni pa je to ful bedno da s številom strani težijo, ker to je čist relativno. pri nas lahko npr nardiš ful aplikacijo ali sel sistem sprogramiraš, pa maš zraven 30 strani, lahko pa nekaj teoretično delaš in tko, pa jih maš lahko 300. po količini dela pa je to lahko čisto enakovredno. jaz sem jih za diplomo npr imela 100 + aplikacijo pa mi niso nič težili. celo prešernovo nagrado sem dubla na pefu
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 6.6.2008 9:07:32
|
|
|
|
makala
|
Drage mamice. Če se ne motim, sem na vaših straneh zasledila, da ste enkrat naročale vozičke. Rada bi kupila športni voziček, pa še nisem odločena kakšnega. A mi lahko katera pripopa kakšno slikco in pa ceno, pa kje ste ga kupile. Upam, da nisem prezahtevna. Lep dan.
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 6.6.2008 9:14:28
|
|
|
|
mojca 32
|
Mojca, sori ker nisi dobila špegučka ...mislm,d a ste takrat že šli domov, veš, da bi ga drgač dobila IZVIRNO SPOROČILO: poopsika Juuutro Kako ste kaj? Danes je kot po čudežu tjaša spala do 6.30, ne moreš verjet in sem se prov dobr naspala. Sisy, škoda za morje ...no mogoče vas pa konec junija čaka veliko lepše vreme oz. sigurno bo tako! Rivi, a sem jst tolk slab modela al pa ti slabo slikaš?? Matrk kaka sem jst na slikah...kaka neskladna postava k trimotorni konj Mojca, sori ker nisi dobila špegučka ...mislm,d a ste takrat že šli domov, veš, da bi ga drgač dobila Antilopa, v tvojem avtu sem pustila moj lep dežnik, prosim čuvaj ga ! Lenča, kdaj gremo kej na kavo? Danes se gremo vpisat v vrtec Meni že navsezgodaj dogaja... sem včeraj dobila darilce, CD od meni ful dobre pevke in že cel jutr nabijam muzko ne nismo šli še domov,glih Ulo sem hranla pa si me spregledala.Nč hudga, sej itak sama jokam na drevesu Zalenka sem na skupinski sliki od mašolinke sam se bolj slabo vidi
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 6.6.2008 9:29:33
|
|
|
|
Talika19
|
IZVIRNO SPOROČILO: makala Drage mamice. Če se ne motim, sem na vaših straneh zasledila, da ste enkrat naročale vozičke. Rada bi kupila športni voziček, pa še nisem odločena kakšnega. A mi lahko katera pripopa kakšno slikco in pa ceno, pa kje ste ga kupile. Upam, da nisem prezahtevna. Lep dan. Ne vem ali te zanima bolj marela kot drugi voziček ali osnovni voziček. Jaz imam italijanskega CAM CORTINA EVOLUTION X3. Z njim sem ful zadovoljna. V kompletu je bilo: košara, lupinica, športni del, torba, dežna prevleka. Kupila sem ga lani v Arielu, cena je bila 630 eur. Marele pa ne bom kupovala, ker mi ta voziček čisto zadostuje. Takega imam jaz, samo, da je v črno rdeči kombinaciji:
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 6.6.2008 9:30:24
|
|
|
|
Antigona
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jumpy Antigona, a to imaš Dormeo ali kater druge? Midva imava iz latexa od Dollarja in sva super zadovoljna. Drago ko žafran, a vredno svojega denarja. Iste kot ti in spala sem kot angelček
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 6.6.2008 9:31:08
|
|
|
|
Antigona
|
IZVIRNO SPOROČILO: tikca Saskija vse najboljše! Malce pozno, vendar iz srca tudi iz moje strani!!!!
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 6.6.2008 9:31:49
|
|
|
|
Antigona
|
IZVIRNO SPOROČILO: abc100 IZVIRNO SPOROČILO: April saskija, hepi brzdej abc, hvala..sem rivi prosila, da ti nakaže za šparovc. ful sta lepo pobarvala. daj še pol poslikaj, ko bo opremljena. lepe slikce Ni za kej. JA, ko bo opremljena vam ziher pokažem.- Moram še lepo zaveso kupit. Poglej v Anvini. Jaz sem tam vidla ful lepo zavesico z motivom medvedka Puja za otroško sobico. Pa je nimam kam dat, drgač bi jo že mela BTW ful sta lepo pobarval ain zrihtala sobico. Tisto z odtisi in okvirjem je pa res ful dobra ideja. Za sedi 5
< Sporočilo je popravil Antigona -- 6.6.2008 9:33:20 >
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 6.6.2008 9:32:15
|
|
|
|
makala
|
Ja rada bi kupila športni voziček. Tak, da ne zasede veliko prostora.
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 6.6.2008 9:32:57
|
|
|
|
Antigona
|
IZVIRNO SPOROČILO: Talika19 IZVIRNO SPOROČILO: tonja No takole pa sem dočakala jutro Zdaj grem pa jest, se oblečt in počasi proti Ljubljani.... lep dan vam želim, čeprav je deževen pa pa Vauuuu , dobra si, da si zdržala. Jaz ne vem če bi. Kakšen pregled pa imaš to? In zakaj moraš prebedeti noč? EEG po neprespani noči. Merjenje možganskih valov. Te meritve je imel takrat Žan (nekaj mesecev nazaj če se spomnite), samo da navadne in ne po neprespani noči. Če bi bila pa ta varjanta pa ne vem kako bi ga pokonc držala...
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 6.6.2008 9:34:28
|
|
|
|
abc100
|
Dobro jutro. PA se je začel naporen vikend. Dones postavlamo mlaje, jutri je poroka, v nedeljo pa na rojstni dan. Jernej že pizdi, da ne bomo nič doma. Sej zadne čase smo vsak vikend kot od doma. Kdaj bo pa kej lepše vreme? Bi šla rada že kej ven. Že tretji dan, k sva z JAnezom notr. Ponavadi je dež nehal glih takrat, ko je JAnez spal.
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 6.6.2008 9:36:19
|
|
|
|
Antigona
|
Vse slikice iz srečanja so luštne, se vidi da ste uživale . Res mi je žal ker nisem mogla it, ampak naspala sem se pa danes konkretno. Pa vsaj z Pajaco sem se dobila. Tudi to je nekaj...
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 6.6.2008 9:38:19
|
|
|
|
abc100
|
IZVIRNO SPOROČILO: Antigona IZVIRNO SPOROČILO: abc100 IZVIRNO SPOROČILO: April saskija, hepi brzdej abc, hvala..sem rivi prosila, da ti nakaže za šparovc. ful sta lepo pobarvala. daj še pol poslikaj, ko bo opremljena. lepe slikce Ni za kej. JA, ko bo opremljena vam ziher pokažem.- Moram še lepo zaveso kupit. Poglej v Anvini. Jaz sem tam vidla ful lepo zavesico z motivom medvedka Puja za otroško sobico. Pa je nimam kam dat, drgač bi jo že mela BTW ful sta lepo pobarval ain zrihtala sobico. Tisto z odtisi in okvirjem je pa res ful dobra ideja. Za sedi 5 Bom pogledala v Anvini. Za to štacune se pa sploh ne bi spomlna. Pa hvala vsem za pohvale.
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 6.6.2008 9:38:39
|
|
|
|
zalenka
|
abc fajn spedenajte vse. vreme bo čez vikend še tko kto, pol pa obljubljajo boljše. sicer pa flikni dežno prevleko gor in pejta ven. midve z nitko kr greva če je tko da sam vsake tolko mal porosi. pa še ful ji je všeč k so kapljice na prevleki in ko pada.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 6.6.2008 9:41:56
|
|
|
|
zalenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: makala Drage mamice. Če se ne motim, sem na vaših straneh zasledila, da ste enkrat naročale vozičke. Rada bi kupila športni voziček, pa še nisem odločena kakšnega. A mi lahko katera pripopa kakšno slikco in pa ceno, pa kje ste ga kupile. Upam, da nisem prezahtevna. Lep dan. jaz mam takole marelo: kupla v turbo limaču v lj v supernovi in dala 85eur. zraven je še dežna prevleka. ma pa varovalo. naslon se da v 3 položaje - sedeči, polsedeči in ležeči. 5 točkovno pripenjanje. jest sm zaenkrat ful zadovoljna z njim. zadaj na strehci maš še žep za razne zadeve in spodaj košaro (na sliki je ni). drugače pa predlagam da greš malo po štacunah in jih sprobaš, ker na poogled je eno, ko pa probaš pa lahko čist drugo. jaz sem si nagledala na netu, pol pa tistega itak niso imeli na zalogi in bi čakala 1 mesec. kak pa k mi je bla na netu videt ful fajna, pa mi pol sploh ni bla. sprobaj, kako se jo pelje, obrača, zloži, kakšen je material, kako se zapenjajo pasovi in varovalo.
< Sporočilo je popravil zalenka -- 6.6.2008 9:51:41 >
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 6.6.2008 9:43:22
|
|
|
|
zalenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Antigona IZVIRNO SPOROČILO: abc100 IZVIRNO SPOROČILO: April saskija, hepi brzdej abc, hvala..sem rivi prosila, da ti nakaže za šparovc. ful sta lepo pobarvala. daj še pol poslikaj, ko bo opremljena. lepe slikce Ni za kej. JA, ko bo opremljena vam ziher pokažem.- Moram še lepo zaveso kupit. Poglej v Anvini. Jaz sem tam vidla ful lepo zavesico z motivom medvedka Puja za otroško sobico. Pa je nimam kam dat, drgač bi jo že mela BTW ful sta lepo pobarval ain zrihtala sobico. Tisto z odtisi in okvirjem je pa res ful dobra ideja. Za sedi 5 al pa v kristini v loki. mao tud včasih lušne zadevce. anvina je pa itak zakon
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 6.6.2008 10:01:45
|
|
|
|
abc100
|
IZVIRNO SPOROČILO: zalenka IZVIRNO SPOROČILO: Antigona IZVIRNO SPOROČILO: abc100 IZVIRNO SPOROČILO: April saskija, hepi brzdej abc, hvala..sem rivi prosila, da ti nakaže za šparovc. ful sta lepo pobarvala. daj še pol poslikaj, ko bo opremljena. lepe slikce Ni za kej. JA, ko bo opremljena vam ziher pokažem.- Moram še lepo zaveso kupit. Poglej v Anvini. Jaz sem tam vidla ful lepo zavesico z motivom medvedka Puja za otroško sobico. Pa je nimam kam dat, drgač bi jo že mela BTW ful sta lepo pobarval ain zrihtala sobico. Tisto z odtisi in okvirjem je pa res ful dobra ideja. Za sedi 5 al pa v kristini v loki. mao tud včasih lušne zadevce. anvina je pa itak zakon Kje pa je ta kristina v loki?
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 6.6.2008 10:04:22
|
|
|
|
Antigona
|
IZVIRNO SPOROČILO: abc100 IZVIRNO SPOROČILO: zalenka IZVIRNO SPOROČILO: Antigona IZVIRNO SPOROČILO: abc100 IZVIRNO SPOROČILO: April saskija, hepi brzdej abc, hvala..sem rivi prosila, da ti nakaže za šparovc. ful sta lepo pobarvala. daj še pol poslikaj, ko bo opremljena. lepe slikce Ni za kej. JA, ko bo opremljena vam ziher pokažem.- Moram še lepo zaveso kupit. Poglej v Anvini. Jaz sem tam vidla ful lepo zavesico z motivom medvedka Puja za otroško sobico. Pa je nimam kam dat, drgač bi jo že mela BTW ful sta lepo pobarval ain zrihtala sobico. Tisto z odtisi in okvirjem je pa res ful dobra ideja. Za sedi 5 al pa v kristini v loki. mao tud včasih lušne zadevce. anvina je pa itak zakon Kje pa je ta kristina v loki? Mislim da je v 1. nadstropju, tudi trgovina z blagom...
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 6.6.2008 10:15:18
|
|
|
|
*lenc@*
|
JAKA, VSE NAJ NAJ!!!!!
< Sporočilo je popravil *lenc@* -- 6.6.2008 10:17:07 >
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 6.6.2008 10:16:13
|
|
|
|
*lenc@*
|
spimo , zun dežuje, zvečer grem pa v turško s plesalkami iz vadbe.
< Sporočilo je popravil *lenc@* -- 6.6.2008 10:18:03 >
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 6.6.2008 10:21:23
|
|
|
|
*lenc@*
|
Mojca, sori ker nisi dobila špegučka ...mislm,d a ste takrat že šli domov, veš, da bi ga drgač dobila IZVIRNO SPOROČILO: poopsika Lenča, kdaj gremo kej na kavo? škoda k nis prej rekla, bi dans pršibala zdaj sem pa že zmenjena, grem domov, kmalu kmalu nam pa uspe a ne?po morju...
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 6.6.2008 10:22:21
|
|
|
|
*lenc@*
|
antigona , saj ne vem sem ti javla za zobke? zdaj je že 8. zunaj 4.6. 2008
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?