|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del
6.6.2008 8:46:00   
zalenka
IZVIRNO SPOROČILO: Talika19

IZVIRNO SPOROČILO: zalenka

Zalenka, pridna si, da takole delaš na magu. A nisi rekla, da je ne boš delala med porodniško? user posted image  Saj je prav.user posted image

ma sm se spet mal zagrela. pa zdej je nitka pri moji mami in nimam slabe vesti, ker smo itak bli prej zmenjeni da se bo počasi uvajala. ta teden je danes že 3-ič pri njej in ji je super. pa ful je v tem vremenu fajn, ker mami ma doma ful velko teraso (cca 9x7m) in sta lahko zunaj na terasi in uživata na svežem zraku tud če je dež.

mag bi pa ful rada mal pod streho spravla. sej mam še ful dela, ker sem prevelik komplikator. mi je zadnjič šefe, ko sem mu malo nesla pokazat, reku, da čez ta obseg k mam zdaj ne smem it, da je že zdej preveč za mag in naj si mal še pustim za doktorat user posted image user posted image user posted image .

talika kako gre pa tebi????

večino literature sem že pogledala, si vse označila, skopirala, uvstila v strukturo...
zdej moram pa samo še urediti strukturo v neko smiselno celoto pa bo po mojem za dispozicijo že kar ok
potem bom pa lahko samo na ful pisala, ker imam sedaj že tako pripravljeno
no upam samo, da mi ne bo mentorica čisto spremenila zadeveuser posted image

pri nas si itak spet omejen s številom strani, od 50-70 jih moraš imet v magistrski

ful pridna. jaz mam tudi tak način - sem si najprej naredila miselni vzorec strukture, pol pregledala literaturo in nabrala vire ter jih pregledala in zmetala notri. zdej pa prevajam, urejam, dopolnjujem. sam v drugem delu mene potem čaka še nekaj testiranja in programiranja in praktičnega dela tak da mam še kr neki.

maste pa ful mal strani. na FRI so vse magistrske tam okoli 80-100. moja ma pa že zdej 120 user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 1576
6.6.2008 8:48:06   
Talika19

Zalenka, pridna si, da takole delaš na magu. A nisi rekla, da je ne boš delala med porodniško? user posted image  Saj je prav.user posted image

ma sm se spet mal zagrela. pa zdej je nitka pri moji mami in nimam slabe vesti, ker smo itak bli prej zmenjeni da se bo počasi uvajala. ta teden je danes že 3-ič pri njej in ji je super. pa ful je v tem vremenu fajn, ker mami ma doma ful velko teraso (cca 9x7m) in sta lahko zunaj na terasi in uživata na svežem zraku tud če je dež.

mag bi pa ful rada mal pod streho spravla. sej mam še ful dela, ker sem prevelik komplikator. mi je zadnjič šefe, ko sem mu malo nesla pokazat, reku, da čez ta obseg k mam zdaj ne smem it, da je že zdej preveč za mag in naj si mal še pustim za doktorat user posted image user posted image user posted image .

večino literature sem že pogledala, si vse označila, skopirala, uvstila v strukturo...
zdej moram pa samo še urediti strukturo v neko smiselno celoto pa bo po mojem za dispozicijo že kar ok

pri nas si itak spet omejen s številom strani, od 50-70 jih moraš imet v magistrski

ful pridna. jaz mam tudi tak način - sem si najprej naredila miselni vzorec strukture, pol pregledala literaturo in nabrala vire ter jih pregledala in zmetala notri. zdej pa prevajam, urejam, dopolnjujem. sam v drugem delu mene potem čaka še nekaj testiranja in programiranja in praktičnega dela tak da mam še kr neki.

maste pa ful mal strani. na FRI so vse magistrske tam okoli 80-100. moja ma pa že zdej 120 user posted image user posted image user posted image

pri nas je ful omejeno glede števila strani, pa še težijo, če jih imaš preveč
v diplomski sem mogla nekaj strani kar ven vrečt, ker je rekla, da mi lahko na zagovoru težijo

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu zalenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1577
6.6.2008 8:48:18   
zalenka
IZVIRNO SPOROČILO: JORJA

Dobro jutro!

Preden grem v službo se nahitro javim....tale noč je bila katastrofa....zbujal se je vsako urouser posted image user posted image user posted image , naj mu že enkrat zrastejo spodnje dvojke....ne pusti niti blizu ust, kaj da bi šele dlesni prijela.Mu gre kar na jok.user posted image user posted image  Bošček moj!!!

Popoldan bom tudi jaz dala slikce v album....
Sisy boljše da greste konec meseca....takrat je vedno lepo vreme, ker gremo tudi mi takrat na dopust....user posted image

božček. nitka je tudi vsa razštelana zaradi spondnjih dvojk. no prva je včeraj prikukala, druga pa je tik pred tem, pol pa res upam da bo nekaj časa gmah s temi zobmi.

(odgovor članu JORJA)
Neposredna povezava do sporočila: 1578
6.6.2008 8:48:24   
zalenka
IZVIRNO SPOROČILO: Sončni žarek

IZVIRNO SPOROČILO: Sončni žarek

Talika- super, da ti je Mark včeraj tako pridno spal do doma. Eva je spala 1h....pol je bila pa tok naspedirana in je tok puzala po hodniku gor in dol pa v svojo sobo....... se ji sedaj tok dogajauser posted image user posted image user posted image

Res kok si nista Mark inEva nič več podobna..........

ej SŽ a eva je praktično v enem dnevu se kr spuzala na ful??? glih si poročala da se je vsedla, drug dan pa že puzala in zdej že kr iz sobe v sobo??? joj komi čakam da še nitka. sej dela na tem, sam ni tolk hitra kot eva user posted image

Vseda si samadober  teden dni ......v torek je nekaj malo plazila, v sredo je šlo že dlje....včeraj spet bolje-največja motivacija pa je bil gsm in daljinec user posted image user posted image user posted image ......Je včeraj tok letala po kolenih, da je bila čist mokra in zmatrana pa kar akcija.......sicer si vmes nekajkrat vsede in si ploska......jaz pa kar ne morem verjeti,da je takšen napredek v 1tednu.....

Sicer ga večina avgustovčkov še bolj razturava-se sami dvigajo, stojijo, hodijo........ ampak za vsem tem pridemo tudi mi user posted image

Zalenka boš vidla, kako boš Nitko kmalu po bajti lovila user posted image user posted image user posted image

super, bravo eva user posted image user posted image user posted image . nitka je bolj taka na ziher, previdna in počasna, ampak tudi sedaj ful napreduje tak da bo. za dvigovanje in hojo majo pa še itak čas.

(odgovor članu Sončni žarek)
Neposredna povezava do sporočila: 1579
6.6.2008 8:50:36   
zalenka

pri nas je ful omejeno glede števila strani, pa še težijo, če jih imaš preveč
v diplomski sem mogla nekaj strani kar ven vrečt, ker je rekla, da mi lahko na zagovoru težijo

meni pa je to ful bedno da s številom strani težijo, ker to je čist relativno. pri nas lahko npr nardiš ful aplikacijo ali sel sistem sprogramiraš, pa maš zraven 30 strani, lahko pa nekaj teoretično delaš in tko, pa jih maš lahko 300. po količini dela pa je to lahko čisto enakovredno.

jaz sem jih za diplomo npr imela 100 + aplikacijo pa mi niso nič težili. celo prešernovo nagrado sem dubla na pefu

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 1580
6.6.2008 9:07:32   
makala
Drage mamice.
Če se ne motim, sem na vaših straneh zasledila, da ste enkrat naročale vozičke. Rada bi kupila športni voziček, pa še nisem odločena kakšnega.
A mi lahko katera pripopa kakšno slikco in pa ceno, pa kje ste ga kupile.
Upam, da nisem prezahtevna.
Lep dan.

Življenje se ne meri s številom vdihov, ki jih naredimo, temveč s trenutki, ki nam dih vzamejo.

(odgovor članu zalenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1581
6.6.2008 9:14:28   
mojca 32
Mojca, sori ker nisi dobila špegučka ...mislm,d a ste takrat že šli domov, veš, da bi ga drgač dobila
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika

Juuutrouser posted image

Kako ste kaj? Danes je kot po čudežu tjaša spala do 6.30, ne moreš verjetuser posted image in sem se prov dobr naspala.

Sisy, škoda za morjeuser posted image ...no mogoče vas pa konec junija čaka veliko lepše vremeuser posted image oz. sigurno bo tako!

Rivi, a sem jst tolk slab modela al pa ti slabo slikaš??user posted image user posted image user posted image user posted image Matrk kaka sem jst na slikah...kaka neskladna postava k trimotorni konjuser posted image user posted image user posted image

Mojca, sori ker nisi dobila špegučkauser posted image ...mislm,d a ste takrat že šli domov, veš, da bi ga drgač dobilauser posted image

Antilopa, v tvojem avtu sem pustila moj lep dežnik, prosim čuvaj gauser posted image !

Lenča, kdaj gremo kej na kavo?user posted image

Danes se gremo vpisat v vrtecuser posted image user posted image user posted image

Meni že navsezgodaj dogaja...user posted image sem včeraj dobila darilce, CD od meni ful dobre pevke in že cel jutr nabijam muzkouser posted image

ne nismo šli še domov,glih Ulo sem hranla pa si me spregledala.Nč hudga, sej itak sama jokam na drevesuuser posted image user posted image user posted image user posted image

Zalenka sem na skupinski sliki od mašolinke sam se bolj slabo vidiuser posted image

še malo pa bomo pihali 1 svečko

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1582
6.6.2008 9:29:33   
Talika19
IZVIRNO SPOROČILO: makala

Drage mamice.
Če se ne motim, sem na vaših straneh zasledila, da ste enkrat naročale vozičke. Rada bi kupila športni voziček, pa še nisem odločena kakšnega.
Lep dan.

Ne vem ali te zanima bolj marela kot drugi voziček ali osnovni voziček.
Jaz imam italijanskega CAM CORTINA EVOLUTION X3. Z njim sem ful zadovoljna. V kompletu je bilo: košara, lupinica, športni del, torba, dežna prevleka. Kupila sem ga lani v Arielu, cena je bila 630 eur. Marele pa ne bom kupovala, ker mi ta voziček čisto zadostuje.

Takega imam jaz, samo, da je v črno rdeči kombinaciji:
user posted image

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu makala)
Neposredna povezava do sporočila: 1583
6.6.2008 9:30:24   
Antigona
IZVIRNO SPOROČILO: Jumpy

Antigona, a to imaš Dormeo ali kater druge? Midva imava iz latexa od Dollarja in sva super zadovoljna. Drago ko žafran, a vredno svojega denarja.user posted image

Iste kot ti in spala sem kot angelček user posted image  user posted image  user posted image

Moja dva sončka: Žan (25.7.05) in Luka (14.8.07)

Žan in Luka gradita mesto:
http://zan-luka.myminicity.com/

(odgovor članu Jumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 1584
6.6.2008 9:31:08   
Antigona
IZVIRNO SPOROČILO: tikca

user posted image
user posted image  Saskija vse najboljše!

Malce pozno, vendar iz srca tudi iz moje strani!!!!

(odgovor članu tikca)
Neposredna povezava do sporočila: 1585
6.6.2008 9:31:49   
Antigona
IZVIRNO SPOROČILO: abc100

IZVIRNO SPOROČILO: April

saskija, hepi brzdejuser posted image

abc, hvala..sem rivi prosila, da ti nakaže za šparovc.  ful sta lepo pobarvala. daj še pol poslikaj, ko bo opremljena.user posted image

lepe slikceuser posted image

Ni za kej.

JA, ko bo opremljena vam ziher pokažem.- Moram še lepo zaveso kupit.

Poglej v Anvini. Jaz sem tam vidla ful lepo zavesico z motivom medvedka Puja za otroško sobico. Pa je nimam kam dat, drgač bi jo že mela user posted image  user posted image  user posted image

BTW ful sta lepo pobarval ain zrihtala sobico. Tisto z odtisi in okvirjem je pa res ful dobra ideja. Za sedi 5 user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

< Sporočilo je popravil Antigona -- 6.6.2008 9:33:20 >

(odgovor članu abc100)
Neposredna povezava do sporočila: 1586
6.6.2008 9:32:15   
makala
Ja rada bi kupila športni voziček. Tak, da ne zasede veliko prostora.

Življenje se ne meri s številom vdihov, ki jih naredimo, temveč s trenutki, ki nam dih vzamejo.

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 1587
6.6.2008 9:32:57   
Antigona

IZVIRNO SPOROČILO: tonja

No takole pa sem dočakala jutro user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Zdaj grem pa jest, se oblečt in počasi proti Ljubljani....

lep dan vam želim, čeprav je deževen

pa pa

Vauuuu user posted image user posted image , dobra si, da si zdržala.user posted image user posted image Jaz ne vem če bi.
Kakšen pregled pa imaš to? In zakaj moraš prebedeti noč?

EEG po neprespani noči. Merjenje možganskih valov. Te meritve je imel takrat Žan (nekaj mesecev nazaj če se spomnite), samo da navadne in ne po neprespani noči. Če bi bila pa ta varjanta pa ne vem kako bi ga pokonc držala...

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 1588
6.6.2008 9:34:28   
abc100
Dobro jutro. PA se je začel naporen vikend. Dones postavlamo mlaje, jutri je poroka, v nedeljo pa na rojstni dan. Jernej že pizdi, da ne bomo nič doma. Sej zadne čase smo vsak vikend kot od doma.

Kdaj bo pa kej lepše vreme? Bi šla rada že kej ven. Že tretji dan, k sva z JAnezom notr. Ponavadi je dež nehal glih takrat, ko je JAnez spal.

28.8.2007 je zajokal najin sinko Janez

(odgovor članu mojca 32)
Neposredna povezava do sporočila: 1589
6.6.2008 9:36:19   
Antigona
Vse slikice iz srečanja so luštne, se vidi da ste uživale user posted image   user posted image   user posted image . Res mi je žal ker nisem mogla it, ampak naspala sem se pa danes konkretno. Pa vsaj z Pajaco sem se dobila. Tudi to je nekaj...

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 1590
6.6.2008 9:38:19   
abc100
IZVIRNO SPOROČILO: Antigona

abc, hvala..sem rivi prosila, da ti nakaže za šparovc.  ful sta lepo pobarvala. daj še pol poslikaj, ko bo opremljena.user posted image

Ni za kej.

Poglej v Anvini. Jaz sem tam vidla ful lepo zavesico z motivom medvedka Puja za otroško sobico. Pa je nimam kam dat, drgač bi jo že mela user posted image  user posted image  user posted image

BTW ful sta lepo pobarval ain zrihtala sobico. Tisto z odtisi in okvirjem je pa res ful dobra ideja. Za sedi 5 user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Bom pogledala v Anvini. Za to štacune se pa sploh ne bi spomlna.

Pa hvala vsem za pohvale.

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 1591
6.6.2008 9:38:39   
zalenka
abc fajn spedenajte vse. vreme bo čez vikend še tko kto, pol pa obljubljajo boljše. sicer pa flikni dežno prevleko gor in pejta ven. midve z nitko kr greva če je tko da sam vsake tolko mal porosi. pa še ful ji je všeč k so kapljice na prevleki in ko pada.

(odgovor članu abc100)
Neposredna povezava do sporočila: 1592
6.6.2008 9:41:56   
zalenka
IZVIRNO SPOROČILO: makala

Drage mamice.
Lep dan.

jaz mam takole marelo:
user posted image

kupla v turbo limaču v lj v supernovi in dala 85eur. zraven je še dežna prevleka. ma pa varovalo. naslon se da v 3 položaje - sedeči, polsedeči in ležeči. 5 točkovno pripenjanje.

jest sm zaenkrat ful zadovoljna z njim. zadaj na strehci maš še žep za razne zadeve in spodaj košaro (na sliki je ni).

drugače pa predlagam da greš malo po štacunah in jih sprobaš, ker na poogled je eno, ko pa probaš pa lahko čist drugo. jaz sem si nagledala na netu, pol pa tistega itak niso imeli na zalogi in bi čakala 1 mesec. kak pa k mi je bla na netu videt ful fajna, pa mi pol sploh ni bla. sprobaj, kako se jo pelje, obrača, zloži, kakšen je material, kako se zapenjajo pasovi in varovalo.

< Sporočilo je popravil zalenka -- 6.6.2008 9:51:41 >

(odgovor članu makala)
Neposredna povezava do sporočila: 1593
6.6.2008 9:43:22   
zalenka

Ni za kej.

al pa v kristini v loki. mao tud včasih lušne zadevce. anvina je pa itak zakon user posted image

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 1594
6.6.2008 10:01:45   
abc100

Ni za kej.

al pa v kristini v loki. mao tud včasih lušne zadevce. anvina je pa itak zakon user posted image

Kje pa je ta kristina v loki?user posted image

(odgovor članu zalenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1595
6.6.2008 10:04:22   
Antigona

Ni za kej.

Kje pa je ta kristina v loki?user posted image

Mislim da je v 1. nadstropju, tudi trgovina z blagom...

(odgovor članu abc100)
Neposredna povezava do sporočila: 1596
6.6.2008 10:15:18   
*lenc@*
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

JAKA, VSE NAJ NAJ!!!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil *lenc@* -- 6.6.2008 10:17:07 >

"Kam potuje čas? Če bi vedel, zaprl vrata bi pred njim."
R. K.

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 1597
6.6.2008 10:16:13   
*lenc@*
spimo , zun dežuje, zvečer grem pa v turško s plesalkami iz vadbe.user posted image

< Sporočilo je popravil *lenc@* -- 6.6.2008 10:18:03 >

R. K.

(odgovor članu *lenc@*)
Neposredna povezava do sporočila: 1598
6.6.2008 10:21:23   
*lenc@*

Mojca, sori ker nisi dobila špegučka ...mislm,d a ste takrat že šli domov, veš, da bi ga drgač dobila

IZVIRNO SPOROČILO: poopsika

Lenča, kdaj gremo kej na kavo?

škoda k nis prej rekla, bi dans pršibalauser posted image user posted image zdaj sem pa že zmenjena, grem domov,

kmalu kmalu nam pa uspe a ne?po morju...

R. K.

(odgovor članu *lenc@*)
Neposredna povezava do sporočila: 1599
6.6.2008 10:22:21   
*lenc@*
antigona , saj ne vem sem ti javla za zobke?

zdaj je že 8. zunaj 4.6. 2008

R. K.

(odgovor članu *lenc@*)
Neposredna povezava do sporočila: 1600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?