|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del
6.6.2008 8:00:52   
zalenka
SŽ a si se ti postrigla???? mi zgleda na eni slikci kot da maš paž???? eva je pa prava deklna, pa ful ma spet dolge laske. mark pa rdečelasec po novem, čist drug je kot na začetku k je bil tako temen in res si nista več nič podobna z evo. ula je tud princeska, pa ful velka mi deluje. mojca tebe pa nisem na nobeni fotki našla???

ful si želim še vse k vas še nisem spoznat: mojca, kawasakica. a še kera?

(odgovor članu zalenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1551
6.6.2008 8:02:40   
zalenka
aha mam monologe, še spite ane??? sej je prav, grem mal delat itak se mi pa tolk oči zapirajo da ne vem kolk bom zdele sploh sfolgala. pa še tako zoprno delo mama k morm prevajat in skupi metat. bljak

(odgovor članu zalenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1552
6.6.2008 8:03:05   
Anonimen
Juuutrouser posted image

Kako ste kaj? Danes je kot po čudežu tjaša spala do 6.30, ne moreš verjetuser posted image in sem se prov dobr naspala.

Sisy, škoda za morjeuser posted image ...no mogoče vas pa konec junija čaka veliko lepše vremeuser posted image oz. sigurno bo tako!

Rivi, a sem jst tolk slab modela al pa ti slabo slikaš??user posted image user posted image user posted image user posted image Matrk kaka sem jst na slikah...kaka neskladna postava k trimotorni konjuser posted image user posted image user posted image

Mojca, sori ker nisi dobila špegučkauser posted image ...mislm,d a ste takrat že šli domov, veš, da bi ga drgač dobilauser posted image

Antilopa, v tvojem avtu sem pustila moj lep dežnik, prosim čuvaj gauser posted image !

Lenča, kdaj gremo kej na kavo?user posted image

Danes se gremo vpisat v vrtecuser posted image user posted image user posted image

Meni že navsezgodaj dogaja...user posted image sem včeraj dobila darilce, CD od meni ful dobre pevke in že cel jutr nabijam muzkouser posted image

(odgovor članu zalenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1553
6.6.2008 8:04:53   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ****

Riviuser posted image user posted image user posted image  kolk sem se nasmejala komentarjemuser posted image user posted image A dej no,pa kako si naju lahko tko grozn ujeelauser posted image user posted image

Pa BIO skutka aaaaa,čakej seuser posted image

Poopsika je pa full za družbouser posted image Je šla raj revijo bratuser posted image No sej pol nam je pa spominčke potalala.Špegučkeuser posted image

user posted image user posted image ..sem vas mela poln kufruser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1554
6.6.2008 8:09:42   
kawasakica
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika

IZVIRNO SPOROČILO: April

poopsika, a si se že kaj ohladila glede frizure, al te še ima, da bi se postrigla?
Zdaj je mene začel metat.user posted image

ne me prosim spominjatuser posted image ...sem dons kawasakici rekla, da se bom postrigla pol mi je pa rekla kok sem fajna s frizuro danes in sem spet v dilemiuser posted image ...težki problemi

če pa si res mela ful dobro. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1555
6.6.2008 8:10:46   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kawasakica

IZVIRNO SPOROČILO: April

poopsika, a si se že kaj ohladila glede frizure, al te še ima, da bi se postrigla?
Zdaj je mene začel metat.user posted image

ne me prosim spominjatuser posted image ...sem dons kawasakici rekla, da se bom postrigla pol mi je pa rekla kok sem fajna s frizuro danes in sem spet v dilemiuser posted image ...težki problemi

če pa si res mela ful dobro. user posted image

user posted image user posted image
ti tudi, fuuul ti paše da maš malo skuštrano je ful kjutuser posted image

(odgovor članu kawasakica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1556
6.6.2008 8:16:36   
Sončni žarek
Jutro user posted image

Joj se sem se komaj naspala.......... Sicer imam nečakinjo na počitnicah, tako da ima Eva varuško..........

Abc- lepa sobicauser posted image

Tonja-dobra si, da si zdržala-jaz ziher enbi, ker sem prevelik zaspanecuser posted image

Sisy- škoda za morje......saj boste pa potem imeli lepo vreme.......

****- a tako na skrivaj si me gledala user posted image user posted image user posted image

Zalenka-sem se kar fejst postrigla-sam tako postopoma.....nimam jajc, da bi se tako na kratko kot ti........

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1557
6.6.2008 8:20:34   
Talika19
Jutro!

Mark spi 1. dnevno spanje že od 7:50. Valda, če je pa ob 6h že čisto naspidiran in razturava po postelji. user posted image user posted image user posted image
Vreme je pa čisto v p.... No naj se raje zdej zlije, da bo konec junija lepo, ko gremo na morje.user posted image

Poopsika, ti se nimaš kaj pritoževat nad slikami, poglej mene na sliki od Rivi. OMG user posted image user posted image user posted image  Rivi a ne bi tisto sliko raje zbrisala?user posted image

Meni se pa v takem vremenu čisto nič ne da. Pa kar slabe volje sem, ker se že 14 dni nisem pritaknila dispozicije. Pa tako lepo mi je že šlo. Sem imela plan, da jo sedaj junija prvič oddam v pregled, pa ne vem, če bo kaj iz tega.user posted image  
Zalenka, pridna si, da takole delaš na magu. A nisi rekla, da je ne boš delala med porodniško? user posted image  Saj je prav.user posted image

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1558
6.6.2008 8:21:30   
Talika19
Meni je tudi frizura od Kawasakice ful dobra. Bi jo takoj imela.user posted image

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 1559
6.6.2008 8:22:44   
Talika19
Sisy, boš videla, konec junija bo sigurno lepo vreme.user posted image user posted image user posted image

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 1560
6.6.2008 8:24:18   
Sončni žarek
Talika- super, da ti je Mark včeraj tako pridno spal do doma. Eva je spala 1h....pol je bila pa tok naspedirana in je tok puzala po hodniku gor in dol pa v svojo sobo....... se ji sedaj tok dogajauser posted image user posted image user posted image

Res kok si Mark in Eva nista nič več podobna..........

< Sporočilo je popravil Sončni žarek -- 6.6.2008 8:25:19 >

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 1561
6.6.2008 8:24:36   
zalenka
IZVIRNO SPOROČILO: Sončni žarek

Zalenka-sem se kar fejst postrigla-sam tako postopoma.....nimam jajc, da bi se tako na kratko kot ti........

se mi je zdelo da ja, sam se ne vidi tolk dobr na uni fotki pa nisem bla ziher. lutna si user posted image

SŽ nam je Štajerska zdele mal ušla, ker je blo tolk dela z elektriko na bajti in nam mal kuzla v rit skače, da bo vse dokončano pred okni. ta vikend mormo še vse pospravit in še nekaj zidarskih popravkov naredit, v sredo pa pridejo montirat okna. tak da pridemo gor potem, ko pridemo z morja. zadnji teden junija, če bo lepo vreme. upam da se vidimo, če ne boste takrat pa vi na dopustu?

(odgovor članu Sončni žarek)
Neposredna povezava do sporočila: 1562
6.6.2008 8:25:56   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Talika19

Poopsika, ti se nimaš kaj pritoževat nad slikami, poglej mene na sliki od Rivi. OMG user posted image user posted image user posted image  Rivi a ne bi tisto sliko raje zbrisala?user posted image

Talika veš kaj jst mislim, da je za te slabe slike kriv Rivin fotoaparatuser posted image ...me smo čist fajn sam fotoaparat zasenči inpokvari našo lepotouser posted image user posted image

(odgovor članu Talika19)
  Neposredna povezava do sporočila: 1563
6.6.2008 8:26:00   
zalenka

Talika- super, da ti je Mark včeraj tako pridno spal do doma. Eva je spala 1h....pol je bila pa tok naspedirana in je tok puzala po hodniku gor in dol pa v svojo sobo....... se ji sedaj tok dogajauser posted image user posted image user posted image

Res kok si nista Mark inEva nič več podobna..........

ej SŽ a eva je praktično v enem dnevu se kr spuzala na ful??? glih si poročala da se je vsedla, drug dan pa že puzala in zdej že kr iz sobe v sobo??? joj komi čakam da še nitka. sej dela na tem, sam ni tolk hitra kot eva user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1564
6.6.2008 8:27:22   
zalenka

Talika veš kaj jst mislim, da je za te slabe slike kriv Rivin fotoaparatuser posted image ...me smo čist fajn sam fotoaparat zasenči inpokvari našo lepotouser posted image user posted image

kwa???? vse ste ful luštne. postavne in suhice in simpatične in luštne in lepe. ne morem verjet da zmeraj ta narlepši ljudje komplicirajo. taki maxitelebajski smo pa raje vedno modro tiho user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1565
6.6.2008 8:27:49   
Sončni žarek
IZVIRNO SPOROČILO: zalenka

se mi je zdelo da ja, sam se ne vidi tolk dobr na uni fotki pa nisem bla ziher. lutna si user posted image

SŽ nam je Štajerska zdele mal ušla, ker je blo tolk dela z elektriko na bajti in nam mal kuzla v rit skače, da bo vse dokončano pred okni. ta vikend mormo še vse pospravit in še nekaj zidarskih popravkov naredit, v sredo pa pridejo montirat okna. tak da pridemo gor potem, ko pridemo z morja. zadnji teden junija, če bo lepo vreme. upam da se vidimo, če ne boste takrat pa vi na dopustu?

Ful sta pridna na hiški user posted image user posted image user posted image

Sva se nekaj pogoarjala, da bi šli od 25.6. za par dni v čateške-sam sedaj se bomo odločali vse zadnji hip........Če bomo doma se tak vidimo.......

(odgovor članu zalenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1566
6.6.2008 8:29:35   
Anonimen

kwa???? vse ste ful luštne. postavne in suhice in simpatične in luštne in lepe. ne morem verjet da zmeraj ta narlepši ljudje komplicirajo. taki maxitelebajski smo pa raje vedno modro tiho user posted image user posted image user posted image

zalenka, ti pa zmeraj zagrabiš toleuser posted image ...sej veš, da se hecamo nouser posted image

(odgovor članu zalenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1567
6.6.2008 8:31:22   
zalenka

Zalenka, pridna si, da takole delaš na magu. A nisi rekla, da je ne boš delala med porodniško? user posted image  Saj je prav.user posted image

ma sm se spet mal zagrela. pa zdej je nitka pri moji mami in nimam slabe vesti, ker smo itak bli prej zmenjeni da se bo počasi uvajala. ta teden je danes že 3-ič pri njej in ji je super. pa ful je v tem vremenu fajn, ker mami ma doma ful velko teraso (cca 9x7m) in sta lahko zunaj na terasi in uživata na svežem zraku tud če je dež.

mag bi pa ful rada mal pod streho spravla. sej mam še ful dela, ker sem prevelik komplikator. mi je zadnjič šefe, ko sem mu malo nesla pokazat, reku, da čez ta obseg k mam zdaj ne smem it, da je že zdej preveč za mag in naj si mal še pustim za doktorat user posted image user posted image user posted image .

talika kako gre pa tebi????

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 1568
6.6.2008 8:32:02   
Talika19

zalenka, ti pa zmeraj zagrabiš toleuser posted image ...sej veš, da se hecamo nouser posted image

saj jaz se drugače ne pritožujem ampak tam me je pa tko čudno ujela user posted image  saj **** je tudi videla, da je čudna slikica
Rivi zamenjaj fotoaparatuser posted image user posted image user posted image

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1569
6.6.2008 8:33:15   
zalenka

Ful sta pridna na hiški user posted image user posted image user posted image

Sva se nekaj pogoarjala, da bi šli od 25.6. za par dni v čateške-sam sedaj se bomo odločali vse zadnji hip........Če bomo doma se tak vidimo.......

mah nič prdna. tko je če sami delamo. sam če ni financ je treba se kr sam lotit. mam pa srečo, da se moj lubi res vsega loti.

upam da se vidimo

Neposredna povezava do sporočila: 1570
6.6.2008 8:34:51   
Talika19

ma sm se spet mal zagrela. pa zdej je nitka pri moji mami in nimam slabe vesti, ker smo itak bli prej zmenjeni da se bo počasi uvajala. ta teden je danes že 3-ič pri njej in ji je super. pa ful je v tem vremenu fajn, ker mami ma doma ful velko teraso (cca 9x7m) in sta lahko zunaj na terasi in uživata na svežem zraku tud če je dež.

mag bi pa ful rada mal pod streho spravla. sej mam še ful dela, ker sem prevelik komplikator. mi je zadnjič šefe, ko sem mu malo nesla pokazat, reku, da čez ta obseg k mam zdaj ne smem it, da je že zdej preveč za mag in naj si mal še pustim za doktorat user posted image user posted image user posted image .

talika kako gre pa tebi????

večino literature sem že pogledala, si vse označila, skopirala, uvstila v strukturo...
zdej moram pa samo še urediti strukturo v neko smiselno celoto pa bo po mojem za dispozicijo že kar ok
potem bom pa lahko samo na ful pisala, ker imam sedaj že tako pripravljeno
no upam samo, da mi ne bo mentorica čisto spremenila zadeveuser posted image

pri nas si itak spet omejen s številom strani, od 50-70 jih moraš imet v magistrski

< Sporočilo je popravil Talika19 -- 6.6.2008 8:35:27 >

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu zalenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1571
6.6.2008 8:35:06   
Sončni žarek

Res kok si nista Mark inEva nič več podobna..........

ej SŽ a eva je praktično v enem dnevu se kr spuzala na ful??? glih si poročala da se je vsedla, drug dan pa že puzala in zdej že kr iz sobe v sobo??? joj komi čakam da še nitka. sej dela na tem, sam ni tolk hitra kot eva user posted image

Vseda si samadober  teden dni ......v torek je nekaj malo plazila, v sredo je šlo že dlje....včeraj spet bolje-največja motivacija pa je bil gsm in daljinec user posted image user posted image user posted image ......Je včeraj tok letala po kolenih, da je bila čist mokra in zmatrana pa kar akcija.......sicer si vmes nekajkrat vsede in si ploska......jaz pa kar ne morem verjeti,da je takšen napredek v 1tednu.....

Sicer ga večina avgustovčkov še bolj razturava-se sami dvigajo, stojijo, hodijo........ ampak za vsem tem pridemo tudi mi user posted image

Zalenka boš vidla, kako boš Nitko kmalu po bajti lovila user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zalenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1572
6.6.2008 8:35:51   
Anonimen

saj jaz se drugače ne pritožujem ampak tam me je pa tko čudno ujela user posted image  saj **** je tudi videla, da je čudna slikica
Rivi zamenjaj fotoaparatuser posted image user posted image user posted image

valda no...pač na kakih slikah si pa res nismo všeč, sej to je normalnouser posted image ...

(odgovor članu Talika19)
  Neposredna povezava do sporočila: 1573
6.6.2008 8:39:14   
JORJA
Dobro jutro!

Preden grem v službo se nahitro javim....tale noč je bila katastrofa....zbujal se je vsako urouser posted image user posted image user posted image , naj mu že enkrat zrastejo spodnje dvojke....ne pusti niti blizu ust, kaj da bi šele dlesni prijela.Mu gre kar na jok.user posted image user posted image  Bošček moj!!!

Popoldan bom tudi jaz dala slikce v album....
Sisy boljše da greste konec meseca....takrat je vedno lepo vreme, ker gremo tudi mi takrat na dopust....user posted image

(odgovor članu zalenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1574
6.6.2008 8:40:39   
Talika19
IZVIRNO SPOROČILO: JORJA

Dobro jutro!

Preden grem v službo se nahitro javim....tale noč je bila katastrofa....zbujal se je vsako urouser posted image user posted image user posted image , naj mu že enkrat zrastejo spodnje dvojke....ne pusti niti blizu ust, kaj da bi šele dlesni prijela.Mu gre kar na jok.user posted image user posted image  Bošček moj!!!

Popoldan bom tudi jaz dala slikce v album....
Sisy boljše da greste konec meseca....takrat je vedno lepo vreme, ker gremo tudi mi takrat na dopust....user posted image

Ja bošček, kako jih matrajo tile zobki.user posted image user posted image

Se strinjam s teboj glede dopusta in vremena.user posted image user posted image

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu JORJA)
Neposredna povezava do sporočila: 1575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zakaj vse več staršev ne spi v isti postelji?
Mnogi starši priznavajo, da spijo ločeno, trenutek, ko se partnerja ločita in zasedeta vsak svojo posteljo, pa je običaj...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?