Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 6.6.2008 8:00:52
|
|
|
|
zalenka
|
SŽ a si se ti postrigla???? mi zgleda na eni slikci kot da maš paž???? eva je pa prava deklna, pa ful ma spet dolge laske. mark pa rdečelasec po novem, čist drug je kot na začetku k je bil tako temen in res si nista več nič podobna z evo. ula je tud princeska, pa ful velka mi deluje. mojca tebe pa nisem na nobeni fotki našla??? ful si želim še vse k vas še nisem spoznat: mojca, kawasakica. a še kera?
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 6.6.2008 8:02:40
|
|
|
|
zalenka
|
aha mam monologe, še spite ane??? sej je prav, grem mal delat itak se mi pa tolk oči zapirajo da ne vem kolk bom zdele sploh sfolgala. pa še tako zoprno delo mama k morm prevajat in skupi metat. bljak
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 6.6.2008 8:03:05
|
|
|
|
Anonimen
|
Juuutro Kako ste kaj? Danes je kot po čudežu tjaša spala do 6.30, ne moreš verjet in sem se prov dobr naspala. Sisy, škoda za morje ...no mogoče vas pa konec junija čaka veliko lepše vreme oz. sigurno bo tako! Rivi, a sem jst tolk slab modela al pa ti slabo slikaš?? Matrk kaka sem jst na slikah...kaka neskladna postava k trimotorni konj Mojca, sori ker nisi dobila špegučka ...mislm,d a ste takrat že šli domov, veš, da bi ga drgač dobila Antilopa, v tvojem avtu sem pustila moj lep dežnik, prosim čuvaj ga ! Lenča, kdaj gremo kej na kavo? Danes se gremo vpisat v vrtec Meni že navsezgodaj dogaja... sem včeraj dobila darilce, CD od meni ful dobre pevke in že cel jutr nabijam muzko
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 6.6.2008 8:04:53
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** Rivi kolk sem se nasmejala komentarjem A dej no,pa kako si naju lahko tko grozn ujeela Pa BIO skutka aaaaa,čakej se Poopsika je pa full za družbo Je šla raj revijo brat No sej pol nam je pa spominčke potalala.Špegučke ..sem vas mela poln kufr
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 6.6.2008 8:09:42
|
|
|
|
kawasakica
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: April poopsika, a si se že kaj ohladila glede frizure, al te še ima, da bi se postrigla? Zdaj je mene začel metat. ne me prosim spominjat ...sem dons kawasakici rekla, da se bom postrigla pol mi je pa rekla kok sem fajna s frizuro danes in sem spet v dilemi ...težki problemi če pa si res mela ful dobro.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 6.6.2008 8:10:46
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kawasakica IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: April poopsika, a si se že kaj ohladila glede frizure, al te še ima, da bi se postrigla? Zdaj je mene začel metat. ne me prosim spominjat ...sem dons kawasakici rekla, da se bom postrigla pol mi je pa rekla kok sem fajna s frizuro danes in sem spet v dilemi ...težki problemi če pa si res mela ful dobro. ti tudi, fuuul ti paše da maš malo skuštrano je ful kjut
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 6.6.2008 8:16:36
|
|
|
|
Sončni žarek
|
Jutro Joj se sem se komaj naspala.......... Sicer imam nečakinjo na počitnicah, tako da ima Eva varuško.......... Abc- lepa sobica Tonja-dobra si, da si zdržala-jaz ziher enbi, ker sem prevelik zaspanec Sisy- škoda za morje......saj boste pa potem imeli lepo vreme....... ****- a tako na skrivaj si me gledala Zalenka-sem se kar fejst postrigla-sam tako postopoma.....nimam jajc, da bi se tako na kratko kot ti........
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 6.6.2008 8:20:34
|
|
|
|
Talika19
|
Jutro! Mark spi 1. dnevno spanje že od 7:50. Valda, če je pa ob 6h že čisto naspidiran in razturava po postelji. Vreme je pa čisto v p.... No naj se raje zdej zlije, da bo konec junija lepo, ko gremo na morje. Poopsika, ti se nimaš kaj pritoževat nad slikami, poglej mene na sliki od Rivi. OMG Rivi a ne bi tisto sliko raje zbrisala? Meni se pa v takem vremenu čisto nič ne da. Pa kar slabe volje sem, ker se že 14 dni nisem pritaknila dispozicije. Pa tako lepo mi je že šlo. Sem imela plan, da jo sedaj junija prvič oddam v pregled, pa ne vem, če bo kaj iz tega. Zalenka, pridna si, da takole delaš na magu. A nisi rekla, da je ne boš delala med porodniško? Saj je prav.
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 6.6.2008 8:21:30
|
|
|
|
Talika19
|
Meni je tudi frizura od Kawasakice ful dobra. Bi jo takoj imela.
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 6.6.2008 8:22:44
|
|
|
|
Talika19
|
Sisy, boš videla, konec junija bo sigurno lepo vreme.
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 6.6.2008 8:24:18
|
|
|
|
Sončni žarek
|
Talika- super, da ti je Mark včeraj tako pridno spal do doma. Eva je spala 1h....pol je bila pa tok naspedirana in je tok puzala po hodniku gor in dol pa v svojo sobo....... se ji sedaj tok dogaja Res kok si Mark in Eva nista nič več podobna..........
< Sporočilo je popravil Sončni žarek -- 6.6.2008 8:25:19 >
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 6.6.2008 8:24:36
|
|
|
|
zalenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sončni žarek Zalenka-sem se kar fejst postrigla-sam tako postopoma.....nimam jajc, da bi se tako na kratko kot ti........ se mi je zdelo da ja, sam se ne vidi tolk dobr na uni fotki pa nisem bla ziher. lutna si SŽ nam je Štajerska zdele mal ušla, ker je blo tolk dela z elektriko na bajti in nam mal kuzla v rit skače, da bo vse dokončano pred okni. ta vikend mormo še vse pospravit in še nekaj zidarskih popravkov naredit, v sredo pa pridejo montirat okna. tak da pridemo gor potem, ko pridemo z morja. zadnji teden junija, če bo lepo vreme. upam da se vidimo, če ne boste takrat pa vi na dopustu?
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 6.6.2008 8:25:56
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Talika19 Poopsika, ti se nimaš kaj pritoževat nad slikami, poglej mene na sliki od Rivi. OMG Rivi a ne bi tisto sliko raje zbrisala? Talika veš kaj jst mislim, da je za te slabe slike kriv Rivin fotoaparat ...me smo čist fajn sam fotoaparat zasenči inpokvari našo lepoto
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 6.6.2008 8:26:00
|
|
|
|
zalenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sončni žarek Talika- super, da ti je Mark včeraj tako pridno spal do doma. Eva je spala 1h....pol je bila pa tok naspedirana in je tok puzala po hodniku gor in dol pa v svojo sobo....... se ji sedaj tok dogaja Res kok si nista Mark inEva nič več podobna.......... ej SŽ a eva je praktično v enem dnevu se kr spuzala na ful??? glih si poročala da se je vsedla, drug dan pa že puzala in zdej že kr iz sobe v sobo??? joj komi čakam da še nitka. sej dela na tem, sam ni tolk hitra kot eva
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 6.6.2008 8:27:22
|
|
|
|
zalenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: Talika19 Poopsika, ti se nimaš kaj pritoževat nad slikami, poglej mene na sliki od Rivi. OMG Rivi a ne bi tisto sliko raje zbrisala? Talika veš kaj jst mislim, da je za te slabe slike kriv Rivin fotoaparat ...me smo čist fajn sam fotoaparat zasenči inpokvari našo lepoto kwa???? vse ste ful luštne. postavne in suhice in simpatične in luštne in lepe. ne morem verjet da zmeraj ta narlepši ljudje komplicirajo. taki maxitelebajski smo pa raje vedno modro tiho
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 6.6.2008 8:27:49
|
|
|
|
Sončni žarek
|
IZVIRNO SPOROČILO: zalenka IZVIRNO SPOROČILO: Sončni žarek Zalenka-sem se kar fejst postrigla-sam tako postopoma.....nimam jajc, da bi se tako na kratko kot ti........ se mi je zdelo da ja, sam se ne vidi tolk dobr na uni fotki pa nisem bla ziher. lutna si SŽ nam je Štajerska zdele mal ušla, ker je blo tolk dela z elektriko na bajti in nam mal kuzla v rit skače, da bo vse dokončano pred okni. ta vikend mormo še vse pospravit in še nekaj zidarskih popravkov naredit, v sredo pa pridejo montirat okna. tak da pridemo gor potem, ko pridemo z morja. zadnji teden junija, če bo lepo vreme. upam da se vidimo, če ne boste takrat pa vi na dopustu? Ful sta pridna na hiški Sva se nekaj pogoarjala, da bi šli od 25.6. za par dni v čateške-sam sedaj se bomo odločali vse zadnji hip........Če bomo doma se tak vidimo.......
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 6.6.2008 8:29:35
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: zalenka IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: Talika19 Poopsika, ti se nimaš kaj pritoževat nad slikami, poglej mene na sliki od Rivi. OMG Rivi a ne bi tisto sliko raje zbrisala? Talika veš kaj jst mislim, da je za te slabe slike kriv Rivin fotoaparat ...me smo čist fajn sam fotoaparat zasenči inpokvari našo lepoto kwa???? vse ste ful luštne. postavne in suhice in simpatične in luštne in lepe. ne morem verjet da zmeraj ta narlepši ljudje komplicirajo. taki maxitelebajski smo pa raje vedno modro tiho zalenka, ti pa zmeraj zagrabiš tole ...sej veš, da se hecamo no
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 6.6.2008 8:31:22
|
|
|
|
zalenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Talika19 Zalenka, pridna si, da takole delaš na magu. A nisi rekla, da je ne boš delala med porodniško? Saj je prav. ma sm se spet mal zagrela. pa zdej je nitka pri moji mami in nimam slabe vesti, ker smo itak bli prej zmenjeni da se bo počasi uvajala. ta teden je danes že 3-ič pri njej in ji je super. pa ful je v tem vremenu fajn, ker mami ma doma ful velko teraso (cca 9x7m) in sta lahko zunaj na terasi in uživata na svežem zraku tud če je dež. mag bi pa ful rada mal pod streho spravla. sej mam še ful dela, ker sem prevelik komplikator. mi je zadnjič šefe, ko sem mu malo nesla pokazat, reku, da čez ta obseg k mam zdaj ne smem it, da je že zdej preveč za mag in naj si mal še pustim za doktorat . talika kako gre pa tebi????
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 6.6.2008 8:32:02
|
|
|
|
Talika19
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: zalenka IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: Talika19 Poopsika, ti se nimaš kaj pritoževat nad slikami, poglej mene na sliki od Rivi. OMG Rivi a ne bi tisto sliko raje zbrisala? Talika veš kaj jst mislim, da je za te slabe slike kriv Rivin fotoaparat ...me smo čist fajn sam fotoaparat zasenči inpokvari našo lepoto kwa???? vse ste ful luštne. postavne in suhice in simpatične in luštne in lepe. ne morem verjet da zmeraj ta narlepši ljudje komplicirajo. taki maxitelebajski smo pa raje vedno modro tiho zalenka, ti pa zmeraj zagrabiš tole ...sej veš, da se hecamo no saj jaz se drugače ne pritožujem ampak tam me je pa tko čudno ujela saj **** je tudi videla, da je čudna slikica Rivi zamenjaj fotoaparat
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 6.6.2008 8:33:15
|
|
|
|
zalenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sončni žarek IZVIRNO SPOROČILO: zalenka IZVIRNO SPOROČILO: Sončni žarek Zalenka-sem se kar fejst postrigla-sam tako postopoma.....nimam jajc, da bi se tako na kratko kot ti........ se mi je zdelo da ja, sam se ne vidi tolk dobr na uni fotki pa nisem bla ziher. lutna si SŽ nam je Štajerska zdele mal ušla, ker je blo tolk dela z elektriko na bajti in nam mal kuzla v rit skače, da bo vse dokončano pred okni. ta vikend mormo še vse pospravit in še nekaj zidarskih popravkov naredit, v sredo pa pridejo montirat okna. tak da pridemo gor potem, ko pridemo z morja. zadnji teden junija, če bo lepo vreme. upam da se vidimo, če ne boste takrat pa vi na dopustu? Ful sta pridna na hiški Sva se nekaj pogoarjala, da bi šli od 25.6. za par dni v čateške-sam sedaj se bomo odločali vse zadnji hip........Če bomo doma se tak vidimo....... mah nič prdna. tko je če sami delamo. sam če ni financ je treba se kr sam lotit. mam pa srečo, da se moj lubi res vsega loti. upam da se vidimo
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 6.6.2008 8:34:51
|
|
|
|
Talika19
|
IZVIRNO SPOROČILO: zalenka IZVIRNO SPOROČILO: Talika19 Zalenka, pridna si, da takole delaš na magu. A nisi rekla, da je ne boš delala med porodniško? Saj je prav. ma sm se spet mal zagrela. pa zdej je nitka pri moji mami in nimam slabe vesti, ker smo itak bli prej zmenjeni da se bo počasi uvajala. ta teden je danes že 3-ič pri njej in ji je super. pa ful je v tem vremenu fajn, ker mami ma doma ful velko teraso (cca 9x7m) in sta lahko zunaj na terasi in uživata na svežem zraku tud če je dež. mag bi pa ful rada mal pod streho spravla. sej mam še ful dela, ker sem prevelik komplikator. mi je zadnjič šefe, ko sem mu malo nesla pokazat, reku, da čez ta obseg k mam zdaj ne smem it, da je že zdej preveč za mag in naj si mal še pustim za doktorat . talika kako gre pa tebi???? večino literature sem že pogledala, si vse označila, skopirala, uvstila v strukturo... zdej moram pa samo še urediti strukturo v neko smiselno celoto pa bo po mojem za dispozicijo že kar ok potem bom pa lahko samo na ful pisala, ker imam sedaj že tako pripravljeno no upam samo, da mi ne bo mentorica čisto spremenila zadeve pri nas si itak spet omejen s številom strani, od 50-70 jih moraš imet v magistrski
< Sporočilo je popravil Talika19 -- 6.6.2008 8:35:27 >
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 6.6.2008 8:35:06
|
|
|
|
Sončni žarek
|
IZVIRNO SPOROČILO: zalenka IZVIRNO SPOROČILO: Sončni žarek Talika- super, da ti je Mark včeraj tako pridno spal do doma. Eva je spala 1h....pol je bila pa tok naspedirana in je tok puzala po hodniku gor in dol pa v svojo sobo....... se ji sedaj tok dogaja Res kok si nista Mark inEva nič več podobna.......... ej SŽ a eva je praktično v enem dnevu se kr spuzala na ful??? glih si poročala da se je vsedla, drug dan pa že puzala in zdej že kr iz sobe v sobo??? joj komi čakam da še nitka. sej dela na tem, sam ni tolk hitra kot eva Vseda si samadober teden dni ......v torek je nekaj malo plazila, v sredo je šlo že dlje....včeraj spet bolje-največja motivacija pa je bil gsm in daljinec ......Je včeraj tok letala po kolenih, da je bila čist mokra in zmatrana pa kar akcija.......sicer si vmes nekajkrat vsede in si ploska......jaz pa kar ne morem verjeti,da je takšen napredek v 1tednu..... Sicer ga večina avgustovčkov še bolj razturava-se sami dvigajo, stojijo, hodijo........ ampak za vsem tem pridemo tudi mi Zalenka boš vidla, kako boš Nitko kmalu po bajti lovila
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 6.6.2008 8:35:51
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Talika19 IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: zalenka IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: Talika19 Poopsika, ti se nimaš kaj pritoževat nad slikami, poglej mene na sliki od Rivi. OMG Rivi a ne bi tisto sliko raje zbrisala? Talika veš kaj jst mislim, da je za te slabe slike kriv Rivin fotoaparat ...me smo čist fajn sam fotoaparat zasenči inpokvari našo lepoto kwa???? vse ste ful luštne. postavne in suhice in simpatične in luštne in lepe. ne morem verjet da zmeraj ta narlepši ljudje komplicirajo. taki maxitelebajski smo pa raje vedno modro tiho zalenka, ti pa zmeraj zagrabiš tole ...sej veš, da se hecamo no saj jaz se drugače ne pritožujem ampak tam me je pa tko čudno ujela saj **** je tudi videla, da je čudna slikica Rivi zamenjaj fotoaparat valda no...pač na kakih slikah si pa res nismo všeč, sej to je normalno ...
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 6.6.2008 8:39:14
|
|
|
|
JORJA
|
Dobro jutro! Preden grem v službo se nahitro javim....tale noč je bila katastrofa....zbujal se je vsako uro , naj mu že enkrat zrastejo spodnje dvojke....ne pusti niti blizu ust, kaj da bi šele dlesni prijela.Mu gre kar na jok. Bošček moj!!! Popoldan bom tudi jaz dala slikce v album.... Sisy boljše da greste konec meseca....takrat je vedno lepo vreme, ker gremo tudi mi takrat na dopust....
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 6.6.2008 8:40:39
|
|
|
|
Talika19
|
IZVIRNO SPOROČILO: JORJA Dobro jutro! Preden grem v službo se nahitro javim....tale noč je bila katastrofa....zbujal se je vsako uro , naj mu že enkrat zrastejo spodnje dvojke....ne pusti niti blizu ust, kaj da bi šele dlesni prijela.Mu gre kar na jok. Bošček moj!!! Popoldan bom tudi jaz dala slikce v album.... Sisy boljše da greste konec meseca....takrat je vedno lepo vreme, ker gremo tudi mi takrat na dopust.... Ja bošček, kako jih matrajo tile zobki. Se strinjam s teboj glede dopusta in vremena.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?