|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del
5.6.2008 14:19:19   
Jumpy
Jorja, kako to, da ti že delaš? Sej vem, da sem firbčna, če nočeš, ni treba odgovorit.user posted image

(odgovor članu JORJA)
Neposredna povezava do sporočila: 1426
5.6.2008 14:23:26   
Antigona
Super da ste se imle fajn v Celju. No meni so pa pripeljali jogije, pa jih še nismo sprobal. Zaenkrat čakajo v kleti, da najprej moj oči pride po ta starega, potem bomo pa nove naštimal.
Sem šla pa mal zapravljat v CP in se z Pajaco dobile na kavi. Pa to ne moreš verjet kako njen Peter že šiba. Vsak trenutek se lahko spusti in shodi. Roke mu daš bolj zato, da je on ziher in ne zato da bi jih rabu... Je kr teku okol ko sem mu ponudila roki, držala sem jih pa v višini njegovega pasu....

Bravo Peter user posted image  user posted image  user posted image

Moja dva sončka: Žan (25.7.05) in Luka (14.8.07)

Žan in Luka gradita mesto:
http://zan-luka.myminicity.com/

(odgovor članu Jumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 1427
5.6.2008 14:35:09   
Jumpy
Antigona, a to imaš Dormeo ali kater druge? Midva imava iz latexa od Dollarja in sva super zadovoljna. Drago ko žafran, a vredno svojega denarja.user posted image

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 1428
5.6.2008 14:51:12   
Anonimen
Ojuser posted image

Kok je blo luštn danesuser posted image user posted image user posted image user posted image Sem ful vesela, da sem končno spoznala mašolinko in mojco, super sta obe!!!user posted image , pa seveda sta Tisa in Ula tako luštkaniuser posted image Pa da sem videla "stare borke"user posted image super je blo.
Hvala Antilopi za prervoz do Celja in Rivi za nazajuser posted image user posted image

JORJA a ti pogrešaš modro ropotuljico, notri je pa tak bel zajček? Jst jo imamuser posted image

Sisy, zate imam pa obročuser posted image

< Sporočilo je popravil poopsika -- 5.6.2008 14:52:08 >

(odgovor članu Jumpy)
  Neposredna povezava do sporočila: 1429
5.6.2008 14:58:40   
Anonimen
Evo nasuser posted image
Moje slike so full motne,tud una skupinskauser posted image Jest bom šla res unga Canona iskatuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1430
5.6.2008 15:00:23   
Anonimen
Ja Poopsika končno smo se vidliuser posted image Pa Mojca,Kawasakica,Jorja,....user posted image
A to že veste,da sta si Luka in Mia full podobnauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1431
5.6.2008 15:10:49   
Anonimen
Naši bučkotiuser posted image
user posted image

Mia gre v napaduser posted image
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1432
5.6.2008 15:14:13   
Anonimen
Lepotičkauser posted image
user posted image

Kdo bo prej pri flašiuser posted image

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1433
5.6.2008 15:15:20   
Anonimen
iiiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1434
5.6.2008 15:29:28   
mojca 32
IZVIRNO SPOROČILO: ****

Evo nasuser posted image
Moje slike so full motne,tud una skupinskauser posted image Jest bom šla res unga Canona iskatuser posted image

ojjjjjjjjjjjjjjjjjjjj tud men je blo super da sem vas končno spoznala v živo.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image so pa itak vsi avgustovčkiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

**** dej prosim mi pošlji nekaj slikc na moj mail,jaz sem kot za nalašč pozabla fotoaparatuser posted image Sem mojmu naročila naj ga vzame pa ga je pozabuuser posted image če si sama ne pripravim ni ničuser posted image user posted image user posted image user posted image aja pa še to ; da so tvoje motne mi je pa moj reku takoj ko je sliku, pa nč hudga ti mi jih sam pošlji PROSIM

< Sporočilo je popravil mojca 32 -- 5.6.2008 15:30:38 >

še malo pa bomo pihali 1 svečko

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1435
5.6.2008 15:41:17   
LadyB
kakšne lepe slikce, kok so lepi naši avgustovčki user posted image user posted image !!!!

pozabim skoz napisat, da meni tud ne zamerite, če ne pokomentiram, ker tud kot Jumpy preberem le zadnji dve strani, ker sploh neutegnem.

Abc, ja na isti dan imava poroko ter krst, smo hotl dve muhi na en mah met. Aja pozabla sem napisat da mi je full všeč Janezova sobica, lepo sta uštimala user posted image user posted image

(odgovor članu mojca 32)
Neposredna povezava do sporočila: 1436
5.6.2008 15:43:47   
Sisy
lušne slikiceuser posted image user posted image user posted image

najina skraužlana sreča: Sara, 10.8.2007

je 1.8.2009 dobila bratca Marka

pa imamo dva levčka :-)

(odgovor članu LadyB)
Neposredna povezava do sporočila: 1437
5.6.2008 15:44:01   
Anonimen
Političarkauser posted image
user posted image

(odgovor članu mojca 32)
  Neposredna povezava do sporočila: 1438
5.6.2008 15:45:10   
Anonimen
Mojca res so slabe slikeuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1439
5.6.2008 15:45:31   
Sisy

user posted image

kok odrasla zgleda...ful luškanauser posted image  pa take frajerske kavbojke imauser posted image

najina skraužlana sreča: Sara, 10.8.2007

je 1.8.2009 dobila bratca Marka

pa imamo dva levčka :-)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1440
5.6.2008 15:46:59   
Anonimen
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1441
5.6.2008 15:53:00   
Anonimen

user posted image

joooj sploh je nisem najprej prepoznala k sem na hit pogledalauser posted image ...moje lepo deteuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1442
5.6.2008 15:54:30   
Anonimen
slikce so pa ful lepe ****, no vsaj naši otročki so tok lepiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1443
5.6.2008 16:09:53   
Sončni žarek
Oj
Midve sva tudi doma.......vožnja domov-katastrofa-je tok zalivalo.......ene 10km pred domom sem pa komaj čez eno križišče prišla-je bilo čist zalito...nikjer pločnika nič.......še dobro da mi avta ni zalilo.........

V glavnem bilo je lepo, sam meni prekratko user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1444
5.6.2008 16:12:27   
pajac
Ojla babe žabe!

Upam, da ste se imele fajn! Glede na količino dežja danes ste prav uživale.user posted image user posted image user posted image user posted image

No jaz sem kot vedno partibrejker in me ni bilo. Sem pa zato ustregla Antigoni in sva se dobili na kavici. Luka veliki je res veliki in fant od fare. Noben mu ne bi dal devet in pol mesecev. Bolj kakemu 14 mesečniku bi pasal...

Grem kuhat pol bom pa slikice pogledala...

Lady B user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ... Uživajta v vajinem dnevu!!!

ABC100 super ideja za odtise in okvir user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Ful mi je všeč stil kako sta pobarvala sobico. A to sta sama rihtala? Izgleda zahtevno....user posted image

Šibam kosilo dokončat, ker je Peter veliki omagal v postelji in si trenutno nabira moči za popoldan (user posted image user posted image user posted image ati je klical, da prihaja domov, tako da mu ga podturim.... user posted image user posted image user posted image moram malo križ odpočiti, ker dete misli, da je treba vse v enem dnevu spoznat...)

Papa

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1445
5.6.2008 16:26:57   
JORJA
Slikce so fulllllll lepe!!!user posted image user posted image user posted image user posted image  Ko pride moj domov jih dama pa še midva gor.

Jumpy veš saj delam samo 3x na teden po 4 ure ...pa da se Avgustin malo bolj naveže na mojo mami in da bo potem ko bom začela orgn delat lažje.
Joj Poopsika hvala.......za revijo ( moje ogledalce pa ni počeno)user posted image user posted image in da si vzela zajčka. Prvič ko prideš  v Celje grema na kavico.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1446
5.6.2008 16:30:39   
abc100
IZVIRNO SPOROČILO: pajac

Ojla babe žabe!

Upam, da ste se imele fajn! Glede na količino dežja danes ste prav uživale.user posted image user posted image user posted image user posted image

No jaz sem kot vedno partibrejker in me ni bilo. Sem pa zato ustregla Antigoni in sva se dobili na kavici. Luka veliki je res veliki in fant od fare. Noben mu ne bi dal devet in pol mesecev. Bolj kakemu 14 mesečniku bi pasal...

Grem kuhat pol bom pa slikice pogledala...

Lady B user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ... Uživajta v vajinem dnevu!!!

ABC100 super ideja za odtise in okvir user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Ful mi je všeč stil kako sta pobarvala sobico. A to sta sama rihtala? Izgleda zahtevno....user posted image

Šibam kosilo dokončat, ker je Peter veliki omagal v postelji in si trenutno nabira moči za popoldan (user posted image user posted image user posted image ati je klical, da prihaja domov, tako da mu ga podturim.... user posted image user posted image user posted image moram malo križ odpočiti, ker dete misli, da je treba vse v enem dnevu spoznat...)

Papa

Ja, Jernej je sam barval. Ni težko, sam prov se moraš prparvt. Sej dones bova pa še stvari k sva jih v Ikei kupila notr dala, pa bo spet čist drugač zgledal.

28.8.2007 je zajokal najin sinko Janez

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 1447
5.6.2008 16:51:53   
Jumpy
Lepe slikce!!user posted image  

Ful ste vsi luštni. user posted image

A Saskije pa ni bilo?

(odgovor članu abc100)
Neposredna povezava do sporočila: 1448
5.6.2008 17:06:32   
birdy
Hoj čveke, kako ste?
Mi smo kr vredu, jst sem delala dans, pa prejšn teden tud. Ostalo smo pa lumpal al pa pomagal v Smledniku, tko da ni blo časa. No pa tud stol sem mela založen z cunjemi in nisem mogla na netuser posted image  
Neli je mal hripava, prov hecn je po eni strani, veste kak glas ma, k en star decuser posted image  Pa sej je boga drgač, sej bo. Hvalabogu je sam to.
Moj pa zdele dela in pride dam šele jutr ob ene pol treh. Bo dons kr v Smledniku prespal.
Ja, pa dubla sva že omaro iz Harvija za v spalnico... Sej bo ful lepa, sam mejčken hitr so jo prpelal.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Jumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 1449
5.6.2008 17:07:50   
birdy

Lepotičkauser posted image
user posted image

Kdo bo prej pri flašiuser posted image

user posted image

Ker je tale dojenček na spodnji slikci v sredini? Se mi zdi da sta si precej z Neli podobna, no vsaj iz tega kota ko je slikan. 

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?