Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 5.6.2008 14:19:19
|
|
|
|
Jumpy
|
Jorja, kako to, da ti že delaš? Sej vem, da sem firbčna, če nočeš, ni treba odgovorit.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 5.6.2008 14:23:26
|
|
|
|
Antigona
|
Super da ste se imle fajn v Celju. No meni so pa pripeljali jogije, pa jih še nismo sprobal. Zaenkrat čakajo v kleti, da najprej moj oči pride po ta starega, potem bomo pa nove naštimal. Sem šla pa mal zapravljat v CP in se z Pajaco dobile na kavi. Pa to ne moreš verjet kako njen Peter že šiba. Vsak trenutek se lahko spusti in shodi. Roke mu daš bolj zato, da je on ziher in ne zato da bi jih rabu... Je kr teku okol ko sem mu ponudila roki, držala sem jih pa v višini njegovega pasu.... Bravo Peter
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 5.6.2008 14:35:09
|
|
|
|
Jumpy
|
Antigona, a to imaš Dormeo ali kater druge? Midva imava iz latexa od Dollarja in sva super zadovoljna. Drago ko žafran, a vredno svojega denarja.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 5.6.2008 14:51:12
|
|
|
|
Anonimen
|
Oj Kok je blo luštn danes Sem ful vesela, da sem končno spoznala mašolinko in mojco, super sta obe!!! , pa seveda sta Tisa in Ula tako luštkani Pa da sem videla "stare borke" super je blo. Hvala Antilopi za prervoz do Celja in Rivi za nazaj JORJA a ti pogrešaš modro ropotuljico, notri je pa tak bel zajček? Jst jo imam Sisy, zate imam pa obroč
< Sporočilo je popravil poopsika -- 5.6.2008 14:52:08 >
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 5.6.2008 14:58:40
|
|
|
|
Anonimen
|
Evo nas Moje slike so full motne,tud una skupinska Jest bom šla res unga Canona iskat
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 5.6.2008 15:00:23
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja Poopsika končno smo se vidli Pa Mojca,Kawasakica,Jorja,.... A to že veste,da sta si Luka in Mia full podobna
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 5.6.2008 15:10:49
|
|
|
|
Anonimen
|
Naši bučkoti Mia gre v napad
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 5.6.2008 15:14:13
|
|
|
|
Anonimen
|
Lepotička Kdo bo prej pri flaši
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 5.6.2008 15:15:20
|
|
|
|
Anonimen
|
iii
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 5.6.2008 15:29:28
|
|
|
|
mojca 32
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** Evo nas Moje slike so full motne,tud una skupinska Jest bom šla res unga Canona iskat ojjjjjjjjjjjjjjjjjjjj tud men je blo super da sem vas končno spoznala v živo. so pa itak vsi avgustovčki **** dej prosim mi pošlji nekaj slikc na moj mail,jaz sem kot za nalašč pozabla fotoaparat Sem mojmu naročila naj ga vzame pa ga je pozabu če si sama ne pripravim ni nič aja pa še to ; da so tvoje motne mi je pa moj reku takoj ko je sliku, pa nč hudga ti mi jih sam pošlji PROSIM
< Sporočilo je popravil mojca 32 -- 5.6.2008 15:30:38 >
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 5.6.2008 15:41:17
|
|
|
|
LadyB
|
kakšne lepe slikce, kok so lepi naši avgustovčki !!!! pozabim skoz napisat, da meni tud ne zamerite, če ne pokomentiram, ker tud kot Jumpy preberem le zadnji dve strani, ker sploh neutegnem. Abc, ja na isti dan imava poroko ter krst, smo hotl dve muhi na en mah met. Aja pozabla sem napisat da mi je full všeč Janezova sobica, lepo sta uštimala
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 5.6.2008 15:43:47
|
|
|
|
Sisy
|
lušne slikice
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 5.6.2008 15:44:01
|
|
|
|
Anonimen
|
Političarka
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 5.6.2008 15:45:10
|
|
|
|
Anonimen
|
Mojca res so slabe slike
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 5.6.2008 15:45:31
|
|
|
|
Sisy
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** Političarka kok odrasla zgleda...ful luškana pa take frajerske kavbojke ima
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 5.6.2008 15:46:59
|
|
|
|
Anonimen
|
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 5.6.2008 15:53:00
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** Političarka joooj sploh je nisem najprej prepoznala k sem na hit pogledala ...moje lepo dete
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 5.6.2008 15:54:30
|
|
|
|
Anonimen
|
slikce so pa ful lepe ****, no vsaj naši otročki so tok lepi
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 5.6.2008 16:09:53
|
|
|
|
Sončni žarek
|
Oj Midve sva tudi doma.......vožnja domov-katastrofa-je tok zalivalo.......ene 10km pred domom sem pa komaj čez eno križišče prišla-je bilo čist zalito...nikjer pločnika nič.......še dobro da mi avta ni zalilo......... V glavnem bilo je lepo, sam meni prekratko
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 5.6.2008 16:12:27
|
|
|
|
pajac
|
Ojla babe žabe! Upam, da ste se imele fajn! Glede na količino dežja danes ste prav uživale. No jaz sem kot vedno partibrejker in me ni bilo. Sem pa zato ustregla Antigoni in sva se dobili na kavici. Luka veliki je res veliki in fant od fare. Noben mu ne bi dal devet in pol mesecev. Bolj kakemu 14 mesečniku bi pasal... Grem kuhat pol bom pa slikice pogledala... Lady B ... Uživajta v vajinem dnevu!!! ABC100 super ideja za odtise in okvir . Ful mi je všeč stil kako sta pobarvala sobico. A to sta sama rihtala? Izgleda zahtevno.... Šibam kosilo dokončat, ker je Peter veliki omagal v postelji in si trenutno nabira moči za popoldan ( ati je klical, da prihaja domov, tako da mu ga podturim.... moram malo križ odpočiti, ker dete misli, da je treba vse v enem dnevu spoznat...) Papa
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 5.6.2008 16:26:57
|
|
|
|
JORJA
|
Slikce so fulllllll lepe!!! Ko pride moj domov jih dama pa še midva gor. Jumpy veš saj delam samo 3x na teden po 4 ure ...pa da se Avgustin malo bolj naveže na mojo mami in da bo potem ko bom začela orgn delat lažje. Joj Poopsika hvala.......za revijo ( moje ogledalce pa ni počeno) in da si vzela zajčka. Prvič ko prideš v Celje grema na kavico.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 5.6.2008 16:30:39
|
|
|
|
abc100
|
IZVIRNO SPOROČILO: pajac Ojla babe žabe! Upam, da ste se imele fajn! Glede na količino dežja danes ste prav uživale. No jaz sem kot vedno partibrejker in me ni bilo. Sem pa zato ustregla Antigoni in sva se dobili na kavici. Luka veliki je res veliki in fant od fare. Noben mu ne bi dal devet in pol mesecev. Bolj kakemu 14 mesečniku bi pasal... Grem kuhat pol bom pa slikice pogledala... Lady B ... Uživajta v vajinem dnevu!!! ABC100 super ideja za odtise in okvir . Ful mi je všeč stil kako sta pobarvala sobico. A to sta sama rihtala? Izgleda zahtevno.... Šibam kosilo dokončat, ker je Peter veliki omagal v postelji in si trenutno nabira moči za popoldan ( ati je klical, da prihaja domov, tako da mu ga podturim.... moram malo križ odpočiti, ker dete misli, da je treba vse v enem dnevu spoznat...) Papa Ja, Jernej je sam barval. Ni težko, sam prov se moraš prparvt. Sej dones bova pa še stvari k sva jih v Ikei kupila notr dala, pa bo spet čist drugač zgledal.
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 5.6.2008 16:51:53
|
|
|
|
Jumpy
|
Lepe slikce!! Ful ste vsi luštni. A Saskije pa ni bilo?
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 5.6.2008 17:06:32
|
|
|
|
birdy
|
Hoj čveke, kako ste? Mi smo kr vredu, jst sem delala dans, pa prejšn teden tud. Ostalo smo pa lumpal al pa pomagal v Smledniku, tko da ni blo časa. No pa tud stol sem mela založen z cunjemi in nisem mogla na net Neli je mal hripava, prov hecn je po eni strani, veste kak glas ma, k en star dec Pa sej je boga drgač, sej bo. Hvalabogu je sam to. Moj pa zdele dela in pride dam šele jutr ob ene pol treh. Bo dons kr v Smledniku prespal. Ja, pa dubla sva že omaro iz Harvija za v spalnico... Sej bo ful lepa, sam mejčken hitr so jo prpelal.
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 5.6.2008 17:07:50
|
|
|
|
birdy
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** Lepotička Kdo bo prej pri flaši Ker je tale dojenček na spodnji slikci v sredini? Se mi zdi da sta si precej z Neli podobna, no vsaj iz tega kota ko je slikan.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?