Jumpy
|
Hoj! Je kar malo zatišja tu gor, res. So vse v Celju, al kako? ABC100 fajn sta zrihtala sobico! Res je luštna! Sisy, to, glede varstva - te čisto razumem. Moja mama skoz jamra, da je zmatrana, pa vedno je kaj bolana. Če želim, da čuva ta malga ali kerga druzga, ji ga kar podturim ij je nič ne sprašujem po počutju, sicer bi hitro bilo kaj narobe. Pa to se res redko zgodi, da ji dam otroke za čuvat. Če že, samo po enega, to je pa isto kot nič. Moj brat jih tudi kar pripelje in jo postavi pred dejstvo, pa naj jamra kolikor hoče. Grdo, vem, a to se zgodi enkrat na mesec za max. dve urci. Največkrat še to ne. Moja tašča je blazno ustrežljiva in živimo v isti hiši. Nikoli ne jamra, da bi bilo težko čuvati moje otroke. A..... žal ji ne morem zaupati. Otroke pušča za dlje časa same in medtem dela v hlevu, ali gre celo na njivo, njim pa naroči naj gledajo TV. Mihca ima najraje, ko zaspi, da potem nima dela z njim. Nikoli ga ne da na tla (no, saj ga ne more, ker ima tla res umazana), vedno ga ima v naročju ali v vozičku (si ga pripelje kar v kuhinjo),... Skratka, otroke imam v 99% jaz, včasih vskoči tudi mož. Saj se po parih letih navadiš. Upam, da ne zamerte, ker ne komentiram vsega. Navadno preberem le zadnjo stran ali zadnji dve strani. Tako malo prišparam na času. Sicer vas mam pa res vse rada!
|