Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 4.6.2008 21:06:57
|
|
|
|
srursa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sončni žarek IZVIRNO SPOROČILO: srursa IZVIRNO SPOROČILO: mony5 a mene sploh katera pogreša??? Sem se prej javila pa me nobena ni šmirglala ! Seveda te pogrešamo, moramo se dobit na kakšnemu pivu. a to se sedaj po novem tako reče.......namesto na kavi Jaz to mislim dobesedno.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 4.6.2008 21:09:38
|
|
|
|
srursa
|
Oz. v sliki
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 4.6.2008 21:11:34
|
|
|
|
srursa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sončni žarek Srursa- kje pa se ti potikaš zadnje dneve Sem ravno danes razmišljala o tebi, če veš za srečanje jutri....... Lepo, da misliš name hvala. Z mano se ne dogaja nič posebnega. RR pa spremljam brez skrbi. Jutri pa žal ne bova mogla, ker gremo v Trst. Upam, da te bom kmalu spoznala.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 4.6.2008 21:13:23
|
|
|
|
mony5
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sončni žarek IZVIRNO SPOROČILO: mony5 a mene sploh katera pogreša??? Sem se prej javila pa me nobena ni šmirglala ! Kako sta kaj s tvojo princeso? A prideta kaj na vikend v moj konec ? Mi smo super! Sva bili prejšnji teden in sem tudi mislila na vaju ampak smo nekaj delali na vikendu in nisem imela skoraj nič časa saj sem namreč full pomagala pa še kuhala, pospravljala, skratka vse sem delala, ker je bila mami z mano in ona nič ne sme delati, ker je bolna! Srusa ja jst bi tudi šla na eno pivce!
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 4.6.2008 21:15:15
|
|
|
|
mony5
|
Sisy bo pa vse trgovine oropala!!!! Srusa in Lenča jst grem pa jutri v Grosuplje!
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 4.6.2008 21:16:34
|
|
|
|
srursa
|
IZVIRNO SPOROČILO: mony5 Sisy bo pa vse trgovine oropala!!!! Srusa in Lenča jst grem pa jutri v Grosuplje! Pivo te čaka, samo sporoči kdaj.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 4.6.2008 21:22:05
|
|
|
|
mony5
|
IZVIRNO SPOROČILO: srursa IZVIRNO SPOROČILO: mony5 Sisy bo pa vse trgovine oropala!!!! Srusa in Lenča jst grem pa jutri v Grosuplje! Pivo te čaka, samo sporoči kdaj. Če te pa ni doma! Jst grem okoli 11-ih tja! Bom okoli 13-ih frej in če bo katera imela čas gremo lahko tudi na kavico! Mogoče pa še Sisy pride?!
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 4.6.2008 21:33:36
|
|
|
|
Anonimen
|
A ste slišale-za jutri napovedujejo najbolj deževen dan
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 4.6.2008 21:42:17
|
|
|
|
mony5
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** A ste slišale-za jutri napovedujejo najbolj deževen dan Pazite, da vas ne bo zalilo
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 4.6.2008 21:46:42
|
|
|
|
*lenc@*
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* kje se dobite jut3 mamice?vem v ce, sam kje? Tuš Planet (sem hotla napisat tuš kabina )
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 4.6.2008 21:48:25
|
|
|
|
*lenc@*
|
IZVIRNO SPOROČILO: srursa Oz. v sliki
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 4.6.2008 21:56:07
|
|
|
|
Talika19
|
IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* kje se dobite jut3 mamice?vem v ce, sam kje? Tuš Planet (sem hotla napisat tuš kabina ) no saj to je čisto usklajeno z jutrišnjim dnem mi bo vsaj avto opralo
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 4.6.2008 21:56:56
|
|
|
|
Antigona
|
IZVIRNO SPOROČILO: Talika19 IZVIRNO SPOROČILO: abc100 IZVIRNO SPOROČILO: tikca IZVIRNO SPOROČILO: abc100 IZVIRNO SPOROČILO: Rivi IZVIRNO SPOROČILO: tikca Po mojem merjenju 49/50, ti to kaj pove? Obseg je na zgornji meji normalnega obsega, zato te je napotila naprej, bolj kot "za vsak slučaj" kot pa kaj drugega, glede na to, da ima že od rojstva veliko glavo, in le-ta raste sorazmerno z Lovrovo starostjo, nimaš kaj skrbet. (Drugače bi bilo, če bi npr. glavica nenadoma zrasla v času enega meseca....) Kok jo je imel pa ob rojstvu? Ob rojstvu je bila 37.5, kar tut ni malo. Janez je mel 36, pa se vsak začudi k mu povem. Kako si pa rodila? Mark je imel tudi 36cm, saj ni čudno, da sem bla vsa šivana, pa trajalo je v nedogled Kako je to različno... Luka je imel obseg glave 36,5 cm, pa 56 cm pa nisem bla ne raztrgana ne prerezana.... Pa tud bolel ni... Hvala bogu za epiduralno. Se je sicer zataknil z rokico in jo poškodoval, vendar je poškodba hvala bogu izvenela v enem tednu... Čeprav so najprej rekl da bo verjetno za fizioterapijo, mislim da je imel sicer isto poškodbo kot Neli od Birdy...
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 4.6.2008 22:03:06
|
|
|
|
zalenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sončni žarek Zalenka- a ste dobil odločbo st. sklada? Mi smo jo in tudi letos dobimo subvencijo Zelo prav pridejo tile evrčki........ dobila odločbo in dobimo tud letos
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 4.6.2008 22:03:32
|
|
|
|
Petjana
|
IZVIRNO SPOROČILO: Antigona IZVIRNO SPOROČILO: Talika19 IZVIRNO SPOROČILO: abc100 IZVIRNO SPOROČILO: tikca IZVIRNO SPOROČILO: abc100 IZVIRNO SPOROČILO: Rivi IZVIRNO SPOROČILO: tikca Po mojem merjenju 49/50, ti to kaj pove? Obseg je na zgornji meji normalnega obsega, zato te je napotila naprej, bolj kot "za vsak slučaj" kot pa kaj drugega, glede na to, da ima že od rojstva veliko glavo, in le-ta raste sorazmerno z Lovrovo starostjo, nimaš kaj skrbet. (Drugače bi bilo, če bi npr. glavica nenadoma zrasla v času enega meseca....) Kok jo je imel pa ob rojstvu? Ob rojstvu je bila 37.5, kar tut ni malo. Janez je mel 36, pa se vsak začudi k mu povem. Kako si pa rodila? Mark je imel tudi 36cm, saj ni čudno, da sem bla vsa šivana, pa trajalo je v nedogled Kako je to različno... Luka je imel obseg glave 36,5 cm, pa 56 cm pa nisem bla ne raztrgana ne prerezana.... Pa tud bolel ni... Hvala bogu za epiduralno. Se je sicer zataknil z rokico in jo poškodoval, vendar je poškodba hvala bogu izvenela v enem tednu... Čeprav so najprej rekl da bo verjetno za fizioterapijo, mislim da je imel sicer isto poškodbo kot Neli od Birdy... DRUGORODKE IMAMO vse že malo bolj raztegnjeno
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 4.6.2008 22:04:27
|
|
|
|
*lenc@*
|
Mony, jaz sem pa ju3 neki v LJ mislnla it. si moram kake kavbojke kupt.kaj pa greš v GRO?
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 4.6.2008 22:06:59
|
|
|
|
LadyB
|
da se vam še jaz malo javim! Jaz sem full v gužvi, danes sem mela en ustni izpit in sem ga nardila , v petek pa imam še 2 , v soboto pa poroka. Men se bo zmešal- sam sem vztrajna-hočm narest!! ja piflarka. Jutri se imejte lepo, full mi je žal da spet nemorm pridt. Upam da se boste kej kmal v Lj spet na kakšni kavici dobil. Antigona za seznam, da smo včeraj dobili drugi zobek. Tin pa že par dni full dogaja. Ves čas hoče bit pri meni, niti za sekundo ga nesme drug met če sem jaz zraven, ma takoj v histeričen jok. Nevem kaj mu je, ker prej je k vsakmu hotel, pa skoz rokicve stegoval, še opazil ni če me ni. A je to mogoče kakšno obdobje?? varsto- pr men ni problema, mami in tašča itak čist zaljublene v malega. JAz ko je mami zraven, lahko roke dam v žep, hoče vse ona narest glede njega. Tašča ima pa celo nogo v gipsu že par tednom, pa me skoz kliče če ga lohk kej prpeljem v varstvo. mam srečo.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 4.6.2008 22:23:44
|
|
|
|
LadyB
|
Mony, ta mesec pa se bom res enkrat oglasila v bežigradu, da greva na kavico, obljubim. Tašča si je zrihtala en voziček za Tina pa mi je full huud, ga morm še jaz mal sprobat!
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 4.6.2008 22:24:51
|
|
|
|
LadyB
|
Jaz pridem, vse odšibate, itak . nočko
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 4.6.2008 22:26:34
|
|
|
|
mony5
|
IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* Mony, jaz sem pa ju3 neki v LJ mislnla it. si moram kake kavbojke kupt.kaj pa greš v GRO? grem do ene prijateljice tam okoli 11-ih in bom pri njej cca.1 h! Pol pa imam cajt!!!
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 4.6.2008 22:28:42
|
|
|
|
mony5
|
IZVIRNO SPOROČILO: LadyB Mony, ta mesec pa se bom res enkrat oglasila v bežigradu, da greva na kavico, obljubim. Tašča si je zrihtala en voziček za Tina pa mi je full huud, ga morm še jaz mal sprobat! Ja to bi pa bilo zelo lepo, da greve na eno kavico! Bi bil že čas!!! Lepo se imejte na poroki in vem, da boš prekrasna nevesta! Pa upam, da nam boš kakšno slikico pokazala!
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 4.6.2008 22:33:31
|
|
|
|
LadyB
|
IZVIRNO SPOROČILO: LadyB Mony, ta mesec pa se bom res enkrat oglasila v bežigradu, da greva na kavico, obljubim. Tašča si je zrihtala en voziček za Tina pa mi je full huud, ga morm še jaz mal sprobat! Ja to bi pa bilo zelo lepo, da greve na eno kavico! Bi bil že čas!!! Lepo se imejte na poroki in vem, da boš prekrasna nevesta! Pa upam, da nam boš kakšno slikico pokazala! hvala Mony, slikce pa pokažem! jaaaaa kavicaaa
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 4.6.2008 22:46:19
|
|
|
|
mojca 32
|
ja nč punce ,upam da sem prav prebrala jutri ob 10.30 v tušu????????? bom pa verjetno edina ko bo svojga seboj pripeljala???????? upam da vam je prav????
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 5.6.2008 7:17:14
|
|
|
|
Anonimen
|
Jutro Preverjam, če še velja glede na tole vreme ? Pri nas toooolk dežuje oz. lije
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 5.6.2008 7:18:04
|
|
|
|
Antilopa
|
IZVIRNO SPOROČILO: abc100 Antilopa -kok je mucek star? Skotili so se 12.4.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?