|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Poroka 2009
17.11.2008 22:29:23   
Pupsika
IZVIRNO SPOROČILO: Martina27

Obleka je resnično lepa Pupsika.....sam si pa tako lepa na vseh slikah...te bom še poslala zame probavat obleke....ker ti vse tak pašejouser posted image
Sej je una nežno lila ne???? Čeptav nisem pristaš takšnih oblek, pač niso po mojem okusu, sta mi dve od teh tvojih res všeč, no ta lila, jaz mislim, da je to ta v katero si se zaljubila, če pa ni, sem pa vsaj iskrena, aja pa una ko je za zimbro...tista je tudi ful ful lepa....res....

uau kako bomo lepe a ne...komaj čakam da se gledamo po naših porokah.....

Veš kaj glede šivanja se pa  ti nič ne sekiraj itak da te bo razumela, sej ve, da si vsak želi bit na poroki popoln in če del te popolnosti najde v obleki, v katero se zaljube, je to to......jaz sem se v mojo in od nje ne odstopam......
Bova imeli podobn nit poroke, če je to ta obleka.....

user posted image user posted image user posted image user posted image

Martina, obleka je št. 6, tazadnja od teh današnjih. In je čisto čisto bele barva, mogoče na sliki deluje vijolična ampak ni.
Ta kombinacija barv mi je čisto tko prišla na misel in mi je svetovnauser posted image .
Sej pravim vse se mi je odprlo odkar sem se odločila.

Martina, seveda je prav, da si iskrenauser posted image ..vsaka ima svoj stil in vsaka zase bo najlepšauser posted image .

You know you`re awesome when people you don`t even know hate you.

(odgovor članu Martina27)
Neposredna povezava do sporočila: 1576
17.11.2008 22:38:15   
Martina27
A tale, ko ima rožico spredaj....v glavnem v vseh si lepa, taka nežna, tale tvoj bo ponosen...a je videl te slike.....

Kolk jo pa moraš zaarat? Al jo moraš že plačat??? A ne da je dober občutek, ko vidiš, da si našla obleko ki te je čist obsedla??? Tako sem se jaz počutila ko sem dobila to svojo, ker prvotno je bilo govora, da se je v Sloveniji ne da dobituser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 1577
17.11.2008 22:42:05   
Pupsika

A tale, ko ima rožico spredaj....v glavnem v vseh si lepa, taka nežna, tale tvoj bo ponosen...a je videl te slike.....

Kolk jo pa moraš zaarat? Al jo moraš že plačat??? A ne da je dober občutek, ko vidiš, da si našla obleko ki te je čist obsedla??? Tako sem se jaz počutila ko sem dobila to svojo, ker prvotno je bilo govora, da se je v Sloveniji ne da dobituser posted image user posted image user posted image

Ne nima rožiceuser posted image ...čisto tazadnja, samo prsni del ima povdarjen, dol je pa taka plasirana...
Videl je slike, ampak ne od tiste za katero sem se odločila.

Jutri bom plačala pol cene. 270€.

Ja fenomenalen filing jeuser posted image .
A ti si tvojo že zaarala?
Kje pa  jo imajo? Oz. kje si jo boš sposodila?

Neposredna povezava do sporočila: 1578
17.11.2008 22:42:12   
lyra*
pupsika se mi zdi,da tvoje veselje kar žari skozi računalnikuser posted image user posted image user posted image
Res...tisto vidim,da si ful naspidiranauser posted image

Bom tut jaz poklicala počasi pa šla na probo. Prvo tu v MB pol pa bom še v Lj kaj šla..user posted image

Drugače pa ravno delam seznam za roče in to... In me zanima,če ste slučajno razmišljale kaj glede naprsnih šopkov?user posted image  Tko...al bodo samo priče jih imele? Al vsi svati? Ker pol je to pri meni 90naprsnih šopkov..user posted image user posted image

Za vsakim dežjem posije sonce!! :)

Neposredna povezava do sporočila: 1579
17.11.2008 22:48:07   
Pupsika
IZVIRNO SPOROČILO: lyra*

pupsika se mi zdi,da tvoje veselje kar žari skozi računalnikuser posted image user posted image user posted image
Res...tisto vidim,da si ful naspidiranauser posted image

Bom tut jaz poklicala počasi pa šla na probo. Prvo tu v MB pol pa bom še v Lj kaj šla..user posted image

Drugače pa ravno delam seznam za roče in to... In me zanima,če ste slučajno razmišljale kaj glede naprsnih šopkov?user posted image  Tko...al bodo samo priče jih imele? Al vsi svati? Ker pol je to pri meni 90naprsnih šopkov..user posted image user posted image

ja, sej vem, že kar malo pretiravam ane..user posted image ...ampak kaj ko si ne morem pomagatuser posted image .
Dvomim, da bom danes kaj spala...ponavadi tako uro že spim kot top , zdjle pa nikakor nisem zaspana.

Pri meni bodo  vsi moški imeli naprsne šopke, dame pa zapestnico (rožico)user posted image .

< Sporočilo je popravil Pupsika -- 17.11.2008 22:49:41 >

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 1580
17.11.2008 22:50:04   
Martina27
Zaarala sem jo 100€....čakaj, zdaj pa res ne vem,torej je ta, ki je meni najlepša zraven te ki je spodaj napisano nekaj za zimbro.....

No, ko se dobimo, ti dam nekaj za sej veš koga imamo ful dobre barvice pa take super pujse za ..... upam, da se razumema...

Sej prav tako da ne vejo, moj jo je sicer videl, ker se je mami zagovorila in jo pokazala pred njim, ampak, vseeno glavno, da me ne vidi oblečeno pred poroko....

Ej spodaj napiši katera je tista ta prava, ker če ne preden jaz dojamem...trajauser posted image
Pa kar ostani pri tej barvi, ker si taka nežna, ne vem no, prav srčkana si..... joj ja zdaj pa že pretiravam,ne no če pa res.....

Aja jaz imam obleko v Grazii....

Lyra kako ste kaje vi???? Moj sonček še je vedno na počitnicah.....kako je noga....

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 1581
17.11.2008 22:55:40   
Pupsika
Martina,evo sem pripisala katera je tapravauser posted image .
Tista, ki ti misliš ni prava. Te obleke so iz Poročnega kotička.

Neposredna povezava do sporočila: 1582
17.11.2008 22:56:10   
lyra*

Lyra kako ste kaje vi???? Moj sonček še je vedno na počitnicah.....kako je noga....

Če ti rečem,da sta danes vse skupaj spali...em 3ureuser posted image  In še z Mitjo sm se spičlauser posted image  Te ni na MSN-ju,da bi ti povedlauser posted image

Em...noga? Ju3 dobim izvideuser posted image  Še vedno mam otečeno ampak lahko hodim. Glede na to,da noge ne morm stegnit do konca in skrčit sm 90%,da je meniskus. Pol pa je moja "služba" oddaljena preveč,da bi se sploh trudla še zakaj. Sej razumeš,ne?!user posted image

A še kr si brez Princa? Ja kdaj pa pride nazaj? Ziher ga že feejst pogrešašuser posted image

< Sporočilo je popravil lyra* -- 17.11.2008 22:57:55 >

Neposredna povezava do sporočila: 1583
17.11.2008 22:57:37   
Pupsika
Martina, a res? Sej lahko rečeš za Tjašo..se ne sekiram več za tistouser posted image .
No to je pa res lepouser posted image .
Sej pravim, da moramo dat en datum in se končno dobituser posted image user posted image .

Hvala za vse komplimenteuser posted image .

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 1584
17.11.2008 23:01:49   
Martina27
Jaaaaaaaaaa....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image madona kot da kviz rešujem...je pravo sem mislila...ta je tako lepa.....super.....sam meni zgleda kot da je nežno lilauser posted image
Nima veze, glavno je da si ti srečan in da sem jaz pravo mislilauser posted image

Ja ja, 1x decembra al pač kdaj, da se končno srečamo in spoznamo tudi tako a ne....

Lyra ne se kregat....mejta se rada.user posted image

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 1585
17.11.2008 23:04:47   
Martina27
Veš da pogrešam mojga sončka, pride v sredo, jutri sem še jaz naročena na manikuro....tako da si še lahko privoščim, ker ko ga imam ne morem nikamor...

Nič grem spat, zdaj sva z pupsiko ugotovili, da sem imela pravo oblekco v mislih, katera je tista njena....

Se kaj slišimo.....

Lepo spita....pupsika in ti...in lepo spite ve tri....oz. tvoji dve naj ju angelčki čuvajo....to jaz mojemu rečem vsako večer pred spanjem....user posted image

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 1586
17.11.2008 23:05:48   
Pupsika

Jaaaaaaaaaa....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image madona kot da kviz rešujem...je pravo sem mislila...ta je tako lepa.....super.....sam meni zgleda kot da je nežno lilauser posted image
Nima veze, glavno je da si ti srečan in da sem jaz pravo mislilauser posted image

Ja ja, 1x decembra al pač kdaj, da se končno srečamo in spoznamo tudi tako a ne....

Lyra ne se kregat....mejta se rada.user posted image

user posted image Si facauser posted image .
Ja sej res zgleda lila...ampak je čisto snežno bela v resnici.
Škoda ker na sliki mižim, matr sem jeznauser posted image

Dejmo en datum doloćit...plizzz in se res dobiti!!

Tko, zdej se grem pa k možeku stiskat...sem naenkrat ratala čisto utrujena.

Neposredna povezava do sporočila: 1587
17.11.2008 23:07:40   
Pupsika
Martina, nočkouser posted image

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 1588
17.11.2008 23:12:32   
memole
Čer!

Hvala glede razgovora kar držte pesti!user posted image user posted image

Pupsika super za obleko ti prav lepo stoji prava princeska si v njej!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz tudi komaj čakam da bom šla probat kakšno pa se zdej prav vlečejo tej dnevi!user posted image

26.9.05 se nama je rodila rožica Lara!
28.4.2010 se nam je pridružila še druga rožica Maja!
http://racka.moj-album.com

Neposredna povezava do sporočila: 1589
17.11.2008 23:15:37   
lyra*
Šibam tut jaz! Sem se ravno tuširala in je Zoja že lačna.user posted image

Tko,da šibam na hitrco jo nahranit,bogo deteceuser posted image

martina škoda zgubljat besede...ker je ena oseba zraven,ki bo vedno bla med najina zvezo..user posted image Se slišma en danuser posted image

Lahko noč nevestice!

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 1590
18.11.2008 8:05:21   
Pupsika
Dobro jutro drage mojeuser posted image .
Sem vedela, da bom danes prvauser posted image ...še zmeraj sem čisto v feelingu in happy, happyuser posted image .

Včeraj mi je prijateljica poslala par slikc njenega šopka tko, da si pejte pogledat v album...zlo bo pasal k moji oblekci.

Lyra, upam, da sta se že pobotalauser posted image ...vsi se spičimo, imamo slab dan, smo utrujeni ali pa preprosto tečni. Itak se imata pa zelo rada in se verjetno že zdjče močno stiskata oz. sta seuser posted image .

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 1591
18.11.2008 8:25:07   
zimbra
PUPSIKA KAKO SI LEPAAAAAAAAAA!
user posted image user posted image user posted image

Mi grejo kar dlake pokonci ko gledam tvoje slikce. Res, sploh se jih ne morem nagledat. Izbrana obleka je ČUDOVITAAAAAA! Sem res vesela zate, da si našla idealno obleko. Za šiviljo pa se ne sekiraj, če ni še kupila blaga, potem ne bo škode.
user posted image Obleka je res lepa, še bolj kot tista ki si jo pomerila zame.. Joj, kako bom zdaj počakala na december, da grem tudi jaz na probo.Še dobro da se ne poročiš istega dne, bom tudi jaz tole probala. Sem včeraj popoldan že čekirala album, če si slikce gor dala, sem bla neučakana.
user posted image

Pa tudi slike od šopka si dobila. SUPER!!! Res lepo izpade, preprosto in elegantno.. Bom razmislila tudi o tej opciji.

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 1592
18.11.2008 8:34:02   
Pupsika
Zimbra moja hvaaaaaaaaaalauser posted image user posted image .

Ja, poskusi jo, boš videla kako je krasna. Sploh korzet...OMG, kakšni detajli!!!user posted image user posted image

Aja, mi je pa rekla, da je dosti oblek rezerviranih in da je največ navala na 30.5 in 6.6.
Oprosti zimbrica sem pozabila, kdaj se ti poročiš?user posted image .

Uglavnem pojdi čimprej poskusti, res imajo neverjetno to novo kolekcijo!!

(odgovor članu zimbra)
Neposredna povezava do sporočila: 1593
18.11.2008 8:44:10   
zimbra
Ravno 6.6.
user posted image

Se bom kar za naslednji teden zmenila, pa tole Pisso tudi še nisem odpisala. Ne zgleda tok napačno, čeprav je tudi meni najlepša prav tista, ki si jo ti izbrala. Se bojim ker sem  zelo majhna ... no, bomo videli. Joj, kolk sem ti fouš.

Dejmo že določit datum, no.

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 1594
18.11.2008 8:50:13   
Pupsika
IZVIRNO SPOROČILO: zimbra

Ravno 6.6.
user posted image

Se bom kar za naslednji teden zmenila, pa tole Pisso tudi še nisem odpisala. Ne zgleda tok napačno, čeprav je tudi meni najlepša prav tista, ki si jo ti izbrala. Se bojim ker sem  zelo majhna ... no, bomo videli. Joj, kolk sem ti fouš.

Dejmo že določit datum, no.

Ja, res, kar naoči se, čimprej.
Meni je Pissa fuul fuul všečuser posted image user posted image .

No, sej jst sem tudi majhna...ampak bom pač imela malo višje petke, pa itak vse obleke skrajšajo. Mi je včeraj rekla, da morajo vse obleke skrajšat, predelat..tko, da ne bo takooo dolga kot izgleda na sliki.

Petek, 12.12. v Ljubljani!!!! Srečanje nevestic 2009

- poopsika

Tko zdej se pa hitro napišite...če ne bo nobene, sploh ne bom več pobudnikuser posted image user posted image

(odgovor članu zimbra)
Neposredna povezava do sporočila: 1595
18.11.2008 9:01:47   
Martinčka
Pupsika jaz bi te tudi rada vidla v oblekici pa ne znam nikjer pogledat, ker v albumu tako nič nimaš, ane?
jaz še tudi nisem našla obleke:( se mi zdi da so mi kr vse všeč.. moj ma rad take čiste in preproste linije, jaz pa bi kaj bl načičkanega:) hihi..

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 1596
18.11.2008 9:04:20   
zimbra

IZVIRNO SPOROČILO: Pupsika

- poopsika

Tko zdej se pa hitro napišite...če ne bo nobene, sploh ne bom več pobudnikuser posted image user posted image

Evo, jaz pridem!!!! Da se načvekamo user posted image

Pa pupsika, pozabla sem pohvalit barvo las.

Aja, pa še to sem hotela vprašat; a za tvojo obleko imajo tudi vlečko, ki paše zraven? Na spletni strani Krinoline ima punca na k tvoji obleki vlečko.. mi tolk paše zraven te obleke.. a veš če jo majo? Saj ziher je ne bom imela, samo tako za probat user posted image

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 1597
18.11.2008 9:33:59   
Pupsika
IZVIRNO SPOROČILO: zimbra

IZVIRNO SPOROČILO: Pupsika

- poopsika

Evo, jaz pridem!!!! Da se načvekamo user posted image

Pa pupsika, pozabla sem pohvalit barvo las.

Aja, pa še to sem hotela vprašat; a za tvojo obleko imajo tudi vlečko, ki paše zraven? Na spletni strani Krinoline ima punca na k tvoji obleki vlečko.. mi tolk paše zraven te obleke.. a veš če jo majo? Saj ziher je ne bom imela, samo tako za probat user posted image

user posted image user posted image user posted image
Super, dejte se punce napisat no, da se končno spoznamo!!!user posted image

Hvala za pohvalo:)

Veš, da za vlečko nisem vprašala..jst je ne bi imela čeprov ta res ful paše.
Bom danes vprašala, ko grem zaarat ok?user posted image

(odgovor članu zimbra)
Neposredna povezava do sporočila: 1598
18.11.2008 9:34:32   
Pupsika
IZVIRNO SPOROČILO: Martinčka

Pupsika jaz bi te tudi rada vidla v oblekici pa ne znam nikjer pogledat, ker v albumu tako nič nimaš, ane?
jaz še tudi nisem našla obleke:( se mi zdi da so mi kr vse všeč.. moj ma rad take čiste in preproste linije, jaz pa bi kaj bl načičkanega:) hihi..

ti bom na zs poslala naše up.ime in geslo,ker imamo album nekje drugjeuser posted image

(odgovor članu Martinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 1599
18.11.2008 13:07:21   
Pupsika
Kako se naj odločim med temi tortami..vse so mi prekranse!!

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 1600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?