|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Poroka 2009
17.11.2008 8:36:09   
Martinčka
IZVIRNO SPOROČILO: zimbra

Martinčka dobrodošla med nami user posted image .

Zdaj pa kar hitro določita datum, da te Lyra da na naš seznamček. Iz katerega konca pa sta?

Zimbra sva iz savinjske regije:) načeloma je datum 19.9.2009, če nama kaj ne zagode in bi morala prestavit... čakava da nama muziko potrdijo pa fotograf.. ker če ne potrdijo se bova morala malo prilagajat..
ogroomno porok bo letos...fiinouser posted image

(odgovor članu zimbra)
Neposredna povezava do sporočila: 1551
17.11.2008 8:44:15   
Pupsika
Dobro jutro bridezilleuser posted image .

Danes me čaka Krinolina....iiiiiiiiiiiiiiuser posted image ..Komaj čakam. Slikce itak sledijo, valdauser posted image .

Total, je fino, če tkole mal mirkaju na vaju ane:) Midve s Tjašo sva bile prejšnji teden pri mojih starših...je prav luštnuser posted image .

Jst sem za katerikoli datum...no mogoče je bolje, da se kakšen četrtek ali petek dobimo, sploh decembra k bo tako lepo vzdušje, pa seveda zvečer, da boste vse imele časuser posted image . Dejmo se zment!

Midva sva se zaročila v Lj na Šuštarskem mostu( mogla bi se v Londonu, pa potem nisva šla...ja, mojemu sem prekrižala načrte), kmalu sva povedala staršem. Kakšen dober mesec nazaj sem vprašala mojo naj prjiateljico, če bo priča...in tko dalje.
Ta vikend sva povedala še prijateljem...

You know you`re awesome when people you don`t even know hate you.

(odgovor članu Martinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 1552
17.11.2008 9:54:46   
memole
IZVIRNO SPOROČILO: saraja

Čer moje zlate nevestice!!
Pa je spet vikend za nami!!! No, glede oblek, pa vsega tega se še midva nisva ravno zmigala v tej smeri, da bi že iskala!Upam, da naju ne bo čas prehitel!!Ker se šele bolj na začetku mi povejte, kdaj ste doma povedali, da se bosta poročila, kdaj ste priče zaprosili, kdaj ste šle na matičnega, k duhovniku;skratka čimveč informacij bi imela. Sej vem, da sem malo zakompleksala.....Ampak, koga bom vprašala, če ne vas!!!Vas drage moje!!!

Želim vam čimlepši večer!!!

Ejla!
Moji so vedeli kaj hitro saj živiva pri njih ostali so pa izvedeli za roj.dan od najine tamale ko me je moj dragi zaprosil in mi dal prstan!
Na matičnem še nisva bila sva pa civilno poroko že rezervirala in greva en mesec prej samo zapisnik naredit,za cerkveno se grem v sredo zmenit oz povprašat ker naj bi bil čas za to samo zjutraj do ene 3h popoldan,moja priča bo moja sestra in sem ji že prej rekla da bo moja priča ker drugega nočem,moj si pa priče še ni izbral!

Če te še kej zanima prašaj!

Pa lepe priprave na poroko vama želim!user posted image

26.9.05 se nama je rodila rožica Lara!
28.4.2010 se nam je pridružila še druga rožica Maja!
http://racka.moj-album.com

(odgovor članu saraja)
Neposredna povezava do sporočila: 1553
17.11.2008 11:24:35   
memole
Ejla!

Sporočam da sem dobila od baby centra pismo in me vabijo še na drugi razgovor v četrtek!user posted image

(odgovor članu memole)
Neposredna povezava do sporočila: 1554
17.11.2008 11:28:19   
Pupsika
IZVIRNO SPOROČILO: memole

Ejla!

Sporočam da sem dobila od baby centra pismo in me vabijo še na drugi razgovor v četrtek!user posted image

Bravoooooo!!user posted image user posted image

Držim pesti, da ti uspeuser posted image .

(odgovor članu memole)
Neposredna povezava do sporočila: 1555
17.11.2008 12:56:38   
memole
IZVIRNO SPOROČILO: Pupsika

IZVIRNO SPOROČILO: memole

Ejla!

Bravoooooo!!user posted image user posted image

Držim pesti, da ti uspeuser posted image .

Hvala!user posted image

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 1556
17.11.2008 14:11:53   
Anonimen
Živijo! user posted image

Najprej seveda čestitke vsem skoraj ženam user posted image

Potem pa takole. Letos aprila sem se poročila noseča 7 polnih mesecev. Ker so imeli v izposojevalnicah same žakljaste poročne obleke za nosečnice, sem obleko dala delati. Ostal je prelep spomin in obleka.

Zdaj bi obleko rada prodala. Če katero zanima, so na spodnjem linku fotke, za ceno pa pošljite ZS user posted image

http://anjaph.shrani.si/?Poroka

Lp Anja

(odgovor članu memole)
  Neposredna povezava do sporočila: 1557
17.11.2008 18:15:37   
total
Ojla čveke,kako kej? Pupsika,najlepše je doma in vedno grem rada dol...user posted image . Kaj si probala obleke? Ne pozab na fotke....Memole držim ti pesti za 2.krog..user posted image

Midva pa sva se zaročila pa na Otočcu,na pred božični večer,nekaj let nazaj,ampak sma z poroko mal počakala,bilo je pa res lepo in romantično,pa tako mrzlo da sem komaj držala kozarec šampanjca v roki.....user posted image user posted image user posted image ,tega ne morem pozabit.Je pa dragi res lepo oraganiziral,na ladijci ob bregu,šampanjec,pol pa večerja.

Kaj naj rečem...srečna sm!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1558
17.11.2008 19:36:26   
Pupsika
user posted image user posted image user posted image Jeeeeeeeeeeeeejuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Našla sem svojo  poročno obleko! To je to...konec iskanj in dilem.

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 1559
17.11.2008 20:15:26   
total
A res?????? Pokaži nam jo,da te vidimo.......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,pol jo ne boš dala šivat???? Ja super pupsika,sem vesela zate...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Joj že komaj čakam,da grem jaz v salone.....user posted image

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 1560
17.11.2008 20:21:32   
total
Pupsika vidla,lepe ful...user posted image user posted image user posted image user posted image ,kera pa je tvoja??? Men je všeč 2 in 6 ,te dve so res krasne. 

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 1561
17.11.2008 20:30:37   
Pupsika
Total, hvalauser posted image  . Jst sem tudi tako srečnauser posted image user posted image
Ja. 6 oblekca je mooooooooooojauser posted image user posted image . Jutri jo grem še plačat in to je to!!!!
Sej sploh ne morem dojetuser posted image ....Tolk sem srečna.

Sedaj razmišljam, da bi imela belo - vijoličmo - črno kombinacijo poroke...joj zdej mi tolk dogajauser posted image

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 1562
17.11.2008 20:33:20   
total
Ej draga moja,dober si zbrala,je res lušna ,pa tako romantična.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 1563
17.11.2008 20:33:54   
total
Kolk pa pride v Krinolini??

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 1564
17.11.2008 20:37:57   
Pupsika
Hvala Totaluser posted image .
Ma meni je bila že ko sem jo videla tooolk božanska, sploh detajli na korzetu so fantastični. Pus to, da se lahko dajo še naramnice take tanke, mi je sploh všeč in potem smo našle fajn kombinacijo kaj naredit, ker je tako zelo odprta, da rabim nekaj nakita. Ker ne maram ogrlic bom imela en tak dolg uhan...in pride tolk odštekan in sexi...res, huudouser posted image .

Cena je 630€, s tem, da je bila lastnica res fenomenala in ko je videla kako si jo želim mi je dala 15% popusta. Sploh ne morem verjet, da je kar sama predlagala in se ful zavzela za to. Tko, da sem jo zdej dobila za cca. 530€. Superuser posted image

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 1565
17.11.2008 20:40:16   
total
Krasno res,ful boš lepa...user posted image

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 1566
17.11.2008 20:47:32   
Pupsika
IZVIRNO SPOROČILO: total

Krasno res,ful boš lepa...user posted image

user posted image

Edino kar mi zdej predstavlja problem je frizura. Skoz sem imela v mislih, da bom imela eno rožo v laseh ampak pri tej obleki to odpade...že zaradi tega, ker bo uhan v ušesu in potem bo zgledalo vse skupaj nametano in brez stila.

Mogoče bom imela spete lase in kakšen debel trak..kaj pa vem...user posted image

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 1567
17.11.2008 20:51:02   
total
Ja jaz bom mela tut čisto enotavno frizuro,po vsej verjetnoti spuščene,in kaj v laseh. Ej kakšen moker vidz frizure bi ti tut pasal,ko maš tko bolj kratke,al pa res kakšen trak.

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 1568
17.11.2008 20:59:24   
Pupsika

Ja jaz bom mela tut čisto enotavno frizuro,po vsej verjetnoti spuščene,in kaj v laseh. Ej kakšen moker vidz frizure bi ti tut pasal,ko maš tko bolj kratke,al pa res kakšen trak.

Verjetno si bom dala podaljške za poroko tko, da bom imela več izbire.
Ampak ziher simpl frizuro ali pa tko malo retro..bom videla no.

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 1569
17.11.2008 21:44:54   
total
IZVIRNO SPOROČILO: Pupsika

Verjetno si bom dala podaljške za poroko tko, da bom imela več izbire.
Ampak ziher simpl frizuro ali pa tko malo retro..bom videla no.

[/qu

Jaz tut potihem razmišljam za podaljške,po eni strani mam pa svoje naravne lase tuk lepe,močne,sam mrem si spet pustit da zrastejo sem se kr fejst postrigla.

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 1570
17.11.2008 21:47:18   
Pupsika
total, jst sem skoraj 100%, da jih bom imela, ker s to mojo dolžino las res nimaš kaj delatuser posted image .
Pa itak se mi jih je spet zaluštal tko, da se že veselim.user posted image

Sej ti imaš kar dolge lase, ane?

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 1571
17.11.2008 21:48:51   
lyra*
Čer.

Danes bi mogli v posvetovalnico it pa je nekaj nujnega prišlo vmes in smo prestavli na ju3user posted image Drugače pa sta žabici danes stavkaliuser posted image Vsega skupaj sta spali nekje 3urce..user posted image

Ok no gremo k bistvu!

pupsika   waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaw!!!! Ženska jaz nevem kaj naj ti rečemuser posted image user posted image user posted image user posted image Obleka ti fuuuuul paše!user posted image user posted image Me čist res spominjaš na princeskouser posted image A zdaj je neboš dala šivat?! sem  reees ful vesela za tebe! Si tolko študirala glede oblekic in zdaj si našla pravo!user posted image user posted image

Evo in zdaj se začne zares dogajat... že dve nevestici imata obleko! Zdaj pa gremo me počasi za njima,ane?user posted image user posted image

O šit...Zoja se joče

< Sporočilo je popravil lyra* -- 17.11.2008 21:49:02 >

Za vsakim dežjem posije sonce!! :)

(odgovor članu Martinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 1572
17.11.2008 21:52:11   
Pupsika
user posted image Hvala Lyra, res sem vesela, da je tudi vam všečuser posted image .
Zlate ste , res!!!user posted image

Ja tolk sem jo iskala, tolk sem bila v dvomih, zdaj sem pa presrečna.
Ne, ne bom je dala šivat. Jutri bom povedala šivilja..upam, da bo razumela. Žal ne morem gledati nanjo( pa naj se sliši še tako egoistično), HB, še ni kupila materiala in nisva nič začeli...ne morem drugače, ko sem našla to obleko sem se zaljubila in ne morem drugače.

Komaj čakam,d a tudi ve to občutite,...meni se je vse odprlo.
Zdaj vem kakšne barve bodo na poroki, vabila, šopek...ma vse, vse se mi dogajauser posted image user posted image

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 1573
17.11.2008 22:24:25   
Martina27
Obleka je resnično lepa Pupsika.....sam si pa tako lepa na vseh slikah...te bom še poslala zame probavat obleke....ker ti vse tak pašejouser posted image
Sej je una nežno lila ne???? Čeptav nisem pristaš takšnih oblek, pač niso po mojem okusu, sta mi dve od teh tvojih res všeč, no ta lila, jaz mislim, da je to ta v katero si se zaljubila, če pa ni, sem pa vsaj iskrena, aja pa una ko je za zimbro...tista je tudi ful ful lepa....res....

uau kako bomo lepe a ne...komaj čakam da se gledamo po naših porokah.....

Veš kaj glede šivanja se pa  ti nič ne sekiraj itak da te bo razumela, sej ve, da si vsak želi bit na poroki popoln in če del te popolnosti najde v obleki, v katero se zaljube, je to to......jaz sem se v mojo in od nje ne odstopam......
Bova imeli podobn nit poroke, če je to ta obleka.....

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 1574
17.11.2008 22:26:47   
bernip
user posted image user posted image user posted image user posted image  bravo držim pesti memole

berni

(odgovor članu memole)
Neposredna povezava do sporočila: 1575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?