|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Poroka 2009
18.11.2008 21:13:30   
zimbra
IZVIRNO SPOROČILO: lyra*

Probo mam 3.12user posted image
Aaaaa komaj čakamuser posted image  Se počutim kot en mali otrokuser posted image  Moram edino varstvo za user posted image user posted image zrihrat...

Grem pa v edini(??) salon v MB-ju. V hollywood in upam,da bom našla kaj za mene. Drugač pa grem itak v Lj.

Ejj...ravno gledam ene slikice. Kaj,če bi meli mi poroko pa krst v enem? Ker mi ni ravno da bi 6.6 meli poroko 1tedn kasneje pa krstuser posted image

Sem bla na eni poroki in krstu skupaj.. Saj v bistvu ni razlike, razen v cerkvi, kjer je župnik tako lepo vse skupaj združil. user posted image user posted image user posted image
V tvojem primeru je tudi po mojem brez veze, da delaš posebej. Hčerkici bosta itak na poroki in če sta hkrati še krščeni ubiješ dve muhi na en mah.

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 1626
18.11.2008 21:14:59   
zimbra
IZVIRNO SPOROČILO: Pupsika

Joooj, zimbra pozabila semuser posted image user posted image ...oprosti...Sej se vidi, da sem čisto razštelana, res , še na kraj pameti mi ni prišlouser posted image .

Se mi je kar zdelo, da boš ob vsem tvojem navdušenju pozabila na mojo vlečko user posted image . Itak moram it pomerit oblekco, tako da bom še vprašala zanjo, nič se sekirat.

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 1627
18.11.2008 21:17:19   
Pupsika
IZVIRNO SPOROČILO: zimbra

IZVIRNO SPOROČILO: Pupsika

Joooj, zimbra pozabila semuser posted image user posted image ...oprosti...Sej se vidi, da sem čisto razštelana, res , še na kraj pameti mi ni prišlouser posted image .

Se mi je kar zdelo, da boš ob vsem tvojem navdušenju pozabila na mojo vlečko user posted image . Itak moram it pomerit oblekco, tako da bom še vprašala zanjo, nič se sekirat.

Ma sej je tudi meni vlečka všeč...nisem pozabila samo zato, ker je zateuser posted image .
No sej lahko še vseen pokličem v salon, pa jeuser posted image

You know you`re awesome when people you don`t even know hate you.

(odgovor članu zimbra)
Neposredna povezava do sporočila: 1628
18.11.2008 21:22:59   
zimbra
Saj ne bom imela vlečke, zato niti ne vem zakaj me tako zanima če jo majo user posted image . Pa vidim, da je več takih, a ne Pupsika?user posted image

Punce šibam v Cankarja, me dragi pelje na Liffe. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 1629
18.11.2008 21:32:53   
Pupsika
IZVIRNO SPOROČILO: zimbra

Saj ne bom imela vlečke, zato niti ne vem zakaj me tako zanima če jo majo user posted image . Pa vidim, da je več takih, a ne Pupsika?user posted image

Punce šibam v Cankarja, me dragi pelje na Liffe. user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image ne bom nič rekla.

Super, uživajta!!!user posted image

(odgovor članu zimbra)
Neposredna povezava do sporočila: 1630
18.11.2008 21:49:52   
lyra*
Zimbra uživajta maximalnouser posted image user posted image user posted image

Tak pupsika zdaj pa sma spet samiuser posted image Pa kje se skrivajo te naše nevestice?

Jaz sem ravno pojedla večerjo...sem jedla kruh pa namaz moj pa zdaj je same dobrote v Rožmarinuuser posted image
Naj le uživa pa si spočije od 3ženskuser posted image

Se je malo prej Zoja jokala..sem šla do nje ji dala brisačko k obrazu,jo malo pobožala in je že nazaj zaspala. Ampak takoj,ko slišim glasek od katere prav šprintam do posteljice,da se nebi še druga zbudilauser posted image

Za vsakim dežjem posije sonce!! :)

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 1631
18.11.2008 22:19:06   
Pupsika
Lyra, meni je tako lepo brati ko pišeš o tvojih deklicah, resuser posted image .

Kakšen dolgčas...danes se kot zanalašč nič ne dogaja..no HB je zdjče House po TVju.

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 1632
18.11.2008 22:26:09   
lyra*
Hehe...pupsika ti ju posodim za urcouser posted image Ampaaak nič več ker se bi mi pol že zmešalouser posted image

Prej smo bli v telovadnici...je 12punc hodlo okoli niju in sta se tak fajn počutliuser posted image Prav razvajat sta se pustiliuser posted image Sta take glaseke spuščali,da se je vidla,da jima je všeč!

Meni je čist dolgčasuser posted image Niti Hausa se mi neda gledat danes... Čakam,da dragi pride domov,da se malo pocartamauser posted image

Aja...glede srečanja jaz odpadem.user posted image Boste brez mene pili kavico. Bom pa Martini itak prej čestitala za b-day
user posted image

Za vsakim dežjem posije sonce!! :)

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 1633
18.11.2008 23:13:59   
pikovit
Joj punce kolk vas je lepo brat.Takole sem lani jaz urejala te stvari in sem bila čisto euforična.Cele noči sem prečepela na netu in gledala.No danes pa sem že 2,5 meseca poročena.In še enkrat bi naredila isto.Mašina je šlo hitro.Če mi rata,vam nalepim kakšno slikico.Uživajte v pripravah.

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 1634
19.11.2008 8:27:19   
Pupsika
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit

Joj punce kolk vas je lepo brat.Takole sem lani jaz urejala te stvari in sem bila čisto euforična.Cele noči sem prečepela na netu in gledala.No danes pa sem že 2,5 meseca poročena.In še enkrat bi naredila isto.Mašina je šlo hitro.Če mi rata,vam nalepim kakšno slikico.Uživajte v pripravah.

Oooo pikovitekuser posted image . Kako si bejbi?user posted image
Jst sem ista, non stop za računalnikom in samo gledam in uživamuser posted image ...
Htro mine ane?
Meni se po eni strani tolk vleče in si želim, da bi se že jutri poročila, po drugi strani pa upam, da bo tole čimdlje trajalouser posted image .

Jaaaaaaaaa, dej pokaži kakšno slikcouser posted image

Pa še kaj se oglasiuser posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1635
19.11.2008 9:02:10   
memole
Dobro jutro!

Kako smo?

Jaz grem danes za cerkveno pogledat kako in kaj!
Držte pesti da ne bo kej kompliciral župnik!user posted image

No pa lep sončen dan vam želim!

26.9.05 se nama je rodila rožica Lara!
28.4.2010 se nam je pridružila še druga rožica Maja!
http://racka.moj-album.com

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 1636
19.11.2008 10:40:24   
pikovit
Pupsika pokukaj spodaj v album

(odgovor članu memole)
Neposredna povezava do sporočila: 1637
19.11.2008 10:50:59   
pikovit
Lahko pa pokukaš na
www.mojalbum.com, sem dala svoje slike javno.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1638
19.11.2008 11:27:33   
Pupsika
Waaaaaaaaaaaaaaawwww....Pikovit čisto vse po mojem okusuuser posted image user posted image user posted image Super fotke, prelep ambinet, prelepa ženin in nevesta...mislm resnično prečudovitouser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1639
19.11.2008 11:38:52   
pikovit
Pupsi sem ti pozabila povedat,kje sem naročila torto in ostale sladice.

Kraljevi mignon-torta+minjončke
Postojnske pekarne-slaščice
pa še 2 gospe sta mi delali ki padelati sami,pa še nimata privat.Če boš rabila kontakt,mi javi.

Z Kraljevim mignonom sem bila zelo zadovoljna in jih ne moram prehvaliti podolgem in po čez.So ful prijazni in vse se da z njimi zmenit.Meni so dostavili slaščice v BTC,da nisem rbila hodit v Kranj.

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 1640
19.11.2008 11:51:00   
Pupsika

Pupsi sem ti pozabila povedat,kje sem naročila torto in ostale sladice.

Kraljevi mignon-torta+minjončke
Postojnske pekarne-slaščice
pa še 2 gospe sta mi delali ki padelati sami,pa še nimata privat.Če boš rabila kontakt,mi javi.

Z Kraljevim mignonom sem bila zelo zadovoljna in jih ne moram prehvaliti podolgem in po čez.So ful prijazni in vse se da z njimi zmenit.Meni so dostavili slaščice v BTC,da nisem rbila hodit v Kranj.

A je KM cenejši od Sladkača? Ker meni je pa lih ena prijateljica rekla, da boš raje k Sladkaču, da je KM ful drag...

Slaščice res zgledajo prekrasno...Te bom res prosila za kontakt.user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1641
19.11.2008 11:55:51   
pikovit
Ja Kraljevi mi je dal 20% off,na sejmu,pa še 10 minjončkov zastonjuser posted image Res sem bila ful zadovoljna.Imajo pa včasih akcije,če naročiš prej recimo za primer.

če naročite in plačate do konca meseca,vam damo 30% popusta.Mal glej njihovo spletno stran.

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 1642
19.11.2008 12:04:30   
majcci
Pupsika - mene pa zanima ena oblekica, ki so probala v enem salonu. Se ne spomnim v katerem si bila, zato te sprašujem. v tvojem albumu je ta slikica obleke v 3 vrsti in druga z leve (8.11. ob 15.07). A se spomniš mogoče v katerem salonu si jo probala? Kaj pa cene izposoje se mogoče spomniš?

Ste pa kar hitre s tortami. a takšnjo povpraševanje je na vašem koncu. tukaj pri nas ni niti velike izbire niti gužve, tako da bova šla to urejati kakšen mesec ali dva prej. Zdaj bi me verjetno čudno gledali, če bi prišla naokrog.
Žal pa pri nas takšnih tort (slikice, ki so zgoraj) ni možno dobiti user posted image .

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1643
19.11.2008 12:11:00   
Pupsika

Ja Kraljevi mi je dal 20% off,na sejmu,pa še 10 minjončkov zastonjuser posted image Res sem bila ful zadovoljna.Imajo pa včasih akcije,če naročiš prej recimo za primer.

če naročite in plačate do konca meseca,vam damo 30% popusta.Mal glej njihovo spletno stran.

Aha...bom spremljala kako in kajuser posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1644
19.11.2008 12:13:32   
Pupsika
majcci to je v Poročnem kotičkuuser posted image ...je taka res lepa oblekca, v živo še stokrat lepša!

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 1645
19.11.2008 12:24:44   
majcci
Hvala user posted image

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 1646
19.11.2008 12:34:51   
zimbra
Pozdravljene punce

mene pa v KM najbolj moti to, da ne pripeljejo tort na lokacijo poroke user posted image . Še posebej je to problem če nisi iz Kranja ali Ljubljane. Sam moraš potem rihtat prevoze torte, ki je valda ne moreš kar vrečt v avto in peljat.. Pa še na poročni dan, ko itak imajo vsi polne roke dela. Drugače pa so baje fantastične torte.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1647
19.11.2008 12:48:27   
Pupsika
Punce, a ste že kej razmišljale o prvem plesu?user posted image
Jst že od samega zaćetka vem na kaj bova plesala...oba obožujeva t akomad in nanj naju vežejo prov posebni spominiuser posted image .
http://www.youtube.com/watch?v=Iv1zsxa-qb0

(odgovor članu zimbra)
Neposredna povezava do sporočila: 1648
19.11.2008 12:49:58   
Pupsika
Za opolnoči sva pa misla mal šova naredit, akcijeuser posted image ..tole:

http://www.youtube.com/watch?v=FsP74Mr4WPE

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 1649
19.11.2008 13:03:00   
zimbra
Nič še nisem razmišljala, je traba najprej na tečaj, potem pa bova videla kako nama bojo odgovarjali ti valčki.. Jaz bolj računam potem na žur in družabne pleseuser posted image . To nama kar greuser posted image .

Joj, Pupsika, ti pa res misliš že na vseuser posted image . Te komaj dohajam user posted image user posted image user posted image , jaz se še za obleko ne morem odločit.

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 1650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?