|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Poroka 2009
9.11.2008 13:15:45   
Martina27
Hej ...

no lepo da se tudi pri nas kaj dogaja, in da smo pridne....

Poročna obleka, se men ravno ne zdi najpomembnejša, res da je pomembna ampak sem men zdi da je vse drugo bolj pomembno kot pa obleka....npr ansambel, v bistvu oni držijo vzdušje na celi poroki in če tega ni itak vem ne....

Obleka pa če je al pa je ni, je pa res, da moraš imet takšno ki je všeč tebi in da se ti sama v njej dobro počutiš....ker če bi jaz npr...gledala na to kaj je drugim všeč.....bog pomagaj.....user posted image
Sicer pa vsaka ima svoje prepričanje in pogled na porko tako da je resnično to stvar vsakega posameznika....glavno je, da bo poroka vsake izmed nas pravljična in nepozabna....user posted image user posted image

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 1401
9.11.2008 13:18:04   
total
IZVIRNO SPOROČILO: Pupsika

IZVIRNO SPOROČILO: total

Jutro memole maš zs.

Ja sem tut jaz vesela da sma vse uredila,najbolj pa za slavnostno večerjo kjer bo potekala.
Sma kr neki časa iskala,in končno dobila tisto kar mi je res všeč in da drugi hvalijo,ker to mi je najbolj pomembna,ker če nekaj slišim pol me ve mine.

Pa ti,kako napreduješ?

Potem bi moglo mene vse minit, glede na to, da si rekla, da misljo Kmečki hram zapretuser posted image ...
Jst si ne ženem k srcu  mnenja drugih, najbolj pomembno je konec koncev da je nama z ženinom všeč.

In mislim, da se zmeraj nekdo najde, ki ima kaj slabega povedat o čem in o kom...tko, da men se kar mal fučka za touser posted image

Pupsika,sej nisem nič rekla,sam povedala sem kaj mi je prijatelj povedal in svetoval,itak sam da je vama všeč,in da bosta se mela lepo.
Men je pa pomembno,da ti kdo pove pa reče...ej tam je pa res super..,se lažje odločiš,kot pa da ti odsvetujejo a veš? Jaz sem zdaj mirna,ko imam razervirano...user posted image

Ja cene so pa kr različna v salonih..

Kaj naj rečem...srečna sm!!!

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 1402
9.11.2008 13:23:14   
memole
Ejla!

Hvala total glede albuma!

Pupsika lepe obleke sicer ne vse no vsaj meni niso vse lepe!
Pa brez zamere!
Vsaka je pa v tisti obleki ki jo izbere najlepša!user posted image

No jaz za obleko ne mislim dat več kot 300 eurov ker kar je pa preveč je pa preveč in samo za en dan ne mislim dat toliko!
Ker tista ki stane 600 ni nič kaj dosti bolj vredna od tiste ki je 300 ali manj!
To je samo moje mnenje!

In komaj čakam da jih bom šla tudi jaz pomirjat in izbirat!user posted image user posted image user posted image

Sem pa vidla v albumu da ste dale šopek ki ga bom jaz imela s tem da bojo not v sredini rdeče vrtnice in ne bele!user posted image user posted image

26.9.05 se nama je rodila rožica Lara!
28.4.2010 se nam je pridružila še druga rožica Maja!
http://racka.moj-album.com

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 1403
9.11.2008 14:00:23   
lyra*
čauu nevesticeuser posted image

Mi smo komaj zaspali in še to z kričanjemuser posted image  Bom ju probala dat malo na AM,če bo pol kaj boljše.

Priprave pri nam stojijo...se nič ne dogaja! Vabil nebom sama delala ker mi nebo zneslo. Jih bom naročla-sam še nevem kje.user posted image
Komaj čakam,da grem pomerjat obleke!user posted image  Sicer že vem kakšen je občutek ampak zdaj gre čist čist za res.

Ravno gledam katalog od rož... In kaj za hudiča bom jaz imela na poroki???user posted image  Vrtnice,kale.... sploh nevem kakšne barveuser posted image

A veste kaj jaz razmišljam?user posted image    Jaz sem naveličana Slovenijeuser posted image  Ne me narobe razumet....ampak vleče me drugam! Na drug konec sveta. In,če nebi imela user posted image user posted image  bi že takoj spakirala in šla... Zdaj pa moram čakat in čakat,da bosta odrasli in bomo lahko šli...ampak to se lahko zavleče tut 10letuser posted image

Moram it,da se kosilo ne zažgeuser posted image

Za vsakim dežjem posije sonce!! :)

(odgovor članu Martina27)
Neposredna povezava do sporočila: 1404
9.11.2008 14:20:45   
Pupsika

Jutro memole maš zs.

Ja sem tut jaz vesela da sma vse uredila,najbolj pa za slavnostno večerjo kjer bo potekala.
Sma kr neki časa iskala,in končno dobila tisto kar mi je res všeč in da drugi hvalijo,ker to mi je najbolj pomembna,ker če nekaj slišim pol me ve mine.

Pa ti,kako napreduješ?

Potem bi moglo mene vse minit, glede na to, da si rekla, da misljo Kmečki hram zapretuser posted image ...
Jst si ne ženem k srcu  mnenja drugih, najbolj pomembno je konec koncev da je nama z ženinom všeč.

In mislim, da se zmeraj nekdo najde, ki ima kaj slabega povedat o čem in o kom...tko, da men se kar mal fučka za touser posted image

Pupsika,sej nisem nič rekla,sam povedala sem kaj mi je prijatelj povedal in svetoval,itak sam da je vama všeč,in da bosta se mela lepo.
Men je pa pomembno,da ti kdo pove pa reče...ej tam je pa res super..,se lažje odločiš,kot pa da ti odsvetujejo a veš? Jaz sem zdaj mirna,ko imam razervirano...user posted image

Ja cene so pa kr različna v salonih..

Ja, seveda si mirna, super, da sta to porihtalauser posted image user posted image . Se kar malo olajšaš ane, ko veš,da so določene stvari pošlihtaneuser posted image .

Sej sem te razumela kaj si mislila...jst sem tko zase govorila in nasplošno, da se ne oziram preveč na menenja drugih, včasih sem se, zdej pa no more. Je pa seveda fino, če ti kdo kaj svetuje, to je pa zmeraj dobrodošlouser posted image .

You know you`re awesome when people you don`t even know hate you.

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 1405
9.11.2008 14:27:09   
Pupsika
IZVIRNO SPOROČILO: Martina27

Hej ...

no lepo da se tudi pri nas kaj dogaja, in da smo pridne....

Poročna obleka, se men ravno ne zdi najpomembnejša, res da je pomembna ampak sem men zdi da je vse drugo bolj pomembno kot pa obleka....npr ansambel, v bistvu oni držijo vzdušje na celi poroki in če tega ni itak vem ne....

Obleka pa če je al pa je ni, je pa res, da moraš imet takšno ki je všeč tebi in da se ti sama v njej dobro počutiš....ker če bi jaz npr...gledala na to kaj je drugim všeč.....bog pomagaj.....user posted image
Sicer pa vsaka ima svoje prepričanje in pogled na porko tako da je resnično to stvar vsakega posameznika....glavno je, da bo poroka vsake izmed nas pravljična in nepozabna....user posted image user posted image

Ja, Martina te čisto štekam...Vsaka ima svoje poglede in mnenja in prav je tako.
Jst sem pač tip, ki mu ni pomembno kaj drugi mislijo, ni mi pomemben statusni simbol in to da moram drugim ugajat in na vsak način dosežt, da se bodo drugi imeli najbolj super. prvi vrsti mi je pomembno, da se bova na poroki imela najlepše jaz, moj bodoči mož in najin otrok. Če komu kaj ne paše je njegov problem, ker nikoli ne moreš čisto vsem utreči. Seveda si žellim, da bi drugi uživali na poroki ampak ne za vsako ceno.
Govorim tko na splošno, nima sploh veze s tebojuser posted image

Meni je na poroki najbolj pomembno to, da imaš okoli sebe prave ljudi, vse ostalo so malenkosti...no pa fotograf se mi zdi tud pomemben, ja pa obleka tudi...lahko se pa poročim tud v žakljuuser posted image ... ker ti slike ostanejo za celo življenje.

user posted image user posted image Si me nasmejala...obleka je al pa je ni...ti nekako ne verjamem, da je tko uiziuser posted image .

< Sporočilo je popravil Pupsika -- 9.11.2008 14:35:33 >

(odgovor članu Martina27)
Neposredna povezava do sporočila: 1406
9.11.2008 14:33:05   
Pupsika
memole, valda, vsaka ima svoj okususer posted image ...jst imam malo posebengauser posted image .

Lyra, ej te čisto zastopim...meni je Sloveniji čudovita in vse amapk tudi naju vleče drugam...user posted image ...saj veš kamuser posted image .

Glede šopka...še ne vem kakšnega bom imela( iz katerih rož) vem pa da bo nekaj posebngea. Tega do sedaj še nisem videla dokler mi moja prijateljica ni pokazala in v trenutku sem vedela, da je to to.user posted image

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 1407
9.11.2008 21:54:04   
zimbra

memole, valda, vsaka ima svoj okususer posted image ...jst imam malo posebengauser posted image .

Lyra, ej te čisto zastopim...meni je Sloveniji čudovita in vse amapk tudi naju vleče drugam...user posted image ...saj veš kamuser posted image .

Glede šopka...še ne vem kakšnega bom imela( iz katerih rož) vem pa da bo nekaj posebngea. Tega do sedaj še nisem videla dokler mi moja prijateljica ni pokazala in v trenutku sem vedela, da je to to.user posted image

Pupsika, tvoj okus  je čisto enak mojemu!!! Pa še tisto mojo oblekco si sprobala!!! Res si čudovita v njej user posted image user posted image user posted image . Še dobro da se ne poročiva na isti dan, ker tudi jaz bom najverjetneje izbrala to oblekco.. Saj ne morem verjet, kar dve obleki od treh, ki sem si jih označila da jih bom probala v PK zdaj vidim na tebi.user posted image Sploh ne rabim tja hodit. user posted image Al pa grem kar naslednji teden glede na to, da vidim da so že dobili vse tiste oblekce ki sem jih gledala.

Drugače pa drage moje, jaz sem obležala prejšnji teden zato se nisem nič javila. Par dni bolniške ne škodi, sem se vsaj naspala, pozdravila in odpočila. Upam, da sem zdaj s temi prehladi opravila za to zimo.

Drugače so tudi pri nas priprave v čakanju na novo leto.. Potem bo pa res potrebno zavihati rokave. Tudi za gostilno se nisva še odločila.. ta vikend zaradi moje bolezni spet nisva šla pogledat. Se tolažim da tudi ostali pari čakajo na novo leto user posted image .

Martina daj kako slikico od vabil v album, sem že firbčnauser posted image .

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 1408
9.11.2008 21:57:53   
zimbra
Aja, še v nečem si mi podobna.. po frizuri user posted image . Prav imajo punce, rjava ti paše.

(odgovor članu zimbra)
Neposredna povezava do sporočila: 1409
10.11.2008 6:39:00   
Martina27
Jutro.....punce....
pupsika - upam, da me nisi narobe razumela,ker nisem hotela povedat nič slabega, sam pač, da sigurno ni obleka najbolj pomemban...
Itak da izgled šteje, to je bistvo, sej mormo bit lepe, zdaj pa če je to obleka pa tud ok, zame pač ni.....
Ja, to da če je ali je ni (obleke) sem res mal čudno napisala, sam sem želela povedat,da sigurno nebi bila tok nesrečna če bi se pročila v kakšnem kostimu ali pa v poročni obleki, kot pa če bi tvoja celotna poroka šla.....sej veš kam....
Glavno je, da se bomo me imele lepo na naši poroki.....in max uživale......

Zimbra....bom dala slikce v naš album,sam mal časa še mi dajteuser posted image  Jaz sem bila tudi čist bolana, sem imela gnojno angino in sem vseeno hodila v službo...inše zdaj kr neki pokašljujem, kar ni v moji navadi....bolje bi bilo, če bi obležala in se res pozdravila kot je treba....

Nič, grem se še porihtat in pol šibam......

user posted image  juhuhu ponedeljekuser posted image  kr neki.....

(odgovor članu zimbra)
Neposredna povezava do sporočila: 1410
10.11.2008 8:11:05   
Pupsika
IZVIRNO SPOROČILO: zimbra

Pupsika, tvoj okus  je čisto enak mojemu!!! Pa še tisto mojo oblekco si sprobala!!! Res si čudovita v njej user posted image user posted image user posted image . Še dobro da se ne poročiva na isti dan, ker tudi jaz bom najverjetneje izbrala to oblekco.. Saj ne morem verjet, kar dve obleki od treh, ki sem si jih označila da jih bom probala v PK zdaj vidim na tebi.user posted image Sploh ne rabim tja hodit. user posted image Al pa grem kar naslednji teden glede na to, da vidim da so že dobili vse tiste oblekce ki sem jih gledala.

Drugače pa drage moje, jaz sem obležala prejšnji teden zato se nisem nič javila. Par dni bolniške ne škodi, sem se vsaj naspala, pozdravila in odpočila. Upam, da sem zdaj s temi prehladi opravila za to zimo.

Drugače so tudi pri nas priprave v čakanju na novo leto.. Potem bo pa res potrebno zavihati rokave. Tudi za gostilno se nisva še odločila.. ta vikend zaradi moje bolezni spet nisva šla pogledat. Se tolažim da tudi ostali pari čakajo na novo leto user posted image .

Martina daj kako slikico od vabil v album, sem že firbčnauser posted image .

ziiiiiiiimbraaaaaa, katero tvoj oblekco sem poskusila???
Ker mi je zdej čisto bad, da ti v zelje skačemuser posted image ...upam, da nisi huda...Katera pa je tista "tvoja"?.

To, da imava pa isti okus sva pa že večkat ugotoviliuser posted image ...ja ni kaj zimbra, dober okus imašuser posted image . Pa hvala za pohvaleuser posted image .

Vesela sem, da se bolje počutiš in da si spet polna energije in novih močiuser posted image

(odgovor članu zimbra)
Neposredna povezava do sporočila: 1411
10.11.2008 8:14:08   
Pupsika
Martina, seveda vem, da nisi nić slabega mislilauser posted image ....sej se samo pogovarjamo in še prav fino jeuser posted image .
HB, da imamo bolj take vroče debate, še vsaj katera kaj napišeuser posted image .

Lep ponedeljek želim vsemuser posted image .

Midve greva za 2 dni k mojim staršem...lubi je šel službeno v Nemčijo, midve pa greva tud mal na počitniceuser posted image .

< Sporočilo je popravil Pupsika -- 10.11.2008 8:15:17 >

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 1412
10.11.2008 8:33:08   
zimbra

Ker mi je zdej čisto bad, da ti v zelje skačemuser posted image ...upam, da nisi huda...Katera pa je tista "tvoja"?.

To, da imava pa isti okus sva pa že večkat ugotoviliuser posted image ...ja ni kaj zimbra, dober okus imašuser posted image . Pa hvala za pohvaleuser posted image .

Vesela sem, da se bolje počutiš in da si spet polna energije in novih močiuser posted image

A se spomniš par postov nazaj ko sem te spraševala kaj si misliš o obleki Lombardie v PK, ki mene fullll spominja na oblekco od tiste tvoje kolegice? No, vsaj mislim da je to ista obleka, na slikci že zgleda tako. Tudi meni je zeloooo všeč in zdaj vidim da je tudi tvoja favoritka. Pa nič se bad počutiti, ne poročiva se na isti dan, pa tudi iz istega konca SLO nisi... valda ne pričakujem da bom edina ki bom nosila to obleko, če si jo sposodim v sposojevalniciuser posted image user posted image user posted image ..
Še vesela sem, ker ma ena enak okus kot jaz. Pa uživaj na potepanju user posted image .

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 1413
10.11.2008 9:10:01   
Pupsika

A se spomniš par postov nazaj ko sem te spraševala kaj si misliš o obleki Lombardie v PK, ki mene fullll spominja na oblekco od tiste tvoje kolegice? No, vsaj mislim da je to ista obleka, na slikci že zgleda tako. Tudi meni je zeloooo všeč in zdaj vidim da je tudi tvoja favoritka. Pa nič se bad počutiti, ne poročiva se na isti dan, pa tudi iz istega konca SLO nisi... valda ne pričakujem da bom edina ki bom nosila to obleko, če si jo sposodim v sposojevalniciuser posted image user posted image user posted image ..
Še vesela sem, ker ma ena enak okus kot jaz. Pa uživaj na potepanju user posted image .

Ja, spomnim sem, da si mi kazala oblekco  in vem tudi, da sem bila navdušena ampak tega se res nisem spomnila, ko sem jo videlauser posted image ...se pa spomnim ja, da si rekla, da je podobna oblekci od prijateljice ampak, če mi verjameš ali ne sploh nisem pomislila na to, ko sem to favoritko videla...vem samo, da mi je bila takoj na prvi pogled všeč, ker je res drugačna od ostalih, res nekaj posebenegauser posted image .

Pa še tazadnja oblekca v albumu mi je svetovna ampak na njihovi strani je bila rdeča in jst sem hotla rdečo, pa imajo žal samo belo...je pa tudi taka odbita in se mi je zdelo, da mi tudi paše.

Ja, sej maš prov itak je logično, da je šekomu drugemu všečuser posted image ...nekatere punce so pa pač bolj občutljive in mogoče jih moti, da bi dve na forumu imele enake oblekce...zato sem ti rekla, da upam, da nisi huda, ker nočem nobenga užaliti oz. ujeziti.

(odgovor članu zimbra)
Neposredna povezava do sporočila: 1414
10.11.2008 10:03:56   
zimbra

Ja, spomnim sem, da si mi kazala oblekco  in vem tudi, da sem bila navdušena ampak tega se res nisem spomnila, ko sem jo videlauser posted image ...se pa spomnim ja, da si rekla, da je podobna oblekci od prijateljice ampak, če mi verjameš ali ne sploh nisem pomislila na to, ko sem to favoritko videla...vem samo, da mi je bila takoj na prvi pogled všeč, ker je res drugačna od ostalih, res nekaj posebenegauser posted image .

Pa še tazadnja oblekca v albumu mi je svetovna ampak na njihovi strani je bila rdeča in jst sem hotla rdečo, pa imajo žal samo belo...je pa tudi taka odbita in se mi je zdelo, da mi tudi paše.

Ja, sej maš prov itak je logično, da je šekomu drugemu všečuser posted image ...nekatere punce so pa pač bolj občutljive in mogoče jih moti, da bi dve na forumu imele enake oblekce...zato sem ti rekla, da upam, da nisi huda, ker nočem nobenga užaliti oz. ujeziti.

Saj ne morem verjeti
user posted image ta zadnja tvoja obleka je ta druga ki sem jo hotela probat... Res ne morem verjeti imava tako enak okus. Tudi ta je fantastična. Meni je sicer bela všeč, ne bi bila v rdečem.. sem očitno bolj tradicionalna.

Martina ti kar vzemi bolniško in odleži. Boš videla da bo bolje tako. Tudi jaz sem najprej en teden z vročino hodila v službo, pa se stanje ni popravilo dokler nisem odležala par dni. Vem, da si ravnokar zamenjala službo in da nočeš manjkat, ampak zdravje je le prvo. Evo eno šalco čaja, da se čimprej pozdraviš.
user posted image

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 1415
10.11.2008 10:11:38   
Pupsika

Saj ne morem verjeti
user posted image ta zadnja tvoja obleka je ta druga ki sem jo hotela probat... Res ne morem verjeti imava tako enak okus. Tudi ta je fantastična. Meni je sicer bela všeč, ne bi bila v rdečem.. sem očitno bolj tradicionalna. 

A dej nehaajuser posted image ...ja šit no...mogoče sva celo kaj v soroduuser posted image ...
Ja obleka je fantastična, fuuul lepo objame telo, res hudo izgleda...Rdeča mora biti tudi lepauser posted image .

Jst sem o rdeči ful razmišljala, potem pa mi je ena punca poveda kar jst sploh nisem razmišljala..namreč, midva imava zelo rada črno-bele fotografije, kar dosti slikc bo ćrno belih in rdeča obleka na črno . belih slikah pride črna ..ne vem, če mi je to ravno všeč.
Da bi bila pa ČB in da bi mi oblekco pol v drečo pobarval, to mi je pa kr neki, mi ni všeč tak stil fotografij, tko, da se bo najverjetne poročila v beli.
Mi je pa rdeča barva taka odbita in nekovencionalna,čist po mojem okusuuser posted image

(odgovor članu zimbra)
Neposredna povezava do sporočila: 1416
10.11.2008 10:31:48   
zimbra

A dej nehaajuser posted image ...ja šit no...mogoče sva celo kaj v soroduuser posted image ...
Ja obleka je fantastična, fuuul lepo objame telo, res hudo izgleda...Rdeča mora biti tudi lepauser posted image .

Jst sem o rdeči ful razmišljala, potem pa mi je ena punca poveda kar jst sploh nisem razmišljala..namreč, midva imava zelo rada črno-bele fotografije, kar dosti slikc bo ćrno belih in rdeča obleka na črno . belih slikah pride črna ..ne vem, če mi je to ravno všeč.
Da bi bila pa ČB in da bi mi oblekco pol v drečo pobarval, to mi je pa kr neki, mi ni všeč tak stil fotografij, tko, da se bo najverjetne poročila v beli.
Mi je pa rdeča barva taka odbita in nekovencionalna,čist po mojem okusuuser posted image

No, vsaj nekje se razlikujeva.  Saj sem ti rekla, da ko sem včeraj pogledala v tvoj album me je skoraj kap. Iste slike kot v moji mapi poročnih oblek. Še frizuro maš isto.. res, kot da bi sebe gledala.user posted image Poleg teh dveh oblek, bom jaz probala še Cybela obleko. A si jo slučajno videla? Da ne hodim zastonj user posted image . Da ne bojo punce mislile da je to zdaj postal najin privatni chet, bom kar nehalauser posted image .

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 1417
10.11.2008 10:37:37   
Pupsika

No, vsaj nekje se razlikujeva.  Saj sem ti rekla, da ko sem včeraj pogledala v tvoj album me je skoraj kap. Iste slike kot v moji mapi poročnih oblek. Še frizuro maš isto.. res, kot da bi sebe gledala.user posted image Poleg teh dveh oblek, bom jaz probala še Cybela obleko. A si jo slučajno videla? Da ne hodim zastonj user posted image . Da ne bojo punce mislile da je to zdaj postal najin privatni chet, bom kar nehalauser posted image .

Joj po imenih jih bolj slabo...grem zdjle na PK stran, pa bom pogledala katera je ta..mogoče sem jo poskusilla, ker se vseh oblekah nisem slikalauser posted image

(odgovor članu zimbra)
Neposredna povezava do sporočila: 1418
10.11.2008 10:39:24   
Pupsika
Oooo zimbra, Cybela je pa huuudauser posted image user posted image .........kako sem jo lahko zgrešila, huuuuuuuda. Je pa nisem videla in vseh oblek še niso dobili.
Jst sem želela poskusiti Crystal pa je tudi ni bilo.

< Sporočilo je popravil Pupsika -- 10.11.2008 10:40:18 >

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 1419
10.11.2008 14:25:02   
zimbra
Pupsika Crystal je tudi čudovita.. user posted image user posted image user posted image Tudi ta je prišla v moj ožji izbor, malo me motijo samo naramnice. Rada bi imela obleko brez.
saj to je problem. Preveč jih je in potem ne veš kaj bi. Pa v Krinolini so dobili novo kolekcijo in eno ali dve bi kar probala.

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 1420
10.11.2008 14:54:47   
Pupsika

Pupsika Crystal je tudi čudovita.. user posted image user posted image user posted image Tudi ta je prišla v moj ožji izbor, malo me motijo samo naramnice. Rada bi imela obleko brez.
saj to je problem. Preveč jih je in potem ne veš kaj bi. Pa v Krinolini so dobili novo kolekcijo in eno ali dve bi kar probala.

to je pa res presenečenjeuser posted image user posted image .

Uhh Krinolina, gledam in vidim ful lepih novih: Paramo,Platino,Pccolo je fantastična, sploh naramnice so mi všeč, Papua( ena najlepišh kar sem jih kdaj videla...wooow),Paisaje, zdej mi je pa ta najlepša....pa kako se naj to človek odloči, kakšne huuude obleke!!, pa Brandon...
Jst bom resno nehala gledat vse tole, resno, ker se mi kar mešauser posted image

(odgovor članu zimbra)
Neposredna povezava do sporočila: 1421
10.11.2008 14:58:01   
Pupsika
Pa Portico in Pissa...madona se sploh ne konča.

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 1422
10.11.2008 15:04:44   
zimbra

Pa Portico in Pissa...madona se sploh ne konča.

Te dve bom šla tudi jaz probat.. saj pravim, škoda gledat.user posted image

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 1423
10.11.2008 17:02:17   
Martinčka
puunce... jaz se vam pridružujem.. bom tudi nevesta v 2009... je v benetkah šel na kolena in me zasnubil... sem mislila da bom kr umrla, k nisem mogla verjet kaj se dogaja..
tolko veliko ste že napisale da ne vem če bom uspela vseh teh 57 strani prebrat.. skratka čestitke vsemuser posted image user posted image user posted image
povejte kje ste kaj začele s planiranjem ter ali ste že kaj rezervirale??? danes sem klicala v palace pa imajo samo še v novembru dva termina prosta in sem mislila da me bo kap! ojej.. sem pozna a ne?

(odgovor članu zimbra)
Neposredna povezava do sporočila: 1424
10.11.2008 17:13:08   
malabela
Joj bravo vsem, midva bova kar še malo počakala,.. ampak vseeno rada preberem tole temo :)

Martinčka vama se pa že mudi, pa ne da se bosta že novembra vzela?  no fajn fajn

(odgovor članu Martinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 1425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zimske počitnice 2025: Kam z otroki?
Zimske počitnice so priložnost za družinsko povezovanje in sprostitev. Naj bodo aktivne ali sproščujoče, pomembno je, da...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.