Pupsika
|
IZVIRNO SPOROČILO: zimbra ziiiiiiiimbraaaaaa, katero tvoj oblekco sem poskusila??? Ker mi je zdej čisto bad, da ti v zelje skačem ...upam, da nisi huda...Katera pa je tista "tvoja"?. To, da imava pa isti okus sva pa že večkat ugotovili ...ja ni kaj zimbra, dober okus imaš . Pa hvala za pohvale . Vesela sem, da se bolje počutiš in da si spet polna energije in novih moči A se spomniš par postov nazaj ko sem te spraševala kaj si misliš o obleki Lombardie v PK, ki mene fullll spominja na oblekco od tiste tvoje kolegice? No, vsaj mislim da je to ista obleka, na slikci že zgleda tako. Tudi meni je zeloooo všeč in zdaj vidim da je tudi tvoja favoritka. Pa nič se bad počutiti, ne poročiva se na isti dan, pa tudi iz istega konca SLO nisi... valda ne pričakujem da bom edina ki bom nosila to obleko, če si jo sposodim v sposojevalnici .. Še vesela sem, ker ma ena enak okus kot jaz. Pa uživaj na potepanju . Ja, spomnim sem, da si mi kazala oblekco in vem tudi, da sem bila navdušena ampak tega se res nisem spomnila, ko sem jo videla ...se pa spomnim ja, da si rekla, da je podobna oblekci od prijateljice ampak, če mi verjameš ali ne sploh nisem pomislila na to, ko sem to favoritko videla...vem samo, da mi je bila takoj na prvi pogled všeč, ker je res drugačna od ostalih, res nekaj posebenega . Pa še tazadnja oblekca v albumu mi je svetovna ampak na njihovi strani je bila rdeča in jst sem hotla rdečo, pa imajo žal samo belo...je pa tudi taka odbita in se mi je zdelo, da mi tudi paše. Ja, sej maš prov itak je logično, da je šekomu drugemu všeč ...nekatere punce so pa pač bolj občutljive in mogoče jih moti, da bi dve na forumu imele enake oblekce...zato sem ti rekla, da upam, da nisi huda, ker nočem nobenga užaliti oz. ujeziti.