|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Poroka 2009
26.10.2008 12:17:07   
Pupsika
Lyra, sej imaš še ful časa, da prideš v formo...Sploh pa 4 kg res ni težko dol spravit, če se res potrudiš. o jst zelo dobro vem saj sem pred 12 leti shujšala za 20 kguser posted image user posted image user posted image .
Jst imam ful fajn metabolizem,  zelo hitro shujšam....Je pa res , da zadanje mesece čisto nič ne pazim naprehrano in se bajskam, pa sem še zmeraj čist fajnuser posted image ....

< Sporočilo je popravil Lacey -- 26.10.2008 12:23:14 >

You know you`re awesome when people you don`t even know hate you.

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 1351
26.10.2008 12:26:59   
Pupsika
Zdjle sem prav razmišljala...skoz se mislila, da se hitro zredim in hitro shujšam..zdej pa vidim, da ni tako.
Že nekaj časa se res bajskam, jem sladko, slano, fast food, pice, OH + mesto...uglavnem same morilske kombinacije pa se nič ne zredimuser posted image user posted image ...tako, da zaenkrat je tole res fajn. Shujšam pa res hitro, samo en dan bom bolj  zdravo jedla pa se mi bo že poznalo...user posted image ..Upam, da bo zmeraj takouser posted image .
Bi pa rada začela bolj zdravo jest...Midva sva dokler sva bila sama ful kuhala same fajn stvari in zdrave...potem je prišla tamala se nama pa ni dal, sva si pa zmeraj nekaj na hitro pripravilauser posted image ...

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 1352
26.10.2008 21:01:15   
lyra*
Dober večer

lacey a res si za 20kg dol shujšala?????user posted image user posted image user posted image  Ma carica siuser posted image
Pol pa ni vrag,da jaz teh 4kg ne zgubimuser posted image

Glede prehrane pa....
Jaz sem zdaj 2leti v Slo pa sma skoraj vsak dan jedla v restavracijah in gostilnah. Zjutraj sma oba šla pol sma ob 2eh šla na kosilo in se nama ni splačalo,da bi hodla domov in kuhala ker sma pol spet v mesto šla...user posted image

Odkar sem pa bla noseča pa je samo dragi šel v službo in sem jaz doma kuhala in vbistvu sma tut bolj zdravo jedla.

No user posted image user posted image  sma prej skopala...sta se najedli zdaj pa sta šle ajat z atijem. Ima vsako na eni strani in spijouser posted image

Za vsakim dežjem posije sonce!! :)

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 1353
26.10.2008 21:36:04   
Pupsika
Ja, Lyra, 20 kg sem shujšala 12 let nazajuser posted image user posted image . Ko ti to uspe veš, da lako narediš vse.
Pa nisem stradala ali pa neneormalno telovadila...jedla sem normalno zajtrk in kosilo, nič nisem ločevala živil in se šla ne vem kakih diet...samo manj žri, pa junk fooda in sladkarij nisem jedla( no razen sladoleda, ki se mu ne morem in nočem odpovedatuser posted image )in telovadila sem vsak večer.

No sedaj spet telovadim...se prav dobro počutimuser posted image .

Lyra, zelo dobro vem kako lep pogled je na spečega atija in na otročka...v tvojem primeru na dva otročkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 1354
27.10.2008 9:06:27   
zimbra
Dobro jutro punce, vidim, da ste se razpisale čez vikend.

Pozdravljena Lyra, pohvalno, da imaš ob dveh malih pikicah še čas za nas in naš seznamček. Nič ne skrbi, če dojiš, se bojo tej tvoji odvečni kilogramčki stopili kar mimogrede. Sem pa tudi jaz slišala, da med dojenjem ne smeš načrtno hujšat, ker se potem strupene snovi izločajo skozi mleko user posted image Tudi jaz bi morala izgubiti kak kilogram do poroke, ampak to je v načrtu po januarju. Saj poznate - novoletni sklepi pa to... user posted image .

Ja, Martina, daj povej, katera vabila bosta imela? Sem firbčna kaj? Zbiram ideje za moja user posted image .

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 1355
27.10.2008 10:11:15   
lyra*
Jutrooooo

Zimbra časa mi tak primankuje,da nevem kaj naj delamuser posted image  Ampak za vas se pa že potrudim in uredim seznamčekuser posted image

lacey iiiii...novi avataruser posted image  Kak smo luškaniiii
Ej res prav občudujem te,da si šla tolko doluser posted image  Waaaaw res ejuser posted image user posted image user posted image
A pred 12leti....kolko pa si zdaj stara? Okrog 27?

Se mi zdi,da sm se ravno zadnjič hvalila kako lepo spimo...user posted image  Pomoje sta zamenjali noč za dan in jaz hodim okoli,ko zombi......

Ena se oglaša..morm it

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 1356
27.10.2008 10:33:13   
Pupsika
Lyra, 28 sem stara, po novemuser posted image .
Ja, pr 16 sem shujšala, sem rekla, da bom najprej kar tako malo za hec, potem pa so šle kile kar doluser posted image .
Od takrat držiom težo, no plus minus kakšna kilca 2 ...samo sem pa res vesela, da mi je uspelouser posted image .

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 1357
27.10.2008 10:33:42   
Pupsika
IZVIRNO SPOROČILO: lyra*

lacey iiiii...novi avataruser posted image  Kak smo luškaniiii
Ej res prav občudujem te,da si šla tolko doluser posted image  Waaaaw res ejuser posted image user posted image user posted image

Hvalauser posted image .

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 1358
27.10.2008 18:45:46   
lyra*
Dober večer babe...

Moji žabici sta že debelo uro budni in ju ati nosi po stanovanju in jima pojeuser posted image
Pol pa naj reče,da ju jaz razvajamuser posted image

No in mam jaz malo časa pa vam bom spet z slikicami zatežilauser posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 1359
27.10.2008 20:11:45   
Pupsika
a dej no Lyra...a mi moraš lušte delatuser posted image user posted image user posted image user posted image ...prečudoviti sta tvoji princeski!!

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 1360
27.10.2008 20:21:19   
memole
Čer čveke!

Prav cotkani sta!user posted image

No midva sva pa danes rezervirala band!user posted image user posted image

26.9.05 se nama je rodila rožica Lara!
28.4.2010 se nam je pridružila še druga rožica Maja!
http://racka.moj-album.com

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 1361
28.10.2008 7:54:48   
murphy
Dobro jutro!

Kaj novega?user posted image  Jaz sem priprave zadnji mesec dala kar na stranski tir. Ampak se tolažim, da se naše leto še niti ni začelo. Jaz z novim letom štartam na polno in računam, da bom januarja še pošlihtala zadnje taglavne stvari.user posted image

Lyra*, čestitke za princeski. Res sta prečudoviti.user posted image  S kerim fotičem pa si posnela slike? So namreč super lepe. Jaz pa tud kupujem nekaj pa bi rada kaj iz prve roke slišala. Plisss.user posted image

(odgovor članu memole)
Neposredna povezava do sporočila: 1362
28.10.2008 8:27:15   
zimbra
Joj, Lyra, kakšni dve princeski. Ma Lacey prav, nehaj nam lušte delat. Bom kar preskočila tole poroko in takoj začela otročke delat user posted image .

(odgovor članu murphy)
Neposredna povezava do sporočila: 1363
28.10.2008 9:39:32   
total
Jutro punce,zunaj je lep sonček jaz pijem kavico,tamal gleda risanke,še juter pol sem pa fej....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Iyra kuk sta lepe tele tvoje prineceske......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,bi še kr mela enega...user posted image user posted image ,bom raje počakala malo....user posted image ,pridno rastite....user posted image

Punce jaz morem it še drugi teden naredit zapsinik na UE,pa še za jedilnike se morem zmenit in za par malenkosti....pol mam pa tavečje urejeno.

Po novem letu pa obleke...to komaj čakam...user posted image

Kaj naj rečem...srečna sm!!!

(odgovor članu zimbra)
Neposredna povezava do sporočila: 1364
29.10.2008 9:12:37   
total
Jutro punce,še danes pol pa fraj.....user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 1365
30.10.2008 23:35:23   
soraia
Lyra čudoviti princeski sta!

Zadnja slikica je pa sploh posrečena!

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 1366
3.11.2008 16:50:16   
majcci
Zdravo vsem!
Po dolgem času se vam spet oglašam.
Sem imela takšno gužvo, da sem prihajala domov okoli 19.30h, potem pa se mi ni dalo več na računalnik iti (sem ga imela dovolj celi dan user posted image ).
Pri nama še nič novega. Nama še vedno ni uspelo kaj urediti.
Nama je pa vsaj njegovemu bratu uspelo povedati, da se poročiva.
Staršem bova pa tudi v kratkem (ta v kratkem traja že 1 mesec user posted image ).
V soboto pa mogoče celo pridem v Ljubljano. Ima dragi namreč predavanja in se odločujem ali bi šla zraven.
Po eni strani me vleče, po drugi pa se mi ne da tako zgodaj vstajati. Če mi ne bo treba iti v službo, pa grem celo malo v šoping v LJ.

Lyra - čestitke. Imaš zelo lepi deklici. Bi si ju kar domov peljala user posted image .

(odgovor članu soraia)
Neposredna povezava do sporočila: 1367
4.11.2008 7:54:55   
Pupsika
Dobro jutro nevesticeuser posted image .

Malo se javim, da me ne boste preveč pogrešaleuser posted image ...nič novega pri nas, no, prejšnji teden sem dobila kos čipke iz katere bo moja obleka in sem kar v user posted image , komaj čakam, da se začne šivatuser posted image .

Aja, pa  soboto imam probo v poročnem kotički...juhuhu, i can't waituser posted image .

Drugače smo pa super, tamala pridno hodi v vrtec, jst pa še zmeraj iščem službouser posted image ...upam, da bom kmalu,ker že kar norim!!

majcci, super, da prideš malo v prestolnicouser posted image ...jst se na tvojem mestu shopingu ne bi odpovedalauser posted image ...mogoče se pa celo še kaj vidimouser posted image .

(odgovor članu majcci)
Neposredna povezava do sporočila: 1368
4.11.2008 9:20:07   
majcci
IZVIRNO SPOROČILO: Lacey

majcci, super, da prideš malo v prestolnicouser posted image ...jst se na tvojem mestu shopingu ne bi odpovedalauser posted image ...mogoče se pa celo še kaj vidimouser posted image .

Mogoče pa res user posted image user posted image .

Sva se z dragim malo pogovarjala kam bi šla na poročno potovanje, pa nisva našla nič pametmega. Problem je namreč, da bova po vsej verjetnosti lahko šla le julija. A ima mogoče katera kakšno idejo kam lahko greš julija, da je malo bolj eksotično?

Glede prijave poroke na matičnem uradu. Ali morava oba iti skupaj prijaviti ali je dovolj, da grem sama? Problem je, da dragi včasih še ob sobotah dela in niti takrat ne moreva iti na matičnega, med tednom pa tako ni variiante. Katere dokumente pa je potrebno imeti zraven, ko prijaviš poroko?

No uživajte vse. Se še kaj oglasim user posted image

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 1369
4.11.2008 9:52:05   
total
Jutro punce,da se še jaz malo javim....prazniki so mimo,jaz sem se spočila zdaj pa spet delovno...zdravi smo hvala bogu in upam da tako tut ostane...user posted image

In ostale kako ste?? Kje so pa kaj druge..  zimbra,Martina,za Iyro je oproščeno....user posted image user posted image user posted image

Midva moreva it tut še naredit zapisnik na UE pa nikakor ne pridema tja,upam da drug teden nama uspe.
V petek se grema dokončno zmenit za jedilnike,dekoracijo,protokol,da vem cifro v eur...user posted image ,bo pol lažje seštevat..user posted image

Pol mam pa nekaj časa mir,po novem letu pa brž v Poročni kotiček pomerit kako obleko..pa vabila gledat.

Pridne bojte,pa pišite..user posted image

(odgovor članu majcci)
Neposredna povezava do sporočila: 1370
4.11.2008 13:30:47   
zimbra
Pozdravljene punce,

ze kar nekaj dni se nisem nič oglasila, daje me prehlad in nimam moči niti za živeti, kaj šele čvekat... Ampak v službi sem vseeno. user posted image

Majcci nimam pojma kako je s prijavo na matičnem uradu, meni je gospa rekla, naj prideva en mesec pred poroko tja, prineseva en osebni dokument in podatke o pričah. To je to. Ne vem pa, če lahko gre le en od vaju. Najbolje da pokličeš in vprašaš.
Glede poročnega potovanja pa tudi midva gledava kam bi se splačalo iti v juniju oz. juliju. Konec julija moram biti že doma. Za poročna potovanja se je "specializirala" agencija Imerial travel. Malo draga sicer, ampak baje se res potrudijo in vse zrihtajo tipi topi. Trope in plaže nudi tudi agencija Veronika, ki je baje tudi v redu, za križarjenja priporočajo Ben Consulting ali Cruise&Ferry... vse dobiš na netu. Midva se še nisva odločila kam bi šla. Vsak dan je kak nov predlog user posted image user posted image user posted image . Enkrat sva navdušena nad plažo in peskom, drugič si želiva bolj avanturističnega potovanja, kjer bi tudi kaj videla. Bova poskusila to dvoje združiti če se bo dalo.

Lacey a že greš na probo v Poročni kotiček? Zadnjič mi je Martina sporočila, da bojo vse modele dobili šele do decembra, zato sem se odločila, da jaz do decembra počakam.. Vse ostale nevestice se bodo takrat na božič pripravljale in bom imela cel salon zame. user posted image Le glej da se poslikaš in daš fotke v galerijo...

Drugače se tudi pri nama nič ne dogaja.. Še vedno kolebava med dvema gostilnama in sploh se ne moreva odločiti.. Če bova še malo čakala bova ostala brez obeh user posted image . Če pa ma vsaka kako pomanjkjivost in potem kar kolebava.. ah.. kaj naj rečem.

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 1371
4.11.2008 14:48:22   
lyra*
Helo nevestice!

Kako ste?

Jaz sm user posted image !Zmantrana sm,da komaj stojim user posted image user posted image se jočeta...neveta kaj bi radi! Pa bi jedli,pa nebi jedli...user posted image user posted image Samo jočeta,jočeta,jočeta!  Tako,da več sploh nevem kaj naj naredimuser posted image Zdaj ju grem oblečt pa gremo ven upam,da bosta vsaj v vozičku zaspaliuser posted image

Ju3 sta stari 3tedne in gre Mitja v službo in bomo sami doma. Sploh nevem kak se bomo znajdli. Me je kar groza!

Ok Ok nebom več jamrala.!

Druga pri meni nič novega.. Nekje v začetku  decembra pa grem tut jaz na probo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 1372
4.11.2008 18:40:59   
Pupsika
zimbra, ma jst imam v Poročnem kotičku eno nagledano in tisto hočem probat, itak imam jst svojo poročno obleko že, samo sešiti jo je še trebauser posted image , tko, da zdej po salonih bolj firbcam in zbiram ideje.
Bom pa poslikala in dala gor...user posted image

Lyra, jst te čisto štekam...verjamem, da si utrujena in da ne veš kaj bi, ampak vse se bo porihtalo. Tjaša je isto imela eno obdobje, ko je samo spala in jokalauser posted image user posted image ...jst sem bila pa čisto izmučena in izžeta ampak tudi to bo minilo, verjamem pa da je pri tebi še težje ,ker sta pač dva otročka.
Verjetno imata krčke...kupi kakšne kapljce proti krčem..mislim, da imam še jst ene od Koroških lekarn in ti jih lahko pošljem, če želiš.
In hvala bogu, da malo pojamraš..sej zato pa smo tukajuser posted image . In čisto normalno je , da se tako počutiš, saj si samo človek..Tudi jst sem se bala, ko je moral moj dragi v službo in prvi dan je bil res naporen ampak potem padeš v ene ritem, si zaupaš, postajaš bolj samozavestna in potem bo vse bolje.

Sploh si pa super, ker rihtaš dve mali štručkiuser posted image user posted image . Vse bo ok, ti le pojamraj me te bomo pa lepo potolažileuser posted image .

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 1373
5.11.2008 13:35:04   
Pupsika
aja, pa še to...I'm Back!!!!!!!!!user posted image

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 1374
5.11.2008 22:39:17   
lyra*
Martina proooooooosim pokliči me,ko boš lahko!! Jaz bi te sam nevem kak delašuser posted image

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 1375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

dom
riba5

kje živite

v stanovanju (44%)

pri partnerju doma (21%)

v svoji hiši (21%)

pri svojih starših (12%)

nimam stalnega domovanja (0%)

kakor kdaj (1%)

Število vseh glasov: 233

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!