|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Poroka 2009
6.11.2008 7:30:13   
total
Jutro punce bi kera kavico user posted image ? Zdaj peljem Nika v vrtec,grejo na lutkovno predstavo,se že veseliuser posted image .
DRgač pa nič posbnega,danes bom malo lenarila,skuhala kosio.....

Iyra naša,ti kr malo pojamraj,to je čist normalno,sploh pa ob dveh,že ob enem se ti včasih že zmeša,sam da dobite svoj ritem pa bo šlo,nič se sekirat...user posted image

Pupsika WB,je to bolje......a veš???

uživajteuser posted image

Kaj naj rečem...srečna sm!!!

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 1376
6.11.2008 7:41:19   
puncica

IZVIRNO SPOROČILO: total

DRgač pa nič posbnega,danes bom malo lenarila,

blagor tebi a maš dopust. Pri nas je pa že zjutraj tavečja vpila da mora ščetko sabo v vrtec nest, pa da ne sme pozabituser posted image

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 1377
6.11.2008 9:08:18   
total
IZVIRNO SPOROČILO: puncica

DRgač pa nič posbnega,danes bom malo lenarila,

blagor tebi a maš dopust. Pri nas je pa že zjutraj tavečja vpila da mora ščetko sabo v vrtec nest, pa da ne sme pozabituser posted image

oj puncica, ja danes sm frej,kuk paše...user posted image ,drug teden mam pa dopust,cel teden...user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 1378
6.11.2008 10:47:12   
tancy25
Ste se pa lepo razpisaleuser posted image .Sicer tudi nekaj v kilogramih da nisem točno vedela ali sem na pravem forumu ali neuser posted image .Tudi jaz imam malo preveč kil in upam,da se jih bom znebila do drugega leta.Z mojim dragim se bova 25.7.09 poročila in srčno upam da bom do takrat shujšala in se stišala v kakšno cart obleko.user posted image

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 1379
6.11.2008 14:24:33   
Lianna
Pozdravljene. Če še niste poiskale fotografa vam priporočam http://www.zarocena.si/#
Sem si glihkar pogledala slikce prijateljičine poroke in so fantastične. Fotografa sta bila odlična. Slike so res lepe, nič kičaste kot so nekatere s drugih porok. Vem, da delam reklamo, ampak vam želim, da bi imele poročni dan v lepem spominu.

(odgovor članu tancy25)
Neposredna povezava do sporočila: 1380
6.11.2008 19:52:12   
total
IZVIRNO SPOROČILO: Lianna

Pozdravljene. Če še niste poiskale fotografa vam priporočam http://www.zarocena.si/#
Sem si glihkar pogledala slikce prijateljičine poroke in so fantastične. Fotografa sta bila odlična. Slike so res lepe, nič kičaste kot so nekatere s drugih porok. Vem, da delam reklamo, ampak vam želim, da bi imele poročni dan v lepem spominu.

Krasne slike...user posted image user posted image user posted image user posted image ,jaz mam že fotografa in ma tut ful lepe slike,tako da bo mogoč keri prav prišlo,hvala ti....user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lianna)
Neposredna povezava do sporočila: 1381
7.11.2008 19:14:40   
total
Čer punce kako ste na deževn dan?? Jaz sem super,namreč sma prej z dragim vse uredila zvezi gostilne,tako da imamo zdaj vse urejeno,vse smo se dogovorili in mi je zelo všeč.....user posted image user posted image user posted image user posted image ,sam na koncu še dekoracija pa bo.  Kakšen je fajn občutek,ko vsaj nekaj maš,zdaj pa pride na vrsto pomerjene oblek in pa vabila.

Pred vrati je vikend,boste kaj martinovale???

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 1382
7.11.2008 22:52:47   
lyra*
Total moja le le kaj bi mi brez tebeuser posted image  Dobro,da še vsaj  ti  nekaj pišešuser posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za gostilno! Kdaj greš na pomerjanje obleke?user posted image

Jaz sem končno umirila moji punci,da sta zaspali. Pod stanovanjem imajo neko zabavo in muziko nabijajo,da se vse treseuser posted image user posted image
Mi mamo še vedno težave z spanjem... Včeraj sem imela eno 7× ponoči na joškiuser posted image user posted image
Mah....sej nevem al nimam dovol kvalitetnega mleka....!?

Ju3 smo povabljeni na družinsko večerjo k moji mami. Pride ceeeela družinauser posted image  Bomo najverjetneje šli samo upam,da bosta user posted image user posted image  pridni. In bomo spet dobro jedli.... Mmmmmm komaj čakamuser posted image

Zdaj pa grem pod tuš pol pa še samo v posteljo pademuser posted image

Good night girls

Za vsakim dežjem posije sonce!! :)

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 1383
8.11.2008 8:22:04   
Pupsika
Punce danes imam pomerjanje v Poročnem kotičku, jeeeeeeej, komaj čakamuser posted image user posted image user posted image
Dobite slikce takoj, ko bom utegnilauser posted image .

No, no, lyra...sej jst tud pišem, poglej si prejšno stran..sami moji postiuser posted image

You know you`re awesome when people you don`t even know hate you.

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 1384
8.11.2008 8:26:00   
Pupsika
IZVIRNO SPOROČILO: Lianna

ja, res so super slike,samo malo predragouser posted image ...jst sem mu  nekaj časa nazaj, ko še nisva imela fotografa poslala mail , da me zanima cena in mi je poslal cenik...za par ur 1700€...user posted image ...sem videla že veliko podobnih slik za manj denarja.

Najin fotograf je tud svetoven, tud nič kičastih slik ne delauser posted image ...ni vedno cena pogojena s kvaliteto.

Je pa fino, da si dala link, mogoče kateri res prav prideuser posted image

(odgovor članu Lianna)
Neposredna povezava do sporočila: 1385
8.11.2008 10:25:45   
total
Jutro nevestice ste se naspale....jaz sem se,pa še sonček je zunaj,ne morem verjet...user posted image
O Iyra,saj veš da morem vedno kaj napisat,če ne druge......user posted image user posted image user posted image , no no Pupsika tut piše,sam včasih dooolgo ne...user posted image user posted image user posted image user posted image

Na pomerjene obleke bom šla po novem letu,da vidim kera je taprava,pa ti Iyra?  Uživajte danes na večerji,sej jih bo dosti pa naj ti jih malo pomerkajo,ti pa malo uživaj..ok?

Lep dan vam želim,pa veselo Martinovanje...user posted image

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 1386
8.11.2008 12:49:32   
lyra*
Helllo bridezillasuser posted image

Moji bejbiki sta se ravno najdeli in zdaj čakam,da ju grem previt.
Pol pa ju kar v ležalnika dam in bosta gledale kak mami kuhauser posted image
Hihihi....in pol se pogovarjata in gledata pa jezik kažeta..prav lepo ju je gledatuser posted image

total jaz tudi najverjetneje po novem letu ali pa nekje v sredini decembra.user posted image
Kam pa boš šla vse na pomerjanje?
Bom jaz v Lj prišla vam prepustila Zojo in Zaro,da ju boste čuvale jaz bom pa medtem šla v Grazio in Krinolinouser posted image
Hehehe...pol se pa bom zbudila iz sanjuser posted image

Martina kje pa si ti???

Pupsika sej ti si tudi naša prina čvekicauser posted image  A že pomerjaš obleke??? Jooooj kak sm ti faušuser posted image  Hitroooo hočem slikice

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 1387
8.11.2008 15:08:51   
Pupsika
Punce, slike so v našem albumuuser posted image .

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 1388
8.11.2008 15:32:44   
lyra*
Waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaw pupsikauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Tista rdeča je user posted image user posted image ............

Sam zdaj mi nekaj ni jasno....hihihi
A si jo boš sposodla al jo boš dala šivat? Šivat,ane?

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 1389
8.11.2008 15:59:14   
Pupsika
IZVIRNO SPOROČILO: lyra*

Waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaw pupsikauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Tista rdeča je user posted image user posted image ............

Sam zdaj mi nekaj ni jasno....hihihi
A si jo boš sposodla al jo boš dala šivat? Šivat,ane?

Lyra zarad današnjega pomerjanja nisem nič več sigurna kaj bi rada...rdeča in una , ki sem napisala, da je moja favoritka sta mi zmešali glavo!!

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 1390
8.11.2008 18:06:19   
soraia
punce jaz bi prosila, če mi lahko pošljete link in geslo od našega albuma na zs.

sem ga izgubila.

hvala, hvala, hvala

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 1391
8.11.2008 20:42:06   
Martina27
Hej.......
končno sem našla čas in se vam oglasilauser posted image
Pri meni nič novega....vse stoji na mestu...vabila sicer imava, sam jih še ne bova dala, dala sva samo njegovemu prijatelju ki je šel v Ameriko in nama je obljubil, da na najino poroko zagotovo pride..... no in moji sodelavki, katera v decembru odhaja na porodniško... jaz pa sem žalostnauser posted image ne vem kako se bom znašla brez nje...

Vidim, da ste vse ostale pridne, no...sej naš čas se pa res hitro približuje in kaj hitro bomo ena za drugo stopale....uuuu kar zmrazi me.... in pol se bomo porazgubile in bo naš post zamrl......user posted image

pupsika- ta obleka ko si jo imela danes gor prvo(predvidevam) je moja favoritka že neki časa in ko sva šla tja po vabila, je niso imeli, ker je bila ravno na izposoji.....
Najlepša si meni osebno v rdeči....ma ti paše ej res...... pa ti rjavi lasje ti pač pašejo ......user posted image
So bili prijazni v kotičku???

Midva z mojim dragim greva zdaj pečt pecivo.....eno ful dobro...sam če bo ratalo pa ne vem....ker ga bova zdaj prvičuser posted image

Kaj pa ostale delate....

(odgovor članu soraia)
Neposredna povezava do sporočila: 1392
8.11.2008 21:36:32   
soraia
Poopiska čudovita si v rdeči obleki, res.

In pa še obleka na tretji siki mi je zelo všeč.

Pa rjava barva lask ti tudi pristaja.

(odgovor članu Martina27)
Neposredna povezava do sporočila: 1393
8.11.2008 22:28:26   
Pupsika
Hvala za pohvale, zlate steuser posted image .

Ful so prijazne v kotičku, no vsaj za tisto punco lahko rečem,ki je mene pedenalauser posted image ...fajn punca res.

(odgovor članu soraia)
Neposredna povezava do sporočila: 1394
9.11.2008 8:34:13   
lyra*
Dobroooo Jutrooooo

A še spite?

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 1395
9.11.2008 10:28:39   
total
Jutro Iyra in ostale,ja smo mi spali malo dlje....je pasalouser posted image ,zdaj pa kofetkam.

Iyra jaz bom šla v poročni kotiček,pa verjetno v Zagreb,v Sposo tam majo čudovite...user posted image ,bom pa šla po novem letu.

Pupsika obleke so lepe,najbolj se mi dopade ta tretja,ful je carska...user posted image user posted image user posted image .Povej mi koliko oblek pa lahko pomeriš? Kakšne so pa kaj cene tam za izposojo? Je fajn občutek a?

Joj jaz že komaj čakam,da navlečem kaj na sebe....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 1396
9.11.2008 10:31:33   
memole
Jutro!

Kako ste?

Totaluser posted image user posted image user posted image user posted image za gostilno!

Jaz sem šla za rezervirat cerkev pa ni bilo nikjer nobenega je bla zaprta!
No bomo že!

Kako se pa pride do gesla in te vaše galerije?
Jaz bi si tudi kako slikco pogledala!user posted image

Za obleko bom pa jaz šla šele na drugi polovici januarja pogledat ker dobijo do 15.1. še nekaj novih!user posted image

26.9.05 se nama je rodila rožica Lara!
28.4.2010 se nam je pridružila še druga rožica Maja!
http://racka.moj-album.com

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 1397
9.11.2008 10:47:05   
total
Jutro memole maš zs.

Ja sem tut jaz vesela da sma vse uredila,najbolj pa za slavnostno večerjo kjer bo potekala.
Sma kr neki časa iskala,in končno dobila tisto kar mi je res všeč in da drugi hvalijo,ker to mi je najbolj pomembna,ker če nekaj slišim pol me ve mine.

Pa ti,kako napreduješ?

(odgovor članu memole)
Neposredna povezava do sporočila: 1398
9.11.2008 11:32:22   
Pupsika

Jutro memole maš zs.

Ja sem tut jaz vesela da sma vse uredila,najbolj pa za slavnostno večerjo kjer bo potekala.
Sma kr neki časa iskala,in končno dobila tisto kar mi je res všeč in da drugi hvalijo,ker to mi je najbolj pomembna,ker če nekaj slišim pol me ve mine.

Pa ti,kako napreduješ?

Potem bi moglo mene vse minit, glede na to, da si rekla, da misljo Kmečki hram zapretuser posted image ...
Jst si ne ženem k srcu  mnenja drugih, najbolj pomembno je konec koncev da je nama z ženinom všeč.

In mislim, da se zmeraj nekdo najde, ki ima kaj slabega povedat o čem in o kom...tko, da men se kar mal fučka za touser posted image

< Sporočilo je popravil Pupsika -- 9.11.2008 11:38:04 >

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 1399
9.11.2008 11:34:56   
Pupsika
V PK imajo ful poceni izposojo....tist eobleke, ki sem jih jst pomerile so bile vse okoli 390 €, razen ena je bila 600. V Krinolini ni bila pa nobena pod 500€...govorim za tiste, ki sem jih jst pomerila.
Meni se zdi vse sprejemljva cena do 600-700€,ker se mi zdi poročna obleka najpomebnejša na poroki, ofkorsuser posted image , raje dam malo več za tisto tapravo.

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 1400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

nadstropna postelja
willma

Koliko je bil vaš otrok star, ko ste ga dali spat na zgornjo posteljo nadstropne postelje?

okrog enga leta (14%)

okrog dveh let (7%)

okrog treh let (15%)

okrog štirih let (16%)

okrog pet let in več (48%)

Število vseh glasov: 154

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!