|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Poroka 2009
29.9.2008 16:55:27   
lyra*

hello bridezillasuser posted image

total ja rok mam 2.novembra. Samo bo 100% kaj prejuser posted image  Sem kar sama na sebe ponosna ker še vzdržimuser posted image  Datum poroke pa že tut mava in to je 6.6.2009user posted image

lacey hitro popit malo čajčka pa pojdi ležat!!!! Saj zdravnik ti bo tablete dal pa bo hitro boljšeuser posted image user posted image

zimbra ja naj bi bil parčekuser posted image  Sem hotela,da bi blo presenečenje za vas amapk ste ugotovileuser posted image  Lahko rečem,da sva v nebesih ampak bolj,ko se vse skupaj približuje bolj me je strahuser posted image  Jaz bi kar pustila user posted image user posted image  v trebuhu samo,da nebi rabla it rodit... Amak nisem prva in se zadnja,ane?user posted image
Ja pri imenu se pa je nama zdaj res zelo zataknilo. Imela sma izbrano Zaro&Zojo zdaj morama pa eno ime dat vstran pa za user posted image  izbrat! Tukaj pa se mi zdi,da mi nobeno ni všeč pa še sploh nimam idej...user posted image

Zjutraj sem bila na CTG-ju in je bilo vse mirnouser posted image  Je zdravnik rekel,da se jima sploh ne mudi več ven... Ju bomo še na silo spravili na svetuser posted image

< Sporočilo je popravil lyra* -- 29.9.2008 17:02:31 >

Za vsakim dežjem posije sonce!! :)

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 1126
29.9.2008 18:05:39   
Martina27
Hej....
pa še jaz....
Lepo no, da se je pa danes končno nekaj premaknilo pri nas....,tko k je Lacey rekal, res naš klepet zamira.
Ja v službi je super, res, fajn sodelavci, sem se že privadla, kot da sem tu že 100 let, ja, tko se mi zdi.

Kaj pa zdaj naša pijačka?

Total-dobrodošlauser posted image user posted image user posted image

Čajčki limonce in med, kaj hočmo bo treba na to preklopit, če nočmo zbolet... ja Lacey fajn čajkov, medeka, sadja, pa velik velik cartanja..pol pa bo,do poroke bo že vse okuser posted image

Nič, šibam v trgovino, pa se jutri kaj slišmo.....

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 1127
30.9.2008 7:25:35   
zimbra
Joj Lyra kaki lepi imeni!!! Še posebej če bi bili dvojčiči, prav paše skupaj. Za fantka moraš pa kar pohiteti z imenom, če bo otročkom slučajno mudilo.. user posted image .
Ampak glede na to, da nič ne kaže na to, maš še malo časa. Pa le glej, da nam boš sporočila, ko bo dan D user posted image .

Lacey, zate še eno šalco čaja za dobro jutro.
user posted image

Martina, vidiš kako se je s službo vse dobro končalo. Saj smo ti vse rekle. Kako pa s tvojim zdravjem? Je zdravnik že kaj novega povedal? No, saj vem da bo vse v redu!

Zdaj pa je treba kaj začet delat.

(odgovor članu Martina27)
Neposredna povezava do sporočila: 1128
30.9.2008 8:04:14   
Pupsika
ooo zimbra hvala za čajčekuser posted image user posted image .
Včeraj sem bila čisto sesuta, pa še tamalo sem imela doma, ker je tudi ona bolna...ob pol devetuh zvečer sem že spala tolk sem bila utrujena.
Upam, da bo danes kaj boljeuser posted image

Martina, res sem vesela, da se tako dobro počutiš v novi službiuser posted image user posted image user posted image

Lyra, a kar parček?user posted image ..Hudo, kaj češ lepšega?user posted image
Meni tudi v primeru fantka ni bilo nobeno ime preveč všečuser posted image ...No sedaj mi je pa Arne ful všeč ali pa Svit...

(odgovor članu zimbra)
Neposredna povezava do sporočila: 1129
30.9.2008 17:31:51   
total
Zdravo punce kako kej? Jaz sem glih iz službe,pa še tamalček mi je zbolel..user posted image
Iyra čestitam zauser posted image user posted image ,bo še pestro a?? Danes sem mislila it gledat gostilno pa bom mogla prestavit za juter,grem mojega miškota cartat......

Se tipkamo...

Kaj naj rečem...srečna sm!!!

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 1130
30.9.2008 21:50:25   
lyra*
Samo,da se vam javim,da boste vedele da sem še vedno 3v1user posted image user posted image

Bom pa čisto kratka ker sploh ne vidim tipkovnice ampak še samo posteljouser posted image

Se slišimo jutri***

Za vsakim dežjem posije sonce!! :)

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 1131
1.10.2008 19:56:51   
total
Čer punce,kako kej? Midva sva ša danese gledat gostilno in je nama zel všeč,je pa kulinarična zidanica,tak da juter še dobim jedilne,da mal pogledam kak in kej....in ostale??' Kje ste?

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 1132
1.10.2008 20:15:33   
lyra*
Helooo

total user posted image user posted image user posted image  za gostilno! A geslo od našega albuma si že dobila?

Kje pa so ostale pa nimam pojma...user posted image

Mogoče gledajo kmetijouser posted image

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 1133
1.10.2008 21:20:19   
total
O Iyra,si še cela??? Ja sem vesela,da gre vse po planu..... Gesla pa še nimam,bi bla pa vesela če bi ga dobila...user posted image

Ja res,mogoč gledajo Kmetijo????

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 1134
2.10.2008 7:58:02   
zimbra
Ne punce, ne gledamo Kmetije.. Zvečer vadimo za poročno noč.
user posted image

Lyra, me veseli da si še v enem kosu. Zdaj pa res vsak dan šteje. Sta se že dogovorila glede imena za fantka? Saj vem, preveč sem firbčna..
Martina, ti maš pa v tej novi službi očitno ogromno dela, nič več se ne javiš? Kaj je zdaj to? Martina, a se je tebi tale fotograf Horvat že kaj javil? Meni je po mailu obljubil, da mi sporoči, ko bo začel pobirati prijave za naslednje leto, da si lahko pridem pogledat kakšen njegov izdelek. To naj bi se zgodilo enkrat v septembru, zdaj pa nisem dobila od njega še nobenega maila.user posted image

Glede poroke nimam nič novih novic. Midva gostilne še nisva izbrala. Imava tri opcije, vsaka ima kako dobro in kako slabo lastnost, zdaj se morava samo odločiti. Čimprej, preden bo vse zasedeno.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 1135
2.10.2008 8:30:14   
Pupsika
IZVIRNO SPOROČILO: lyra*

Mogoče gledajo kmetijouser posted image

user posted image
no way!!

Tko kot je zimbra naspisala, vadimo za poročno nočuser posted image

user posted image user posted image Total super za gostilno...jst sem bila najbolj pomirjena , ko sva jo izbrala...

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 1136
2.10.2008 8:30:56   
Pupsika
total, kje pa se bosta poročila?user posted image

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 1137
2.10.2008 8:51:26   
zimbra
Lacey, ti maš pa res super gostilno. user posted image Saj je to tista iz albuma, ne? Na našem koncu ni žal nič takega..user posted image

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 1138
2.10.2008 9:36:36   
total
Jutro punce,ste za kavicouser posted image ?? Jo glih pijem,sma z malčkom se mal prej zbudila,še kr kašlja ko vrag...user posted image .
Lepo da vadite za poročno noč,to je nabolj pomembno....user posted image user posted image
Danes še dobim poročne jedilnike,da vidim kaj majo.....da se odločim.
Lacey poročila se bova po vse verjetnosti na gradu Mokrice,greva v petek tam na sestanek,da vidima kako je,druga opcija je Otočec,tako da bom juter veela....že komaj čakamuser posted image user posted image user posted image user posted image

Punce bom dobila geslo???

(odgovor članu zimbra)
Neposredna povezava do sporočila: 1139
2.10.2008 10:08:12   
zimbra
Total, imaš ZS.

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 1140
2.10.2008 13:20:25   
didikaa
živjo bodoče gospe... tudi jaz se drugo leto poročim...najraje 9ega maja ampak še ni nix rezervirano, se mi zdi še prehitro...kaj mislite, bi že mogla kaj da mi ne bodo datuma prezasedli? ne vem tam pri matičarju piše 3 mesce prej...v glavnem zaroka me je ful presenetla... sploh ker o tem ni blo nobenega govora konkretno, razen to, da sem vedno govorila, da se bom pa definitivno poročila prej kot rodim...ampak nisem noseča še...se trudima že več kot pol leta pa nekak ne uspe... sej bo...kje se boste poročile ? a je mogoče katera iz ptuja ali okolice ?

~¤NikoLi niSmo taKo vELiki,da nE bi mogLi biTi šE vEčji¤~

(odgovor članu zimbra)
Neposredna povezava do sporočila: 1141
2.10.2008 14:19:58   
zimbra
Pozdravljena didikaa in dobrodošla med nami.
user posted image

Midva se poročiva v juniju, pa sem že pred kakim mesecem rezervirala datum. Je fajn, ker sem bila prva in sem lahko izbirala uro, ki mi najbolj odgovarja. Je pa tudi res, da nekatere UE ne sprejemajo rezervacij prej kot tri mesece pred poroko. Poskusi, pa boš videla. Seveda je dobro, da prej z dragim dorečeta točen datum  user posted image .

Tudi user posted image bojo, boš videla. Vse ob svojem času. user posted image

(odgovor članu didikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1142
2.10.2008 14:30:30   
total
Zimbra kdaj maš ti datum? Joj punce jaz sem spet našla novo opcijo......skoz nekaj novega i boljšega najdem....user posted image ,se morem z dragim pogovorit,pa vam povem...

Lacey jaz sem tut na začetku gledala tole gostilno in ti praviš da je ok?? Ti maš že razervirno in kolk pridejo meniji v Hramu??

(odgovor članu zimbra)
Neposredna povezava do sporočila: 1143
2.10.2008 14:32:47   
zimbra
Poročiva se  6. junija.

Kakšna pa je nova opcija? Za gostilno misliš?

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 1144
2.10.2008 14:43:31   
total
Ja tut za gostilno,posebaj pa za kraj poroke.....ker m je mal daleč to kaj zdaj mam v tekuuser posted image

Koliko pa maš ti razdaljo poroka-gostilna??

(odgovor članu zimbra)
Neposredna povezava do sporočila: 1145
2.10.2008 14:49:02   
zimbra
Ne vem še, ker nimam še gostilne user posted image user posted image user posted image . Počasi se res morava odločiti, a kaj, ker ima vsaka svoj + in -..... midva pa takooooo neodločna. Se tolaživa da imava še čas, a se bojim da na koncu bo že vse zasedeno. 

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 1146
2.10.2008 14:55:42   
total
zimbra res je,jaz mam kr nekaj opcij pa se res dokončno ne morem odločit,za tole sem msilila da bo super,pa spet nekaj dvomim,mal je predaleč..dober da so termini še frej..bom še malo počakala,juter grema na grad Mokrice pogledat...

(odgovor članu zimbra)
Neposredna povezava do sporočila: 1147
2.10.2008 14:59:15   
zimbra
Tudi jaz sem se odločila, da do konca leta pogledam vse možnosti, jedilnike, cene.. potem pa se odločiva in o tem ne razmišljava več. Drugače se še trikrat premislim. Bom dala kar vabila tiskat, da bo potem spreminjanje prevelik strošek user posted image .

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 1148
2.10.2008 15:03:32   
total
user posted image user posted image user posted image user posted image si faca,sam da se res ne boš premislial prevečkrat,glej mene kaj delam....moj bo znorel zraven mene do spetembra....user posted image user posted image user posted image

Nič,zdaj pa šibam na šiht...delam poplodne..se javim kaj zvečeruser posted image ,pridne bojte..

(odgovor članu zimbra)
Neposredna povezava do sporočila: 1149
3.10.2008 7:59:18   
didikaa
mi2 pa sma skor odločna že glede gostilne oz mama 2 opciji ... ker je vse odvisno od tega kje se bova poročila to pa še ne veva ali ptuj ali ormož... no če bo v ormožu bo v eni gostilni na jeruzalemu če pa bo na ptuju pa bo gočova definitivno...zato  se jaz bolj nagibam ptuj kr mi je gostilna bolj všeč... lahk pogledate
www.shk.si  user posted image  mi je ful dobro ... rada bi da bi blo na ptuju ampak imama pol skor 40 km do doma in me to malo muči...

~¤NikoLi niSmo taKo vELiki,da nE bi mogLi biTi šE vEčji¤~

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 1150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.