Martina27
|
Da še vam napišem kaj sem z avtoma našpičla, Bila sem za vikend v Mb in potem sem se peljala po eni poti, ki se nisem še nikoli peljala, in ker so bile nevihte se je tuki v tem klancu spodaj nabralo ful vode Pa sem že imela rikverc, pa me reče ati, da je ok, naj peljem, da tu ni veliko, vode in tako dalje.......... V glavnem vode nad koleni in si lahko mislite, avto je začel zgubljat moč in crknil v tej vodi Ta voda pa vse tekla v avto, hitro pokličem mojega in pride z mojim bratrancem, stricem, pride še od sestre fant in se me ven iz vode potisnili nato ga je avtovleka ven odvlekla na parking k moji teti in včeraj je avt o privlekel v Lj in so mu na servisu rekli, da je mašina hin. Avto pa novi lani ga je kupil, jaz ga pa uničim Tak sem žalostna,da bi najraje umrla. Amapak ta moj bodoči možek, on je pa res zlati, sploh se ni jezil, še tolažil me je, me vzpodbujal, a jaz mu avto uničim. Če bi se mi to zgodilo pri bivšem........ ma ta bi me tam kar na mostu obesil. Res sem srečna, da ga imam in da bo moj mož. poopsika- moj tudi gre na Sicilijo, pa sem tudi žalostna lai pa niti ne več, ker sem že navajena, je pa tolk slajše spet ko pride Sej bo, maš vajino princesko in ob njej bo vse šlo hitreje in bo že doma. majcci- jaz sem pa prav smer bančništvo študirala in zelo uživam v službi, sam imam jaz tok fleksibilen delovni čas da je ok, sam pač jaz nočem tega izkoriščat in sem lepo pridna in delam. Še malo pa bom napredovala in takrat bom pa jaz carica Upam ,da ti tudi kdaj, in da se nismo zastonj matrale na faksu, sam imaš pa super del čas.
|