|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Poroka 2009
21.8.2008 9:19:33   
zimbra
Dobre so tele službe ko lahko še malo na netu visimo, a ne punce? Tudi mene je takoj, ko me je dragi zasnubil, zagrabila predporočna mrzlica in sem stalno visela na netu in iskala obleke, gostilne, fotografe... Zdaj po treh mesecih pa me je že malo minilo to prvo navdušenje. Saj še vedno kaj pogledam, a se tolažim da je časa še dovolj. Sploh pa ste tu na forumu polne dobrih nasvetov, tako da sem se prijavila in zdaj ko me kaj zanima, kar vas vprašam user posted image

(odgovor članu murphy)
Neposredna povezava do sporočila: 576
21.8.2008 9:43:21   
Anonimen
Ooo ste se pa razpisaleuser posted image , pridneuser posted image user posted image

zimbra, ne nisem več na porodniški...ko sem zanosila sem izgubila službo oz. mi niso več podaljšali pogodbe, čeprov so mi ves čas govorili kako sem pridna in da bom dobila za stalno...prazne besede...sem pa zanosila me pa kar naenkrat niso več rabili.
Ampak se nisem nič sekirala...lepo sem uživala v nosečnosti in porodniški, zdej pa iščem službo in se zelo veselim, ker imam rada nove izzive in fino mi je hodit na razgovoreuser posted image

Drugače sem pa jst tudi delala v pisarni.

Mene evforija še kar drži glede porokeuser posted image ...še ni en mesec od zaroke tko, da sem še frišna.

Meni so danes iz gostilne poslali poročne menije.....mmmmmmm...bomo dobro jedliuser posted image user posted image

(odgovor članu zimbra)
  Neposredna povezava do sporočila: 577
21.8.2008 9:44:15   
Anonimen
zimbra, meni je tud tolk fino, ker obstajao taki foromu, da si lahko med seboj pomagamo in svetujemo...jeeejuser posted image
Pa same fajn punce steuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 578
21.8.2008 10:02:59   
zimbra
A res? Kar odpustili so te? Se sploh ne čudim... Tudi sama sem na razgovoru za zdajšnjo službo doživela vprašanje ali sem poročena in če imam otroke. Sicer me je vodja kadrovske opozorila, da mi na ta vprašanja po zakonu ni potrebno odgovoriti, a kaj boš pa naredil, ko zunaj pred vrati čaka 100 ostalih kandidatk. Zaposlena sem po pogodbi za določen čas, ki mi jo vsake 4 leta podaljšajo (kao delo na projektih). Ta se mi izteče konec prihodnjega leta in seveda šefu še nisem povedala, da se naslednje leto poročim in da bo počasi čas za dojenčke.. Me je dragi pomiril, ko je rekel, da se ne bova ozirala na mojo službo in bova naredila tako kot nama paše. Tudi z eno plačo bova zmogla.

Poopsika, držim pesti zate, da dobiš eno dobro službo, predvsem pa razumljivega delodajalca.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 579
21.8.2008 10:08:36   
majcci
Je še kar problem s službami, ja. Mene ni do zdaj noben tega vprašal (glede otrok), sem pa lani nadomeščala porodniško, tako da se je verjteno pričakovalo, da ne bom zanosila. Letos pa tudi nadomeščam, ampak tu bi manj komplicirali, če bi zanosila, kot v prejšnji službi. Imam pa tu kar možnosti tudi za naprej (po nadomeščanju), ampak bova z dragim kljub temu začela na bebiki delati okoli marca drugo leto (tabletke bom namreč jedla do konec leta, potem pa še da se malo prečistim).

(odgovor članu zimbra)
Neposredna povezava do sporočila: 580
21.8.2008 10:09:45   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: zimbra

A res? Kar odpustili so te? Se sploh ne čudim... Tudi sama sem na razgovoru za zdajšnjo službo doživela vprašanje ali sem poročena in če imam otroke. Sicer me je vodja kadrovske opozorila, da mi na ta vprašanja po zakonu ni potrebno odgovoriti, a kaj boš pa naredil, ko zunaj pred vrati čaka 100 ostalih kandidatk. Zaposlena sem po pogodbi za določen čas, ki mi jo vsake 4 leta podaljšajo (kao delo na projektih). Ta se mi izteče konec prihodnjega leta in seveda šefu še nisem povedala, da se naslednje leto poročim in da bo počasi čas za dojenčke.. Me je dragi pomiril, ko je rekel, da se ne bova ozirala na mojo službo in bova naredila tako kot nama paše. Tudi z eno plačo bova zmogla.

Poopsika, držim pesti zate, da dobiš eno dobro službo, predvsem pa razumljivega delodajalca.

Evo, isto sva rekla midva. In sva bila  eno leto z eno plačo in sva zmogla, pa sva si tudi kaj privoščila, hvala bogu,da je tako.
Otroci so na prvem mestu, spoh, ker sem imela probleme z zanositvijo...Nobena služba mi ni toliko pomembna kot pa otrok.

Pa hvala za lepe želje, resuser posted image

Tebi tudi želim, da bodo v službi razumni in da bosta kmalu pestovalauser posted image user posted image .

(odgovor članu zimbra)
  Neposredna povezava do sporočila: 581
21.8.2008 10:12:07   
majcci
Poopsika - res je, nobena služba ni toliko vredna kot pa otrok. Čeprav jih še nimam, se tega zavedam
Ali te lahko vprašam, kako dolgo pa sta se trudila za dojenčka?

Saj služba se bo pa tudi našla. Bom držala pesti user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 582
21.8.2008 10:45:08   
lyra*
Jutrooo čvekiceuser posted image

Danes sem se tudi jaz bolj zgodaj vstala in sem šla na mojim pesom malo na sprehod. Sem tam srečala bivšo sošolko in sma šle na kavo,sma se prav zabavaleuser posted image

zimbra prstani so iz zlatarne celje. Nisma še jih naročila ker se še odločamauser posted image

Jaz naravnost obožujem športuser posted image  In ne zamudim nobene tekme pa tudi zdaj,ko so OI sem celi dan pred televizijouser posted image

Ve,ko ste tak pridne z pospravljanjem,se katera javi?? Pa pride še k meni kaj naredituser posted image

martina jaz imam kar slabo vest zaradi majčkuser posted image  Drugače pa reči princu,da je najlepše izbraluser posted image

Glede mojega bušija...sem imela vse slike na prenosnem zdaj pa je na popravilu in nevem kdaj boste dobili kakšno slikico...user posted image  Eno imam tisto pa ste itak že vidle..

Za vsakim dežjem posije sonce!! :)

(odgovor članu majcci)
Neposredna povezava do sporočila: 583
21.8.2008 10:59:30   
zimbra
Ej punce, a slučajno veste kdaj bo v naslednjem letu poročni sejem v Ljubljani - Poročni utrinki al nekaj takega mu je baje ime? V preteklih letih je bil v januarju al februarju. Ker tam ZC baje talajo kupone za 10% popust in meni bi kar prav prišel. Bi šla pogledat tele tvoje prstančke Lyra. Pa tudi za ostalo bo januar že kar skrajni čas za izbiro.. 

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 584
21.8.2008 11:03:24   
majcci
Lyra - zgleda da bi mogli za en dan zamenjat. Jaz pridem k tebi pospravit, ti pa z mojim gledat šport user posted image . Malo heca.

Bi meni tudi pasal kakšen sprehod, pa sem do 15h v službi.
a ti si že v porodniški?

Zimbra - za sejem ti jaz žal ne morem pomagat. Upam da bo katera vedela in da bom tudi jaz dobila kakšno informacijo

(odgovor članu zimbra)
Neposredna povezava do sporočila: 585
21.8.2008 12:07:52   
lyra*
IZVIRNO SPOROČILO: majcci

Lyra - zgleda da bi mogli za en dan zamenjat. Jaz pridem k tebi pospravit, ti pa z mojim gledat šport user posted image . Malo heca.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Drugače pa še nisem v porodniški...začne sem mi 28 dni pred predvidenim rokom! Tako,da še maloooouser posted image

Glede 10% popust pri zlatarni Celje,so neveste2008 govorile,da jih imajo in so nam jih ponujale..Tako,da jih lahko vprašaš,če se ti mudi z nakupom.

Jaz si zdaj itak prstana še ne morem probavat,ker imam prste bolj debele(so malo otečeniuser posted image ) tako,da bomo še malo počakali..

(odgovor članu majcci)
Neposredna povezava do sporočila: 586
21.8.2008 13:13:14   
Anonimen
Helow brajdzileuser posted image !

Gleed prstanov...midva imava nagledane v Zlatarni Celje, sej so v našem albumu, lahko pogledateuser posted image ...ampak nam je tam prodajalka rekla, da naj raje na sejem počakava, ker bodo tam fajn popusti in se bo splačalo.
Tko, da jst tudi čakam na sejem v Ljuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , žal pa ne vem kdaj jeuser posted image .

Hvala majjci za pestkeuser posted image .
Trudila sva se 1,5 potem pa so mi povedali, da nikoli ne bo šlo po naravni poti...pa sem šla v postopek umetne oploditve...in sem zanosilauser posted image user posted image

(odgovor članu lyra*)
  Neposredna povezava do sporočila: 587
21.8.2008 13:13:49   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: majcci

hudauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majcci)
  Neposredna povezava do sporočila: 588
21.8.2008 13:17:28   
majcci
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika

Hvala majjci za pestkeuser posted image .
Trudila sva se 1,5 potem pa so mi povedali, da nikoli ne bo šlo po naravni poti...pa sem šla v postopek umetne oploditve...in sem zanosilauser posted image user posted image

Me veseli, da vama je vsaj s pomočjo umetne oploditve uspelo in da imata zdaj svojega sončka. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 589
21.8.2008 13:38:34   
lyra*
evo babe..najdela sma se zdaj pa šibama v avstrijouser posted image
Grema posteljico gledat pa zavese..

Mi je prej sestra poslala eno slikico z mojim bušijem pa je nisem mogla dat v albumuser posted image  Nekaj mi je zaštekalo.... bom še 1× probala!

Zdaj pa grem uživat v trgovineeeeeeuser posted image

(odgovor članu majcci)
Neposredna povezava do sporočila: 590
21.8.2008 14:39:02   
majcci
Uspešen nakup ti želim Lyra.
Jaz pa počasi šebam domov.
Mi dragi kuha user posted image  - zelenjavno juho in palačinke

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 591
21.8.2008 14:45:25   
zimbra
Joj, punce, koliko vas fantje razvajajo. Eno pelje nakupovat, drugi kuha kosilo... Še dobro da poročite te vaše fajn fantine, drugače vam ji bo še katera ukradla user posted image

(odgovor članu majcci)
Neposredna povezava do sporočila: 592
21.8.2008 14:47:13   
majcci

Joj, punce, koliko vas fantje razvajajo. Eno pelje nakupovat, drugi kuha kosilo... Še dobro da poročite te vaše fajn fantine, drugače vam ji bo še katera ukradla user posted image

Upam, da ga res ne bo katera ukradla user posted image

Drugače se pri nama bolj redko zgodi, da dragi kuha, ker ga običajno ni, zdaj pa ima dopust 2 dni, pa mu ne preostane kaj drugega kot da kuha user posted image

(odgovor članu zimbra)
Neposredna povezava do sporočila: 593
21.8.2008 15:55:27   
Martina27
Pozdravljene!
Sem se vas pa kar nabrala, ste pridne punceuser posted image

Jaz sem šla danes malo prej iz službe, ker sem tako prehlajena, kar vročino imam, pa glava me boliuser posted image

poopsika- si me pa kar šokirala, ko sem tvoje poste brala. No vidiš, pa je šlo in zdaj imaš zdravo pupiko in držim pestik, da bo še naprej tako in da boš ponosna mamica z super službo. Te bomo me vzpodbujale. Sej bo, vse ob svojem časuuser posted image
Ta sejem pa je v Ljubljani nekje marca ne? Baje dobiš kao en bon za popust 10% za Zlatarno Celje.Midva jih bova tudi vzela v Zlatarni Celje, zaročni prstan mi je pa kupil v Swarovskemuser posted image

majcci- hvala ti za ZS, jaz pojma nisem imela, da to tudi obstaja, pa sej zato smo tuki, da si pomagamo a neuser posted image

lyra- sem se ti javla na msn, pa te ni, ja in zdaj berem, da si šla v Avstrijo.

Pridne bodite nevesticeuser posted image

(odgovor članu majcci)
Neposredna povezava do sporočila: 594
21.8.2008 16:06:54   
Martina27
Da še vam napišem kaj sem z avtoma našpičla,
Bila sem za vikend v Mb in potem sem se peljala po eni poti, ki se nisem še nikoli peljala, in ker so bile nevihte se je tuki v tem klancu spodaj nabralo ful vode
Pa sem že imela rikverc, pa me reče ati, da je ok, naj peljem, da tu ni veliko, vode in tako dalje..........
V glavnem vode nad koleni in si lahko mislite, avto je začel zgubljat moč in crknil v tej vodiuser posted image  Ta voda pa vse tekla v avto, hitro pokličem mojega in pride z mojim bratrancem, stricem, pride še od sestre fant in se me ven iz vode potisnili nato ga je avtovleka ven odvlekla na parking k moji teti in včeraj je avt o privlekel v Lj in so mu na servisu rekli, da je mašina hin. Avto pa novi lani ga je kupil, jaz ga pa uničimuser posted image user posted image
Tak sem žalostna,da bi najraje umrla.
Amapak ta moj bodoči možek, on je pa res zlati, sploh se ni jezil, še tolažil me je, me vzpodbujal, a jaz mu avto uničim.
Če bi se mi to zgodilo pri bivšem........ ma ta bi me tam kar na mostu obesil.

Res sem srečna, da ga imam in da bo moj mož.

poopsika- moj tudi gre na Sicilijo, pa sem tudi žalostna lai pa niti ne več, ker sem že navajena, je pa tolk slajše spet ko prideuser posted image  Sej bo, maš vajino princesko in ob njej bo vse šlo hitreje in bo že doma.

majcci- jaz sem pa prav smer bančništvo študirala in zelo uživam v službi, sam imam jaz tok fleksibilen delovni čas da je ok, sam pač jaz nočem tega izkoriščat in sem lepo pridna in delam. Še malo pa bom napredovala in takrat bom pa jaz caricauser posted image
Upam ,da ti tudi kdaj, in da se nismo zastonj matrale na faksu, sam imaš pa super del čas.

(odgovor članu Martina27)
Neposredna povezava do sporočila: 595
21.8.2008 16:36:33   
majcci
Martina - zgleda da nekaj razsaja, ker so vsi nekaj prehlajeni.
Kje pa si ti študirala? Jaz sem v Mb.

Glede avta pa ne moreš kaj, bi se vsakemu lahko zgodilo. Jaz sem se enkrat z očetovim avtom zaletela v tastovega. Na srečo je bila čisto majhna škoda. Pa sta od mojga starša čisto vredu reagirala, jaz pa sem bila čisto paf.
Važno je, da je s tabo vse vredu. Tako si tudi tvoj misli in zato ni kaj jezen. Tako da vidiš zakaj je tvoj bivši bivši in zakaj imaš tega, ki ga imaš.

Neposredna povezava do sporočila: 596
21.8.2008 21:14:01   
lyra*
martina si ti je lubi skuhal včeraj čaj,ko sem ti rekla?user posted image  Pa spat tut nisi šla..tako,da zdj kr lepo pod odejouser posted image  Moram te malo skomandiratuser posted image
Em...ja sem vidla sporočilo na msn in komaj čakam,da mi vse poročašuser posted image

O nakupu vam ju3 povem...grem zdj večerjat

(odgovor članu majcci)
Neposredna povezava do sporočila: 597
22.8.2008 9:00:18   
Martina27
Čao punce!
Jaz sem čist bolana, prehlajena da adijo pametuser posted image  Danes sem ostala doma, tak da se lahko vsaj malo pozdravim (zbijem vročino), da lahko greva jutri z mojim na pokušanje hrane v Galerijo in pogledat civilno porko kako potekauser posted image

Zvečer sva še dogovorjena z ansamblom Odmev, sam tja pa ne vem če bova lahko šla, ker je šele ob 21.00, jaz pa nimam sončka kam za dat, ker je naša varuška na dopustu.user posted image

Včeraj je moj prinesel domov katalog iz Komapsa- Sanjski dopusti in mi je rekel, da naj izberem, kam greva na medene tedneuser posted image

Mmmmmmmmmm...............Bora Bora, madona kako je pa tam sanjsko ali pa Concun- Mehika!

Je priden ta moj bodoči možek neuser posted image  Res je zlati, pa vse mi naredi. Sem šla včeraj do lekarne in on je vse presesal, pospravil, počistil, v glavnem vse to, kar je še mene čakalo po prihodu iz lekarneuser posted image
Treba ga je ženit, da mi ga katera ne ukradeuser posted image

LEP  PRIČETEK DNEVAuser posted image

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 598
22.8.2008 9:02:58   
Anonimen
Dobro jutrouser posted image

Martina, upam, da se čimprej pozdravišuser posted image .
Dej pejta poslušat Odmev, da še meni poveš kakšni souser posted image ...meni je tudi Janko poslal oz. povedal kje vse igrajo ampakjih grem težko polušat, ker Tjaša že ob 7h zvečer zaspi, če jo pa k babici peljem je pa predaleč.

Neposredna povezava do sporočila: 599
22.8.2008 9:04:19   
Anonimen

Ja res so pridniuser posted image
Jst sem res srečnauser posted image ...ma ni boljšega, no vsaj zameuser posted image .

(odgovor članu zimbra)
  Neposredna povezava do sporočila: 600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zimske počitnice 2025: Kam z otroki?
Zimske počitnice so priložnost za družinsko povezovanje in sprostitev. Naj bodo aktivne ali sproščujoče, pomembno je, da...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.