|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Poroka 2009
20.8.2008 21:44:26   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: majcci

Verjamem da si žalostna, ker dragi gre za par dni. Moj tudi včasih gre, ampak samo po Sloveniji, pa je vseeno smotano.
Saj bo hitro minilouser posted image

Hvala za tolažbo majjciuser posted image .
Mah, me je kar malo šokiralo...takooo daleč...Sej, ko se bom privadla bo kul, ampak sliši se pa tako groznouser posted image .

(odgovor članu majcci)
  Neposredna povezava do sporočila: 551
20.8.2008 21:48:52   
majcci
A gre za dolgo?
Je to njegovo prvo službeno potovanje?

Meni je najbolj težko zvečr, ko grem spat, ko sem sama. Čez dan ni take panike, sem skoraj vsak dan do 19h sama, ampak ponoči pa ni fajn. Še posebej ko sem sama doma. Na srečo živiva v bloku, če bi bila v hiši, bi me pobralo od strahauser posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 552
20.8.2008 21:52:25   
Anonimen
majjci, ne ni prvo potovanje, je pa prvo za tako dolgo in tako daleč.

No, jst imam res srečo...prej sem celo življenje živela v bloku , potem sem se pa preselila k njemu vogromno hišo in zdej  bova s tamalo same...mene tud tolk strah bti sam v veliki hišiuser posted image user posted image user posted image ...

Pa kadarkoli je šel na pot( do sedaj dvakrat) ne morem zaspat brez njega...prav premetavam se po postelji in nisem zaspana...pa ne da bi me skrbelo , pa tudi ne zarad straha ampak tko se počutim osamljeno...,ah sej ne znam razložit...

(odgovor članu majcci)
  Neposredna povezava do sporočila: 553
20.8.2008 21:55:51   
majcci
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika

Pa kadarkoli je šel na pot( do sedaj dvakrat) ne morem zaspat brez njega...prav premetavam se po postelji in nisem zaspana...pa ne da bi me skrbelo , pa tudi ne zarad straha ampak tko se počutim osamljeno...,ah sej ne znam razložit...

Ta občutek poznam. Se tudi sama tako počutim, ko ga ni doma. Moj gre drugače letno tam 3-4 ta cel teden. Sam sem "navajena" ker sva bila že v času študija kar veliko ločena (do 4 dni). Ampak navadiš se pa nikoli ne.

Saj bo hitro minilo. Imaš svojo punčko, ki ti bo delala družbo.user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 554
20.8.2008 22:01:53   
lyra*
poopsika saj smo me tukaj tako,da neboš nikoli osmaljenauser posted image

Jaz gledam zdaj z mojim nogomet in jem čokolinouser posted image  Je prej bilo tolko policije,da me je blo kr groza..enih 300policajev okoli stadiona pa helikopter že celi dan kroži po zraku...

user posted image user posted image  sta se malo umirili in nimam več trebuha vseh oblikuser posted image

murphy lepa zarokauser posted image  Tudi moj je pokleknil pred 10.000 ljudi...jaz sem kr jokat začelauser posted image

In zdaj je 11metrovka za naaaaaaaaasuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Za vsakim dežjem posije sonce!! :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 555
20.8.2008 22:04:42   
majcci
Mene pa nogomet ne zanima preveč, čeprav pa vse zvem četudi nočemuser posted image user posted image .
Imava pa brata in atana na obisku, tako da imamo bolj glasno trenutno, da me tu in tam vrže v zrak.user posted image

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 556
20.8.2008 22:22:42   
Anonimen
Hvala punce, resuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Naši možeki to be imajo pa vsi enake zamisli za zaroko..mene je tudi sredi Ljubljane, vsi so čukast gledali , men nerodn,...no moja zaroka je bla meni zelo lepa zaradi tega, ker je imel najino Tjašo na rokah in potem sta oba pokleknila oz. Tjaša je stala in potem sta me zaprosilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majcci)
  Neposredna povezava do sporočila: 557
20.8.2008 22:24:10   
Anonimen
Jst zelo rada gledam šport, sploh, ko igra naša reprezentanca v kateremkoli športu, pa svetovna prvenstva in olimpijske igreuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 558
20.8.2008 22:26:15   
majcci
Ena zaroka lepša kot drugauser posted image .
Zdaj se pa še meni lušta zaročit user posted image .
Čeprav upam, da če pride do tega, da ne bo javno, sem bolj sramežljive sorte. Še par mesecev nazaj sem milsila, da se ne bom mogla poročiti, ker mi je blo tega javnega nastopa groza, potem pa sva šla na tri poroke, pa sem si premislila user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 559
20.8.2008 22:27:59   
majcci

Jst zelo rada gledam šport, sploh, ko igra naša reprezentanca v kateremkoli športu, pa svetovna prvenstva in olimpijske igreuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz pa sem primorana user posted image user posted image
Imava samo en tv, pa mi kaj drugega ne preostane (kadar je kakšna pomembna tekma). Drugače pa sama rada biatlon gledam.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 560
20.8.2008 22:29:03   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: majcci

Ena zaroka lepša kot drugauser posted image .
Zdaj se pa še meni lušta zaročit user posted image .
Čeprav upam, da če pride do tega, da ne bo javno, sem bolj sramežljive sorte. Še par mesecev nazaj sem milsila, da se ne bom mogla poročiti, ker mi je blo tega javnega nastopa groza, potem pa sva šla na tri poroke, pa sem si premislila user posted image

ej majcci jst sem istauser posted image

ooo šit šele zdele sem vidla, da ves čas narobe pišem tvoj nickuser posted image user posted image ..oprostiuser posted image ...

No hotla sem rečt, da sem jst ista kar se tiče javnega nastopanja...me že zdele želodec boli, ko bom mogla pred vsemi zaplesat, pa vse oči bodo vprte v naju...user posted image katastrofauser posted image ...bom pomoje na wc prej pol ure čepelauser posted image

(odgovor članu majcci)
  Neposredna povezava do sporočila: 561
20.8.2008 22:35:24   
majcci
Midva sva se že lani pogovarjala, da bi se leto poročila, pa finančno ni zneslo, ker sva se selila. In posledica tega razmišljanja o poroki je, da sem razmišljala tudi seveda o poteku poroke in bolj sem razmišljala bolj sem bila protitemu, da bi se poročila user posted image . Sem mojemu že rekla, da se ne bom,ker me je groza (pa od začetka zveze veva da se bova). No, potem pa sva šla na poroke in sem videla, da ni tako grozno user posted image . Po prvi poroki sem imela še malo zadržkov, po zadnji pa ne več in potem sem bila spet za user posted image .
Moram reči, da je pomagalo to, da sva bila letos na toliko porokah, da sem dobila malo občutka kako in kaj poteka.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 562
20.8.2008 22:37:09   
Anonimen
Jst sem bila letos na prvi porokiuser posted image sploh...user posted image

(odgovor članu majcci)
  Neposredna povezava do sporočila: 563
20.8.2008 22:39:15   
majcci

Jst sem bila letos na prvi porokiuser posted image sploh...user posted image

Jaz pravzaprav tudi. No ko sem bila stara 10 let sem bila na eni, pa se je en spomnim. Letos so pa vsi nekaj znoreli user posted image . Greva oktobra še na eno. Pa drugo leto na tri poleg najine.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 564
20.8.2008 22:44:03   
Anonimen
Ja, 2009 bo divje letouser posted image !

Nč, majcci, grem jst v pancevo...pri nas zgodaj vstanemo...ob 6h...Sicer moja čebelica spi celo noč brez zbujanja ampak zjutraj je pa hitro pokonciuser posted image

Hvala za družbouser posted image

Nočko!user posted image

(odgovor članu majcci)
  Neposredna povezava do sporočila: 565
20.8.2008 22:45:29   
majcci
Lahko noč!
Se tudi sama odpravljam spat. Tudi vstanem okoli 6h.
Lepe sanjeuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 566
21.8.2008 8:04:36   
zimbra
Dobro jutro punce, evo eno kavo za  lažje prebujanje user posted image ...
Poopsika, včeraj sem pogledala slikce v tvojem albumu, res sta lušne s vajino malo deklico. Pravi cukrček je. Še enkrat hvala Lyri za geslo.

(odgovor članu majcci)
Neposredna povezava do sporočila: 567
21.8.2008 8:16:42   
majcci
Dobro jutro.
Hvala za kavico user posted image .
Sem jo rabila user posted image

(odgovor članu zimbra)
Neposredna povezava do sporočila: 568
21.8.2008 8:22:44   
zimbra
Pozdravljena Majcci,

ni za kaj. Vem kako paše zjutraj najprej ena dobra kava (pa hiter pregled foruma user posted image ).

(odgovor članu majcci)
Neposredna povezava do sporočila: 569
21.8.2008 8:25:11   
Anonimen
zimbra in ostale nevestice, dobro jutrouser posted image

Hvala za kavico...evo še jst častim user posted image
user posted image

in pa še malo sladkegauser posted image

user posted image

zimbra, hvala za pohvaleuser posted image .

(odgovor članu zimbra)
  Neposredna povezava do sporočila: 570
21.8.2008 8:32:37   
majcci
Zdaj sta mi pa obe lušte naredile.
Kavo imam čez eno uro, tiramisu bom pa mogoče kar ta vikend naredila - tako fajn zgleda na sliki, da bi ga kar zdaj pojedla. Njami user posted image user posted image

In kako drugače?
Jaz migam v službi, pa sem malo fuč (kašljam) pa se mi ne da preveč.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 571
21.8.2008 8:34:41   
Anonimen
Pri nas je že pestro, Tjaša vstane že pb 6h in  zame je zdjle že praktično danuser posted image .
Danes imam mami na obisku tko, da bo malo merkala Tjašo, jst bom pa mal po hiši naredila, ker drugač itak ni časauser posted image ..no sej je, samo ne da se miuser posted image .

Ponavadi čistiva z lubijem, ko pride domov....on sesa, jst prah brišem, on pomiva po tleh jst perem...uglavnem sva fifty fiftyuser posted image user posted image user posted image .

< Sporočilo je popravil poopsika -- 21.8.2008 8:36:13 >

(odgovor članu majcci)
  Neposredna povezava do sporočila: 572
21.8.2008 8:38:22   
zimbra
Ooooo Poopsika, tale tvoja kava pa je tako omamna. Tiramisuju pa se moram žal odreči. Je treba kak kilogramček dol vreči, če se hočem zbasati v poročno obleko. Ah, daj sem še tiramisu, bom jutri začela s hujšanjem user posted image user posted image user posted image .

Majcci, tudi jaz sem že pridna v službi, pa sodelavcev še ni, tako da izkoristim zgodnje ure in klepetam.. Ti Poopsika si pa še na porodniški?

(odgovor članu majcci)
Neposredna povezava do sporočila: 573
21.8.2008 8:45:38   
majcci
Zimbra - jaz sem pa sama v pisarni in lahko izkoristim kakšno minuto, da grem na internet. Pa tudi večina ostalih je na dopustu, tako da imam bolj mir (kar se obiskov tiče).

Poopsika - meni se ponavadi tudi ne da preveč pospravljat, ampak če vidim prah moram isti pobrisati user posted image  in potem 2 na teden brišem prah. Večino pa jaz pospravljam, ker raje naredim ko mojega ni doma (pride vska dan okoli 19h domov), da sva potem lahko skupaj ko je doma. Perem drugače čez vikend, likam pa ob ponedeljkih ali torkih, ko sem sama popoldan. Če pa čistiva čez vikend, pa imava podobno razdelitev kot vidva, moj sesa ali pomije po tleh, jaz dam prati, tisti ko prvi vidi oprana oblačila jih obesi, likam pa res sama jaz, ostalo pa je bolj fifty-fifty, ko sva oba doma (kar je redko user posted image ).

(odgovor članu zimbra)
Neposredna povezava do sporočila: 574
21.8.2008 9:12:11   
murphy
mmmm, kako je prijal zdaj tale tiramisuuser posted image

Jah, jaz tud že pridno služim. Pa vsaj dela ni toliko, da lahko še pridno iščem oblekce, prstančke in take "malekosti".user posted image

Sem čisto not padla, poroka pa šele čez eno leto.user posted image  Sva si pa  suser posted image  delo razdelila. On naj bi poskrbel za  gostilno, glasbo, fotografa-snemanje, jaz pa za obleko, rože... Pa imam jaz že skoraj vse nagledano....še mal pa bom še njemu v zelje skakala.user posted image
Gostilno imamva skoraj že izbrano. user posted image  Samo enkrat se še odpeljeva dol, da pogledava, če se je kaj spremenilo... Ker se poročiva ob takem netipično poročnem mescu vsaj z zadsedonostjo ne bo težav.
Bend more biti tud vrhunski. Je dragi zelo občutljiv za take zadeve. Zadnja beseda bo pa seveda moja.user posted image

(odgovor članu majcci)
Neposredna povezava do sporočila: 575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zimske počitnice 2025: Kam z otroki?
Zimske počitnice so priložnost za družinsko povezovanje in sprostitev. Naj bodo aktivne ali sproščujoče, pomembno je, da...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.