|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Poroka 2009
5.6.2009 12:25:10   
total
IZVIRNO SPOROČILO: incabinca

Total katero pa imaš ti rezervirano?

Jaz mam od La sopse FARBALA. Lepo oblekco maš..user posted image . To maš prvo probo??

Kaj naj rečem...srečna sm!!!

(odgovor članu incabinca)
Neposredna povezava do sporočila: 4176
5.6.2009 12:30:16   
Pupsika
Punce jst sem pa tolk hepi, me je najin fotograf klical in dobiva v nedeljo že albumuser posted image user posted image user posted image pa cd s slikami, pa še online album, uglavnem AAAAAAAAAAAAAAuser posted image user posted image user posted image
Sva se hecala, sem rekla, da naj pove če je kul in je reku, da je blo fulfino na najini poroki in  da so slikce hude...pa sem rekla, itak to moraš rečt, kaj pa češ drugegauser posted image user posted image , pa je rekel, da čisto iskreno, da sva bla ful ful dobra user posted image user posted image , komaj čakam!!

Jutri se pa moja zimbra poroči!!
Bejbi drži se, vse sem ti že itak včeraj povedala...vtisni si vsako sekundo v spomin, prepusti se in uživaj, ker bo dan prehitro minil..jst bom pa itak cel dan mislila na vajuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !
Srečno!!

You know you`re awesome when people you don`t even know hate you.

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 4177
5.6.2009 12:31:52   
Pupsika

na strani od MA je ni..... jaz sem jo pol tle najdla...
http://www.lesitedumariage.com/lesitedumariage/robe_de_mariee/robe_mariee_detail.asp?id_cat=27&id_cl=2062&id_modele=8

kakšna lepa oblekcauser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4178
5.6.2009 12:38:54   
incabinca
IZVIRNO SPOROČILO: total

Total katero pa imaš ti rezervirano?

Jaz mam od La sopse FARBALA. Lepo oblekco maš..user posted image . To maš prvo probo??

Hvala :) Probo sem imela v sredo.... v četrtek jo pa prevzamem.

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 4179
5.6.2009 12:44:18   
total
A super,kaj maš sam 1x probo?? Al ti ni treba nič popravljat?? Ker ene majo 2x in to eno 14 dni pred..

Neposredna povezava do sporočila: 4180
5.6.2009 14:28:01   
incabinca
men je obleka v bistvu k ulita, sam vlečko mi bo za kak centi ali dva še spustila, to je pa tud vse.... v četrtek  jo bom dala tam še enkrat gor (tudi tokrat s čevlji in modrčkom) in k vidmo da je ok, mi jo spakirajo za domov ;))

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 4181
5.6.2009 17:51:55   
minca_n
jaz si že zaslužim da bi videla vaš album?
saj bi kaj napisala samo enostavno se mi ni, dvojčici me skozi zaposlujeta. vas pa rada preberem in se veselim z vami. upam da bom naslednje leto v tem času že jaz tudi poročena gospa.

poročenim in tiste ki še boste to postale pa želim vse naj naj v zakonu.
ko bo čas in volja pa še kaj napišem user posted image

20.8.2008 sva dobila največje bogastvo: ob 14:58 Zoja 1400g, 39 cm in 15.23 Nia 1550g, 39,5cm

Neposredna povezava do sporočila: 4182
5.6.2009 18:38:15   
incabinca
jeeeeeeeeeeeeeeeee!!!! Izpit, mislim da, uspešno odpisan, zdaj pa samo še uživam, se posvečam poroki in vsak večer plešem indijanski ples za lepo vreme :)))

(odgovor članu minca_n)
Neposredna povezava do sporočila: 4183
   [Brisano sporočilo]
5.6.2009 18:42:12   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 4184
   [Brisano sporočilo]
5.6.2009 18:43:03   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 4185
5.6.2009 19:27:25   
total
Drage nevestice,juter nekatere od vas čaka poseben dan,želim vam veliko sončka,sreče,smeha in nepozabnih trenutkov....user posted image user posted image , uživajte v vsaki minuti, ki vas čaka.

Iyra,Zimbra,KATTY&TIMMY in ostale....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Iyra,draga moja mislim nate in uživajta juter,si zaslužita...user posted image user posted image user posted image user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 4186
6.6.2009 9:56:30   
*maja
Iyra,Zimbra,KATTY&TIMMY uživajte danes kot se le da in izkoristite vsak trenutek dneva maksimalno user posted image .

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 4187
6.6.2009 10:09:24   
soraia
IZVIRNO SPOROČILO: *maja

Iyra,Zimbra,KATTY&TIMMY uživajte danes kot se le da in izkoristite vsak trenutek dneva maksimalno user posted image .

To vam želim tudi jaz.

vsem želim čudovito in pravljično poroko.

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 4188
6.6.2009 12:37:03   
Njumi
Enako. user posted image

Pa indijanski ples je očitno deloval... user posted image Srečno prav vsaki! user posted image

(odgovor članu soraia)
Neposredna povezava do sporočila: 4189
6.6.2009 14:23:10   
ŽanaTaja
Hej punce....

Lyra, Zimbra....želim vama vse najlepše na vajin dan...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Uživajta to je vajin dan, vidve sta danes najlepši...

Sem imela v četrtek probo....jjjoooojjj komaj čakam, da jo zares oblečem...kako mi paše...prav lepo obleko sem izbrala....edino sandalčke še moram malo ponosit.....da me ne bodo požulili........ž

Se kaj slišimo.....

Lep dan drage moje......

(odgovor članu Njumi)
Neposredna povezava do sporočila: 4190
6.6.2009 18:17:01   
memole
Vsem današnjim nevesticam želim lep preostanek dneva in eno divjo noč polno plesa,smeha in vsega kar spada zraven!
Pa naj bojo dnevi še naprej tako lepi kot današnji dan pa čeprav ni nič sončka blo!

26.9.05 se nama je rodila rožica Lara!
28.4.2010 se nam je pridružila še druga rožica Maja!
http://racka.moj-album.com

(odgovor članu ŽanaTaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4191
6.6.2009 20:11:42   
total
Ojla,jaz sem pa tko srečna,sma bila danes na kraju kjer se bova poročila,šla  sva pogledat dekoracijo gostilne in obreda zunaj,namreč danes je ta m poroka,takšno ko bova midva imelauser posted image ,ful lepo zrihtajo....tam je bila najina animatorka,pa punčka,ki igra na vijolino..iii kuk bo obred lep,pa ribice bova spustila v vodnjak sreče,tko da bo res nekaj posebnega in nepozabnega. Sam še g.Kukca morem dobit za poročit pa bouser posted image ..danes je on tam,poroča tale par.
V juliju se grem zmanit za jedilnike,imam lahko svoje vino,sadje,piškote..res so super. Že komaj čakam,dragi je čisto navdušen,pa še APP v Hotelu dobima gratis za poročno noč...user posted image user posted image user posted image

Uživajteuser posted image

(odgovor članu memole)
Neposredna povezava do sporočila: 4192
7.6.2009 8:29:10   
Anonimen
Jutro!!!

Prvo poročanje:

Evo mene že budna po dolgem a lepem dnevu in po dolgi ampak divji noči:
Bilo je prekrasno!! Bolše ne bi moglo bit.
Moja hči je bila prekrasna nevesta, in njen mož (moj zetuser posted image ) en lep postaven fantina. Ko smo prišli na trg pred občino, je bil tako, kot, da sta prišla kakšna dva filmska zvezdnika. Turisti, svatje drugih porok so slikali in slikali.
Na občini je bilo na hitro, ampak solzno, moj mož, mlajša hči in sine, pa jaz smo imeli solzne oči, ampak nasmešek od ušesa do ušesa.
Nato je sledila še crkvena poroka.
Krasno!!!!!!!
Baje sem se tako dobro odrezala v branju berila, da so se nekaterim zasolzile oči.user posted image
Po obredu pa nevesta in ženin v kočijo, ki sta jo vlekla dva prelepa lipicanca.
In nato divja žurka!!!!
Sem brez glasu (prvič v življenju), noge booooooooolijo!!!!
Počasi pospravljam. Edino pozabila sem slikat! Oziroma sploh časa nisem imela!user posted image  Tako dobro sta organizirala, ničesar ni manjkalo, svatje so večkrat ostali z odprtimi usti in se je slišalo, ooooooo, uauuuuuu in ploskanje.

In še nekaj: VREME JE ZDRŽALO!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu total)
  Neposredna povezava do sporočila: 4193
   [Brisano sporočilo]
7.6.2009 8:31:06   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4194
7.6.2009 21:49:40   
Pupsika
Čestitke vsem nevesticamuser posted image user posted image user posted image

Midva sva danes dobila poročni album in sva nenormalno navdušena...sploh nemreva dojet kako nama je fotograf noro vse uredi...noro lep album, v barvi temne f.u.k.si.je in same A4 fotke, pa črnobele...vse kar sva si želela.
Pa spletni album je boooožanski.
Pa še nekaj čez 1000 fotk sva dobila na cd-ju...že cel popoldne samo album gledava in slikce,...NORO!

Par slikc sem dala v album.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4195
7.6.2009 22:15:25   
soraia
Pupsika čudovite fotke, ful sta bila lepa.

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 4196
7.6.2009 22:26:55   
orhidcs
Pupsika oba sta bila prečudovita ženin in nevesta, slike so prelepe.user posted image

(odgovor članu soraia)
Neposredna povezava do sporočila: 4197
8.6.2009 10:28:59   
total
Pupsika ful lepe slikice....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

maš zs.user posted image

(odgovor članu orhidcs)
Neposredna povezava do sporočila: 4198
8.6.2009 15:15:10   
memole
pupsika super fotke!

neva čestitke hčerki in njenemu možu!
Pa super da je vreme zdržalo in da ste se imeli noro lepo!user posted image user posted image

26.9.05 se nama je rodila rožica Lara!
28.4.2010 se nam je pridružila še druga rožica Maja!
http://racka.moj-album.com

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 4199
8.6.2009 21:36:34   
soraia
zimbra, lyra in timmy ma kje pa se skrivate, mi čakamo poročilo in seveda slikice!!!

In seveda iskrene čestitke!

(odgovor članu memole)
Neposredna povezava do sporočila: 4200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Recepti: Potica na sedem načinov
Preverite sedem receptov za praznično potico nekoliko drugače.

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?