Pupsika
|
Sploh ne vem kje naj začnem, ker vsi ljudje, ki so bili okoli naju so bili fenomenalni! Fotograf - Matjaž Merčnik, kapo dol. Kok je blo fajn, sproščeno, zabavno, tolk smo se hecal jst , on in moja priča...verjamem pa v njega in komaj čakam slikce, ker bodo fenomenalne! Res je car!! . Najbolj mi je blo ušeč to, da naju ni nič veliko postavljal, pustil nama je proste roke, včasih naju je malo usmerjal ampak je blo res vse zlo spontano! Vizažistka -. Maja Šušnjara, kera carica Je rekla, da ji je tko kul, ker je pr nas vse umirjeno, nobenih žičnih mam in sorodnikov, čista milina, jst, moja priča in fotograf . Namazala me je svetovno, pa še taka fajn punca je!! Band¨- Odmev, so pa pohvalili čisto vsi, ker so pa take face, tako dobr igrajo, tolk profesionalni, zabavni...pr parih forah smo se tolk smejali, da so so gestje skor valali po mizah...čisto resno . Profesionalci so pa do konca, na koncu je ostalo koli 7 ljudi in band je igral do konca. Res so bili krasni in jst sem jim najbolj hvaležna, ker so naredil divjo žuuurko No, o matičarju sem vam nekaj povedala...da sem si ga želela, kako sva si dopisovala, kako si je potem našel čas. No in ko sva prišla mi je rekel: A toje moja Tina? Jst pa skoraj vv jok, objeml me je tko močno kot da sepoznava že sto let , Simona je stisnil k sebi in reke, da je tapravi moški. Obred pa ..kaj naj rečem...vsi so jokali ampak res jokali..prebrqal je misli, ki sva si jih zapisala, povedal svoje misli, tako lepo, tako isreno, da nisem mogla zadržat solz. Ko je se je kokr končal govor in oreden sva se midva podpisala je imel še en govor. Nam ni bilo nič jasnno...no pa je stopil do svatov in jim povedal, kako počaščen je, da naju je lahko poročil. Da je poročil že ogromno parov in da vidi marskiaj ampak to kar je občutil pri nama..da to je pa res nekaj iskrenega in pristnega..Govoril je vsem svatom naj nama pomagajo, če jih bova rabila, naj naju imajo za vzgled, sva sva prekrasna človek---uglavnem če nisi tam ne moreš verjeti, da sva se mu tolk utisniola v srce. Ko smo se poslovili naju ju je spet tako močno objel in imel je čisto rdeče očke... Obljubila sva si da si bova še dopisovala in da mu pošljem slikce. Mogoče se res ne bova več videla ampak je tak človek, ki ti pusti pečat v življenju...samo enkrat je bilo dovolj, da bomo povezani za zmeraj. G. Jože Leonard Kukec,HVALA!