|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Poroka 2009
4.6.2009 11:55:09   
incabinca
IZVIRNO SPOROČILO: mižek

IZVIRNO SPOROČILO: Pupsika

Živjo punce!

Naj vam povem, da je bila najina poroka tako zelo čudovita, tako prekrasna da enostavo kar ne morem nazaj v realnostuser posted image .
Zimbra hvala za tako lepe besedeuser posted image .

Samo to sem vam hotla rečt, da vam nič ne more pokvariti poročnega dne...nama se je začelo snajsko, vLj je bilo 21 stopinj in sonček, še slikali smo se, potem pa smo se peljali proti Otočcu, dež in 12 stopinj...
Ampak kako sploh ne dojemaš, jst sem ibla najbolj srečna, pa če je bilo še ne vem kako mrzlo..sploh vas pa NE MORE ZEBSTI, ker si tako poln adrenalina in veselja...Ne pustite si da vam dež pokvari nekaj tako lepega...meni ga niuser posted image

Slikce bom dala v album, zdjle, ampak niso od fotografa, te še čakamo.
Tele slikce v albumu so od prijateljev,ki so slikali.

Hval aza čestitke!!

Pupsika, bila si čudoooooooooovita, res, no vsi trije,user posted image
Ful vesela na tvoje besede, jaz se namreč poročim oktobra in me malo skrbi za vreme oz vsi mi rečejo, da bo takrat že mrzlo, tako da če praviš da ti adrenalin da svoje in ti je prav vseeno kako je okrog tebe vremeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pupsika mene si tudi kar pomirila!!! sicer se poročim naslednji teden, sam glede na to kako je trenutno stanje vremena.. je možno vse...

(odgovor članu mižek)
Neposredna povezava do sporočila: 4151
4.6.2009 11:59:37   
incabinca
Žanataja - v vrtcu mojega malega, so tudi norice začele razsajat in samo upam lahko, da ga ravno zdaj kaj ne doleti....

Tud jaz sem imela včeraj probo v MA, oblekca mi je res zakon, mi je kot ulita, sam vlečko bo za kak centi še dol spustila....
Kupla sem pa še modrček samostoječ, samostoječe nogavice, uhančke in ful lepo ogrlico, ki celotno podobo res poživi in čisto paše zraven obleke....
Po oblekco grem pa v čet. 11.6.  Komaj čakam!!

(odgovor članu incabinca)
Neposredna povezava do sporočila: 4152
4.6.2009 12:13:05   
total
Punce moje jaz pa danes praznujem..jejejeuser posted image , si bom danes mal privoščila in se gremo mal potepat popoldne..da vidim kam me bo peljal moj dragi in moj sinčekuser posted image .

Kaj naj rečem...srečna sm!!!

Neposredna povezava do sporočila: 4153
4.6.2009 12:21:15   
incabinca
VSE NAJBOLJŠE!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 4154
4.6.2009 12:23:14   
total
IZVIRNO SPOROČILO: incabinca

VSE NAJBOLJŠE!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hvala....user posted image

Kero obleko pa maš iz MA??

Neposredna povezava do sporočila: 4155
4.6.2009 12:27:24   
memole
IZVIRNO SPOROČILO: ery

Memole, s epravi, vse nazaj??? Ne razumem.. sem blond.. hahaha

Ta tretja slika tam imaš franze na prvih dveh imaš se mi zdi vse nazaj in imaš malo franz!user posted image

26.9.05 se nama je rodila rožica Lara!
28.4.2010 se nam je pridružila še druga rožica Maja!
http://racka.moj-album.com

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 4156
4.6.2009 12:30:24   
memole
IZVIRNO SPOROČILO: total

Punce moje jaz pa danes praznujem..jejejeuser posted image , si bom danes mal privoščila in se gremo mal potepat popoldne..da vidim kam me bo peljal moj dragi in moj sinčekuser posted image .

Vse najboljše!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

26.9.05 se nama je rodila rožica Lara!
28.4.2010 se nam je pridružila še druga rožica Maja!
http://racka.moj-album.com

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 4157
4.6.2009 13:50:59   
Pupsika
incabinca in mizek, prosim, prosim ne sekirajta se zaradi vremena. Meni je tako žal, da sem se tolk dni prej sekiraa zarad dežja in tko, ker ko pride D day si tako srečen, da ti je resnično( pa čeprov sse lsiši neverjetno) vseeno kakšno vreme je.

Ko se je nehalobred, ki bi moral biti na prostem ampak je zarad dežja bil notri, smo šli ven se malo poslikat, je bilo 12  stopinj in rahlo je padal dež, jst pa čisto razposejena, tekala na okrog se zabavala pozirala, uživala, na teleh je blo vse mokro...midve spričo in pa z mojim dragim pa smo se tolk nasmejali in se fotkaliuser posted image ...NORO"!

Svatje so govorili da če me nič ne zebe...user posted image , jst sem bila resnično ful ful topla tko, da nič ne skrbite, jst sem imela res adijo vreme, dež in mraz pa sem uživala sto na uro...škoda res vskaega trenutka, ko se obremenjujete zarad vremena.
Men je samo žal, da meni ni kdo tkole povedal preden sem se poročilauser posted image

You know you`re awesome when people you don`t even know hate you.

(odgovor članu memole)
Neposredna povezava do sporočila: 4158
4.6.2009 13:51:25   
Pupsika
Total, vse najboljše!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 4159
4.6.2009 14:25:09   
Čmrlika
Pa kje lahko gledam slikice, pred dnevi ste me totalno spregledale...ja saj vem sem predaleč še, pa me ne jemljete resno user posted image

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 4160
4.6.2009 14:26:00   
Čmrlika

Total, vse najboljše!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tudi od mene...user posted image  moja sestra ma tud danes roj dan! user posted image

Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 4161
4.6.2009 14:38:24   
Pupsika
Čmrla, prla maš zsuser posted image

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 4162
4.6.2009 14:39:20   
Čmrlika
Pupsika hvala..! user posted image
A to je zdaj alum vseh vas, nas na tej temi,al kako,al bom to samo tvoje slike gledala, pa mi druge morjo dat svoja gesla, niam časa zdaj it gledat, se mi je tamala zbudila

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 4163
4.6.2009 14:43:13   
Pupsika
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika

A to je zdaj alum vseh vas, nas na tej temi,al kako,al bom to samo tvoje slike gledala, pa mi druge morjo dat svoja gesla, niam časa zdaj it gledat, se mi je tamala zbudila

Ne tu so vsi naši albumi in vse lahko pogledaš!
Ne rabiš nobenega drugega gesla razen vstopno,ki sem ti ga posredovala.

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 4164
4.6.2009 14:52:31   
Čmrlika

IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika

Ne tu so vsi naši albumi in vse lahko pogledaš!
Ne rabiš nobenega drugega gesla razen vstopno,ki sem ti ga posredovala.

ma zlata si! user posted image  Hvala! Kukam na eno oko noter, ker me mala vlači za noge user posted image

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 4165
4.6.2009 14:53:08   
Čmrlika

aj, letim gledat... BBzzzzzzzzzzzzzz user posted image

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 4166
4.6.2009 14:55:14   
Čmrlika

incabinca in mizek, prosim, prosim ne sekirajta se zaradi vremena. Meni je tako žal, da sem se tolk dni prej sekiraa zarad dežja in tko, ker ko pride D day si tako srečen, da ti je resnično( pa čeprov sse lsiši neverjetno) vseeno kakšno vreme je.

Ko se je nehalobred, ki bi moral biti na prostem ampak je zarad dežja bil notri, smo šli ven se malo poslikat, je bilo 12  stopinj in rahlo je padal dež, jst pa čisto razposejena, tekala na okrog se zabavala pozirala, uživala, na teleh je blo vse mokro...midve spričo in pa z mojim dragim pa smo se tolk nasmejali in se fotkaliuser posted image ...NORO"!

Svatje so govorili da če me nič ne zebe...user posted image , jst sem bila resnično ful ful topla tko, da nič ne skrbite, jst sem imela res adijo vreme, dež in mraz pa sem uživala sto na uro...škoda res vskaega trenutka, ko se obremenjujete zarad vremena.
Men je samo žal, da meni ni kdo tkole povedal preden sem se poročilauser posted image

Prav maš...to so naši dnevi, in itak ne morš nič spremenit! user posted image  lepo si napisla. ko se bom jaz, bo pa že itak snežilo, pa čarovnice bodo letale, tak
 po fešti pa vsi na pokopališča...user posted image

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 4167
4.6.2009 17:49:27   
incabinca

Jaz bi tudi ;)

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 4168
4.6.2009 17:53:22   
incabinca
od Nana coutre, model 1264.... ko sem gledala oblekco na sliki, mi sploh ni vzbudila  pozornosti, v MA me je pa nekako prepričala naj jo poskusim vseeno in ko sem jo dala gor sem vedla da je to to :)
Ampak vidim, da so zdaj res moderne od Linea Rafaeli.... je blo včer ful zanimivo k sem bla na probi - same LR pa moja k čist ven seka :)

IZVIRNO SPOROČILO: total

Hvala....user posted image

Kero obleko pa maš iz MA??

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 4169
4.6.2009 18:47:07   
Njumi

Jaz bi tudi ;)

In jaz! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4170
4.6.2009 21:03:34   
Liya
Pupsika a lahko prosim še jaz vidim?

(odgovor članu Njumi)
Neposredna povezava do sporočila: 4171
4.6.2009 21:50:01   
total
incabinca tvoje obleke tam nikjer ne najdem,a je sploh gor na spletu?? A zdaj si mela prvo probo?? Ker jaz mam tut tle razervirano..user posted image

(odgovor članu Liya)
Neposredna povezava do sporočila: 4172
4.6.2009 22:27:02   
incabinca
na strani od MA je ni..... jaz sem jo pol tle najdla...
http://www.lesitedumariage.com/lesitedumariage/robe_de_mariee/robe_mariee_detail.asp?id_cat=27&id_cl=2062&id_modele=8

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 4173
4.6.2009 22:28:16   
incabinca
Total katero pa imaš ti rezervirano?

Neposredna povezava do sporočila: 4174
5.6.2009 12:19:18   
incabinca

sej vem, da kakorkoli bo, bo lepo, ampak vseeno mal za info :))

http://www.vreme.us/vremenska-napoved-15-dni.php

Neposredna povezava do sporočila: 4175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Recepti: Potica na sedem načinov
Preverite sedem receptov za praznično potico nekoliko drugače.

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?