|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Poroka 2009
6.3.2009 10:09:45   
lottyka
IZVIRNO SPOROČILO: cukica

Ve ste že vse mamice?

Jaz še nisem. Se bom pa verjetno takoj po poroki preselila na forum Ne pričakujemo je Novembra user posted image .

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 3126
6.3.2009 10:13:28   
zimbra

IZVIRNO SPOROČILO: Pupsika
Zimbra, ma dej sam nažiram se, sem rekla, da je zdej dost. Tko da sem na kao dietiuser posted image .
Sva se pa odličila za itak raffaelo, včeraj sem jo spet jedlauser posted image , pa čokoladno za sadni okus se pa še nisva, ker nisva moglav se probat. Nama je dala ful kosov tko,da bova še dans malo poskušala.
Težko se odločiva, ker men itak niso torte všeč, mojemu pa sploh sadne niso..nimam pojma kaj bo padlouser posted image .

No, če se bom pa še kaj spomnila pa dopišemuser posted image .

user posted image Draga moja, meni tole dvoje ne gre najbolj skupaj. user posted image

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 3127
6.3.2009 10:16:49   
Pupsika
IZVIRNO SPOROČILO: zimbra

Zimbra, ma dej sam nažiram se, sem rekla, da je zdej dost. Tko da sem na kao dietiuser posted image .
Sva se pa odličila za itak raffaelo, včeraj sem jo spet jedlauser posted image , pa čokoladno za sadni okus se pa še nisva, ker nisva moglav se probat. Nama je dala ful kosov tko,da bova še dans malo poskušala.
Težko se odločiva, ker men itak niso torte všeč, mojemu pa sploh sadne niso..nimam pojma kaj bo padlouser posted image .

user posted image Draga moja, meni tole dvoje ne gre najbolj skupaj. user posted image

Ja sej...sem ti eno besedico pobarvala v roza...a je zdej bolj jasnouser posted image

You know you`re awesome when people you don`t even know hate you.

(odgovor članu zimbra)
Neposredna povezava do sporočila: 3128
6.3.2009 10:20:48   
zimbra

Ja sej...sem ti eno besedico pobarvala v roza...a je zdej bolj jasnouser posted image

Saj sem se hotla jaz javit, da pridem za preizkuševalca, ker sem tudi jaz na taki dieti kot ti. user posted image

< Sporočilo je popravil zimbra -- 6.3.2009 10:22:52 >

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 3129
6.3.2009 10:21:17   
Looney27
Živijo nevestice

Nekaj postov nazaj sem spraševala o poročnih albumih, najverjetneje jih bom kupila v poročnem k.

Danes začneva z pripravami na zakon v lj. Drugi teden greva za torto pogledat user posted image

30.5.2009 bom v belem :)

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 3130
6.3.2009 10:28:48   
Pupsika
Zimbra, ti še na kao dieti ne smeš biti, suhicauser posted image .
Hvala bogu je moja poročna obleka ful prevelka tko, da je ne bo treba širit, če slučajno pridobim preveč kguser posted image .

(odgovor članu Looney27)
Neposredna povezava do sporočila: 3131
6.3.2009 10:32:40   
total
Pupsika imava Dobrana,fejst fant.

Kaj naj rečem...srečna sm!!!

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 3132
6.3.2009 10:37:39   
Pupsika
IZVIRNO SPOROČILO: total

Pupsika imava Dobrana,fejst fant.

Finouser posted image
Matjaž tudiuser posted image

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 3133
6.3.2009 10:40:53   
zimbra

Zimbra, ti še na kao dieti ne smeš biti, suhicauser posted image .
Hvala bogu je moja poročna obleka ful prevelka tko, da je ne bo treba širit, če slučajno pridobim preveč kguser posted image .

Neumnosti kvasiš, nikjer te nič ni. Saj sem ti povedala, da lahko vse torte poješ pa se ti nikjer še poznalo ne bo. user posted image

Loonely27 user posted image user posted image user posted image za album. Jaz moram tudi najti še primerne albume za slike staršem pa pričam. Se bom s tem po poroki ukvarjala. user posted image

Total tudi jaz grem jutri za cel dan s puncami naokrog. Malo se bomo v wellnessu sproščale čez dan, zvečer pa nas čaka striptiz user posted image . Komaj čakam.

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 3134
6.3.2009 10:43:33   
soraia
Hello nevestice!!! 

Vidim, da ste me pogrešale, ma sem imela v ponedeljek dva izpita (oba naredila) in se nisem utegnila javit. Bom  sedaj bolj pridna!

Tudi jaz sem že mamica, in sicer čudovitemu sinčku Tianu.  

Cukica, orhidcs, lottyka
dobrodošle, pa lepe priprave na poroko vam želim!

Maja čudovite oblekice si nabavila, res bodo pupe prave princeske.  

Maja
tudi sama ne dobim čevljev, a mi lahko poveš kakšna je cena (približno) čevljev in kje se ta mož nahaja. Koliko se na čevlje čaka,…  

Oblekica za mojega sinčka
, ma sem iskala ful krajih, pa nikjer našla, na koncu sem nabavila v BC, samo nisem čisto zadovoljna, bo pa imel temno modre hlače in brezrokavnik, srajčka je pa bela, samo jo bom pobarvala v rdečo.

pupsika ma dej, dej, ti pa res rabiš dieto!?
rinkice: včeraj sva jih šla iskat in so še lepše kot sem pričakovala, sva ful vesela.user posted image user posted image user posted image

torta: sva jo že naročila, samo morava še okuse izbrat.

lyra pri meni lahko na seznamu dopolniš kraj civilne poroke in poročno slavje: je pa vse v hotelu Tartini v Piranu.

neva ja tvoja hčer se bi lahko tudi kaj javila, je pa super, da imata že vse poštimano.

< Sporočilo je popravil soraia -- 6.3.2009 10:45:41 >

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 3135
6.3.2009 10:48:14   
Pupsika
soraia sej to ni zares dietauser posted image ...
Sem pa res opazla, da sem se malo poredila, no za kilo in pol tko, da to more doluser posted image

Zimbra, wow kako boš uživalauser posted image .

Jst pa komaj čakam, da grev apo službi po tamalo in bomo cel vikend skupaj...že komaj držim in jo nenormalno pogrešam , tko, da bo ta vikend samo našuser posted image .

No jutri se grem za podaljške zmenit...komaj čakamuser posted image

(odgovor članu soraia)
Neposredna povezava do sporočila: 3136
6.3.2009 11:09:27   
Čmrlika
IZVIRNO SPOROČILO: lyra*

Opaa... nevestice ste se prebudileuser posted image user posted image user posted image Sej tak je pravuser posted image

Jaz gledam Made of honor pa sm vas prebrala in se kr vstrašla čmrlike tko,da sm se prikazalauser posted image
Pa tut vidim,da sm pri pupsiki pogrešanauser posted image
Drgač sm kot zombi.. user posted image user posted image mi zadnje 3dni NIČ ne spita ponoči.. Izmenično se zbujata na 1uro in sm jaz čist fertik..Pa tut podnevi ne spita kaj dostiuser posted image

Midva greva ju3 po vabila pa jih počasi začneva okrog nosit.. Do aprila bova ravno vse raznosilauser posted image
Prejšnji teden sva tut njemu obleku kupila.. In srajco. Kravate še nisma našla.. Še morm it malo pogledat okoli.
Prstane  sva tut po naročilu dala delat tak,da bodo 1× maja prišli do najuuser posted image
Zdaj se podam za lov za čevljiuser posted image

Dobrodošle nove nevestice(pridete na seznamuser posted image )

Še eno ?
Kakšno pa boste imele kaj pecivo? Pa sploh koliko tega? Meni so predlagali,da bi po glavni jedi dali pecivo na mizo in da bi pač vzel kdo bi hotel...

Čmrlika zdaaaaaj ti pripravljam presenečenjeuser posted image user posted image

a seznam ?  HVALA! al mi pošiljaš koga za vrat, da se še jaz tebe vstrašim user posted image  upam, da mi nisi kaj zamerla user posted image ...

user posted image user posted image  za nakup.... kje si pa prstane naročla pa za kako ceno, če lahko?

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 3137
6.3.2009 11:09:30   
Čmrlika
IZVIRNO SPOROČILO: lottyka

Komaj čakam da jaz pridem do poiskušanja tort. Bodo pomoje kar za zajtrk, kosilo, večerjo pa še za vse malice vmesuser posted image .
Čmrlika kako lepo da nisem edina Oktoberska. Sva si izbrali najlepši mesecuser posted image . Upam samo da ostanem na tem datumu, da mi ne bodo v gostišču rekli da imajo zasedeno za ta dan.

ja mene je tud strah,sicer ne bova najverjetneje v gostišču ampak..me bolj skrbi da ne bo kaka zabava za noč čarovnic....user posted image  ne vem zakaj sploh morem met poročno, mi je moj rekel, da bi lahko bla kr čarovnica pa namesto šopka bučo mela v rokah  user posted image  si predstavljate user posted image user posted image user posted image

Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu lottyka)
Neposredna povezava do sporočila: 3138
6.3.2009 11:15:15   
zimbra
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika
ja mene je tud strah,sicer ne bova najverjetneje v gostišču ampak..me bolj skrbi da ne bo kaka zabava za noč čarovnic....user posted image  ne vem zakaj sploh morem met poročno, mi je moj rekel, da bi lahko bla kr čarovnica pa namesto šopka bučo mela v rokah  user posted image  si predstavljate user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image Ta je pa dobra. Ti vsa v črnem, pa s tistim nosom in bradavico, hahahaha. user posted image

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 3139
6.3.2009 11:41:31   
Čmrlika

Pupsika tudi če še deset tort poješ, se ti ne moreš zrediti, nič bat. No, sta zbrala okuse? Bojo vsi čokoladni al bosta tudi ljubiteljem sadja kaj privoščila?

Lyra naša je bla spet pridna. Očitno se je Čmrlike tolk ustrašla user posted image . Bravo Čmrlika, ti pa znaš. user posted image Le naspi se Lyra, pred poroko te čaka še veliko neprespanih noči.user posted image Meni se non stop sanja o tej poroki, pa vedno gre nekaj narobe. Zato bo na ta pravi dan vse tako kot mora biti.

Cukica  v LJ je veliko salonov, ki izposojajo poročne obleke. Škoda ker si v januarju zamudila sejem, tam so bli vsi razstavljalci na enem kupu. Je bilo kar fajn pregledat vso ponudbo. Po mojih izkušnjah je bolje, da pregledaš spletne strani salonov in si zapišeš imena oblek ki so ti všeč. Ker potem ko prideš tja na probo, prodajalka takoj ve, kakšen stil ti je všeč in ti lahko pomaga še s svojimi predlogi. Pa seveda pomeriš tiste obleke, ki si jih izbrala. Po mojih izkušnjah ti potem pašejo prav drugačni stili, kot si jih zamišljaš. user posted image

Punce, ste me čisto zmedle s tem pecivom. Sama nisem mislila nič peciva posebej naročevat. Pred poroko bodo namesto peciva jagode v čokoladi. Na večerji pa je itak v meniju že sladica, potem še torta. Na mizo mislim postavit le briške češnje (ker bo takrat ravno njihov čas). Jaz sem vajena, da je na porokah vedno preveč hrane in vsega in ravno pecivo je tisto ki potem ostaja. Ne vem no, zdaj ste me res čisto zmedle.
.

zdaj sem pa ta huda izpadla user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu zimbra)
Neposredna povezava do sporočila: 3140
6.3.2009 11:41:38   
Čmrlika

Ve ste že vse mamice?

Jaz še nisem. Se bom pa verjetno takoj po poroki preselila na forum Ne pričakujemo je Novembra user posted image .

ja jaz sem že, mali deset mesecev in pol stari Taji! user posted image  Moje življenje je! jo mam v avatarju v tickerju jo lahko pogledaš...user posted image

Lyra- nekaj bo še treba popravljat pri nekaterih, ...no pri nama cerkvene poroke ne bo.

(odgovor članu lottyka)
Neposredna povezava do sporočila: 3141
6.3.2009 11:43:06   
Pupsika

Ve ste že vse mamice?

ja jaz sem že, mali deset mesecev in pol stari Taji! user posted image  Moje življenje je! jo mam v avatarju v tickerju jo lahko pogledaš...user posted image

Lyra- nekaj bo še treba popravljat pri nekaterih, ...no pri nama cerkvene poroke ne bo.

sva že dveuser posted image

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 3142
6.3.2009 11:58:08   
soraia

Ve ste že vse mamice?

tri, tri, ker jo pri nama tudi ne bo!

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 3143
6.3.2009 12:04:27   
Čmrlika

user posted image user posted image user posted image Ta je pa dobra. Ti vsa v črnem, pa s tistim nosom in bradavico, hahahaha. user posted image

aha, bi bla ziher najbolj izvirna user posted image user posted image  nevesta , tole mam v mislih,a misliš da bibla mojmu všeč user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu zimbra)
Neposredna povezava do sporočila: 3144
6.3.2009 12:06:33   
Čmrlika
IZVIRNO SPOROČILO: soraia

Ve ste že vse mamice?

šest punce...brez dedcev smo fuč..user posted image  

(odgovor članu soraia)
Neposredna povezava do sporočila: 3145
6.3.2009 12:06:35   
Čmrlika

Ve ste že vse mamice?

aha, ne štirje...user posted image

maš nov avatar user posted image  pa komaj sem se navdla da po slikicah vem kdo je kdo user posted image

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 3146
6.3.2009 12:45:42   
carmen27
Opazila sem, da je vmes padla tema o hrani,namreč imam dilemo pri izbiri menija,kajti ne morem se odločit ali bi imela samo eno glavno jed,poleg juhe in seveda peciva na mizi in na koncu torte ali bi imela dve jedi, kajti po navadi je vedno preveč hrane in se mi zdi nepotrebno kakšno predjed dajat in potem še dve glavni jedi.Meniji so po navadi sestavljeni tako, da imaš ali vse (predjed, juha, 2 glavni jedi, telečja obara) ali pa samo eno glavno jed(juha,glavna jed,torta).V vsakem primeru nameravam imeti na mizi sadje in pecivo, zato se ne morem odločiti.Začetek v gostišču predvidevam okroh 19.ure.Kaj menite o tem,kakšni predlogi?

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 3147
6.3.2009 12:55:20   
lottyka
Jaz bi se na tvojem mestu probala dogovoriti brez predjedi, torej samo juha in pa dve glavni jedi. Dobro je da imajo vsaj malo izbire, vsi pač vsega ne jejo. Je pa to moje mnenje.

(odgovor članu carmen27)
Neposredna povezava do sporočila: 3148
6.3.2009 13:10:38   
lottyka

IZVIRNO SPOROČILO: soraia

Ve ste že vse mamice?

šest punce...brez dedcev smo fuč..user posted image  

To pa res, brez njih ne bo nič user posted image

Čmrlika, lepa oblekca, mislim da tvoj ne bi nič nasprotoval user posted image

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 3149
6.3.2009 13:23:46   
zimbra

IZVIRNO SPOROČILO: carmen27

Opazila sem, da je vmes padla tema o hrani,namreč imam dilemo pri izbiri menija,kajti ne morem se odločit ali bi imela samo eno glavno jed,poleg juhe in seveda peciva na mizi in na koncu torte ali bi imela dve jedi, kajti po navadi je vedno preveč hrane in se mi zdi nepotrebno kakšno predjed dajat in potem še dve glavni jedi.Meniji so po navadi sestavljeni tako, da imaš ali vse (predjed, juha, 2 glavni jedi, telečja obara) ali pa samo eno glavno jed(juha,glavna jed,torta).V vsakem primeru nameravam imeti na mizi sadje in pecivo, zato se ne morem odločiti.Začetek v gostišču predvidevam okroh 19.ure.Kaj menite o tem,kakšni predlogi?

Odvisno je tudi, koliko hrane bo ponujene že čez dan. Pri nas je v navadi, da je miza pogrnjena že ko se svatje zbirajo pri nevesti in ženinu, pa potem spet po civilnem obredu ko se mladoporočenca slikata itd. Če bo tudi pri vas tako, po mojem mnenju lahko v miru spustiš dve glavni jedi. Če pa hrane prej ne bo, bodo pa svatje že kar lačni zvečer in je bolje da je potem malo več hrane. Odvisno je tudi kakšen bo način strežbe. Če bo catering ali hrana na ploščah, potem pač vsak vzame kar in kolikor hoče, če pa so že prej izbrani meniji na krožnikih pa obstaja možnost, da res kdo česa ne je in bo kar težko počakal naslednjo rundo. Ampak če bo sadje pa pecivo na mizah, se ti res ni treba sekirat.

(odgovor članu carmen27)
Neposredna povezava do sporočila: 3150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?