|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Poroka 2009
5.3.2009 14:47:36   
Pupsika
Dobrodošli novi nevesticiuser posted image . Čudovite priprave vama želimuser posted image user posted image .

Mmm ste si lep mesec zbrale, oktober, bravouser posted image user posted image ..jst imam namreč takrat rojstni danuser posted image .

Še urco pa grem spet okuse za torto pokušat..njami, njamiuser posted image

You know you`re awesome when people you don`t even know hate you.

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 3101
5.3.2009 14:59:38   
zimbra

IZVIRNO SPOROČILO: Pupsika

Pa ti se boš še zredila od pokušanja vseh teh tort user posted image user posted image user posted image

Dobrodošli nevestici in veliko veselja z pripravami.

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 3102
5.3.2009 15:05:07   
Pupsika
IZVIRNO SPOROČILO: zimbra

Pa ti se boš še zredila od pokušanja vseh teh tort user posted image user posted image user posted image

Dobrodošli nevestici in veliko veselja z pripravami.

ne,ne..jst to tko prefinjeno..vsako po mal...ahaha malomorgenuser posted image user posted image

(odgovor članu zimbra)
Neposredna povezava do sporočila: 3103
5.3.2009 15:35:08   
lottyka
Komaj čakam da jaz pridem do poiskušanja tort. Bodo pomoje kar za zajtrk, kosilo, večerjo pa še za vse malice vmesuser posted image .
Čmrlika kako lepo da nisem edina Oktoberska. Sva si izbrali najlepši mesecuser posted image . Upam samo da ostanem na tem datumu, da mi ne bodo v gostišču rekli da imajo zasedeno za ta dan.

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 3104
5.3.2009 15:39:59   
Pupsika
lottyika pomoje ne bp panike...takrat ni tako zelo veliko porok kotpa recimo maja, junija, julijauser posted image .
Je pa res, da je fino, da se čimprej odločita, sej veš..you never knowuser posted image

(odgovor članu lottyka)
Neposredna povezava do sporočila: 3105
5.3.2009 15:55:03   
lottyka
O definitivno bodo končne rezervacije kmalu. Počakat moram samo še toliko, da poveva še staršem, da mi malo pomagajo pri povabljenih. (Uff kako težko je biti tiho, ampak sva se odločila da to opraviva skupaj malo bolj svečano) Kajti pri vsej  zmedenosti sedaj bom še koga spustila, sva pa ravno na meji med njihovo veliko in majhno sobo in ne bi rada vzela male, pa se izkaže da nas bo vseeno malo več in nam zmanjka prostora za ples ali pa velko in bo potem napol prazna. Izbran imam vse, samo še končne rezervacije pa bo. Upam user posted image . Oktober pa sva si izbrala ravno zato, ker upava da bova še dobila frej. Datum premaknem pa samo v primeru zasedenosti gostišča in muzikantov, ostalo bom že prilagodila. Mislim da se sploh še ne zavedam koliko dela me še čaka user posted image .

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 3106
5.3.2009 16:05:11   
Pupsika
IZVIRNO SPOROČILO: lottyka

O definitivno bodo končne rezervacije kmalu. Počakat moram samo še toliko, da poveva še staršem, da mi malo pomagajo pri povabljenih. (Uff kako težko je biti tiho, ampak sva se odločila da to opraviva skupaj malo bolj svečano) Kajti pri vsej  zmedenosti sedaj bom še koga spustila, sva pa ravno na meji med njihovo veliko in majhno sobo in ne bi rada vzela male, pa se izkaže da nas bo vseeno malo več in nam zmanjka prostora za ples ali pa velko in bo potem napol prazna. Izbran imam vse, samo še končne rezervacije pa bo. Upam user posted image . Oktober pa sva si izbrala ravno zato, ker upava da bova še dobila frej. Datum premaknem pa samo v primeru zasedenosti gostišča in muzikantov, ostalo bom že prilagodila. Mislim da se sploh še ne zavedam koliko dela me še čaka user posted image .

user posted image  Men se zdi, daje največ dela na koncu...midva imava že vse porihtano, samo male stvarui so ostale in mislim,da je točno z "malimi" stvarmi največ delauser posted image .

(odgovor članu lottyka)
Neposredna povezava do sporočila: 3107
5.3.2009 18:38:54   
cukica
Pozdravljene!

Midva sva tud že počasi začela s pripravami.
Zanima me kje si boste izposodile obleko ali jo celo kupile?
Midva se nemoreva odločiti za torto kakšno bi in kje bi jo naročila.
Vsem en lep pozdrav,...

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 3108
5.3.2009 21:26:59   
memole
Čer nevestice!

Vsem novim dobrodošle in čestitke ter lepe priprave še naprej!

Cukica jaz sem si obleko sposodila v novi gorici v salonu bella lahko si jih pa tudi v Ljubljani sposodiš v poročnem kotičku,grazia pa še kakšen se najde!
A obliko torte že vesta kakšno bi imela?
Najdeš jih veliko na netu vpišeš v google poročne torte in izbereš da ti najde slike pa boš našla kakšno ki vama bo všeč!
Na vašem koncu ne poznam nobene slaščičarne tko da mal pobrskaj vrjetno pa poznaš kakšno slaščičarno ki dela poročne torte pa greš tja se pozanimat kako in kaj!user posted image

26.9.05 se nama je rodila rožica Lara!
28.4.2010 se nam je pridružila še druga rožica Maja!
http://racka.moj-album.com

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 3109
5.3.2009 21:43:16   
lyra*
Opaa... nevestice ste se prebudileuser posted image user posted image user posted image Sej tak je pravuser posted image

Jaz gledam Made of honor pa sm vas prebrala in se kr vstrašla čmrlike tko,da sm se prikazalauser posted image
Pa tut vidim,da sm pri pupsiki pogrešanauser posted image
Drgač sm kot zombi.. user posted image user posted image mi zadnje 3dni NIČ ne spita ponoči.. Izmenično se zbujata na 1uro in sm jaz čist fertik..Pa tut podnevi ne spita kaj dostiuser posted image

Midva greva ju3 po vabila pa jih počasi začneva okrog nosit.. Do aprila bova ravno vse raznosilauser posted image
Prejšnji teden sva tut njemu obleku kupila.. In srajco. Kravate še nisma našla.. Še morm it malo pogledat okoli.
Prstane  sva tut po naročilu dala delat tak,da bodo 1× maja prišli do najuuser posted image
Zdaj se podam za lov za čevljiuser posted image

Dobrodošle nove nevestice(pridete na seznamuser posted image )

Še eno ?
Kakšno pa boste imele kaj pecivo? Pa sploh koliko tega? Meni so predlagali,da bi po glavni jedi dali pecivo na mizo in da bi pač vzel kdo bi hotel...

Čmrlika zdaaaaaj ti pripravljam presenečenjeuser posted image user posted image

Za vsakim dežjem posije sonce!! :)

(odgovor članu orhidcs)
Neposredna povezava do sporočila: 3110
5.3.2009 21:55:49   
lyra*

user posted image
Neveste 2009

user posted image  

9.5.2009
didikaa
Cerkevna poroka:
Civilna poroka:
Slavje:

9.5.2009
ajataja
Cerkvena poroka:
Civilna poroka:
Slavje:

9.5.2009
maja*
Cerkvena poroka:
Civilna poroka: V Bistri
Slavje:Hotel Rakov škocjan

9.5.2009
pikica030407

Cerkvena poroka:
Civilna poroka:
Slavje

user posted image

16.5.2009
zaspančka
Cerkvena poroka:
Civilna poroka:
Slavje:

user posted image

23.5.2009
majcci
Cerkvena poroka:
Civilna poroka:
Slavje:

23.5.2009
soraia
Cerkvena poroka:
Civilna poroka:
Slavje:

user posted image

30.5.2009
pupsika
Cerkvena poroka:
Civilna poroka: Otočec (na prostem)
Slavje: Gostilna Kmečki hram ,Kostanjevica na Krki

30.5.2009
looney27
Cerkvena poroka:Cerkev svetega Cirila in Metoda v Radencih
Civilna poroka: Buteljčna klet pod slapom
Slavje: Kmečki turizem v Prekmurju

user posted image
user posted image

6.6.2009
lyra*
Cerkvena poroka: Grad Rače
Civilna poroka: Stolna cerkev
Slavje:

6.6.2009
klara-1
Cerkvena poroka:
Civilna poroka:
Slavje:

6.6.2009
zimbra
Cerkvena poroka:
Civilna poroka:
Slavje

6.6.2009
KATTY&TIMMY
Cerkvena poroka: Sveta gora
Civilna poroka: grad Kromberg
Slavje: hotel Lipa

6.6.2009
sxy
Cerkvena poroka:
Civilna poroka:
Slavje:

user posted image  

13.6.2009
martina27
Cerkvena poroka:
Civilna poroka:
Slavje:

13.6.2009
Gwendolen
Cerkvena poroka:
Civilna poroka:
Slavje

user posted image

20.6.2009
_andreja_
Cerkvena poroka:
Civilna poroka:
Slavje:

20.6.2009
poli*
Cerkvena poroka:
Civilna poroka:
Slavje:

user posted image  

27.6.2009
Lepotica
Cerkvena poroka:
Civilna poroka:
Slavje:

27.6.2009
memole
Cerkevna poroka: SV. Anton
Civilna poroka: Dvorec Zemono
Slavje:
Bio motel v Šlari

27.6.2009
NEVESTA2009
Cerkvena poroka:
Civilna poroka:
Slavje:

27.6.2009

žabicamala
Cerkvena poroka:
Civilna poroka:
Slavje:

27.6.2009:
fargesia
Cerkvena poroka:
Civilna poroka:
Slavje:

27.6.2009
bios9
Cerkvena poroka:
Civilna poroka:
Slavje:

user posted image

user posted image  

29.8.2009
tanyka
Cerkevna poroka:
Civilna poroka:
Slavje:

user posted image

user posted image

5.9.2009
orka**
Cerkvena poroka:
Civilna poroka:
Slvaje

5.9.2009
total
Cerkvena poroka:
Civilna poroka:
Slavje:
user posted image

user posted image

3.10.2009
lottyka
Cerkvena poroka:
Civilna poroka:
Slavje
:

31.10.2009
Čmrlika
Cerkvena poroka:
Civilna poroka:
Slavje:

user posted image  

26.12.2009
pupika27
Cerkvena poroka:
Civilna poroka:
Slavje:

user posted image

user posted image
Neveste 2009

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 3111
5.3.2009 21:56:55   
lyra*
Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Čmrlika viidiš.... Sam malo me je treba skregatuser posted image

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 3112
5.3.2009 22:04:37   
*maja

Mmm ste si lep mesec zbrale, oktober, bravouser posted image user posted image ..jst imam namreč takrat rojstni danuser posted image .

A ti tudi jst tud user posted image . Kdaj ga pa imaš ?

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 3113
5.3.2009 22:08:46   
*maja
Lyra kakšne čevlje pa bi imela? Jaz sem celo Lj prebredla pa ni bilo nič pametnega, tako da sem si jih na koncu kar dala narest, pa še hudo udobni bojo in narejeni direktno po moji nogi.

Pri nas bomo pecivo kar sami napekli (se je lep del žlahte ponudil user posted image ) ga ne bova nič kupovala, bova pa zraven peciva dala še sadje, da bo vse skupaj malo bolj sočno.

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 3114
5.3.2009 22:20:03   
cukica
Lyra* lep seznam,...
Memole verjeten kaj okroglega al pa kaj pa vem!Trenutno še nevem pa tud težko se dogovoriva in uskladiva ker mojga ni nič doma služba,... tko da bom verjeten sama zbrala pa mu sam poslala če se strinja,...

Ve ste že vse mamice?

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 3115
5.3.2009 22:57:29   
memole
Za pecivo se je pri meni soseda ponudila ker pozna enega ki peče za mercator in špar in je rekla da bo ona to plačala!
Bo pa mešano pecivo kakšno pa še ne vem gremo šele 1 junija pogledat in izbrat ter naročit!
Sadje bomo tudi mi imeli bo pasalo malo sadja če bo toplo no vsaj upam da bo sonček da ne bo kakega dežja!user posted image

Ja jz sem že mamica!user posted image

Pa ti?
No sej mal pogledaš različne oblike tort in tista ki ti pade v oči je tvoja!user posted image
Eh saj bo dobra tista ki jo boš izbrala mislim da moški niso tok zagreti za te stvari njih bolj finance skrbijo!user posted image user posted image user posted image
No svoje mnenje povejo potem pa vse nam prepustijo!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 3116
6.3.2009 7:55:03   
Anonimen
Pozdravljene!
Hmm, ena napaka je v seznamu nevest pri KATY in TIMMY :
in to: cerkevna poroka bo v stolni cerkvi v Kopru in civilna v Pretorski palači Koper.
Moja hči nevesta, je z dragim vse že zrihtala, tako se je oddahnila, morda še vmes lepotni popravki, sam glavina in podrobosti so zrihtani.

(odgovor članu memole)
  Neposredna povezava do sporočila: 3117
6.3.2009 8:06:53   
zimbra
Pupsika tudi če še deset tort poješ, se ti ne moreš zrediti, nič bat. No, sta zbrala okuse? Bojo vsi čokoladni al bosta tudi ljubiteljem sadja kaj privoščila?

Lyra naša je bla spet pridna. Očitno se je Čmrlike tolk ustrašla user posted image . Bravo Čmrlika, ti pa znaš. user posted image Le naspi se Lyra, pred poroko te čaka še veliko neprespanih noči.user posted image Meni se non stop sanja o tej poroki, pa vedno gre nekaj narobe. Zato bo na ta pravi dan vse tako kot mora biti.

Cukica  v LJ je veliko salonov, ki izposojajo poročne obleke. Škoda ker si v januarju zamudila sejem, tam so bli vsi razstavljalci na enem kupu. Je bilo kar fajn pregledat vso ponudbo. Po mojih izkušnjah je bolje, da pregledaš spletne strani salonov in si zapišeš imena oblek ki so ti všeč. Ker potem ko prideš tja na probo, prodajalka takoj ve, kakšen stil ti je všeč in ti lahko pomaga še s svojimi predlogi. Pa seveda pomeriš tiste obleke, ki si jih izbrala. Po mojih izkušnjah ti potem pašejo prav drugačni stili, kot si jih zamišljaš. user posted image

Punce, ste me čisto zmedle s tem pecivom. Sama nisem mislila nič peciva posebej naročevat. Pred poroko bodo namesto peciva jagode v čokoladi. Na večerji pa je itak v meniju že sladica, potem še torta. Na mizo mislim postavit le briške češnje (ker bo takrat ravno njihov čas). Jaz sem vajena, da je na porokah vedno preveč hrane in vsega in ravno pecivo je tisto ki potem ostaja. Ne vem no, zdaj ste me res čisto zmedle.
.

< Sporočilo je popravil zimbra -- 6.3.2009 8:09:46 >

(odgovor članu memole)
Neposredna povezava do sporočila: 3118
6.3.2009 8:11:59   
zimbra
Maja, komu si pa dala delat čevlje? Jaz mislim, da bom ostala kar pri tistih ki jih že imam, ampak vseeno je dobro še kako informacijo dobit. user posted image

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 3119
6.3.2009 8:27:21   
memole
Zimbra če ti pecivo ostaja pa samo v eno škatlo pa daš svatom ko grejo domov da odnesejo mal peciva!user posted image

Neva zakaj se tvoja hči nič ne oglasi?
No naj se le mal oglasi pa super da imata rešeno kar je blo za rešit!user posted image

No danes je pa končno mal sonček posijal!
Jaz imam pa itak veliko dela morem mal doma pospravit za jutri ker bo polna hiša z Laro pa to ni lih lahko glede na to da v sekundi vse razmeče!user posted image user posted image

(odgovor članu zimbra)
Neposredna povezava do sporočila: 3120
6.3.2009 8:46:33   
*maja

IZVIRNO SPOROČILO: zimbra

Maja, komu si pa dala delat čevlje? Jaz mislim, da bom ostala kar pri tistih ki jih že imam, ampak vseeno je dobro še kako informacijo dobit. user posted image

Dala sem jih narest k Piškuriču, dela res ful udobne čevlje.

(odgovor članu zimbra)
Neposredna povezava do sporočila: 3121
6.3.2009 9:42:17   
total
Pozdravljene nevestice,ste se pa kr načvekale zadnje časeuser posted image ,tako je prav. No pr nam vse lepo laufa,včeraj sma bila na sestanku z fotografom in se vse lepo dogovorila,cvetličarko še čakam,se pa bliža da tum ko bova dobila prstane..iii komaj čakamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Iyra moj seznam ni dokončan,boš uredila.....user posted image ,saj veš kje se poročim...user posted image
Jaz bom pecivo kr naročila,potice bo pa ena gospa mi spekla,ker bom mela zunaj kanapeje in tut potice,da ne bojo svati lačni,ko se bova midva slikala...user posted image . Tako da bo noter na mizah pecivo in sadje. Bo pa vso pecivo filano in bo skoz na mizah.
Pupsika kaj boš mela ti Dobrana al Matjaža??
Maja lušne oblekice za pupe..user posted image ,moj sinček bo pa tko oblečen ko ati...kuk bo lepuser posted image .
Zdaj grema kmalu vabila naročit in zahvale,potem pa še njegovo obleko in sma počas fertik z večjimi stvarmi,pol pa še malenkosti in detalji.

Juter grem pa po dolgem času žurat ven z prijatlji,sej je Dan žena treba izkoristit..user posted image user posted image user posted image

Ajdi..bay

Kaj naj rečem...srečna sm!!!

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 3122
6.3.2009 9:57:44   
Pupsika
Nevestice to mi delajteeeeeeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image . Končno smo se zbudileuser posted image user posted image .

Lyra, sem zmeraj vesela , ko kaj napišeš tko,da se prosim večkrat oglsi..to je ukaz!!!user posted image user posted image

Gleed peciva: midva bova imela minjončke na mizah v gostišču in minjončke ter male ladjice in notri sveže sadje na Otočcu, ful lepo zgleda!
Naročila bova 3 pladnje minjonov pri isti slaščičarki kot torto.

maja, 23. imam r.d., pa ti?user posted image

Jst sem tudi mamica najbolj čudoviti punčki na svetuuser posted image user posted image user posted image .

Midva sva bila pa včeraj v Premamanu...kaj se mi je mešalo, vidla sem tolk oblekco za punčke in vse je res primerno porokam, nevrjetno in ful  v f.u.k.s.i.j.i. barvi, pa v beli, krem...ena je bla tolk huda.
Če bom na netu našla slikco vam pokažem...Uglavnem sem pršla čist zmešana domov in zdej morm samo premislt kaj naj vzamem, pomoje bom kar dve vzela, ker sta obe tolk lepiuser posted image .

Total, jst imam Matjaža, pa ti?

Zimbra, ma dej sam nažiram se, sem rekla, da je zdej dost. Tko da sem na kao dietiuser posted image .
Sva se pa odličila za itak raffaelo, včeraj sem jo spet jedlauser posted image , pa čokoladno za sadni okus se pa še nisva, ker nisva moglav se probat. Nama je dala ful kosov tko,da bova še dans malo poskušala.
Težko se odločiva, ker men itak niso torte všeč, mojemu pa sploh sadne niso..nimam pojma kaj bo padlouser posted image .

No, če se bom pa še kaj spomnila pa dopišemuser posted image .

< Sporočilo je popravil Pupsika -- 6.3.2009 9:59:07 >

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 3123
6.3.2009 9:58:48   
*maja
Pupsika jaz ga imam pa 22.-tega. Madona lahko kar skupaj praznujeva user posted image .

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 3124
6.3.2009 9:59:47   
Pupsika
IZVIRNO SPOROČILO: *maja

Pupsika jaz ga imam pa 22.-tega. Madona lahko kar skupaj praznujeva user posted image .

A res??user posted image user posted image user posted image
Huuudo, bova kar zafeštaleuser posted image

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 3125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?