|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Poroka 2009
3.3.2009 21:02:41   
orhidcs

IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika

IZVIRNO SPOROČILO: orhidcs

Zdravo sem čisto sveža uporabnica foruma in tudi jaz se poročim letos natančneje 22.8.2009. Sem iz Štajerske zanima pa me ali je še katera iz istega konca?

Lp

Jazuser posted image  iz Maribora! Pa ti?

Kje mate ve albume?

Zdravo in dobrodošla jaz pa sem iz Rogaške Slatine dokaj blizu tebe.

Za poročna vabila: nadjina vabila- imajo zelo lepa in moderna.

In prisrčna dobrodošlica.

Lp orhid

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 3076
4.3.2009 8:11:38   
zimbra
Dobrodošla  Čmrlika med nami. Kot ti je že Pupsika napisala, ni šlo za to kdo bo koliko zapravil za poroko, bolj za to, da dopustimo različna mnenja in se med sabo ne napadamo. Pa saj smo že pozable, a ne punce? Tudi midva sva sama delala vabila in sem zelo zadovoljna z njimi. Sama bom naredila vso papirnato galanterijo za poroko, vabila, zahvale, menuje, kartice za sedežni red... itd. Pa tudi midva bova brez konfetov. Bom kaj drugega za darilca izbrala.user posted image

Pupsika kako je torta??? Izbrala okuse? Midva sva dobila predračun od dekoraterke. Jupiiiiiiii !!!! Vse je točno tako kot smo se domenili, edino okrasitev za avto bom mogoče malo spremenila. Sem včeraj dobila ene slike okrasitve avta s točno takimi rožami kot jih bom jaz imela in mi je ful všeč. Tako da mislim da bom rekla naj tudi meni naredi tako. user posted image

Lyra  ti si kar vzemi čas za seznamček. Saj ti Čmrlika gotovo ne zameri. Me pa tvoj seznam vedno spomni, kako blizu so že naše poroke user posted image user posted image

(odgovor članu orhidcs)
Neposredna povezava do sporočila: 3077
4.3.2009 14:26:05   
Čmrlika
IZVIRNO SPOROČILO: lyra*

Dobeeeeer večer user posted image

Lyra...si mene  pozabla dat na seznam,al me nisi resno vzela? user posted image

Jooojuser posted image user posted image
Feeeeeeeeeeejst me morš skregatuser posted image  Ti 1000% dovolimuser posted image

nič joj, kako si lahko to sploh dovoliš, user posted image user posted image user posted image   EJ KREGAM TE!!!!  user posted image user posted image user posted image

Naslednjič jih pa še tako dobiš, če boš grda še do mene... user posted image

user posted image

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 3078
4.3.2009 14:26:14   
Čmrlika
IZVIRNO SPOROČILO: Pupsika

Čmrlika, če bi podrobno prebrala o čem je bilo govora  oz. bi prebrala vse kar smo se kdajkoli pogovarjale ne bi imela občutka, da se moraš zadrževat.
In vse skupaj ni letelo na nobeno posebej niti ne samo na tisto zadevo glede rož, ampak na splošno na odnos na forumu, itak smo se pa že vse lepo pomenile in je vse kuluser posted image  .
Zdej je pa na tebi al se boš zadržvala al neuser posted image .

sem slab izraz izbrala mogoče...ne nisem glih zadrževala mislila...ampak ni se mi zdelo fajn da se greste tak  v stilu brezveze da še sploh govorimo o cifrah pa bla bla..prebrala pa sem dovolj da sem se odločla kako bom sodelovala user posted image  
Glavno da je pozabljeno. user posted image

Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 3079
4.3.2009 14:29:49   
Čmrlika

Zdravo sem čisto sveža uporabnica foruma in tudi jaz se poročim letos natančneje 22.8.2009. Sem iz Štajerske zanima pa me ali je še katera iz istega konca?

Lp

Jazuser posted image  iz Maribora! Pa ti?

Kje mate ve albume?

Zdravo in dobrodošla jaz pa sem iz Rogaške Slatine dokaj blizu tebe.

Za poročna vabila: nadjina vabila- imajo zelo lepa in moderna.

In prisrčna dobrodošlica.

Lp orhid

Hvala tui za ta odgovor plus vse ostalo..je moja poroka res še daleč in zaenkrat te imam v mislih in te bom mogoče kaj kasneje kontaktirala.

(odgovor članu orhidcs)
Neposredna povezava do sporočila: 3080
4.3.2009 14:31:05   
Čmrlika
IZVIRNO SPOROČILO: zimbra

Dobrodošla  Čmrlika med nami. Kot ti je že Pupsika napisala, ni šlo za to kdo bo koliko zapravil za poroko, bolj za to, da dopustimo različna mnenja in se med sabo ne napadamo. Pa saj smo že pozable, a ne punce? Tudi midva sva sama delala vabila in sem zelo zadovoljna z njimi. Sama bom naredila vso papirnato galanterijo za poroko, vabila, zahvale, menuje, kartice za sedežni red... itd. Pa tudi midva bova brez konfetov. Bom kaj drugega za darilca izbrala.user posted image

Pupsika kako je torta??? Izbrala okuse? Midva sva dobila predračun od dekoraterke. Jupiiiiiiii !!!! Vse je točno tako kot smo se domenili, edino okrasitev za avto bom mogoče malo spremenila. Sem včeraj dobila ene slike okrasitve avta s točno takimi rožami kot jih bom jaz imela in mi je ful všeč. Tako da mislim da bom rekla naj tudi meni naredi tako. user posted image

Lyra  ti si kar vzemi čas za seznamček. Saj ti Čmrlika gotovo ne zameri. Me pa tvoj seznam vedno spomni, kako blizu so že naše poroke user posted image user posted image

sem že pupsiki odgovorila user posted image  , glavno da je pozabljeno, pa hvala za dobrodošlico. user posted image

Z lyro sem že obračunala zgoraj user posted image user posted image user posted image

Ne vem pa kaj zdaj dela, po moje me ne upa vprašat za datum pa išče kje sem že povedala kdaj se poročiva user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zimbra)
Neposredna povezava do sporočila: 3081
4.3.2009 14:56:40   
Pupsika
Čmrlika mislia sem, da bi mogla celotno temo od začetka do konca prebrat..to je pa najbrž nisi aneuser posted image user posted image .

No ampak nima veze...user posted image

Zimbrauser posted image user posted image

Jst pa majjci pogrešam, pa Lyro, pa Martinouser posted image

You know you`re awesome when people you don`t even know hate you.

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 3082
4.3.2009 15:37:36   
*maja
Pa soraia se tud že nekaj časa ni oglasila.

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 3083
4.3.2009 15:49:42   
Pupsika
IZVIRNO SPOROČILO: *maja

Pa soraia se tud že nekaj časa ni oglasila.

Ja soraio tudi pogrešamuser posted image

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 3084
4.3.2009 16:26:19   
Čmrlika

Čmrlika mislia sem, da bi mogla celotno temo od začetka do konca prebrat..to je pa najbrž nisi aneuser posted image user posted image .

valda da nisem cele teme brala...user posted image napisala sem da sem prebrala dovolj da sem se odločla.... user posted image

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 3085
4.3.2009 20:17:54   
Pupsika

valda da nisem cele teme brala...user posted image napisala sem da sem prebrala dovolj da sem se odločla.... user posted image

Pol pa superuser posted image .

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 3086
4.3.2009 20:54:06   
*maja
Jst spet vsa vesela user posted image , sem končno našla oblekice za naše pupe (pa da sem dobila za vse tri enake). Sem dala sliko v album.
Zdaj pa moram samo še najdit nekaj primernega v stilu z oblekicami za našega poba user posted image .

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 3087
4.3.2009 21:00:07   
Pupsika
o maja superuser posted image user posted image Kok bodo luškaneuser posted image .
Jst pa za najino žabico nisem še nič našla oz. še nisem iskala.
Bom pa šla malo na okrog pogledat, ker točno vem kakšno oblekco ji bom kupilauser posted image .

Midva sva bila pa danes čist presenećena. Sva dobila pošto iz Anglije. So nama sorodniki poslali prav kartico Wedding Acceptance in da z veseljem sprejmejo najino povabilouser posted image user posted image . Tolk je luškan, sploh nisem vedla, da obstajajo take karticeuser posted image .

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 3088
4.3.2009 21:02:30   
Pupsika
maja, sem pogledala. Krasne oblekceuser posted image user posted image user posted image .Kakšne lepe princeske bojouser posted image .

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 3089
4.3.2009 22:53:21   
memole
Čer nevestice!

maja zelo lepe bojo tvoje pupice!

pupsika super da so sprejeli povabilo!A lahko pokažeš kako zgleda ta kartica?

Jaz tudi za mojo še nimam oblekice sem jih pa lani vidla kr nekaj lepih pri kitajcih tako da bom šla en uč vržt!
Pri nas pa niti ne vem kam nej grem pogledat!
A ima kera kakšno idejo?
Tut za Ljubljano mi lahko poveste kam nej grem pogledat!

26.9.05 se nama je rodila rožica Lara!
28.4.2010 se nam je pridružila še druga rožica Maja!
http://racka.moj-album.com

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 3090
4.3.2009 23:25:12   
*maja
Midva sva jih danes kupila v C&A , imajo pa drugače bolj slabo izbiro, sva tele prav dolgo iskala. Imajo pa take še v roza in vijolični barvi, aja pa še čisto bele.

(odgovor članu memole)
Neposredna povezava do sporočila: 3091
5.3.2009 7:41:58   
zimbra
Maja res lepe oblekice. Bojo prave srčice te vaše punčke. user posted image user posted image user posted image A bojo imele na poroki kako "zadolžitev"? Npr. metanje cvetličnih listkov al kaj takega?

Pupsika ti pa kar po trgovinah, da ne boš vse zadnji dan iskala user posted image .

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 3092
5.3.2009 9:00:41   
Pupsika
memole, bom poslikala in pokazala, ko pridem domov ok?user posted image

Jst bom za oblekco šla pogledat v Benetoon , Oilily ali pa Premaman, tam mi imajo za tamle res hude hude stvari ali pa seveda ZARA.
Ker ji bom itak tako kupila, da jo bo še lahko ful nosilauser posted image , iščem pa barvo f.u.k.s.i.j.e. in Benetton ima itak zmeram hude barve, da o Premamanu ali Oilily ne govorim, je moja najljubša trgovina za tamalouser posted image

Premamanuser posted image
http://www.premaman.com/wapr/en/int/cat_index.jsp?h1=1&h2=102&h3=0

Oililyuser posted image

http://www.oilily.nl/world/

< Sporočilo je popravil Pupsika -- 5.3.2009 9:01:39 >

(odgovor članu zimbra)
Neposredna povezava do sporočila: 3093
5.3.2009 10:28:43   
zaspančka
Živjo, še jaz se vam pridružujem! user posted image  Najin dan D bo 16.5. Ravno včeraj sva bila pri župniku, da sva se vse zmenila, za civilno mava tud že vse zmenjen. Gostilna pa bend je tud pod streho. user posted image  Zdej morm jst edin najdt še obleko (kar bo kr projekt, glede na to, da bo takrat noseča skor 7 m) pa čevlje. Aja, pa fotografa morva še najet, pa drug tedn greva gledat za prstane pa vabila naročit.

Nč, se vam še kej javim, ko bo kaj novega.

LP vsem. user posted image

4.6.2009 - Tjaš
12.2.2013 - Tinkara

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 3094
5.3.2009 12:43:01   
lottyka
Tudi jaz se vam pridružujem. Dan D oziroma bolje dan P je zaenkrat 3.10. Sem šele na začetku načrtovanja in upam da nama uspe v tem času vse speljat. Kar ne vem kje začeti in sem se prvo postopila izbirat gostišče in muziko. Imam že izbran ožji izbor in počasi bo potreba iti malo na teren user posted image . Vas spremljam že nekaj časa, saj sem potiho skoz upala da bo tudi moj dan prišel še letos in evo mene user posted image .

(odgovor članu zaspančka)
Neposredna povezava do sporočila: 3095
5.3.2009 14:28:49   
Čmrlika
IZVIRNO SPOROČILO: zaspančka

Živjo, še jaz se vam pridružujem! user posted image  Najin dan D bo 16.5. Ravno včeraj sva bila pri župniku, da sva se vse zmenila, za civilno mava tud že vse zmenjen. Gostilna pa bend je tud pod streho. user posted image  Zdej morm jst edin najdt še obleko (kar bo kr projekt, glede na to, da bo takrat noseča skor 7 m) pa čevlje. Aja, pa fotografa morva še najet, pa drug tedn greva gledat za prstane pa vabila naročit.

Nč, se vam še kej javim, ko bo kaj novega.

LP vsem. user posted image

tudi tebi dobrodošlica!user posted image krasen datum ,na ta dan se poroči tudi moja naj prijateljica! user posted image

(odgovor članu zaspančka)
Neposredna povezava do sporočila: 3096
5.3.2009 14:28:55   
Čmrlika
IZVIRNO SPOROČILO: lottyka

Tudi jaz se vam pridružujem. Dan D oziroma bolje dan P je zaenkrat 3.10. Sem šele na začetku načrtovanja in upam da nama uspe v tem času vse speljat. Kar ne vem kje začeti in sem se prvo postopila izbirat gostišče in muziko. Imam že izbran ožji izbor in počasi bo potreba iti malo na teren user posted image . Vas spremljam že nekaj časa, saj sem potiho skoz upala da bo tudi moj dan prišel še letos in evo mene user posted image .

dobrodošla!user posted image Evo pa sva dve v oktobru! in mava še čas! user posted image user posted image

(odgovor članu lottyka)
Neposredna povezava do sporočila: 3097
5.3.2009 14:30:37   
Čmrlika
Kje se pa lyra skriva? user posted image  zgleda da bom morala izdat kako tiralico za njo...
pozablja da sem lahko hitro pri njej...

no upam, da bom na seznamu do poroke user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 3098
5.3.2009 14:35:52   
Čmrlika
LYRA!

user posted image

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 3099
5.3.2009 14:46:22   
Pupsika

LYRA!

user posted image

user posted image user posted image user posted image hudo!!

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 3100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?