|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Poroka 2009
28.2.2009 18:17:20   
Pupsika
IZVIRNO SPOROČILO: orhidcs

Lyra

Za otroke prosi da ti jih počuva kakšna prijateljica, ki je ne bo na poroko enako bom storila jaz. Drugač pa me zanima kdo ti bo rihtal cvetje, jaz sama tudi dekoriram poroke in se mi zdi to ful veliko - 600€ razen če imaš kakšno posebno cvetje, orhideje, strelicije...potem pa je to še sprejemljiva cena in odvisno kaj vse vsebuje.

Hvala za odgovor

orhidcs ti bom jst odgovorila.
Midva sva dala za cvetlični aranžma 600€ in se mi zdi poceni.
Vsebuje vso dekoracijo od poročnega šopka, do okrasitev avtombilov,okrasitev gostilne, mašnice za avt., naprsna šopka za obe priči, pa za prstane, ma ni da ni.
In zelo po najinih željah, cvetličarka je pa itak zakonuser posted image user posted image user posted image user posted image .
Imam pa v šopku vrtnice, orhideje in kale.

You know you`re awesome when people you don`t even know hate you.

(odgovor članu orhidcs)
Neposredna povezava do sporočila: 3026
28.2.2009 20:26:10   
*maja
Ojla punce!
Ste načvekale, sem si mogla prav čas vzeti da sem vse prebrala user posted image .

user posted image za vse nove nevestice.

Lyra probaj se zmenit za varstvo vajinih user posted image s kom od sorodnikov, ki bojo na poroko. Pri nas se bomo tako organizirali, da jih bojo imeli kar večinoma vsi sorodniki pod kontrolo (za 4 mulčke je treba cela četa varušk user posted image ).

Zimbra ful dobri čevlji, pa vabila so mi tudi všeč, na podobni način sva jih midva hotela narediti, pa sva si potem premislila user posted image .

Ery po mojem bi taki čevlji kot jih je nabavila PUPSIKA čisto OK šli zraven tvoje obleke.

Aja, Pupsika tvoji so tudi ful dobri user posted image .

Memole super za cvetličarko, samo meni se pa zdi toliko denarja too much preveč za rože user posted image .

< Sporočilo je popravil *maja -- 28.2.2009 20:27:21 >

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 3027
28.2.2009 20:54:10   
orhidcs
Tudi jaz se strinjam s tabo maja da je to preveč jaz delam v tem in vem da vsaj na štajerskem gredo do maksimum 300€ vsaj moje izkušnje kot dekoraterka porok kažejo tako. Seveda so pa tudi izjeme ki želijo več. Sicer pa jaz iščem kandidata poročni par, kateremu bi dekorirala poroko - delo in potni stroški zastonj za stroške cvetja pa bi se dogovorili v zameno da bi vse fotografirala-dekoracijo mislim in dala v knjigo izdelkov. Vse ki vas zanima mi pišite zs.
Maja kdaj se ti poročiš?

Lp

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 3028
28.2.2009 21:01:43   
lyra*
Evo misija zara&zoja morata zaspat je končanauser posted image   Zoja se sicer še nekaj oglaša.. Se pogovarja sama z sabo ampak mislim,da bo kmalu zaspala.

Cvetličarka nama bo naredla naprsne šopke,moj šopek,še en manjši šopek,dekoracija 2 avtov,dekoracija cerkve, dekoracije za mize... Še kaj??! Pa sploh nebo kičasto.. Ampak vse v mejah normale!
Imela pa bom kale+vrtnice

< Sporočilo je popravil lyra* -- 28.2.2009 21:03:05 >

Za vsakim dežjem posije sonce!! :)

(odgovor članu orhidcs)
Neposredna povezava do sporočila: 3029
28.2.2009 21:05:48   
*maja

Maja kdaj se ti poročiš?

Lp

9. maja

Midva bova dala za rože cca. 150 EUR, bom pa imela šopek iz 6-tih temnordečih vrtnic in marjetic, v tej ceni pa so še naprsni šopki in rože za torto. Kar se pa tiče dekoracij prostora pa ne bova imela rož, oz. bova samo imela na mizah vrtnico z nekaj marjeticami. In to bo to.

< Sporočilo je popravil *maja -- 28.2.2009 21:09:55 >

(odgovor članu orhidcs)
Neposredna povezava do sporočila: 3030
28.2.2009 21:27:32   
orhidcs
Maja to je čisto normalna cena cvetja, vrtnice in marjetice pa zelo lepo in sveže delujejo skupaj.To pa je en primer mojega šopka v primerjavi s tvojim pa so poleg vrtnic mini bele narcise.user posted image

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 3031
28.2.2009 21:29:26   
orhidcs
Žal ne pokaže slike mogoče katera ve kako se doda?

(odgovor članu orhidcs)
Neposredna povezava do sporočila: 3032
28.2.2009 21:36:45   
*maja
http://www.slikomat.com/
Naloži preko te strani pa bo šlo.

(odgovor članu orhidcs)
Neposredna povezava do sporočila: 3033
28.2.2009 22:18:57   
orhidcs
user posted image
Zdaj pa lahko pogledate moj izdelek - šopek.
Lp, orhid

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 3034
28.2.2009 22:19:54   
orhidcs
In najlepša hvala Maji za pomoč.

(odgovor članu orhidcs)
Neposredna povezava do sporočila: 3035
1.3.2009 0:11:13   
memole
IZVIRNO SPOROČILO: *maja

Ojla punce!
Ste načvekale, sem si mogla prav čas vzeti da sem vse prebrala user posted image .

Lyra probaj se zmenit za varstvo vajinih user posted image s kom od sorodnikov, ki bojo na poroko. Pri nas se bomo tako organizirali, da jih bojo imeli kar večinoma vsi sorodniki pod kontrolo (za 4 mulčke je treba cela četa varušk user posted image ).

Zimbra ful dobri čevlji, pa vabila so mi tudi všeč, na podobni način sva jih midva hotela narediti, pa sva si potem premislila user posted image .

Ery po mojem bi taki čevlji kot jih je nabavila PUPSIKA čisto OK šli zraven tvoje obleke.

Memole super za cvetličarko, samo meni se pa zdi toliko denarja too much preveč za rože user posted image .

Glede na to da imajo ene 600 se meni ne zdi dosti!
Pa so to kale in vrtnice ki niso poceni rože!
Ne vem no sprva sem misnla da je drago sam pol k sm vidla da imajo ene še več mi je bla kr ok cena!

26.9.05 se nama je rodila rožica Lara!
28.4.2010 se nam je pridružila še druga rožica Maja!
http://racka.moj-album.com

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 3036
1.3.2009 7:36:16   
Pupsika
Sploh ne štekam, da ste se tolk zapičle v "mojih" 600€.
Vsak ve zase koliko je sposoben dati in kaj dobi za tako ceno.
In res ne vem zakaj se mora tolk debatirat o tem koliko da kdo za rože....user posted image oz. ne, saj to razumem ampak, da se pa potem debatira kako je to preveč in predrago, to mi je pa res kr neki. 
To je tko kt , da bi jst govorila kako za vraga date tako malo za rože? user posted image In potem bi se na veliko razpravljalo kako je 150€ čist mal in da to je ziher vse na pol narejen...
Mene prav malo briga koliko da kdo za svojo poroko, ni niti moja stvar, pa če da 1500€ za rože, kul naj jih da, če jih ima.

Ok, vsaj vem, da sem zaključila in o evrih ne bom več govorila.user posted image . Bom rekla, da sem dala minimalno za vse, tko, da ne bom spet kakega spotikanjauser posted image .

< Sporočilo je popravil Pupsika -- 1.3.2009 7:44:02 >

(odgovor članu memole)
Neposredna povezava do sporočila: 3037
1.3.2009 7:39:35   
Pupsika

Tudi jaz se strinjam s tabo maja da je to preveč jaz delam v tem in vem da vsaj na štajerskem gredo do maksimum 300€ vsaj moje izkušnje kot dekoraterka porok kažejo tako. Seveda so pa tudi izjeme ki želijo več. Sicer pa jaz iščem kandidata poročni par, kateremu bi dekorirala poroko - delo in potni stroški zastonj za stroške cvetja pa bi se dogovorili v zameno da bi vse fotografirala-dekoracijo mislim in dala v knjigo izdelkov. Vse ki vas zanima mi pišite zs.
Maja kdaj se ti poročiš?

Lp

Moja dekoraterka  je iz Štajerkeuser posted image .
Tudi pri njej je vso delo zastonj in prevoz. Je pa genialna in je ne bi zamenjala nikoli, tud, če je tko draaagauser posted image .

(odgovor članu orhidcs)
Neposredna povezava do sporočila: 3038
1.3.2009 7:41:16   
Pupsika
IZVIRNO SPOROČILO: memole

Ojla punce!

Glede na to da imajo ene 600 se meni ne zdi dosti!
Pa so to kale in vrtnice ki niso poceni rože!
Ne vem no sprva sem misnla da je drago sam pol k sm vidla da imajo ene še več mi je bla kr ok cena!

Memole, daj vsaj napiše Pupsika, če že mislš nameuser posted image .
Pa seveda je očitno, da misliš nameuser posted image .

(odgovor članu memole)
Neposredna povezava do sporočila: 3039
1.3.2009 9:46:58   
*maja
Saj jaz se nisem spotaknila ravno ob tvojih 600 EUR Pupsika, saj nisi edina, ki boš toliko dala za rože, so mnoge, ki bodo dale še več, sem povedala samo svoje mnenje da je meni osebno to preveč denarja.

Vsak si naredi tako poroko kot si jo želi imeti, pa ni važno kaj si kdo drug misli o tem user posted image , važno da smo me na koncu zadovoljne!!!!

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 3040
1.3.2009 12:34:13   
zimbra
Hej Pupsika, sem vidla da si ful uživala na koncertu user posted image user posted image user posted image . Bravo punca tako se dela!!! Jaz bi tudiiiiiii user posted image . Saj upam da teta Tina še ni omagala in da bo v prihodnosti še kak koncert.

Midva sva bla včeraj pri tvoji dekoraterki. Punca je carska!!! user posted image Vse obvlada v nulo. Sem ji prinesla slike kaj bi rada imela in sva se takoj zaštekali. Moj dragi se je počitil prav odveč, sva se kar sami zmenili user posted image . Sva se kar tam odločila, da vzamem njo.

Nič se sekirat kaj druge pravijo, vsak pač naredi kot mu paše. Jaz zase vem, da sem več let varčevala da si zdaj lahko privoščim poroko in poročno potovanje tako kot sem si želela že od kar sem bila stara pet let.
Jaz bom za vse cvetlične aranžmaje dala kar 750€ in me prav briga, kaj si kdorkoli misli o tem. Jaz sama vem (ker sem preverjala pri ostalih cvetličarjih) da bo to zelo malo za vse cvetlične aranžmaje ki jih bom imela na svoji poroki. Pa tudi dekoraterka se bo iz štajerske pripeljala na primorsko (najprej v aprilu pogledat vse prostore kjer bo poroka potekala) potem pa bo na dan poroke cel dan z mano, okrasila tako kraj civilne poroke, cerkev, avtomobile, kraj slavja, vrt kjer bo aparitiv.. in vse za sabo pospravila.  In  to ne bodo navadne cvetlične ikebane in šopki, ampak malo bol sofisticirane cvetlične krogle itd.

Meni pač ni do tega, da bo na mizi od matičarke za mojo poroko ikebana iz rdečih vrtnic. S tem pa seveda ne mislim nič slabega o tistih ki jim je to v redu in so s tem zadovoljne. Vsaj pač po svoje in po svojih zmožnostih. Tako da Pupsika nič se sekirat kaj ostale pravijo. Jaz vem da si svojo poroko plačam sama in da bo točno taka kot si jo želim. In če plačam 750€ za rože in 1000€ za prstane je to moj problem in on nikogar drugega. To se mi zdi pa res že preveč, da se zdaj vsaka vtika v to, koliko bo katera dala za kaj. Pa ta forum mi je bil res všeč.. user posted image

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 3041
1.3.2009 16:15:58   
Pupsika
Zimbra, itak, da imaš najboljšo dekoraterko, če imava pa istouser posted image user posted image user posted image . Sem ti rekla, da je zakonuser posted image .

Sem imela že vse napisan ampak sem zbrisala, ker itak nima veze in moj namen ne bo dosežen.

< Sporočilo je popravil Pupsika -- 1.3.2009 16:20:46 >

(odgovor članu zimbra)
Neposredna povezava do sporočila: 3042
1.3.2009 16:17:52   
Pupsika

Saj jaz se nisem spotaknila ravno ob tvojih 600 EUR Pupsika, saj nisi edina, ki boš toliko dala za rože, so mnoge, ki bodo dale še več, sem povedala samo svoje mnenje da je meni osebno to preveč denarja.

Vsak si naredi tako poroko kot si jo želi imeti, pa ni važno kaj si kdo drug misli o tem user posted image , važno da smo me na koncu zadovoljne!!!!

Tako jeuser posted image user posted image  In to je point mojega pisanja , pismo bodimo vesele ene za drugo, ne pa da se razpravlja kolk ena zapravi za poroko, a veš, maja to sem mislila.. nič osebnega user posted image .

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 3043
1.3.2009 16:30:11   
lyra*
Ma pustite te cene in ta hudič!
Eni pač dajo 200€ drugi pa dajo(damo) 600€.
Pač stvar vsakega posameznika! Nekateri se odločijo za poroko z 20 svati drugi pa jih imajo 100!! Čist isto je z rožami...
Na koncu bomo itak vse najlepše na dan D  user posted image user posted image user posted image

pupsika & zimbra sej ta forum vama je še vedno všeč!!! Da mi ne pobegneta kam!!!!!user posted image user posted image p.s. se pa strinjam z vsem kar sta napisali na to temouser posted image

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 3044
1.3.2009 18:53:08   
Pupsika
Lyra aj lav juuser posted image user posted image user posted image .

Nevestice, ne nič zamert, ni se nanašalo na nobeno osebno...imejmo se rade ok?user posted image user posted image

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 3045
1.3.2009 19:23:24   
lyra*
IZVIRNO SPOROČILO: Pupsika

Lyra aj lav juuser posted image user posted image user posted image .

Nevestice, ne nič zamert, ni se nanašalo na nobeno osebno...imejmo se rade ok?user posted image user posted image

user posted image user posted image Maš ZS
Točno tak punce.. Pač smo si različne in prav je takuser posted image

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 3046
1.3.2009 19:34:10   
orhidcs
Tudi jaz se strinjam s tabo Lyra. Saj če ne bi bile različne bi bil svet zeeeelo dolgočasen.

Komaj čakam 22.8.2009.

Lp vsemuser posted image

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 3047
1.3.2009 19:59:00   
*maja
Ah Pupsika itak da se imamo vse rade user posted image , in vse že nestrpno odštevamo do našega dneva D user posted image .

(odgovor članu orhidcs)
Neposredna povezava do sporočila: 3048
1.3.2009 20:47:06   
lyra*
Enibodi hir??

user posted image user posted image spita user posted image pa gleda fuzbal....

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 3049
1.3.2009 20:57:11   
Pupsika
Lyra, jst sem ampak gledam Ladota in Jurijauser posted image

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 3050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Katero vodo pijete?

Katera ustekleničena voda vam je najboljša?

Radenska (11%)

Costella (17%)

Zala (13%)

Dana (10%)

Jana (4%)

pijem vodo iz pipe (46%)

Število vseh glasov: 13559

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!