|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Poroka 2009
18.7.2008 22:35:53   
anchyka0
oj!
najprej cestitke andreja user posted image
kako ste kaj nevestice?kako kaj napredujejo priprave?
jaz sem razmišljala da bi dragega presenetla in mu zapela eno pesem.. mogoce od marte zore-le s teboj.. imate še mogoce kakšno idejo?oz. poznate še kakšno primerno pesem?

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 276
19.7.2008 12:20:26   
poli*
ojla babe... še 3. del zgodbe o najinih vabilih... torej, v četrtek sva šla v knjigarno in so jih na srečo dobili... ampak samo polovico user posted image . Tko da greva ta tedn še po drugo polovico.
lepe priprave

(odgovor članu anchyka0)
Neposredna povezava do sporočila: 277
19.7.2008 15:37:31   
Barbara_L
Ojla!
Jaz se poročim oktobra in me malo plaši izbira obleke.Verjetno ne bo prav vroče...Malo sem že gledala na strani poročni kotiček. Poročila pa se bova cerkveno in civilno.

(odgovor članu poli*)
Neposredna povezava do sporočila: 278
19.7.2008 23:20:18   
pupika27
ojla punce!!!moram vam povedat da me je dragiuser posted image danes presenetil in nam je pripravil en tak izletek!!!!šli smo se kopat v koper nato lepo na kosilce in za konec še v živalski vrt!!!res se je potrudo in blo jeuser posted image enkratnouser posted image !!!!!!
me pa zanima nekaj imava se namen cerkveno poročit in naju zanima če se morava poročit v eni od tistih far iz katerih prihajava ali lahko izberema cerkev po svoji želji??????hvala

(odgovor članu Barbara_L)
Neposredna povezava do sporočila: 279
20.7.2008 8:42:36   
FLASK_A
Pupika, midva sva se cerkveno tudi drugje poročila. Pokliči tja, kjer se nameravata poročiti in naj vama povedo svoje želje. Nama so rekli, da rabiva od našega župnika dobit odpustnico in to je to. Tvoj bodoči mož mora pa v svoji fari (če je od drugod) dobiti samski krstni list in ga nesti tja, kjer vama dajo odpustnico.

Ne komplicirajo, tako da brez problemauser posted image

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu pupika27)
Neposredna povezava do sporočila: 280
21.7.2008 12:27:26   
lyra*
Čau bodoče nevesticeuser posted image

Sam,da se vam na hitro javim....ju3 grem v Grčijo tako,da bomo klepetali spet nekje 2avgustauser posted image  Do takrat pa ve same lepe klepetajte,da bom imela kaj za bratuser posted image

Fajn se imejte,jaz sem bom imela maximalno superuser posted image

Za vsakim dežjem posije sonce!! :)

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 281
23.7.2008 9:22:37   
_andreja_
hvala za čestitke... poroka miruje oz. se tudi nimam veselja pogovarjat o njej, ker je moje počutje zelo zelo slabo in samo čakam dan ko bom začela bruhat...bljak

Kadar človek stori dobro delo, ne da bi mu bilo treba, se Bog ozre navzdol in pravi: ŽE SAMO ZA TA TRENUTEK JE BILO VREDNO USTVARITI SVET.

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 282
23.7.2008 19:08:30   
Looney27
Tudi midva se bova poročila naslednjo pomlad tako da se tudi jaz pridružujem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu _andreja_)
Neposredna povezava do sporočila: 283
27.7.2008 21:17:51   
Looney27
Punce mam eno kratko vprašanje na katerega rabim hiter odgovor. Moj oče je še malo old school zato pričakuje od mojega fanta da ga vpraša za mojo roko. Meni se to zdi malo nesmiselno saj že nekaj let živim pri njem ampak vseeno kako naj to izvedeva? Na skupnem kosilu? kar doma? Mi2 sva čist zgubljena user posted image  
in kako??

Hvala za odgovore

< Sporočilo je popravil Looney27 -- 27.7.2008 21:18:22 >

(odgovor članu Looney27)
Neposredna povezava do sporočila: 284
27.7.2008 22:46:58   
pupika27
res je malce staromodno ampak je lepo mojuser posted image je uporabil ta način snubitve ampak zato ker je to njemu pač všeč!jaz se šla z otrokoma na obisk k mojim in ene dobre pol ure za tistim pa pozvoni na vratim in evo ti mojgauser posted image z vrtnicami in prstanom!me je lepo pred obema zaprosil in seveda vprašal če se strinjata!!!!!!jasno sta bla takoj za user posted image user posted image user posted image user posted image in potem smo šli to  lepo proslavit ven na večerjo!!!!!mene je to pocukrano in česa takega si nisem nikol predstavljaja ampak je res lepo in vzbudi tebi en taki dober občutek da te resnično ljubi

(odgovor članu Looney27)
Neposredna povezava do sporočila: 285
27.7.2008 22:50:51   
pupika27
aja pa tudi midva že živiva skupaj in imava dva otroka!ampak to je nekja posebnega kar si boš zapomnila za celo življenje!!!!!!če ne druga pa bosta naredla očetu veselje in  mu dala vedet da ga spoštujeta 

(odgovor članu Looney27)
Neposredna povezava do sporočila: 286
29.7.2008 19:35:31   
Anonimen
Ojla bodoče nevesticeuser posted image ...me sprejmete medse?

Danes me je moj dragi zaprosil na najlepši možni način in jst sem v semih nebesih, čisto presrečnauser posted image user posted image user posted image user posted image , včeraj je najina hčerkica dopolnila 1 leto, danes pa zaroka...prečudovitouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

V četrtek gerva na večerjo, kjer bova določila datum in se pogovorila, komaj čakam!!!!

Vse želim čim lepše priprave in vam pošiljam pozdravčekuser posted image

lp,
poopsika

(odgovor članu pupika27)
  Neposredna povezava do sporočila: 287
29.7.2008 21:37:44   
pikovit
Popsi ku,ku.Najprej čestitke za 1 svečkouser posted image  in seveda čestitke za zarokouser posted image user posted image

Čestitke user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 288
29.7.2008 21:53:20   
Anonimen
ooo pikovitekuser posted image . Hvala za čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

za kavico se ti pa res moram oddolžitiuser posted image

(odgovor članu pikovit)
  Neposredna povezava do sporočila: 289
31.7.2008 9:06:21   
majcci
Zdravo vsem, se vam po dolgem času spet javljam.
Sem bila na dopustu, zdaj pa sem spet delavna.
Čestitam poopsiki za zaroko in andreji za nosečnost.
Midva sva se zdaj fiksno odločila za datum, ki sva ga že imela zbranega, to je 23.5.
Nisva pa še nobenemu povedala oz. sva namignila da se poročiva drugo leto. Jih bova seznanila konec leta oz. tam oktobra, novembra.
Malo pa že razmišljam o cvetju. Bi imela lilije ali pa calle v šopku in me zanima ali zdržejo celi dan? Če bi imela lilije oz. calle v šopku, kaj bi izbrala zraven za kombinacijo in kakšne naprtsne šopke bi imela?

< Sporočilo je popravil majcci -- 31.7.2008 9:19:16 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 290
31.7.2008 20:53:58   
Anonimen
Ojej, tukaj je pa pravo zatišjeuser posted image

Jst pa čisto naspidiranauser posted image ...sva določila datum poroke in sicer 30.5.2009user posted image
Velika verjetnost pa je , da se bova poročila na Otočcu.
Sva šla danes malo tja pogledat in je fenomenalno...300€ stane obred na prostem+pianist+ nagovor grofa...

< Sporočilo je popravil poopsika -- 31.7.2008 20:54:22 >

(odgovor članu majcci)
  Neposredna povezava do sporočila: 291
1.8.2008 20:01:07   
soraia
še ena se vam pridružuje, midva se tudi poročiva drugo leto in  sicer je predviden datum 23.5.2009. Ne veva pa še nič kje. Bo pa v ožjem družinskem krogu, tzam maksimalno 20 ljudi.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 292
2.8.2008 13:10:20   
pupika27
zanima me ce boste vse praznovale dekliščino????ker mojuser posted image pravi da še ne ve če bo imel fantovščino!!!!!ker če ne bo on praznoval potem bi blo fer da se tudi jaz odpovem dekliščini!!!!ali ???kaj ve oziroma vi mislite???????

(odgovor članu soraia)
Neposredna povezava do sporočila: 293
3.8.2008 8:27:11   
Martina27
Pozdravljene bodoče nevestice!

Dobrodošle vse tiste ta nove, sej niti ne vem katere vse ste, v glavnem, vidim, da nas je vedno več.

No,midva sva se šla v petek prijavit na UE Kamnik in nama je rekla da nekje 14 dni do 3 tedne traja, da od njih dobiva odločbo in potem z tistim prideva spet tja in prineseva najine dokumente ter podatke od najinih prič.

Kar se tiče ansambla še vedno nimam pojma kateri bi naj bil, ker se nikakor ne morem odločit.
Prstane bova vzela v Zlatarni Celje, tako sva se odločila,ker imajo res izbiro.

No toliko o nama in najinih pripravah po dopustu.

Lep pozdravček vsem!

(odgovor članu pupika27)
Neposredna povezava do sporočila: 294
3.8.2008 8:36:48   
Anonimen
Jutro Martina in ostale nevesticeuser posted image .

Mi2 pa sploh ne veve kje bi se poročilauser posted image ...a so vsepovsod take gužve oz. poroke kot po tekočem traku?
Meni je to tako zoprno, da bi se tam srečala še z drugimi svati in nevestami...mah sej če bo tko bom pač preživela ampak všeč mi pa vseeno niuser posted image .

M2 bova tudi vzela prstane pri Zlatarni Celje...sem že zaročnega dobila od njihuser posted image tko, da se mora tradicija nadaljevati.
Sva gledala ful lepa, belo zlato ...in ga bom dala malo predelati, tko, da naju bo prišlo okoli 800€. Se mi zdi še kar ok cena.

Kar se pa tiče benda, hrane, vabil in ostalih "podrobnostiuser posted image ", pa nimam pojma.

A ve veste koliko časa prej lahko rezerviraš datum za poroko??

(odgovor članu Martina27)
  Neposredna povezava do sporočila: 295
3.8.2008 8:38:19   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: pupika27

zanima me ce boste vse praznovale dekliščino????ker mojuser posted image pravi da še ne ve če bo imel fantovščino!!!!!ker če ne bo on praznoval potem bi blo fer da se tudi jaz odpovem dekliščini!!!!ali ???kaj ve oziroma vi mislite???????

ja obvezno bova imela dekliščino in fantovščinouser posted image !

če tvoj dragi noče imeti fantovščino in če si ti želiš dekliščino potem jo imej...ne vidim razloga, da bi zdej morala ti odpovedati...razen, če si je ne želišuser posted image

(odgovor članu pupika27)
  Neposredna povezava do sporočila: 296
3.8.2008 8:39:23   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: majcci

Malo pa že razmišljam o cvetju. Bi imela lilije ali pa calle v šopku in me zanima ali zdržejo celi dan? Če bi imela lilije oz. calle v šopku, kaj bi izbrala zraven za kombinacijo in kakšne naprtsne šopke bi imela?

Jst sem razmišljala ali marjetice, lilije in orhideje..

(odgovor članu majcci)
  Neposredna povezava do sporočila: 297
3.8.2008 10:34:48   
FLASK_A
Zdravo, vidim da se o rožah pogovarjate. Jaz sem imela lilije. Bile so prečudovite, zdržale so cel dan (zvečer so bile sicer ob robovih malce rjavkaste, ampak me sploh ni motilo, ker ni bilo tako opazno). Moram vas samo opozoriti, da imajo zareeeesss močan duh. Bodite pozorne na to, ker boste imele šopek cel dan pod nosomuser posted image Čeprav jaz bi se še enkrat za njih odločilauser posted image
Lepo planiranje še naprej, nevesticeuser posted image

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 298
4.8.2008 14:41:19   
majcci
Soraia - zgleda da imava na isti dan dan D user posted image

Flask-A - katero barvo lilij pa si imela? Si jih v šopku s katero drugo rožo kombinirala? Kaj pa napsrtni šopki za ženina in priče ter svate - kakšne so imeli?

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 299
4.8.2008 15:24:10   
fragola
res je imela flaška lilije, samo tisti dan je bilo zelo hladno, jaz sem bla ne eni poroki, ki je mela nevesta lilije in so ble prav fuč od toplote! In vam povem da je prav grdo zgledalo, soseda je pa mela kale in lih tako je rekla, da so ble prav grde v cerkvi, kot da bi joh kdo pomečkal!

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu majcci)
Neposredna povezava do sporočila: 300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?