|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Poroka 2009
6.7.2008 18:37:49   
lyra*
klara-1  ja tudi midva se bova še cerkveno! To bo pa tam,ko se je poročil Damjan Murko in bom frajerkauser posted image   user posted image user posted image

martina27 men je tista ta prva svetavnauser posted image user posted image  A to si si tudi probala?
Ja to pa je kriza,da se ti je klima pokvarila...pa tud vem,da je usnje za en drek poleti! Zato imam jaz na stolu brisačo prek pri sedežni pa sam včasih!

No jaz sem prej likala,sem ravno čist not prišla in pride user posted image  in reče,da bi on TV gledal in mi ni druga preostalo kot,da grem ven! No sicer pa se nisem kaj dosti pritoževalauser posted image

Glede obleke pa imam jaz kr neke pomislike...mogoče bi po eni stani imela tako
user posted image
ampak seveda je 1001 "zadržkov" zakaj je ne morem imet!
Druga pa je ta
user posted image sam to pa je tudi pol.....No sicer pa je še tak časuser posted image  Jaz si še bom 100× premislila in takuser posted image

Za vsakim dežjem posije sonce!! :)

(odgovor članu Martina27)
Neposredna povezava do sporočila: 251
7.7.2008 8:04:04   
majcci
Vidim, da ste se razpisale. Tu in tam mi uspe, da kaj preberem. Imam v službi namreč takšno gužvo, da težko še kaj napišem.
Midva se bova poročila civilno in cerkveno.

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 252
7.7.2008 21:50:02   
pupika27
ja nevestice kam pa ste se vse poizgubile????tudi midva sva ena izmed tistih ki bova imela zraven tudi cerkveno poroko!!!!me pa zanima ena stvar glede šrange!postavljajo  jo baje pri tistem kateri gre od doma,kaj pa če gresta oba in to čisto na svoje??takšen primer imava midva kje se potem postavi šranga??????

(odgovor članu majcci)
Neposredna povezava do sporočila: 253
7.7.2008 22:16:13   
lyra*
Čau neveste! Danes pa nismo nič čvekali...user posted image

No povečajte moje znanjeuser posted image  in mi povejte kaj je šranga! Ziher sem jo že kje vidla in slišala za njo sam ne čist po imenu...tako,da prosim(sem blond)user posted image

(odgovor članu pupika27)
Neposredna povezava do sporočila: 254
7.7.2008 22:48:41   
pupika27
no to je na štajerskem koncu običaj da se postavi zapora in mora ženin oz, priča odkupit nevesto oz, tistega ki odhaja od doma            nekak tak bi naj blo user posted image user posted image user posted image       sem jaz tudi blont tak da . . . . .  . .. . . . . . user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 255
7.7.2008 23:25:55   
Martina27
Ojla!
ŠRANGA- to je en tak star običaj(ne vem zdaj če je ravo ful star) pri katerem ženinu ko pride pote z svojo druščino postavijo zapreko, zdaj ne vem kaj, moji kolegici so drva nastavli in jih je moral rezat in priča ali on plačata- da te odkupita. To ponavadi naredijo bolj na vaseh ali pa kje tak, ta moja kolegica je doma pod Pohorjem, pa so ji to naredili. Skratka fantje iz tiste tvoje ulice ali vasi ali pač kje, te mu prodajo kao! In oni pol tisti denar ko dobijo zapijejo!user posted image user posted image user posted image user posted image

Nekako tako bi naj to šlouser posted image user posted image
Malo smo ti pa povečali znanje. Tako gre vsaj pri mojem bivšem,ki je doma v Grosupljem. Zadnič je ravno šel na šrango.

Kako ste kaj drugače? Malo pa paše da se je shladilo ne?

Nič grem k princu ajat!!

Lahko nočuser posted image

(odgovor članu pupika27)
Neposredna povezava do sporočila: 256
8.7.2008 12:54:59   
lyra*
pupika27  & martina27 hvala sem že bolj pametnauser posted image user posted image

Ja res prav paše,ko je malo bolj hladno! Samo ta dež...user posted image Bi vseeno raje mela sonceuser posted image Samo pol nebi bilo hladno...oh ja sej mi nikoli ni pravuser posted image

No meni je prej sosed psa nazaj pripeljal! Je šel in ni znal nazaj prit...user posted image  Zdaj sedi v kotu in me gleda češ nič nisem narediluser posted image

Zdaj pa gledam po televiziji odbojkouser posted image  jo prav pogrešam...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 257
8.7.2008 19:54:01   
anchyka0
oj!
ja res smo se malo razgubile..na zacetku nas je bilo kr nekaj.. jaz sem zadnje case bolj malo doma tako da ne uspem prit kaj dosti na rac user posted image
drugace pa..mi2 se boma tudi porocila cerkveno civilno pa v racah najverjetneje..za betnavo nevem kak je..še sploh porocajo tam?
vidim da si že pridno išcete oblekce user posted image jaz pa moram izkoristit cas ko mojega ni doma da kaj napišem ker ko vidi da gledam kaj za poroko user posted image   "kaj spet to gledaš??"ker pravi da še je za to ogromno casa..kje še je avgust 2009 user posted image eh,,moški..on i to vse zadnji cas

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 258
8.7.2008 21:40:26   
Martina27
Ja,pol pa se jezijo da kaj neredimo na skrivajuser posted image

Moj pa še kar pridno sodeluje pri temuser posted image

Pridno gledamo oblekice ja, danes sem poslal povpraševanje za en ansambel Tulipan- jih katera mogoče pozna?

Me kaj nismo noseče, si že lahko privoščimo kakšno pomerjanje, tiste ki pa so noseče, pa pač mal kasnejeuser posted image

Lepi pozdravčki!!!

(odgovor članu anchyka0)
Neposredna povezava do sporočila: 259
9.7.2008 22:40:53   
pupika27
moj pa me živcira najbolj stem ko se z vsem strinja   on reče <draga tak bo kot ti rečeš;  
moram ga vprašat gdo se bo porošil on ali jaz ali mogoče MIDVAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Iin kak ste ve kaj o nobeni ni ne duha ne sluha a je res mogoče malce prehitro za načrtovanje poroke????????

Neposredna povezava do sporočila: 260
10.7.2008 6:56:17   
_andreja_
IZVIRNO SPOROČILO: pupika27

moj pa me živcira najbolj stem ko se z vsem strinja   on reče <draga tak bo kot ti rečeš;  
moram ga vprašat gdo se bo porošil on ali jaz ali mogoče MIDVAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Iin kak ste ve kaj o nobeni ni ne duha ne sluha a je res mogoče malce prehitro za načrtovanje poroke????????

jaaa, oz. se mi zdi da če bom zdej že vse zbrala, in izbrala da me bo pol po novem letu vse čist minil, tega pa nočem... ker hočem da mi srček na pouno bije, in da imam v trebuhu mravljince od pričakovanja, in tko naprej...kar se mi zdi da če začnem že vse to zdaj izbirat da tega ne bo... v vsakem primeru pa ko bo šlo za res to je nekje po novem letu bom pa bolj aktivna,... medtem pa dobite kakšen komentar...

Kadar človek stori dobro delo, ne da bi mu bilo treba, se Bog ozre navzdol in pravi: ŽE SAMO ZA TA TRENUTEK JE BILO VREDNO USTVARITI SVET.

(odgovor članu pupika27)
Neposredna povezava do sporočila: 261
10.7.2008 12:00:45   
lyra*
No da se še tukaj vam javimuser posted image

Jaz in my love sma komaj zdaj prilezla iz postelje...sva še malo poležavala in se cartala!
Moja noč je bila naravnost katastrofalna!user posted image  Včeraj sem jedla lubenico in sem šla ponoči miljon × na wcuser posted image
In kakorkoli sm se obrnila mi ni blo fajn in na koncu sem zaspala v pol sedečem položajuuser posted image

Zdaj pa se grema na teraso malo sončit in malo plavat..kuhala pa danes nebom ker je prevroče..boma pa šla pol v mehiškouser posted image user posted image

Lepo se imejte

(odgovor članu _andreja_)
Neposredna povezava do sporočila: 262
10.7.2008 21:15:08   
anchyka0
ja malo je res zgodaj..ampak saj malo pa lahko gledamo pa sanjamo kak bo..
ko pa bo šlo zares pa brez skrbi-bodo metuljcki v trebuhu pa zivcnost user posted image
in kak ste drugace bodoce nevestice?
jaz še prpiravljam nekaj za deklišcino-grem ju3..me je pa kr malo minlo da bi jo jaz imela kaj bom mogla vse delat user posted image

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 263
10.7.2008 23:39:29   
Martina27
OJLA!
No, pa da se še jaz pofočkam!
Ne vem, če je ravno vse še prehitro,sej bo tudi po Novem letu še vvveellliko za delat, tako da nič bat,da nebo metuljčkov v trebuhuuser posted image

Jaz sem se danes malo razvajala, tak da sem vsa prerojena.

Jutri greva zaarat Galerijo Repanšek, tako da bova imela vsaj nekaj fiksnega, vključno z najino željo,da se želiva poročituser posted image user posted image user posted image

Sej smo pridne, sam so zdaj dopusti, pa so šle nekatere že nalušno,mi pa bomo danes teden uživaliuser posted image

Lep večer in sladke sanje od mene za vasuser posted image

(odgovor članu anchyka0)
Neposredna povezava do sporočila: 264
11.7.2008 0:34:39   
pikovit
Sem vas prišla malo pogledat,kako napredujete.Ste kar pridneuser posted image BTW sem videla da ima Maksimarket z piko kartico popust 30%.Našla sem ful hud modrc od Calvin Claina.34€ z popustom tam okol 25€.Tako da vse,ki rabite modrčke brez naramnic,tudi tiste bolj joškaste v akcijo.Samo še do nedelje.Drugače pa jih imajo tudi v Emporiumu.

Pa lahko noč

Neposredna povezava do sporočila: 265
11.7.2008 7:07:04   
NATAŠI
če katera potrebuje bon za zlatarno Celje (10 % popusta) mislim da le za to leto naj mi javi

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 266
11.7.2008 22:08:18   
poli*
ojla nevestice, da se malo javim...saj sploh nimam časa več niti za forum user posted image
Lyra, veš da ti oprostim user posted image  user posted image
Martina, meni se zdi zlooooo ogromna cena (za 40 svatov).. zdeli tisto cifro na 42 delov, pa boš videla kolk pride na osebo. Vem, da je tu še prostor in vsa okrasitev, ampak... midva pojdeva v najdražji hotel, pa naju bo stalo "samo" pol toliko.

Glede načrtovanaj pa se mi ne zdi prehitro, ker so že eno leto v naprej rezervirana gostišča... januarja sva bila na poročnem sejmu v lj.- pa sva dobila nekaj idej.. vmes se je porodilo že nekaj novi in boljših... saj ni treba, da vsak dan nekaj načrtuješ in rihtaš, ampak je vseeno boljši občutek, da imaš še veliko časa, kot pa da ti teče voda v grlo. Zato kar pogumno..

Recimo en moj primer: pred pol leta sva začela tko za šalo iskat papir- karton za vabila.... preiskala sem celo lj in okolico, ampak LEPE marelične barve nisem našla! Vse je bilo oranžno ali pa roza. Potem sva šele čez nekaj časa bila v naši knjigarni v mojem kraju in tko mimogrede zagledam sanjski marelični karton! takrat sva rekla, da ga še ne kupiva (ker je prezgoodaj in da ga bodo naslednjič še imeli)- ampak sedaj ga nimajo več in tudi prodajalka ni vedela, katerega mislim (torej, pri njih ga ne prodajajo in ga tudi niso nikoli!!??). Imam pa srečo, da sva takrat vzela en "naslovni papir", ki je bil kot ovitek teh kartonov in gor piše proizvajalec, teža.... tko da sva ga kar naročila user posted image

Nauk te zgodbe: nikoli ni prezgodaj user posted image
lepo se smejte

Ta oblekica je pa mojmu všeč user posted image
 user posted image

< Sporočilo je popravil poli* -- 11.7.2008 22:12:32 >

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 267
14.7.2008 8:16:38   
Martina27
DOBRO JUTRO PUNCE!

Naša tema pa kar sameva,kaj ste že vse odpotovale na morje ali kam drugam?No, mi pa gremo v četrtek, zjutraj ob 9.00 imamo let, tako da se gremo malo razvajat.

Moj dragi je rekel, da bi imel na poroko skupino Skateruser posted image  Ne vem no, kako oni znajo ravno zmotivirat staro in mlado,če imajo kakšne skeče itd....
Jaz bi raje kaj drugega, ampak sem na njegovo željo poslala povpraševanje. Kaj ima katera še kakpnai mena skupin, da vidim kako in kaj, najbolj tak kakšne so cene,ker ko so mi Tulipani poslali da raunajo 1300€,si še nisem nala predstavljat ali je to veliko, malo lai nekje na sredini, pa so mi vsi rekli, da je to dragouser posted image

V glavnem mi gremo zdaj na dopust,tako da do avgusta tako ne bomo nič,pol septembra pa akcija napolno.Takrat bova nesla tudi prošnjo in vlogo na UE Kamnik.

Lepo bodite,pa se kja pofočkajte nouser posted image

(odgovor članu poli*)
Neposredna povezava do sporočila: 268
14.7.2008 21:45:38   
poli*
Punce, kje ste?? Zaj je pa res zatišje tu gor.
..... in nadaljevanje zgodbe o papirju za vabila: prejšnji teden sva ga naročila in so nama v knjigarni rekli, naj ga prideva danes iskati.... seveda logično ga še niso dobili... prodajalka je bila tako zmedena...sploh si niso nikamor zapisali katere barve želiva user posted image ... tako da so nama rekli, naj prideva v četrtek, ko ga dobijo.... seveda sva pripravljena na to, da ga spet ŠE ne bo.... oz, da ne bo pravi. Ampak če bi bilo samo nekaj mesecev do poroke, bi se mi zmešalo od skrbi (ali ga bom sploh dobila??!!). Tko da še enkrat: nikoli ni prezgodaj.
Uživajte v pripravah

Neposredna povezava do sporočila: 269
14.7.2008 23:03:32   
Martina27
Totalno zatišje, ne vem, al so vse pobegnile na morje al kaj?
No jaz tudi grem v četrtek imamo let za Djerbo in sej veste da komaj čakam.

Danes sem klicala za en bend pa so mi rekli, da so že zasedeniuser posted image user posted image

Nimam jaz sreče pri urejanu in tem, da bi imela kar si želim, še datum sem morla prestavit, da se lahko poročim tam, kjer  si želim.

Lahko noč!!!

(odgovor članu poli*)
Neposredna povezava do sporočila: 270
15.7.2008 7:14:21   
Bubamaraa
o živjo nevesticeee...... vidim, da se vas je kar nekaj nabralo...in verjemite, da vas bo še več...user posted image user posted image user posted image

zelo mi je lepo takole brati vaše prirpave in vse stvari...... res nekaj kar vam bo večno ostalo v spominu...user posted image

verjemite izkušeni gospe...user posted image

če bi katera rada videla moje fotografije naj mi piše na zs in doda email, pa ji pošljem vabilo za ogled mojega albuma....user posted image

evo še link najinega fotografa:

http://www.porocna-fotografija.net/

če vas kaj zanima pa kar vprašajte....user posted image

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

Neposredna povezava do sporočila: 271
15.7.2008 11:42:26   
lyra*
Helo bodoče nevesteuser posted image

Končno je malo lepše vremeuser posted image  Jaz bom danes šla malo v šoping za moja sončka!
Me ravno brcata v mehur tako,da bom kmalu mogla na wcuser posted image  Sem pa že v 25tednu tako,da še malo in bomo skupajuser posted image

No midva še stojima glede vsega...naslednji teden greva na morje pol pa gre moj v ZDA in pride nekje septembra....zato sem malo v krizi zdaj,ampak bomo šli tudi skozi touser posted image

martina a si dobila ZS danes?

(odgovor članu Bubamaraa)
Neposredna povezava do sporočila: 272
15.7.2008 15:34:52   
Martina27
Čao!
No, ma pa že konkretno odštevamo do tega četrtka ko gremo malo na lušno.
Ne, lyra nisem dobila ZS,sem še zdaj preverila pa ni.

Da vam povem, da sva se midva odločila, da bova imela fotografa Miloša Horvata, sicer je malo dražji ampak njegove fotografije so pa vrhunske.

Nič, lepo bodite!!!

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 273
16.7.2008 17:43:07   
_andreja_
punce jaz vam samo sporočim da pričakujemo novega člana in sicer tm nekje 25 marca prihodnje leto... poroka bo pa tko al tko...

Kadar človek stori dobro delo, ne da bi mu bilo treba, se Bog ozre navzdol in pravi: ŽE SAMO ZA TA TRENUTEK JE BILO VREDNO USTVARITI SVET.

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 274
16.7.2008 18:33:28   
lyra*
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa _andreja_ čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu _andreja_)
Neposredna povezava do sporočila: 275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?