|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Poroka 2009
4.7.2008 12:05:59   
lyra*
žabicamala dobrodošla!user posted image user posted image user posted image Jeeej nisem več edina nosečkauser posted image  Ja jz imam rok en mesec pred tabo,torej novembra...Sam sm itak 100% prerpičana,da rodim oktobra,če ne še prejuser posted image  Tudi jaz sem že razmišljaja v tej smeri,da bi imeli krst in poroko skupaj,ampak nevem...user posted image   Kako pa se boš za oblekco odločila?

oooo...naša martina27 pa že probava obleke...joj kk sem ji foušuser posted image user posted image  Držim pesti,da prvo najdeš in nam pokažeš slikiceuser posted image
Joj kok sm firbčnauser posted image

Za vsakim dežjem posije sonce!! :)

(odgovor članu žabicamala)
Neposredna povezava do sporočila: 226
4.7.2008 12:25:58   
žabicamala
IZVIRNO SPOROČILO: lyra*
  Kako pa se boš za oblekco odločila?

Joj res ne vem za kakšno obleko se bom odločila, vem pa da bom morala prej mal na dietouser posted image , kako bom to izvedla še ne vem.
Zbiram pa mal prostore za gostijo in preračunavam cene menije, bolj ko to gledam in preračunavam ugotavljam, da bo dragouser posted image .

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 227
4.7.2008 12:44:04   
Martina27
ej bejbike!

No pa sem se vrnila iz probe!!! Bilo je fantastično,tisti občutek,da pa se res poročim.

OBLEKA- fenomenalna,zame najlepša,hočem to in nobene druge. Rekla sem takole,tista obleka ko mi vzame dih je tista taprava in ta mi je.
Gospa je bila tako prijazna in mi je rekla,da bom lepa nevesta,ker sem črnolaska in temne polti(solarij+tisto malo morja) tak mi je ego dvignilauser posted image

V glavnem počutila sem se sanjsko, ko sem šla na probo je deževalo,tako da le kaj bo na moj poročni danuser posted image

Tudi poslikala me je, tako da imam slike sam da najdem priključek,da lahko naložim na računalnik pa vam jih pokažem.
Malo morem shujšat v joškeuser posted image ,da nebom imela takih,ker mi obleka ni šla skupaj.

Vse pohvale v Poročni salon Grazia.Vam pa prilepim tole ko sem jo probavala.

lyra- hvala,dasi mislila,tudi mi bomo nate,jaz zagotovouser posted image

user posted image

Kako sem vam zdi? To je moja sanjska obleka!

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 228
4.7.2008 13:06:20   
lyra*
Waaaaaa martina27  svetavna jeuser posted image user posted image user posted image user posted image  Frajerka si si jo že probalauser posted image  Pol pričakujemo slikiceuser posted image

žabicamala  a si dobila moj ZS? Vse sem ti napisala najbomembnejše pa sem pozabilauser posted image  No za obleko tudi jaz nevem...že počasi voljo zgubljamuser posted image

Sem pa dobila menije iz gostilne in so mi ful všeč...Vam jih pol pokažem,če hočete

(odgovor članu Martina27)
Neposredna povezava do sporočila: 229
4.7.2008 13:11:05   
Klara-1
Pozdravljene nevestice.

- Lyra* tudi jaz ti izrekam iskreno sožalje ob izgubi očeta. user posted image  Kako pa kaj bebici? Obe bosta punčki? Imena imaš že izbrana? (oprosti za firbčnost user posted image )

- Ne vem katera je že spraševala iz kje prihajamo. Jaz sem iz Gorenjske. Je še kakšna tu?

- Midva greva jutri malo na ogled gostiln. Sva že ene tri klicala pa je že vse zasedeno user posted image  Tako, da bo treba kar pohitet z rezervacijo. Za vse ostalo bo kasneje še dovolj časa.

- Obleko bom pa jaz dala šivat. Izris skice že poteka.  Sem pa tudi jaz ta teden bila v Grazii. Oblek imajo na tone. V bistvu sem šla gledat tja vzorce vabil, potem sem pa hotla še eno obleko probat, da bi vsaj enkrat videla kakšen je občutek. Pa pol nisem. Je bilo prevroče. Pa še močnejše postave sem in se mi zdi, da so vse tiste obleke take kot šotor in bi me samo še razširilo.

Lep pozdrav do naslednjič.

Neposredna povezava do sporočila: 230
4.7.2008 13:17:57   
lyra*
klara-1 hvalauser posted image
Ja user posted image  user posted image  sta super. Prevale delata nonstop...že imam pravi direndaj v trebuhuuser posted image  Na MF so mi potrdili,da sta obe punčki. Za imena imava izbrano: Lia,Iza,Zara,Zala...potem pa se bova odločila za tisti dve tapravi. Sem pa ravno se dogovarjala za voziček in pride z dvema košarama 778€! Sem kr tako bilauser posted image Kje sta še potem dve posteljici in dve lupinici...user posted image

(odgovor članu Klara-1)
Neposredna povezava do sporočila: 231
4.7.2008 13:19:15   
Martina27
Klara-1- škoda da si jih nisi posusila, pa ne naredijo te kot šotor,sigurno bi si bila v kateri všeč. Škoda sam ker bolj majčken salon, pa meni je tudi bilo danes vroče ko user posted image ,tak da mi je bilo vse preveč,ampak za lepoto bomo pač potrepele a neuser posted image

lyra- iz kje pa si iz Mb? Jaz sem tudi Mariborčanka, sam živim pa v LJ,ker sem tuki spoznala atija od mojga princauser posted image user posted image

(odgovor članu Klara-1)
Neposredna povezava do sporočila: 232
4.7.2008 13:48:19   
lyra*
martina27  ja vbistvu sem mariborčanka! Do 17 leta sem bila v mariboru pol pa do 26 v tujini...In zdj,če nebi zanosila bi šla oktobra spet v tujino...user posted image
In kje ti je bilo boljše? V mariboru ali zdj v Ljubljani?

Joj...zdaj sem pospravljala in sva imela v spalnici neko bubo ali nekaj takegauser posted image user posted image  Sem že tukaj skoraj doživela paniko,pol pa še neka čebela prišla,ki povroči to "bubo" in sm samo vn letelauser posted image Ne prenesem teh žužkov!

Neposredna povezava do sporočila: 233
4.7.2008 14:37:54   
Martina27
lyra- v bistvu, ti ne znam prav točno povedat kje je bolje,kar se tiče službe je definitivno v Ljubljani, kar se pa tiče vsega ostalega prijeteljice in familija pa itak da Maribor. Sam, če bi imela možost izbire al Mb al Lj, bi izbrala Lj.
Zelo rada grem v Mb,sam živela pa več nebi gori.
Joj ja teh žužev se tudi jaz bojim ko kristusa.Prav ogabno so! Zadnjič se zjutraj zbudim in grem do kabineta,kjer imam računalnik in nič gledam mail prebiram in tako, ves čas, naenkrat zagledam uno vešo kr orng veliko,ej letela sem ko kokoš.
Madona se jih bojim. Včeraj sem šla v trgovino in sem kupila un ta rdeč RAID MAX ko je tudi za ščurke,ker grem čez dva tedna na Djerbo in pravijo da so tam taki veliki hrošči in ščurki,sam špricala bom.
Da kje zraven ščurka stojim,mene kap zadene,jaz e jih tako bojim,da kar zašvicam od strahauser posted image user posted image

Še malo pa grem po pobalinkota v vrtec!
lyra imaš pa ful lepa imena za princeski.Jaz sem si tudi tak želela pupo,pa sem dobila malega princa za kar mi ni niti malo žal.Si pa želim še kakšno pupo,upam da bo kaj,v glavnem do poroke nič,čeprav me moj žica da bi nehala jest tabletke in da bi mesec pred poroko zanoslauser posted image

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 234
4.7.2008 16:32:42   
lyra*
A tvoj bi kr pred poroko imel še eno nosečnicouser posted image user posted image Reči naj še malo počaka,bo potem toliko bolj sladkouser posted image  Jaz sem zanosila pred načrtovano poroko,ki bi mogla bit septembra! In si splohne predstavljam,da bi se poročila z tistim trebuhomuser posted image  Zato sva jo prestavila na junij....user posted image
Jaz za Ljubljano vem,da je ful večja možnost za službo...sam,če hočeš delat boš dobil službo v katerem koli kraju. Sem pa bila jz dosti v Lj,ko sem bila še manjša in mi je ful dobro mestouser posted image user posted image

Evo pri nam dežuje in grem z psom venuser posted image Sem prav čakala na dež,ker mi tako fajn se po dežju sprehajat..  user posted image

< Sporočilo je popravil lyra* -- 4.7.2008 16:35:06 >

Neposredna povezava do sporočila: 235
4.7.2008 21:48:51   
Martina27
ja lyra,on bi imel že zdaj pa sem rekla ,da s trebuhom se pa nebom poročila.
In kaj počnete?
Jaz pa prav molim,da bi se vsaj ponoči malo vlilo,ker se sploh ne da spat. V jedilnici,kuhinji in dnevni imam klimo,ko pa zvečer pridem v spalnico,me pa lahko zaduši od sopare ki je notri. Katastrofa!

Kako pa sta kaj princeski v trebuščku?
Plešeta?

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 236
5.7.2008 10:43:17   
anchyka0
hey!
martina27-obleka je fuulll lepauser posted image jaz sem tudi mislila da ce nebom v mb našla kaj zame grem v grazio pogledat
kako pa ste kaj z vabili jih boste same delale ali narocle kjr?

Neposredna povezava do sporočila: 237
5.7.2008 13:24:51   
Martina27
Jaz jih bom naročila,ker sem za izdelavo česa takega totalni antitalent.Kdor ne zna pač ne zna,še hvalabogu,da se jih da kupit.

Kar poglej si na netu na njihovi strani oblekice pa se naroči,so ful prijazni.
Od bratranca punca pa je rekla da bom imela ful grdo oblekouser posted image
Zdaj tako pa spet ni grda ali pač?Stvar okusa!!!

(odgovor članu anchyka0)
Neposredna povezava do sporočila: 238
5.7.2008 14:58:47   
lyra*
Jaz jih bom sama delala,če jih bom naredila do novembra!user posted image Drugače jih bom naročila!

martina27 ne sekiraj se! Važno,da je tebi všeč in,da se bom v njej počutila kot princeska!

Grem zdaj tenis gledat pa spat,ker je moja noč bla katastrofalna in sem kot zombiuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 239
5.7.2008 17:24:33   
anchyka0
martina27 glede obleke se pa res ne sekiraj..ji pac ni všec..glavno da je tebi
vabila sem jaz najprej mislila da bom sama naredila..zdaj pa sem bom prepisala na izreden študij pa delo zraven in nevem ce mi bo uspelo..pa ce si zracunam kolk bi dala za material pa delo pa dam rajse naret nekomu ki se s tem ukvarja

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 240
5.7.2008 18:23:57   
lyra*
No tenisa je konec jaz pa spala nisemuser posted image user posted image
Sem pa gledala tisti film oni kit willy in sem se zraven jokala kot dojenčekuser posted image user posted image  Se mi je že na koncu prav smešno zdelo....ah ti hormoniuser posted image

Zdaj mi pa sestra pripelje nečaka in sem mu obljubila,da ga peljem na otroški lent ob 12ih pa še na ognjemet...bo kar pestro!

Tako,da se lepo imetje pa se še slišimo kaj!

(odgovor članu anchyka0)
Neposredna povezava do sporočila: 241
5.7.2008 20:44:51   
Klara-1
Živjo punce. En večerni pozdrav vam pošiljam izpod gorenjskih hribov. Kako ste kaj?

No, midva sva šla danes pogledat štiri gostilne. Dve sva kar takoj odpikala ker je bilo porazno. Med drugima dvema pa se ne moreva odločit, ker sta obe ok. Morava se pa ta teden odločit, ker do 20. julija čakajo fiksno rezervacijo.
Sva pa tudi na grobo določila nit poroke, ki bo v stilu... skrivnost user posted image user posted image . Boste mogle počakat do junija, da mi kdo ne prevzame ideje user posted image .

Martina27 - nikar se ne sekiraj. Važno, da je obleka tebi všeč, ker to bo tvoj dan in važno je, da se boš dobro počutila  v njej.

Lep večer še naprej.

< Sporočilo je popravil Klara-1 -- 5.7.2008 20:45:15 >

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 242
5.7.2008 22:07:06   
poli*
lyra, tudi preden se nam je pridružila žabicamala nisi bila edina nosečka na temi poroka 2009 user posted image  Sva namreč obe novembrki, ne pozabi user posted image

Jaz verjamem vase, da se bom do junija spravila v formo kot pred nosečnostjo... v lov za oblekicami pojdem pa decembra-januarja.
Meni je tut všeč ena iz hollywooda... če jo najdem, napišem link.

Glede večerje sva se že skoraj za sigurno odločila... tako da bova v roku 14 dni kar rezervirala

(odgovor članu Klara-1)
Neposredna povezava do sporočila: 243
5.7.2008 22:50:34   
lyra*
ups..poli* user posted image user posted image  sorry..mi oprostiš?user posted image  Ja daj prilimi slikico!

klara-1  daj povejj! Nebomo ponavljali!user posted image user posted image

Jedilnik ivama midva že tudi..no morva izbirat med dvema!
Malo prej sem prišla domov z nečakom...čez 20min pa greva počasi na ognjemetuser posted image user posted image user posted image  Je mali čisto navdušen...meni pa počasi moči pojenjajouser posted image

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 244
6.7.2008 12:20:07   
Martina27
Oj punce!
Ja, veste kaj meni pa je danes klima crknila, pa sem žalostna, ker imam zahodno sonce,ki popoldan pripeka noter ko noro in jaz moram narest kosilo in še to mrežno pečenko za v pečico.
Frdamana klima, da crkne ravno v nedeljo, pa tak hvalijo ja to bo delalo,bo delalo ja, pa novo stanovanje z novov klimo ej m.... jiuser posted image

Sploh ne vem kako bom funkcionirala, pa še obisk dobimo zvečer, pa sem mislila spečt buhteljčkeuser posted image

Veste kaj, jaz ne vem, ampak kako bi naj zgledala nit porokeuser posted image  Tak me zanima pa ne vem, zdaj al sem neumna(do zdaj nisem vedela da sem) al pa se še nisem dovolj poglobila v to.

lyra- baje je bil ognjemet ful lep, me je prijateljica klicala, pa sej to je itak vsako letouser posted image

Moj sinek in moj dragi stas šla v živalski vrt, ker bi naj jaz tla gor umilauser posted image , bom ja že zdaj mi je vroče,pa ok to bom, sam likala to pa danes definitivno ne bom

Aja, da vam povem da so mi poslali iz Galerije Repanšek predračun, ki zajema, civilni obred z pogostitvijo, okrasitve,večrja in pijača za cc 40 oseb. Znaša pa 4646€ nekje tuki. Se vam zdi drago,ker meni se glede na število svatov in glede na to da sladki del  moram sama prinest.
Moj pa je rekel, da je to poceniuser posted image  meni pa se je kar zvrtelouser posted image

Mislite,da me nebi prišlo bolj poceni, če bi kje najela prostor in še catering,sam pol pa so še tu WC-ji,pa kje se naj jaz preoblečem itd.....

Kaj pa ve mislite?

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 245
6.7.2008 12:41:51   
lyra*
martina27 ja je bil krasen ognjemetuser posted image user posted image  Moj nečak še kr govori o njemuser posted image  Je zdaj pet dni pri meni in imamo pravi cirkus domauser posted image  Ko sva pa včeraj šla na ognjemet sem bila tako zadihana,da nič več nisem moglauser posted image  A si dobila?

Midva bova najverjetneje imela bež-zeleno ali pa belo-zeleno! Odvisno kako obleko bom imela!

Neposredna povezava do sporočila: 246
6.7.2008 16:01:52   
Klara-1
Dan bodoče nevestice. user posted image  No, večina jih je nekam izginila. Se mi zdi, da samo še Lyra, Martina27 in moja malenkost nekaj migamo. user posted image

Spet je soparno do konca. Klima laufa na polno. Moj je šel mojemu očetu pomagat nekaj delat, jaz pa čakam, da se opere perilo in malo tukaj bluzim.

Martina27 - ja, meni se zdi to precej drago, ampak itak pa vidva najbolj vesta, če to zmoreta. Midva sva si nekako na grobo zračunala, da bo vse skupaj prišlo 6500 EUR. Tolk sva še zmožna prihranit.

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 247
6.7.2008 16:15:35   
lyra*
IZVIRNO SPOROČILO: Klara-1

No, večina jih je nekam izginila. Se mi zdi, da samo še Lyra, Martina27 in moja malenkost nekaj migamo. user posted image  

Točno! Kje ste ostale?user posted image  poli* tudi kr sodeluje...Lepotice pa že dolgo nisem slišala

Em...ja to glede cen je ful različno. Nama so v gostilni ponudli meni za 10€ in tudi za 30€. Sam glede na to,da sva se odločla,da neboma imela kr navadne hrane(plošč) sva bila pač seznanjena z visoko ceno.

A poročile se boste sam na matičnem al še greste pol v cerkev?
Sem pa dala v tisti "naš" album takšna vabila,kot bi jih naj jaz imela!user posted image

< Sporočilo je popravil lyra* -- 6.7.2008 16:16:34 >

(odgovor članu Klara-1)
Neposredna povezava do sporočila: 248
6.7.2008 16:25:33   
Klara-1
lyra*, ja, jaz sem bom poročila tudi cerkveno. Pa ti?

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 249
6.7.2008 18:16:39   
Martina27
Klara-1- mojemu je vse poceni,ker kdo ma dnar ima, jaz ga nimam,no sej bova skupaj dala to itak,sam se mi je pa kar malo user posted image  ko sem videla cifro.
Je rekel moj, da se tam poročiva in pika. Pol se pa že bova, treba se je prilagajatuser posted image  Meni je itak tukile sanjsko,tako da pritoževala se nebom.

Meni je pa vroče tako,da bom tja padla, mali pančka, jaz pa tuki boga molim,zdaj al  da se me bo klima usmilila,al pa da pride kak nevihta. Ker to pa je katastrofa, pa še pečica laufa,2x sem bila v eni uri pod tušem, ke ne morem,pa še frdamano usnjeno imam, te pa naj ne švicamuser posted image
Usnje ja, ko je mrzlo je hladno tak da te lahko odnese, ko pa je vročina pa se potiš na njem da je joj.

Jaz bom pa vabila in konfetke naročila, torej mora bit pri meni nekako vse belo lila-levander barva.

Sam še je pa ena sanjska obleka!
TALE

user posted image

(odgovor članu Klara-1)
Neposredna povezava do sporočila: 250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?