Martina27
|
Oj punce! Ja, veste kaj meni pa je danes klima crknila, pa sem žalostna, ker imam zahodno sonce,ki popoldan pripeka noter ko noro in jaz moram narest kosilo in še to mrežno pečenko za v pečico. Frdamana klima, da crkne ravno v nedeljo, pa tak hvalijo ja to bo delalo,bo delalo ja, pa novo stanovanje z novov klimo ej m.... ji Sploh ne vem kako bom funkcionirala, pa še obisk dobimo zvečer, pa sem mislila spečt buhteljčke Veste kaj, jaz ne vem, ampak kako bi naj zgledala nit poroke Tak me zanima pa ne vem, zdaj al sem neumna(do zdaj nisem vedela da sem) al pa se še nisem dovolj poglobila v to. lyra- baje je bil ognjemet ful lep, me je prijateljica klicala, pa sej to je itak vsako leto Moj sinek in moj dragi stas šla v živalski vrt, ker bi naj jaz tla gor umila , bom ja že zdaj mi je vroče,pa ok to bom, sam likala to pa danes definitivno ne bom Aja, da vam povem da so mi poslali iz Galerije Repanšek predračun, ki zajema, civilni obred z pogostitvijo, okrasitve,večrja in pijača za cc 40 oseb. Znaša pa 4646€ nekje tuki. Se vam zdi drago,ker meni se glede na število svatov in glede na to da sladki del moram sama prinest. Moj pa je rekel, da je to poceni meni pa se je kar zvrtelo Mislite,da me nebi prišlo bolj poceni, če bi kje najela prostor in še catering,sam pol pa so še tu WC-ji,pa kje se naj jaz preoblečem itd..... Kaj pa ve mislite?
|