|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Poroka 2009
5.1.2009 21:44:03   
total
IZVIRNO SPOROČILO: *maja

Ne ne ta v Rakovem Škocijanu je, če greš po avtocesti proti primorski, in potem zaviješ dol na Unec.

Matr sm to napisala user posted image , upam da razumeš.

Ja kapiram,jaz sem te razumela v Škocjanu,da je gostilna Rakov,ker to pa je tukaj.

< Sporočilo je popravil total -- 5.1.2009 21:49:35 >

Kaj naj rečem...srečna sm!!!

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 2501
6.1.2009 7:46:32   
zimbra
Ojla Total,

moja obleka je od TWO by Rosa Clara (obleka Sena), ki pa na sliki na netu čisto drugače zgleda.
Ja, poskusila sem tudi eno obleko od Linee Raffaeli (bom dala v album) a mi ni bila všeč. Že blago, ta zmečkanina mi ni bila všeč, potem pa še tisti ovratnik... Ne vem no, presodi sama.

Je pa itak tako, da moraš it tja in obleke probat. Sploh ne moreš verjeti, kako so obleke drugačne ko jih probaš. Tiste ki so mi bile všeč na sliki, so bile na meni kar nekaj, tiste ki sem jih pomerila pa kar tako, pa so na mojo postavo čudovito pasale. user posted image

Pa res, kje sta Martina in Lyra??? Punce, pogrešamo vaju!!!! user posted image

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 2502
6.1.2009 8:11:55   
total
Ojla Zimbra,no le dej v album,da vidim kuk zgleda,ja sj bom šla kmalu pa bom probala dve kolekcije potem bom pa vidla kera mi odg.,drgač pa ti ta lepo stojiuser posted image . Ampak ponavadi je res tako,ko sem bla jaz v PČ si sploh nisem mislila da mi bojo tiste obleke dober stale,sem mislila čist drug kroj,pol pa čist drgač,zato res moraš več probat.
Kolk časa si se prej naročila?

(odgovor članu zimbra)
Neposredna povezava do sporočila: 2503
6.1.2009 8:15:00   
Pupsika
Jutro!

Dejte dans držat pesti zameuser posted image ...ob 9.30 prav??

You know you`re awesome when people you don`t even know hate you.

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 2504
6.1.2009 8:17:26   
zimbra
Naročila sem se par dni prej, če imaš možnost, pojdi na probo raje zjutraj. Drugače imaš približno eno uro časa, saj te noben ne podi, a pridejo nove nevestice in je potem malo tečno..  Napiši si listek z imeni oblek, ki so ti všeč in ti bo najprej pokazala te, potem pa poglej še vse ostale. user posted image

Slikca je že gor.

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 2505
6.1.2009 8:18:11   
zimbra
Itak da bomo držale!! Kar pogumno, boš videla da bo vse v redu! Pa nujno mi sporoči kako je šlo. user posted image

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 2506
6.1.2009 8:30:45   
Pupsika
Hvala zimbrauser posted image user posted image ...itak ti takoj sporočim!!!

Zimbra oblekca je ful lepa, sam meni tudi ta ovratnik sploh ni všeč.

A imamo novo frizurco?Frufruuser posted image

(odgovor članu zimbra)
Neposredna povezava do sporočila: 2507
6.1.2009 10:08:06   
total
Zimbra men je spodnji del všeč,sam mal je res preveč tole okrog vratu,bom vidla kuk na men to stoji,boš pol povedala...ok? Jaz bom probala še od La spose,so mi tut lepeuser posted image . Za kero si se pol ti odločla,to al Pisso??? Majo pa vse obleke,ko so na internetu? Ker v PČ nismo meli..user posted image
Bom drugi teden pklicala in se naročila. Pupsika držim pesti,čeprav ne vem zakaj???

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 2508
6.1.2009 10:22:51   
zimbra
Tudi meni so bile všeč predvsem obleke od La spose in sem tudi skoraj vse probala user posted image .. A kot sem rekla, slika je nekaj, obleka na tebi pa čisto nekaj drugega. La sposa ima bolj obleke stila morske deklice, torej zgoraj ozke, ki se razširijo šele na stegnih oziroma pri kolenih. Pri moji višini je to zgledalo grozno, verjemi. user posted image Isto pri Linei.. na sliki so super obleke, ko pa daš gor, pa niti ne. Gotovo moraš probat.

Nimajo vseh oblek, ki so na internetu. Imajo vse tiste, ki so na njihovi spletni strani (od MA ne od La spose). Jaz sem razervirala to Seno v MA, ampak nisem še prav prepričana. Mogoče si še premislim. Ko kupim čevlje in perilo grem še enkrat probat in takrat se resno odločim. Težko se je odločit, ker so mi vse obleke veliko prevelike in predolge in si je težko predstavljat kako bo obleka zgledala ko bo popravljena.

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 2509
6.1.2009 10:34:03   
memole
Pupsika držim pesti!

Pa javi kako je šlo kar si pač imela!user posted image

26.9.05 se nama je rodila rožica Lara!
28.4.2010 se nam je pridružila še druga rožica Maja!
http://racka.moj-album.com

(odgovor članu zimbra)
Neposredna povezava do sporočila: 2510
6.1.2009 12:58:37   
Pupsika
Hvala total in memole za pesti.user posted image
Danes sem bila že 3x na istem razgovoru za službo, prišla sem v ožji izbor in v kratkem mi bodo sporočili ali sem izbrana ali ne.

Midva sva se pa zmenila in v soboto greva v najino gostilno nest aro...iiiiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu memole)
Neposredna povezava do sporočila: 2511
6.1.2009 14:18:49   
Pupsika
Še tukaj vam moram povedat, da sem dobila sluuuuuuuuuuuuužbouser posted image user posted image user posted image user posted image .
Hvala vam za vse pesti,ki ste jih stiskala, resnično!!

Ful sem vesela, sploh ne dojamem!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 2512
6.1.2009 14:33:25   
total
O Pupsika čestitke....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,se je spalčalo mislit nate...user posted image
Kaj boš delala oz kje?

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 2513
6.1.2009 14:36:49   
memole
Pupsika še tukaj čestitke in sem prav vesela zate!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 2514
6.1.2009 14:37:48   
Pupsika
total hvalauser posted image user posted image

Delala bom kot tajnica v upravi podjetja.

< Sporočilo je popravil Pupsika -- 6.1.2009 14:38:43 >

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 2515
6.1.2009 14:39:24   
Pupsika
IZVIRNO SPOROČILO: memole

Pupsika še tukaj čestitke in sem prav vesela zate!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hvalauser posted image user posted image

(odgovor članu memole)
Neposredna povezava do sporočila: 2516
6.1.2009 15:15:52   
*maja
O Pupskia čestitke user posted image .

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 2517
6.1.2009 15:43:50   
lyra*
Ojla punce.

Jaz sploh ne najdem časa več za RRuser posted image
Punci rasteta in z tem tut manj spita in se na polno ukvarjamo z njima. Ko pa lahko izkoristim varstvo babice ali pa sestre pa grema z dragim na smučanje.

Tako,da sem polno zaposlenauser posted image user posted image

Za vsakim dežjem posije sonce!! :)

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 2518
6.1.2009 21:12:15   
mojca345
ojla punce,

se pridružujem kot nova nevesta, ki se poroči 31.1.2009 na soboto na ljubljanskem gradu, plava soba...user posted image user posted image

danes sem šla prvič pomerjat obleke...me je bilo ful strah, pol pa nisem hotla dat več obleke dol. ker imam rdeče lasje, mi je najbolj pasala obleka z ful dolgo vlečko...belo-rdeče barve...

i am getting married...juhuhuuser posted image user posted image

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 2519
6.1.2009 21:50:49   
memole
Mojca nekam pozno si se nam pridružila kje si bila do zdej?user posted image

Seveda pa čestitke in še malo pa boš poročena!user posted image user posted image

A te je že kej strah a te kej ščipa v trbuhu ko se dan d bliža?

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 2520
7.1.2009 1:45:58   
mojca345
ja pr nama se to vse tako zelo na hitro odvija...planirava poroko kakih 14 dni...ja toliko o mesečnih pripravah...moram pa rečt, da je res kar nekaj stvari za narest...kljub temu, da je moja služba taka, da organiziram stvari za druge...je tokrat ker se gre za naju drugače...bolj sm na trnih...vzhičena...predvsem pa me zaustavlja to, da imam gripo...že 7 dni ležim...danes sem šla prvič v lj, da sva zrihtala zdej konč datum in sem šla probrat oblekce....iiiiiiiiiii......bi rada jo kr imelauser posted image ....bom jo nosla še večkrat doma...user posted image

moje priče še ni, ker pride 23.1. zdej živi pr dragem na finskem, tko da je šel dragi z menoj...pa sej bi mi bilo čudn, če bi ne bi šel...mal me je blo strah, po pravici povedan...tega pač še nisem nikol počela...probala sem ene par...ker imam rdeče lase..pa mi je bila najbolj všeč bela z rdečimi dodatki na obleki pa zlo dolgo vlečko..k je tut tko fajn težko za prevažat...zelo lepo je bilo, ko sem bila oblečena in me je dragi gledal, požiral z očmi, pa kako solzico sem tudi vidla ( čeprav ni priznal ). čustven zna bit full...sej zato ga imam ful rada...k pokaže.
slikala sem se v 4 oblekak, tk, da sem doma prejle gledala....tko k se vidiš je spet drugače...

če bi znala bi sem pripela...

jutri sem doma...v petek grem v poročni kotiček...pa v kamnik naj nevesta...tm imajo še prstane tko, da bova skupi tam...v kotiček grem pa sama...

živčna? nisem....bolj me nervira, da sem bolana...gripa že 7 dni...danes sem šla prvič od doma...ker je že čas, da grem probat obleko, drugače bo vse prepozno...pa datum sva šla uredit...

nočem, da me je strah. hočem, da sem samozavestna...pač prepričana da je on res pravi in da nimam dvomov...in jest jih nimam, danes jih je on imel...je reku, da ga je strah...pa preden sva šla na tobačno, sva šla na kavico, da sem ga poslušala...pol se je pomiril in je blo vse cool...

prav, da je živčen....user posted image ....jest se pa sam smejim....sam rada bi vse točke prej rešila in obleko, prstane, torto in tralalla....da bom pol imela dovolj časa, da bom živčna...ker pričakujem, da bom...sej to je normalno....

pestro je tole res....

(odgovor članu memole)
Neposredna povezava do sporočila: 2521
7.1.2009 7:36:21   
zimbra
A so nam barvo spremenili???user posted image Ta je taka hladna, zimska... z marcem hočem oranžno nazaj. user posted image

Hej Lyra, tebe je pa lepo brati po dolgem času. Te popolnoma razumem, že mamice z enim otročkom pravijo da nimajo nič časa, kako je šele z dvema. user posted image
Tvoji dve pikici pa sta dva cukra. Uživajte.

Mojca345, vidva pa sta se na hitro odločila za poroko, ne? Saj je prav tako, večina nas že par mesecev planira to poroko in smo že čist na koncu s živci user posted image .
Kam pa si šla pomerit obleko? Daj objavi slikce, da bomo lahko komentirale. Kdo bo pa vajin fotograf? Kakšen šopek boš imela? We want all details...user posted image

Pa tudi za dragega ne skrbi. Fantje se radi malo ustrašijo pred poroko. Pred kratkim sem srečala znanca in sva zavila na kavo. Presenetil me je z novico da je poročen, saj je bil vedno tak zagrizen samec. Pa mi je pravil, da je to sprva storil le na dolgoletno prigovarjanje punce in je imel kup pomislekov. Ampak na tisti dan je užival sto na uro in pravi da je njun odnos po poroki še boljši. Rekel mi je, da če bi vedel, da bo tako, bi se poročil že pred leti.. user posted image Vseeno pa se mi zdi prav, da pred tem "usodnim korakom" dobro premisliš v kaj se spuščaš. Ob teh številnih ločitvah dandanes se mi zdi, da moraš bit res prepričan, da je tvoj dragi tisti, s katerim si želiš preživeti ostalo življenje..

Joj, ti imaš pa res poroko pred vrati. Tudi mene bi jezila tale gripa. Tri tedne prej, bom po mojem že žična razvalina.. user posted image

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 2522
7.1.2009 7:57:14   
Pupsika
Dobr jutruser posted image .

Mojca dobrodošlauser posted image user posted image user posted image . Wooooow že tko kmalu se poročiš?Blagor tebiuser posted image user posted image .
Jst bom pomoje dvatedna prej polna mozoljev, herpesevuser posted image user posted image ...
Vse čestitke in žellim ti, da bo tvoj dan za vaju najlepši!user posted image

Ja, pokaži kakšno slikco oblekc, ki si jih poskusila..me smo čist ferbčneuser posted image .

(odgovor članu zimbra)
Neposredna povezava do sporočila: 2523
7.1.2009 9:34:25   
total
Jutro punce,kako kaj? Jaz pijem kavico,sma z Nikom kr dolg spala,je pasalo...user posted image . Pupsika kdaj začneš delat? Je fajn občutek,ko dobiš službo a? Punce kolk dopusta boste kaj mela za poroko? Baje pripada 3 dni je tko?  Jaz upam,da ga dobim čim več...
Iyra moja lepo,da se oglasiš...user posted image ,te kaj pokličem.

Mojca dobrodošla,ojej ta poroka bo pa kmalu,a imaš že vse urejeno? Kolk svatov boš pa mela? Joj mene kr čvriči.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,kmalu boš poročena.

Pupsik,jaz pa namesto mozoljev bom skoz na WC,mene ni za dol dobit....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 2524
7.1.2009 11:12:04   
memole
IZVIRNO SPOROČILO: Pupsika

Dobr jutruser posted image .

Mojca dobrodošlauser posted image user posted image user posted image . Wooooow že tko kmalu se poročiš?Blagor tebiuser posted image user posted image .
Jst bom pomoje dvatedna prej polna mozoljev, herpesevuser posted image user posted image ...
Vse čestitke in žellim ti, da bo tvoj dan za vaju najlepši!user posted image

Ja, pokaži kakšno slikco oblekc, ki si jih poskusila..me smo čist ferbčneuser posted image .

Ja glede teh mozoljev pa mene najbolj skrbi ker kadar imam za dobit tetko se pojavijo in še ko je konec tetke se pojavljajo in me je kr groza bom kr norela če bom kakšnega svežega zagledala tisto jutro!user posted image
Tisti večer prej pa še zaspat ne bom mogla in pomožnosti me bo glava bolela in mi bo slabo tako je blo za krst najine tamale ponoči so se začele slabosti zjutraj sem bla ko smrt tega me je tudi strah!user posted image

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 2525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......