Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: sm nosecka lali ne??? 28.5.2008 14:33:47
|
|
|
|
blue sky
|
benika, imaš prav še sam izpadeš budala, če se kregaš z budalo, ne?
|
|
|
|
RE: sm nosecka lali ne??? 28.5.2008 14:34:38
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: benika Ti si pa primerna za kako posebno ustanovo, kake pa imaš . A se sploh zavedaš, kaj si napisala? Sigurno imaš tako nizek IQ, da se še zavedaš ne, kajne ? Eh, nehi blue, sej veš da se ne splača. Je avtorica svoje obvladovanje oliike dokazala že v marsikateredm prejšnjem postu. Točno tako.
|
|
|
|
RE: Sem noseča ali ne? 28.5.2008 14:41:51
|
|
|
|
CatJa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen ...pred 4 dnevi mi morala dobiti pa je nisem, slucajno sem bila po prvem zaostanku narocena pri gin in mi je naredil ultrazvok, ki pa ni nic pokazal prav tako kri ne... ...ali menite da je mogoce da sem v fazi oploditve, ugnezdenja? Ok, baje je blo rečeno, da se moramo držat teme, tako da o IQ-ju res ne bi Torej, če bi morala menstruacijo dobiti pred štirimi dnevi in če predvidevamo, da imaš M na 28 dni, si imela ovulacijo pred cca. osemnajstimi dnevi in bi do oploditve/vgnezdenja lahko prišlo najkasneje nekje pred štirinajstimi dnevi. Po tem smatram, da sedaj nisi v fazi oploditve/vgnezdenja. Ali si noseča, pa žal tudi ne vem. Mi smo se o teh zadevah učili že v OŠ pri spolni vzgoji, ne vem katera generacija si, ali pa si preprosto prešpricala te ure.
|
|
RE: Sem noseča ali ne? 28.5.2008 14:45:35
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: CatJa Mi smo se o teh zadevah učili že v OŠ pri spolni vzgoji, ne vem katera generacija si, ali pa si preprosto prešpricala te ure. Pa si napisala, da ne boš o IQ-ju.
|
|
RE: Sem noseča ali ne? 28.5.2008 15:09:58
|
|
|
|
ninchi9
|
Ko sem tole brala, ste me ene ženske zellloooo razočarale. Za vas ne vem, ampak sama sem stara 23 let in mi niti na misel ne pride, da bi se tako primitivno obnašala. A VAS NI SRAM??? Pa mislim, da ste ene precej starejše od mene. Če bi jaz bila moderatorka, bi vam prepovedala nadaljnje sodelovanje na ringaraja.net. Kaj takega pa še ne!!!!
|
|
|
|
RE: Sem noseča ali ne? 28.5.2008 15:19:42
|
|
|
|
CatJa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa IZVIRNO SPOROČILO: CatJa Mi smo se o teh zadevah učili že v OŠ pri spolni vzgoji, ne vem katera generacija si, ali pa si preprosto prešpricala te ure. Pa si napisala, da ne boš o IQ-ju. Pa saj nisem
|
|
RE: Sem noseča ali ne? 28.5.2008 15:21:02
|
|
|
|
BAMBINA_
|
Vedno bolj zanimivo...
|
|
RE: Sem noseča ali ne? 28.5.2008 15:27:17
|
|
|
|
pokica_
|
Jaz se tudi ne mislim skrivat za Anonimnimi vzdevki, ampak se absolutno strinjam z prejšnjim postom. Ženske, ženske, ...ajej . In ta glavne so/ste glih te, ko so/ste menda že malo starejše in se ne uvrščajo glih v razred najstnic. Kam ste prišle, da se tako obnašate Moderator te teme...meni se tale tema sploh ne zdi smešna, bi že bil skrajni čas, da se zaklene, ...kar je bilo povedanega je bilo, ...je pa sprožilo številne spore na žalost. Vsak ima pravico vprašat za mnenje na forumu, kar pa ne pomeni, da si zasluži norčevanje z strani uporabnic foruma. O tem pa katero vprašanje je vmesno/neumesno pa nebi debatirala, ...verjamem, da ste že tudi same kdaj zastavile kako neprimerno vprašanje in smo ostale zavijale z očmi...ampak ne tako očitno, kot to delate ve...vsak si misli potiho pač in če se komu zdi tema pač neprimerna oz. neumesna jo pač ni treba komentirat .
< Sporočilo je popravil pokica_ -- 28.5.2008 15:28:54 >
|
|
RE: Sem noseča ali ne? 28.5.2008 15:37:02
|
|
|
|
rija
|
IZVIRNO SPOROČILO: ninchi9 Ko sem tole brala, ste me ene ženske zellloooo razočarale. Za vas ne vem, ampak sama sem stara 23 let in mi niti na misel ne pride, da bi se tako primitivno obnašala. A VAS NI SRAM??? Pa mislim, da ste ene precej starejše od mene. Če bi jaz bila moderatorka, bi vam prepovedala nadaljnje sodelovanje na ringaraja.net. Kaj takega pa še ne!!!! ljubica verjetno veš, da živi portal RR od oglaševalcev, ki jih zanima samo to, koliko ljudi pride na portal, na katerem oglašujejo.... četudi si samo ne ploskajo..... in si moraš mislit, kak dolgočasen bi bil RR, če bi se na njem samo vsi z vsemi strinjali in bi brala 5 let ena ta ista vprašanja in ene ta iste osladne odgovore. nekatere uporabnice, beri kot erika ali kaj je že, so se res malce dale z verige....
|
|
RE: Sem noseča ali ne? 28.5.2008 15:39:03
|
|
|
|
rija
|
IZVIRNO SPOROČILO: pokica_ ..vsak si misli potiho pač in če se komu zdi tema pač neprimerna oz. neumesna jo pač ni treba komentirat . velja tudi kontra: tudi brat ti je ni treba in komentirat, če ti ni všeč in na koncu ugotovimo, da so, kot bi dejal zelo "sporen" član tega portala stvari narejene preprosto
|
|
RE: Sem noseča ali ne? 28.5.2008 15:47:59
|
|
|
|
BAMBINA_
|
IZVIRNO SPOROČILO: rija IZVIRNO SPOROČILO: pokica_ ..vsak si misli potiho pač in če se komu zdi tema pač neprimerna oz. neumesna jo pač ni treba komentirat . velja tudi kontra: tudi brat ti je ni treba in komentirat, če ti ni všeč in na koncu ugotovimo, da so, kot bi dejal zelo "sporen" član tega portala stvari narejene preprosto Oja, tema doslej ni bila brisana, zdaj, ko si omenila tistega, ki se ga ne sme omenjati, bo pa definitivno.
|
|
RE: Sem noseča ali ne? 28.5.2008 16:24:34
|
|
|
|
Marogica
|
IZVIRNO SPOROČILO: pokica_ ...verjamem, da ste že tudi same kdaj zastavile kako neprimerno vprašanje .. TOčno tako, smo pač dobili neprimeren odgovor. Pa kaj...še vedno živimo, predvsem pa se še vedno smejimo in se imamo fajn. Zaradi tega pa še vseeno nismo vedeževalke. Tako. Pa smo na začetku teme, post št.2.
|
|
RE: Sem noseča ali ne? 28.5.2008 16:40:03
|
|
|
|
silvya
|
IZVIRNO SPOROČILO: Marogica IZVIRNO SPOROČILO: pokica_ ...verjamem, da ste že tudi same kdaj zastavile kako neprimerno vprašanje .. TOčno tako, smo pač dobili neprimeren odgovor. Pa kaj...še vedno živimo, predvsem pa se še vedno smejimo in se imamo fajn. Zaradi tega pa še vseeno nismo vedeževalke. Tako. Pa smo na začetku teme, post št.2. No Marogica pa si prišla do bistva te teme. To je začaran krog, zgodba, ki se nikoli ne konča....
|
|
|
|
RE: sm nosecka lali ne??? 28.5.2008 16:51:44
|
|
|
|
čipka
|
Sanja svinja kukuruz
|
|
|
|
RE: sm nosecka lali ne??? 28.5.2008 16:53:35
|
|
|
|
čipka
|
Aja no, potem pa je. Mogoče. Ampak še vedno se mi bolj zdi, da ni. Men se tut zdi da nisi...al pa si...hm...joj...ne vem..
|
|
|
|
RE: sm nosecka lali ne??? 28.5.2008 16:55:00
|
|
|
|
Raho
|
jaz sem spet prišla sam malo ploskat, ker že dolgo nisem
|
|
|
|
RE: sm nosecka lali ne??? 28.5.2008 17:02:27
|
|
|
|
silvya
|
Pol si pa le fajn natreniraj mišice na rokah!
|
|
|
|
RE: sm nosecka lali ne??? 28.5.2008 18:57:02
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: jernejav vidm pa da ste iste punce ki ste napadale brezveze tudi mene,tko da to ne morem vrjet kok mate casa prevec,da stalno punce ki kaj uprasajo napadate,ce se vam zdi vprasanje butasto ga raje preskocite ne pa punco tko morit! Erika prav si povedala, če vam vprašanja punc ki si želijo kakšno spodbudno besedo ne zdijo smiselna, pa ne odgovarjajte na njih. RR JE FORUM ZA MAMICE KAKOR TUDI ZA TISTE ki si to želijo postati, pa potrebujejo kak nasvet. Tudi vi niste vedele vse! Se čist strinjam s tem, ko čakaš ti je lahko vsaka informaicja dobrodošla. Saj je vsem tukaj jasno, da šele test pokaže, ali gre za nosečnost.
|
|
|
|
RE: sm nosecka lali ne??? 28.5.2008 18:58:58
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: pajčolanka jaz pa ne vem, kakšen odgovor ste pričakovale? punca je bila sama pri g ki ji je povedal da je še prehitro da bi lahko kar koli rekel, da pa naj naredi test. najboljši odgovor in pol gre punca še na forum spraševat če je al ni noseča. in kako naj mi to vemo če pa še G to ne ve? in kar se tiče znakov...so čisto lahko od psihe. mislim tolikokrat ko so mene joški boleli, vse špikalo, bla napihnjena itd...bi mogla met že četico otrok. ko pa je šlo zares ni bilo nobenega od teh znakov. samo povišan beta hcg...pa ziher nism edina. Ja, mislim, da lahko o znakih več vemo kot ginekologinja - znaki so individualni in več žensk več ve.
|
|
|
|
RE: sm nosecka lali ne??? 28.5.2008 20:30:36
|
|
|
|
blue sky
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen IZVIRNO SPOROČILO: pajčolanka jaz pa ne vem, kakšen odgovor ste pričakovale? punca je bila sama pri g ki ji je povedal da je še prehitro da bi lahko kar koli rekel, da pa naj naredi test. najboljši odgovor in pol gre punca še na forum spraševat če je al ni noseča. in kako naj mi to vemo če pa še G to ne ve? in kar se tiče znakov...so čisto lahko od psihe. mislim tolikokrat ko so mene joški boleli, vse špikalo, bla napihnjena itd...bi mogla met že četico otrok. ko pa je šlo zares ni bilo nobenega od teh znakov. samo povišan beta hcg...pa ziher nism edina. Ja, mislim, da lahko o znakih več vemo kot ginekologinja - znaki so individualni in več žensk več ve. Mogoče ima pa tudi G že poln kufer takih, ki kar naprej hodijo, ko sem ji zazdi, da bi pa lahko bile noseče.
|
|
|
|
RE: sm nosecka lali ne??? 28.5.2008 20:56:13
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
IZVIRNO SPOROČILO: blue sky IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen IZVIRNO SPOROČILO: pajčolanka jaz pa ne vem, kakšen odgovor ste pričakovale? punca je bila sama pri g ki ji je povedal da je še prehitro da bi lahko kar koli rekel, da pa naj naredi test. najboljši odgovor in pol gre punca še na forum spraševat če je al ni noseča. in kako naj mi to vemo če pa še G to ne ve? in kar se tiče znakov...so čisto lahko od psihe. mislim tolikokrat ko so mene joški boleli, vse špikalo, bla napihnjena itd...bi mogla met že četico otrok. ko pa je šlo zares ni bilo nobenega od teh znakov. samo povišan beta hcg...pa ziher nism edina. Ja, mislim, da lahko o znakih več vemo kot ginekologinja - znaki so individualni in več žensk več ve. Mogoče ima pa tudi G že poln kufer takih, ki kar naprej hodijo, ko sem ji zazdi, da bi pa lahko bile noseče. Pa ne no - pomojem jih nimajo.
|
|
|
|
RE: Sem noseča ali ne? 28.5.2008 21:00:09
|
|
|
|
Anonimen
|
hvala za nasvete iz OŠ....bi lahko pričela s predavanji..res me ni potrebno zaliti....in zakaj sem anonimna, ker sem se ravno vclanila in mi je bilo pac narodno da se takoj izpostavim pod svojim imenom...lahko bi rekla havala za (ne)razumevanje
|
|
|
|
RE: Sem noseča ali ne? 28.5.2008 21:01:56
|
|
|
|
*erika*
|
IZVIRNO SPOROČILO: rija IZVIRNO SPOROČILO: ninchi9 Ko sem tole brala, ste me ene ženske zellloooo razočarale. Za vas ne vem, ampak sama sem stara 23 let in mi niti na misel ne pride, da bi se tako primitivno obnašala. A VAS NI SRAM??? Pa mislim, da ste ene precej starejše od mene. Če bi jaz bila moderatorka, bi vam prepovedala nadaljnje sodelovanje na ringaraja.net. Kaj takega pa še ne!!!! ljubica verjetno veš, da živi portal RR od oglaševalcev, ki jih zanima samo to, koliko ljudi pride na portal, na katerem oglašujejo.... četudi si samo ne ploskajo..... in si moraš mislit, kak dolgočasen bi bil RR, če bi se na njem samo vsi z vsemi strinjali in bi brala 5 let ena ta ista vprašanja in ene ta iste osladne odgovore. nekatere uporabnice, beri kot erika ali kaj je že, so se res malce dale z verige.... in kaj si mislila s tem?
|
|
RE: Sem noseča ali ne? 28.5.2008 21:02:33
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen hvala za nasvete iz OŠ....bi lahko pričela s predavanji..res me ni potrebno zaliti....in zakaj sem anonimna, ker sem se ravno vclanila in mi je bilo pac narodno da se takoj izpostavim pod svojim imenom...lahko bi rekla havala za (ne)razumevanje JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
|
|
|
|
RE: Sem noseča ali ne? 28.5.2008 21:06:13
|
|
|
|
thaila
|
kaj pa ce bi ti bila tiho..bi blo fino ne..
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?