|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kaj bom kuhala
26.5.2008 14:19:51   
snake
čez mesec dni se končno s fantom preseliva v naše stanovanje in jaz zelo skrbim zaradi hrane, ker ob petih ko pridem domov se mi ne bo dalo kuhat, sem mu že povedala in je rekel da bo sam, kak dan pa da bo šel k mami! ampak vseeno vsake toliko bom morala kaj naredit za naslednji dan, da bom imela tudi jaz kaj kuhano, zdej ko je poletje me ne skrbi ker večinoma jem solate iun lahke stvari ampak pozimi ko je človek bolj lačen in si želi bolj mastno hrano, kaj mi priporočate da se naučim narediti, da bo držalo za dan naprej:::::::hvala

življenje je lepo
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kaj bom kuhala
26.5.2008 14:22:07   
snake
sem pozabila napisat da znam kuhat, sem pridna ampak nimam idej kaj bom kuhala za naslednji dan, ta NASLEDNJI DAN me ubija, ker sem navajena nardit za jest pojest in ciao ne pa neki za čez en dan

življenje je lepo

(odgovor članu snake)
Neposredna povezava do sporočila: 2
26.5.2008 14:22:14   
Anonimen
Jaz tud končam šiht ob petih. Med tednom ne kuham. Jaz jem kosilo v šihtu. Moj včasih tud, včasih ne. Skuham običajno čez vikend kkšn segedin, bolonjsko, golaž, kkšno juho.....in dam v skrinjo. Moj si pa to segreje ko pride domov če je lačen. Al pa si sam kaj skuha.
Da bi pa k mamici hodil jest mi pa ne bi blo všečuser posted image . Mislm kar neki, če pride on prvi domov naj pač on skuha.

(odgovor članu snake)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
26.5.2008 14:23:11   
aluš
Za dan naprej se da vsaj na pol pripravit v naprej (to delamo pri nas, ker pač to jemo): golaž, makaronflajž (omaka) - naredimo več pa zamrznemo še kakšno porcijo, ričet, pasulj, segedin, zrezki v omaki se tud dajo.

(odgovor članu snake)
Neposredna povezava do sporočila: 4
26.5.2008 14:26:37   
snake
ma dobro za enkrat dvakrat na teden me ne moti da gre k mami jest, še meni bi lahko kaj prinesel od taščeuser posted image , oziroma tast kuha največkrat....................so pa uredu ljudje vem da bi naredili tudi zame, ampak boljše da ne jem preveč ker je začela zadnje čase rast rituser posted image

življenje je lepo

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
26.5.2008 14:29:59   
snake
jao meni, ampak kaj imaš od dneva da priletiš domov ob petih, se preoblečeš in začneš kuhat za jutri tam do ene sedmih...............halo, jaz takoj po službi poleti grem na plažo, pozimi pa se bom potrudila, dvakrat na tedenuser posted image

življenje je lepo

(odgovor članu snake)
Neposredna povezava do sporočila: 6
26.5.2008 14:31:23   
Dream
Prejšnji dan se dajo naredit razno razne omake z mesom ali brez, naslednji dan pa samo pogreješ in skuhaš zraven testenine, krompir ali riž (to lahko naredi tudi tvoj dragi, če pride prej domov). Jaz sem imela do nedavnega pole službe še polo, tako da sem bila primorana skuhat zvečer, po predavanjih. Največkrat sem prejšnji dan pripravila tudi solato, da se je naslednji dan samo zmešala. Stvari, ki so enostavne sem prepustila dragemu, ker v kuhinji ni ravno vešč. Poskusila sem tudi z rižoto, tkao da sem pripravila do tistega, ko je bilo treba dodati riž. Riž se je naslednji dan skuhal in vmešal (to je sicer skrajna situacija, ker mi takšna rižota ni ravno najbolj všeč).
Drugače pa imaš na voljo tudi dosti stvari, ki jih skuhaš na veliko in daš v skrinjo - golaž, sarma, ričet (brez krompirja), omake za testenine, raznorazne enolončnice in podobno.
Mene je na začetkju kar precej skrbelo, pa sem se kar dobro znašla. Je pa res, da sem običajno že za kak teden naprej naredila približen urnik, kaj se bo kak dan jedlo, da so bile doma sestavine in da je bilo prilagojeno najinemu urniku.

(odgovor članu aluš)
Neposredna povezava do sporočila: 7
26.5.2008 15:07:06   
Hope2
En dan prej lahko daš v marinado oz paco rebrca, svinjsko pečenko, jagenjčka, perutničke, celga ali pol piščanca, ribo......... in ko mož prej pride domov prižge samo pečico in da meso pečt. Pečico pa najbrž zna prižgat, pa krompirček olupit in narezat, da ga zraven flikneuser posted image

Drugače pa sem jaz cel dan doma, pa ne vem ali 1x na teden kuham 1 uro ali več, ponavadi imam vsa kosila pripravljena v 30 min. Tak da ne vidim razloga, da moraš po službi stat še 2 uri za šporhetomuser posted image

< Sporočilo je popravil Hope2 -- 26.5.2008 15:10:02 >

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 8
26.5.2008 15:09:07   
Naja30
Vsak dan poglej na rr za kakšno idejo user posted image

Za nasl. dan lahko vedno narediš kakšno mineštro, golaž in razne jedi na žlico, ki jih lahko tudi zamrzneš in kakšen dan sam ven potegneš. Tudi meso zdrži do 2 dneva v hladilniku.

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 9
26.5.2008 15:38:21   
kristinaj
mineštre, juhe, polpete, pohan sir, zrezke, vse to lahko daš v skrinjo... preden greš v službo vzameš ven, ko prideš domov pa samo narediš in to je to.....

poleti paše ocvrt krompir in osvežilna solata, tudi to lahko vnaprej očistiš... in če nimaš idej....  v kakšni restavraciji poberi menu in kuhaj po njem :=)))

dober tek....

(odgovor članu snake)
Neposredna povezava do sporočila: 10
26.5.2008 15:57:23   
snake
hvala, čeprav nisem navdušena nad tem kuhanjem jojuser posted image zakaj moramo jest user posted image

življenje je lepo

(odgovor članu kristinaj)
Neposredna povezava do sporočila: 11
26.5.2008 18:07:25   
Naja30
Jaz tudi nikoli nisem bila navdušena nad kuhanjem. Tako na hitro, kakšne špagete s tunino omako ipd. sem rada naredila, da bi se pa matrala z mineštrami, pa golaži, pa boh ne dej kej spekla, pa ne! Pol sem se pa poročila, pa sem malo začela čarat. Ko sem pa otroka dobila, mi je pa še bolj steklo.

(odgovor članu snake)
Neposredna povezava do sporočila: 12
26.5.2008 19:28:26   
* Mateja *
Mene pa isto skrbi, ker gremo na svoje. Ampka jaz vem, da nebom nikoli vzljubila kuhanja in tuhtanja kaj pr streli skuhat!!

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 13
26.5.2008 20:56:48   
pikecpokec
Sej največji problem so ideje. včasih mojega vprašam kaj nej skuham za kosilo pa reče Ne vem, sej jst vse jem. Karkoli boš nardila bo dobro. Mislim, ej, kaka ideja user posted image

Vsak igralec mora sprejeti karte, ki mu jih dodeli življenje.
Ko pa so v rokah, se mora sam odločiti, kako bo igral, da bo zmagal. (Voltaire)

(odgovor članu * Mateja *)
Neposredna povezava do sporočila: 14
26.5.2008 21:45:25   
pokica_
user posted image user posted image user posted image enako tudi moj meni reče, ko ga vprašam, kaj bi jutri kuhala?!
Ahhh, zgleda da so vsi istiuser posted image ....lahko njim, ko ne kuhajouser posted image

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu pikecpokec)
Neposredna povezava do sporočila: 15
26.5.2008 21:59:01   
Sibil_
Moj reče "Nekaj finega"-pol si pa slikaj kaj bi jedel....ahhh ja...user posted image

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 16
27.5.2008 9:08:35   
snake
ma jaz ponavadi ko sem mi da skuhat skuham kar je meni dobro in kar se meni trenutno je, sigurno ne bom spraševala...moje vprašanje bo"dragi kaj bi rad jutri jedel"njegov odgovor"moj odgovor pa bi bil, super skuhaj še zame!!!!ha ha kaka semuser posted image

življenje je lepo

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 17
27.5.2008 9:09:12   
snake
čudno sem to napisala materuser posted image

življenje je lepo

(odgovor članu snake)
Neposredna povezava do sporočila: 18
27.5.2008 9:44:34   
Kaliope
če boš kuhala za vikend, takrat večje količine skuhaj - daj zmrznit in potem samo odtalita ter pogrejeta ... midva imava vedno poln zmrzovalnik že kuhanih jed, ker nikoli ne veš, kaj pride vmes ali pa če se ti preprosto ne da ... tak da zamrznema juhe, segedin golaž, golaž, pasulj, joto, že kuhano repo, zrezke v različnih omakah, paprikaš, če bi jedla mleto meso, bi verjetno tudi kakšne boloneze omakice in podobno - no, to so vse "zimske" jedi user posted image

(odgovor članu snake)
Neposredna povezava do sporočila: 19
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Gluten oziroma žitarice uvajajte postopoma
Marsikateri starš je v dilemi, kako zgodaj lahko žita, ki vsebujejo gluten ponudi svojemu otroku, ki se na gosto hrano š...
RECEPTI: Tri jesenske enolončnice
Na jesenske hladnejše dni in sezono virusov se lahko pripravite tudi s toplimi in prehransko bogatimi jesenskimi enolonč...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?