|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  2 3 4 [5] 6   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: partnerjev otrok in praznovanje
27.5.2008 9:31:12   
maruškaŠ
Po razmišljanju večine tle, bi moral moj rečt, da ali bomo vsi prišli z otroki (njihovimi vnučki) ali pa pač otroci ne bodo videli babice več let?

Če je babica pač tolk 'prizadeta', da raje ne bi sprejela tebe kot pa videla vnučkov - potem ji itak ni pomoči. Tko pa ste lepo popustili njenemu izsiljevanju ...

(odgovor članu jagoda77)
Neposredna povezava do sporočila: 101
27.5.2008 9:33:58   
jagoda77
IZVIRNO SPOROČILO: maruškaŠ

Po razmišljanju večine tle, bi moral moj rečt, da ali bomo vsi prišli z otroki (njihovimi vnučki) ali pa pač otroci ne bodo videli babice več let?

Če je babica pač tolk 'prizadeta', da raje ne bi sprejela tebe kot pa videla vnučkov - potem ji itak ni pomoči. Tko pa ste lepo popustili njenemu izsiljevanju ...

ne njenemu izsiljevanju, zanjo me briga, ni mi pa vseeno za otroke in ne mislim otroke prikrajšat obiskov pri babici, zato ker je ona blond... sem pa pač jaz tista, ki razmišlja o tem, kaj je za otroke bolje in se požvižgam nato, da mene ni tam

(odgovor članu maruškaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 102
27.5.2008 9:36:07   
Mišni
IZVIRNO SPOROČILO: Dashenka

Mah, meni je pa totalno mimo, kako vas je velika večina odreagirala v slogu grške drame.

Metuljčica je povabljena na rojstni dan babice, ki je po opisanem sodeč, precej toga, konservativna starejša gospa. Za povrh vsega gre za okroglo obletnico, iz napisanega sodeč, bo fešta precej "uradna".
Njen trenutni partner z otrokom iz prejšnjega zakona, nekako ne pade v to sceno.

Ne glede na to, da se nam vsem zdi to skrajno butasto, pa gre nenazadnje za rojstnodnevno kosilo babice - kar pomeni, da povabljeni, ki premorejo kanček "šlifa", upoštevajo (tudi neizrečene) želje slavljenke.

To, da njen partner z otrokom, ki mu po naključju "pripada" prav ta vikend, v očeh babice nekako na to zabavo ne sodi, mladi gospod iz napisanega sodeč ne dojema prav tragično - bo pač izkoristil skromni odmerjeni čas, ki ga lahko preživi z lastnim otrokom, v dvoje. Temu so vikendi, ki jih ločenci preživljajo z otroci, dodeljenim materam, namenjeni!

V takem primeru, se mi zdi popolnoma normalno, da gre Metuljčica sama na rojstnodnevno  kosilo oz. zabavo. Nikakor pa se mi ne bi zdelo prav, da bi z njo šel partner brez otroka, ki bi mu zato poiskala varstvo.

Bom še enkrat napisala, da jaz tudi tako razmišljam. Zakaj komplicirat, če ni potrebno.

(odgovor članu Dashenka)
Neposredna povezava do sporočila: 103
27.5.2008 10:03:01   
jernejav
Tudi jaz imam partnerja, ki ima iz prejšnje zveze dva otroka in nikoli niti nisem pomislila, da ju ne bi vzeli zraven. Otroci niso nič krivi.

(odgovor članu Mišni)
Neposredna povezava do sporočila: 104
27.5.2008 10:03:45   
Lepotica
Kako je minilo praznovanje?

Vsakemu človeku je usojeno,
da bo našel zaklad.
A le tisti, ki posluša svoje srce,
bo zaklad tudi v resnici našel.

(odgovor članu jernejav)
Neposredna povezava do sporočila: 105
27.5.2008 10:40:11   
mojamura
jaz imam tudi enega otroka iz prejšnjega zakona. pa vem, da če me partner ne bi sprejel skupaj z otrokom se pravi, da ima otroka tako rad, kot, če bi bil njegov lasten - takrat ne bi bil moj partner. samo enkrat se je zgodilo, da je pisalo na vabilu samo ime od mojega in mene. pa sem partnerja vprašala, kaj pa moj sin, pa je rekel: "Normalno da gre z nama....če se jim pa ne bo dopadlo da smo prišli vsi, pa pač vstanemo pa gremo!"

ne obsojam te, ne poznam dobro situacije, lahko ti povem edino, kar bi jaz naredila. Poklicala bi babico/mamo/očeta (vseeno kdo bi pač imel r.d.) in ji rekla, da spoštujem njeno željo zato pa dobi darilo po pošti, vendar mene ne bo tam....ker jaz več nisem sama, ker imam partnerja in otroka, ker smo mi familija in sodimo skupaj. pa še rekla bi ji, da mi je hudo, da tega ne razume, ampak jaz sem izbrala tako življenje in to morajo spoštovati vsi, tega ne pričakujem, ampak zahtevam, pa naj so to prijatelji sorodniki, ali kdor koli....če pa temu ni tako pa se raje izognem takšnim ljude.

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

(odgovor članu Skratek46)
Neposredna povezava do sporočila: 106
27.5.2008 11:09:56   
kalbo
IZVIRNO SPOROČILO: jagoda77

moja situacija: starši od mojega me niso sprejeli, ker sem bila ta nova in je bila bivša žena še vedno IN (ne bi o tem, nima smisla). Rekli so mu, da me nima k njim nič vozit. Po razmišljanju večine tle, bi moral moj rečt, da ali bomo vsi prišli z otroki (njihovimi vnučki) ali pa pač otroci ne bodo videli babice več let? Jaz nikdar na svetu ne bi prikrajšala otroke za babico, pa briga mene če grem jaz tja do njih ali pa ne. Pa smo tud družina pa so otroci mene sprejeli, ap jaz njih pa povsod smo hodili skupaj, razen k staršem od mojga. Pa so otroci tud spraševali zakaj, pa sva jim razložila in so razumeli. Pa nismo nič komplicirali ampak ko so šli k babici, so šli sami s fotrom.

Jest tega enostavno ne razumem in nikakor ne morem razumet. Kjer je moja žena nezaželjena nimam jest kaj počet, pa zdravo. Brez skrbi, da bi tastari začel mislit.

(odgovor članu jagoda77)
Neposredna povezava do sporočila: 107
27.5.2008 11:23:06   
trojči
Mene pa nekaj zanima:

a potem se noben vikend, ko ima tvoj otroka, ne vidite z vašim delom familije? Hodita na obiske in drugi pridejo k vama samo, ko sta sama? Ker mi je to malo čudno, da bi otrok smel biti na obiskih zraven, na praznovanjih pa ne.

Še nekaj me zanima...a si z babico, ki bi te naj imela neznansko rada, nista toliko blizu, da bi se vsaj odkrito pogovorili? Si ji kar prebrala željo iz oči? A gre za kak kriminal, da se o tem ne govori? Malo verjetno. Bolj verjetno je, da si ti tega otroka ne želiš blizu sebe, sploh ker si omenila, da bi ga potisnila v varstvo tašči, če bi ta imela čas in bi šla s svojim sama na praznovanje. Otrok vidi očeta samo vsak drugi vikend, že to je zelo malo, ti bi ga pa ta vikend rada prikrajšala še za celih 24 ur, ker toliko približno taki heci trajajo skupaj s spanjem najmanj do poldneva naslednji dan.

Sam hodiš na praznovanja, ko si samski oz. ko se šele spoznavaš z nekom. Ko še ne živiš skupaj. Ko še nisi prepričan, da je to to. Če ti tvojega imenuješ partner, ga tudi z dejanji jemlji kot partnerja, ne le z besedami. Partner ima otroka. Živo bitje. No, če pogledamo babico, ki ni toliko človeška, da bi pomislila na čustva otroka in njegovega očeta, najbrž ni vzgajala svoje hčerke/sina s čustveno inteligenco..ta svoje hčere ne...jabolko ne pade daleč od drevesa.

< Sporočilo je popravil trojči -- 27.5.2008 11:24:42 >

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 108
27.5.2008 11:44:41   
Skratek46
metuljchy je tuki-sam se nas boji...hahahahaha...in tko je pravuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu trojči)
Neposredna povezava do sporočila: 109
27.5.2008 13:52:34   
jagoda77
IZVIRNO SPOROČILO: kalbo

Jest tega enostavno ne razumem in nikakor ne morem razumet. Kjer je moja žena nezaželjena nimam jest kaj počet, pa zdravo. Brez skrbi, da bi tastari začel mislit.

jaz ne bom zaostrovala zadev in zakaj bi jih... se bodo že skuliral. Ne bom pa prikrajšala otrok za babico, zato, da bomo zadovoljili ne vem koga. Meni je VSEENO a sem tam ali pa ne. Mogoče je to težko enim razumet, ampak... jaz se s tem ne obremenjujem, ker mi res ne pomeni ena tretja oseba toliko, da bi se zanj karkoli sekirala. Moj gre pa do njih samo zaradi otrok. Tudi nočem, da bi se zaradi mene kregal doma. Al bodo dojeli ali pa ne... važno je, da se imava midva super in da se imamo skupaj z otroki super. Je sploh važno, kaj nekdo tam nekje misli? zame ne...

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 110
27.5.2008 13:54:54   
maruškaŠ

IZVIRNO SPOROČILO: kalbo

jaz ne bom zaostrovala zadev in zakaj bi jih... se bodo že skuliral. Ne bom pa prikrajšala otrok za babico, zato, da bomo zadovoljili ne vem koga. Meni je VSEENO a sem tam ali pa ne. Mogoče je to težko enim razumet, ampak... jaz se s tem ne obremenjujem, ker mi res ne pomeni ena tretja oseba toliko, da bi se zanj karkoli sekirala. Moj gre pa do njih samo zaradi otrok. Tudi nočem, da bi se zaradi mene kregal doma. Al bodo dojeli ali pa ne... važno je, da se imava midva super in da se imamo skupaj z otroki super. Je sploh važno, kaj nekdo tam nekje misli? zame ne...

Kaj pa ko otroci praznujejo rojstne dneve? Ste vsi skupaj?

(odgovor članu jagoda77)
Neposredna povezava do sporočila: 111
27.5.2008 13:58:56   
mojamura

res, maš prav, da ravna vsak po svoji vesti, če dovoliš pa bom izrazila le mnenje na krepki text v tvojem citatu.

ti ne boš prikrajšala otrok za babico, zelo pozitivno s tvoje strani....ampak, ta ista babica pa tebe ne sprejema in to daje vedet tudi tvojim oz. partnerjevim otrokom in ti ne greš tja samo zaradi ljubega miru. če bi to bili tvojim biološki otroci - bi enako ravnala? zakaj pa ta babica ne pride k vama, če želi videt vnučke....mislim, da je ti ne bi vrgla iz hiše, če bi prišla na obisk. ampak njen ego oz. ponos je prevelik, da bi se ona tebi "klanjala"

(odgovor članu jagoda77)
Neposredna povezava do sporočila: 112
27.5.2008 13:58:59   
jagoda77

otroci praznujejo rojstni dan pri svoji mamici. tam pa nisva ne midva, ne starši od mojga user posted image

ma kva čemo se ljudje sekirat zarad tega, mi vsaj tašča ne nerga user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu maruškaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 113
27.5.2008 14:02:22   
maruškaŠ

otroci praznujejo rojstni dan pri svoji mamici. tam pa nisva ne midva, ne starši od mojga user posted image

ma kva čemo se ljudje sekirat zarad tega, mi vsaj tašča ne nerga user posted image user posted image user posted image  

čaki mal - sej jaz tut ne živim z otrokovim očetom - sam sine pač rojstni dan praznuje dvakrat - kar je meni logično - z mano in sorodstvom ter z očetom in njegovim sorodstvom;

oziroma naš praznuje tudi še 1x s prijatelji ...

(odgovor članu jagoda77)
Neposredna povezava do sporočila: 114
27.5.2008 14:03:39   
maruškaŠ
IZVIRNO SPOROČILO: mojamura

res, maš prav, da ravna vsak po svoji vesti, če dovoliš pa bom izrazila le mnenje na krepki text v tvojem citatu.

ti ne boš prikrajšala otrok za babico, zelo pozitivno s tvoje strani....ampak, ta ista babica pa tebe ne sprejema in to daje vedet tudi tvojim oz. partnerjevim otrokom in ti ne greš tja samo zaradi ljubega miru. če bi to bili tvojim biološki otroci - bi enako ravnala? zakaj pa ta babica ne pride k vama, če želi videt vnučke....mislim, da je ti ne bi vrgla iz hiše, če bi prišla na obisk. ampak njen ego oz. ponos je prevelik, da bi se ona tebi "klanjala"

Tuki se pa strinjam - v bistvu tašča tebe hoče prikrajšat za sprejetost (tudi vpričo otrok) in za kvaliteten odnos z njenimi vnuki - in to ji uspeva.

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 115
27.5.2008 14:09:10   
jagoda77

čaki mal - sej jaz tut ne živim z otrokovim očetom - sam sine pač rojstni dan praznuje dvakrat - kar je meni logično - z mano in sorodstvom ter z očetom in njegovim sorodstvom;

oziroma naš praznuje tudi še 1x s prijatelji ...

no pri nas praznujejo samo z mamico, ker so se tako pač zmenil, lej jaz se v to ne vmešavam. Če bo kdaj otrok izrazil željo ali pa moj, bomo naredil pa še pri nas fešto. Tko ni problema. Ampak praznujejo otroci pač s svojimi prijatelji.

eh veste kva... preveč razmišljate... tašča naj ima svoj prav, jaz delam tisto kar je dobro za otroke in lahko tudi s pokončno glavo hodim okoli in vedno vsakemu v oči pogledam in tudi mirno spim. To mi je pa važno. Pa otroci so zadovoljni, to je pa itak najbolj pomembno. Nama je pa dobesedno vseeno, saj tašča ne ve kaj zamuja... jaz očitno samo enga zmaja user posted image

(odgovor članu maruškaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 116
27.5.2008 14:15:16   
maruškaŠ
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jagoda77)
Neposredna povezava do sporočila: 117
27.5.2008 14:15:43   
mojamura

eh veste kva... preveč razmišljate... tašča naj ima svoj prav, jaz delam tisto kar je dobro za otroke in lahko tudi s pokončno glavo hodim okoli in vedno vsakemu v oči pogledam in tudi mirno spim. To mi je pa važno. Pa otroci so zadovoljni, to je pa itak najbolj pomembno. Nama je pa dobesedno vseeno, saj tašča ne ve kaj zamuja... jaz očitno samo enga zmaja user posted image

supper da so otroci zadovoljni, zanima me samo ali te nikdar ne vprašajo, zakaj ne greš z njimi na obisk k babici.

ej, nihče ne pravi da se moraš superduper razumeti s taščo (jaz se tudi neuser posted image ), gre se zato, da bi ji lahko dala vedeti, da vam ona nebo prikrito krojila lajfa in vam kalila medsebojne odnose in vezi, ki bi lahko bili še pristnejši

pa srečno!

(odgovor članu jagoda77)
Neposredna povezava do sporočila: 118
27.5.2008 14:22:48   
jagoda77
IZVIRNO SPOROČILO: mojamura

supper da so otroci zadovoljni, zanima me samo ali te nikdar ne vprašajo, zakaj ne greš z njimi na obisk k babici.

ej, nihče ne pravi da se moraš superduper razumeti s taščo (jaz se tudi neuser posted image ), gre se zato, da bi ji lahko dala vedeti, da vam ona nebo prikrito krojila lajfa in vam kalila medsebojne odnose in vezi, ki bi lahko bili še pristnejši

pa srečno!

so vprašal, pa jim je moj razložil kako pa kaj, pa so razumel. Pač babi je čudna, kaj nej drugega... user posted image

ravno zato ji pa ne damo tega veselja, da bi vidla, da se kdorkoli kej sekira in da lahko tudi tko živimo, če ona misli zezat... pa mislim, da njo bolj grize kot nas user posted image user posted image

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 119
27.5.2008 14:34:35   
mojamura

ravno zato ji pa ne damo tega veselja, da bi vidla, da se kdorkoli kej sekira in da lahko tudi tko živimo, če ona misli zezat... pa mislim, da njo bolj grize kot nas user posted image user posted image

pravilnouser posted image

(odgovor članu jagoda77)
Neposredna povezava do sporočila: 120
16.6.2008 12:04:54   
Zamima
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa

Če bi meni to povedala, potem tudi jaz ne bi šla. Ker kjer ni zaželjen moj otrok, tam tudi mene ni. Daj se v kožo tvojega partnerja.

Moj zdajšnji mož je moj mož samo zato, ker je brezpogojno sprejel mojega sina za svojega. In vem, da če bi bila midva v tvoji situaciji, on ne bi niti za trenutek pomišljal, da otroka ne bo zraven.

Oprosti, ampak prav težko mi je. Niti predstavljati si ne moreš, kako boli mater/očeta, ko nekdo zavrača njegovega otroka. Jaz se s takimi potem niti več ne družim.

user posted image user posted image user posted image user posted image

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 121
19.6.2008 14:07:39   
ronja
Uh, jaz bi postavila partnerja pred babico... Otrok je del njega, če ti to sprejmeš in celo babica (ok, ji je malo neprijetno, ampak ga je povabila) pa res ne vidim ovir, da ne bi šel! Zaradi tistih par starih tet v 5. kolenu, ki bojo itak vedno mele kaj za povedat, ker pač nihče ni popoln... Pa kako mali otrok sploh lahko kje ni dobrodošel in zaželen???user posted image

Jaz bi ju torej vzela sabo, če bi kdo imel kaj za pripomnit, bi se pa nasmejala, da si ti s fantom, dobila še otroka gratis, a ni to fino! Pa še s plenicami se ti ni blo treba matrat in rojevat in vse to! In pri vajinih otrokih bo mel oči že izkušnje... In me zanima, če bi mi imel kdo jajca kaj nazaj odgovorit...

In ja, če mene moj lubi ne bi postavil na prvo mesto pred vsemi svojimi sorodniki, se ne grem več. POvem mu, če zrihta takoj, ok, če ne, pa nimam kaj z njim počet... Mislim pa babico daš prej, no! Jaz sem bila na robu že, ko lubi ni dovolj odločno povedal svoji mami, koliko obiskov in kje so meje... Pa mu je mama, ne babica... Pri meni se tole ne bi izšlo, jaz bi spokala, če nekdo ne bi sprejel moje male, pa naj bojo to babice od nevemkoga ali moje prijateljice ali kdorkoli... ni treba da je povsod in vedno zraven, ampak če ga dobi za vikend, se mi zdi prav da greste skup!

Ja itak, da ne boš mogla ustrečt vsem! Saj v tem je čar ljubezni, da daš tiste, ki jih imaš raje, na prvo mesto! In seveda to zahteva svojo ceno. Brez problemov se odtujim od kateregakoli člana družine, ki ne bi sprejel mojega partnerja, vsaj dokler je do mene tako dober, kot je! Če bi me izkoriščal, bi bilo drugo, seveda, ampak takrat to človek itak sam ve...

Razumem, da se ti zdi, da tako najmanj ljudi prizadaneš, ker tvoj partner pravi, da mu je vseeno (po pravici povedano, tudi meni ni za hodit po sorodniških srečanjih in če se le da, se jim ognem), ampak vseeno ga lahko boli bolj, kot pokaže - na to moraš pomisliti... Ker ti je bolj všeč, vidiš stvari tako, kot je najlažje: babica bo srečna, otrok bo itak bolj zadovoljen sam z očkom kot pa v družbi nekih starih tet, ki bi ga grdo gledale in tvojemu lubiju bi bilo tudi lahko tam nerodno in mu paše ne it... Ampak vseeno se postavlja tale tvoj stavek tu na poti: "moja primarna družina je še vedno moja družina in rada jih imam z vsemi napakami"... Se mi zdi, da bolj kot svojega partnerja...

Jaz gledam bolj ozko tu: kdor ne sprejme mojega lubija, od tega se odtujim in mi ni čisto nič žal zato. Že ni bil dober zame!

(odgovor članu metuLJchy)
Neposredna povezava do sporočila: 122
19.6.2008 14:35:47   
ronja
So le moji sorodniki, moški pa pridejo in grejo, prav tako njihovi otroci in tudi jaz ne bi se kregala s svojo familijo zato, da bi nekaj s principa dosegla.

A ti to čisto resno? Hm, jaz pa mojega lubija sprejemam kot da bo on tu z mano do konca, ne pa starši, ki praviloma prej umrejo, sploh pa babice... In ja, če bi bil princip to, da sprejmejo mojega lubija, bi se še kako kregala z njimi! ne vem, no, po moje s takim pristopom človek res nima prav dobrih šans za eno dolgoročno zvezo... Če bi mojemu lubiju rekla, da je on eden od..., ki bojo prišli in šli... bi kar takoj spokal...

Kar se tiče tega, da mariskatera mama ne gre čez vse za lastnega otroka, je to sicer res, ni pa prav! In tudi če ni moj otrok, bi šla, otroci so pač nekaj, za kar se je vredno borit! In ja, od svojega lubija pričakujem, da se bo zame pripravljen skregat s svojimi, saj mi s tem tudi dokaže, da se nanj lahko zanesem, da me bo varoval pred vsemi težavami... In v tem, da se skrega, če je treba, vidim tudi to, da računa, da bom jaz tu zanj, ko bo treba, ne pa da računa, da bom čez 5 let spokala, no!

pa v bistvu se mi zdi hecno: on brez otroka bi lahko prišel - čeprav se ve, da ima otroka...  (Ali se ne bi smelo vedet in o svojem otroku ne bi smel govorit?) Samo otroka pa ne sme bit - ker je pa to živ dokaz, ali kako? Kot se seksat neporočen sme, samo bognedaj, da zanosiš, al kako? Pa saj ne živimo v srednjem veku...

mala maja, moja dva sta se ločila, ampak nista žogala preko nas! Svaka jima čast za to!

(odgovor članu jagoda77)
Neposredna povezava do sporočila: 123
23.6.2008 16:05:21   
lunca77
Če bi se z mojim razšla in bi si našel eno takole punco, bi bla jaz ena tistih bivših p...user posted image o katerih se na veliko piše.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 124
23.6.2008 16:25:51   
Anonimen
In zakaj občutek krivde - ker sem mojemu rekla, da imam raje da otrok (ki ni nič kriv) ne gre na to praznovanje, naj se pač onadva zabavata po svoje, jaz grem pa sama. Ali mislite da sem grdo ravnala?

Ne vem, za mene ne.

Da sem jaz na partnerjevem mestu, bi tisockrat raje prezivela (zabaven) dan (saj pravis naj se gredo zabavat user posted image ), v druzbi svojega otroka kot na nekem praznovanju....ker itak nisem tip od praznovanj.

Tako da jaz bi bila neskoncno veselo tvojega predloga. Kako on s tem stoji, ne vem, vprasaj ga. Ljudje smo razlicni. Ni potrebe, da gojis krivdo kar tako, na podlagi ugibanj.

(odgovor članu metuLJchy)
  Neposredna povezava do sporočila: 125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  2 3 4 [5] 6   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  2 3 4 [5] 6   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?