kajsica
|
Ne morem mimo, žal! Morem pristaviti svoj piskerček! Pa kaj hudiča Metuljčica razmišljaš????? Imaš partnerja, ki ima otroka od prej in to je paket, ne pa sam!!!!! Če ti ne paše, pa se obrni drugam in si poišči takega, ki nima otrok, pa ne bo panike ali pa sramote, za tvoje konzervativno sorodstvo!!! Pikola, res mi je grozno tvoje razmišljanje! Poglej sama izhajam iz takega okolja! Mama ločena in je spoznala očima, ki me je sprejel za svojo in me je po eni strani še bolj razvajal kot kasneje svoji dve hčerki, res nisem občutila v krogu družine niti najmanjšega ločevanja česa (takšna bi morala biti ti, tamali bi moral z vama na praznovanje, na dopuste, v toplice....). Problem pri nas je bil očimova familija, ki nikoli ni zares sprejela moje mame ali pa mene. Veš kako sem se počutila, ko smo bili pri njih, pa kot otrok so vsi bratranci in sestrične dobile čokolado in kak dinarček, jaz pa nikoli ničesar, niti za rojstne dneve, niti za novo leto...., moje sestri pa sta dobili! Veš kako se to enkrat počutiš, kot otrok, ti pusti brazgotino, ker čutiš da nisi zaželjen in to bpoš ti storila temu otroku. SRAMOTA!!!!! Pri meni je pripeljalo vse tako daleč, da se mi po domače rečeno šljivi za to familijo, tudi ko je dedek umrl nisem šla na pogreb, ker sem tisti dan imela ravno izpit na faksu, ki je v mojem osebnem življenju pomenil več kot on, sedaj ko je babica bolana, pa kaj me briga, doma pa velika kmetija in sedaj pa me kličejo, da bi prišla pomagat kaj naredit, ker vedo pa da nimam dveh levih rok, pa čeprav sem odraščala v mestu (hvala mami), ampak.....oprosti za take ljudi pa nimam časa!!!! V glavnem samo to ti bom rekla, če ne želiš da se ta tvoj pastorek obrne proti tebi in da živiš v sožitju s sedanjim partnerjem (sploh če ima rad otroka), potem otroka sprejmi kot da je tvoj in to pomeni, da ste družina, vsaj tisti čas ko ste lahko! Kaj pa enkrat ko boš imela svoje, boš delala razlike med njimi???? Svojega otroka tudi ne bi vzela s seboj???? Jaz da bi bila tvoj partner in mi samo omeniš kaj takšnega, bi bila zveza končana!!! Pa oprosti, če so ti bile moje besede preoštre!!!!
|