Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: partnerjev otrok in praznovanje 23.5.2008 13:12:04
|
|
|
|
sinnerka
|
ma daj če si lahk partnerja sprejela bi lahk tudi njegovega sina pač babi ima roj.dan in partnerjev sin nemore zraven oz nesme zakaj že? zato ker TEBI ni do tega kolko sem razbrala babi nima nič proti če pridete vsi trije nevem zakaj zdaj kompliciraš? a ti je mal dolgcajt v življenju ker maš partnerja ki te ima rad in iščeš brezvezni fajt? očitno mislil ženska zamisli se nad sabo ker brezveze kompliciraš če pa ti je primarna družina na prvem mestu potem nerabiš partnerja.
|
|
|
|
RE: partnerjev otrok in praznovanje 23.5.2008 13:16:42
|
|
|
|
jagoda77
|
IZVIRNO SPOROČILO: maruškaŠ meni se pa njeno razmišljanje ne zdi čudno, če je njena familija pač taka, zakaj bi morala ona sedaj it čez vse zaradi otroka... Zato ker je partnerjev, torej če ga je sprejela (partnerja namreč) tudi njen. In ona bi morala it čez vse zaradi svoje družine (tiste, ki naj bi odraslemu človeku bila prva družina) in sebe. veš kaj... marsikatera mama ne gre čez vse za svojega lastnega otroka, tko da verjetno tudi njej ni treba it... in gre se tle za eno bedasto požrtijo, ki roko na srce, malega otroka stare mame pa res ne brigajo in ne bo nič zamudu. in zakaj bi se morala ona zapenjat... jaz mojmu nisem nikoli zamerila ne nič, ker se ni zaradi mene skregal doma, ker me niso sprejel... zakaj bi mu? so le njegovi sorodniki in midva sva midva oni so pa oni in zaradi mene mu ni treba bit skregan... jaz lahko čez 5 let grem on bo pa zaradi tega z vsemi skregan? ah... .ne ni treba... lej vsak po svoje razmišlja in ti bi tko naredil, eni pa drugače... prav ima pa vsak zase, ker samo vsak zase najbolje ve, kaj je zanjga dobro
|
|
|
|
RE: partnerjev otrok in praznovanje 23.5.2008 13:17:12
|
|
|
|
Naja30
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa Če bi meni to povedala, potem tudi jaz ne bi šla. Ker kjer ni zaželjen moj otrok, tam tudi mene ni. Daj se v kožo tvojega partnerja. Se strinjam. Okolica bo tudi morala sprejeti tega otroka, če si ga ti.
|
|
|
|
RE: partnerjev otrok in praznovanje 23.5.2008 13:17:54
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa Če bi meni to povedala, potem tudi jaz ne bi šla. Ker kjer ni zaželjen moj otrok, tam tudi mene ni. Daj se v kožo tvojega partnerja. Moj zdajšnji mož je moj mož samo zato, ker je brezpogojno sprejel mojega sina za svojega. In vem, da če bi bila midva v tvoji situaciji, on ne bi niti za trenutek pomišljal, da otroka ne bo zraven. Oprosti, ampak prav težko mi je. Niti predstavljati si ne moreš, kako boli mater/očeta, ko nekdo zavrača njegovega otroka. Jaz se s takimi potem niti več ne družim. Podpis.
|
|
|
|
RE: partnerjev otrok in praznovanje 23.5.2008 13:20:25
|
|
|
|
Skratek46
|
veš kaj... marsikatera mama ne gre čez vse za svojega lastnega otroka Ja na žalost so take in to si ti in ta ki ti je po razmišljanju tko sorodna-dej dej...raje nehi pisat prosim te!
|
|
|
|
RE: partnerjev otrok in praznovanje 23.5.2008 13:21:29
|
|
|
|
maruškaŠ
|
Tle se ne gre za eno glupo požrtijo, ampak za veliko globje stvari... In odgovor na njeno vprašanje - ali je ravnala prav - smo ji dale - ni. Ne samo, da ni ravnala prav, zelo narobe je ravnala .. In jagoda brez zamere, a ko boš imela svojega otroka boš še kako razumela...
|
|
|
|
RE: partnerjev otrok in praznovanje 23.5.2008 13:22:01
|
|
|
|
jagoda77
|
IZVIRNO SPOROČILO: Skratek46 veš kaj... marsikatera mama ne gre čez vse za svojega lastnega otroka Ja na žalost so take in to si ti in ta ki ti je po razmišljanju tko sorodna-dej dej...raje nehi pisat prosim te! ne me določat, a je prav... če ti ne paše mene brat, me blokiraj... tle imam pravico povedat svoje mnenje in če je drugačno al sprejmi če znaš sploh, ali pa ne komentiraj... ljudje smo si različni in tudi različno razmišljamo...
|
|
|
|
RE: partnerjev otrok in praznovanje 23.5.2008 13:23:08
|
|
|
|
sinnerka
|
tista ki ne gre čez vse za SVOJEGA otroka si ne zasluži bit mama in ne zasluži si otroka otrok je nekaj najlepšega pa če je tvoj ali samo partnerjev
|
|
|
|
RE: partnerjev otrok in praznovanje 23.5.2008 13:24:47
|
|
|
|
jagoda77
|
IZVIRNO SPOROČILO: maruškaŠ Tle se ne gre za eno glupo požrtijo, ampak za veliko globje stvari... In odgovor na njeno vprašanje - ali je ravnala prav - smo ji dale - ni. Ne samo, da ni ravnala prav, zelo narobe je ravnala .. In jagoda brez zamere, a ko boš imela svojega otroka boš še kako razumela... maruška... ni treba met svojih otrok, da kakšne stvari razumeš... sem bila na mestu ločenega otroka in imam sedaj ločenca z otroki in razumem situacije z vseh strani in pač imam drugačno mnenje kot drugi. jaz vas ne razumem... če se je njen partner strinjal, da mu je vseeno, pa res ne vem, zakaj je treba komplicirat.
|
|
|
|
RE: partnerjev otrok in praznovanje 23.5.2008 13:24:52
|
|
|
|
Skratek46
|
Sinnerka-sorodne duše smo v temu kar si napisala...Drugače se ne fajtam na temah neki tudi če se ne strinjam-a za otroke pa je noro-mi se kr odpuli ko take čujem!
|
|
|
|
RE: partnerjev otrok in praznovanje 23.5.2008 13:25:58
|
|
|
|
mama54
|
tista ki ne gre čez vse za SVOJEGA otroka si ne zasluži bit mama in ne zasluži si otroka otrok je nekaj najlepšega pa če je tvoj ali samo partnerjev Se podpišem.Ostali komentar pa raje obdržim za sebe, ker so druge že lepo napisale.
|
|
RE: partnerjev otrok in praznovanje 23.5.2008 13:26:21
|
|
|
|
maruškaŠ
|
IZVIRNO SPOROČILO: jagoda77 IZVIRNO SPOROČILO: Skratek46 veš kaj... marsikatera mama ne gre čez vse za svojega lastnega otroka Ja na žalost so take in to si ti in ta ki ti je po razmišljanju tko sorodna-dej dej...raje nehi pisat prosim te! ne me določat, a je prav... če ti ne paše mene brat, me blokiraj... tle imam pravico povedat svoje mnenje in če je drugačno al sprejmi če znaš sploh, ali pa ne komentiraj... ljudje smo si različni in tudi različno razmišljamo... Samo težko razmišljaš in imaš mnenje o nečem, česar nimaš - to je svojega lastnega biološkega otroka. In zato ne poznaš teh občutkov. So tudi punce z močnim materinskim nagonom še preden prvič rodijo ali imajo svojega otroka. In takšne so primerne partnerice partnerjem, ki že imajo otroka. So pa tudi ženske, ki materinski nagon dobijo šele v prvi nosečnosti ali po porodu. Takšne so bolj primerne za moški, ki še nimajo otrok. So pa tudi zelo, zelo redke ženske, ki tega nikoli ne dobijo...
|
|
|
|
RE: partnerjev otrok in praznovanje 23.5.2008 13:27:00
|
|
|
|
April
|
Ja fak no, kakšna tragedija. Ste bolj prizadete ve kot pa njen partner. Saj pravi, da je njemu vseeno. Torej? Zakaj imaš pa ti slabo vest, pa mi ni jasno.Imaš že kaj za bregom. Malemu bo pa tud bolj fajn, da se z očkom doma igra kot pa na en brezvezen "happy family" kosil hodt in jest pohane šnicle in pražen krompir.
|
|
|
|
RE: partnerjev otrok in praznovanje 23.5.2008 13:27:19
|
|
|
|
maruškaŠ
|
IZVIRNO SPOROČILO: jagoda77 IZVIRNO SPOROČILO: maruškaŠ Tle se ne gre za eno glupo požrtijo, ampak za veliko globje stvari... In odgovor na njeno vprašanje - ali je ravnala prav - smo ji dale - ni. Ne samo, da ni ravnala prav, zelo narobe je ravnala .. In jagoda brez zamere, a ko boš imela svojega otroka boš še kako razumela... maruška... ni treba met svojih otrok, da kakšne stvari razumeš... sem bila na mestu ločenega otroka in imam sedaj ločenca z otroki in razumem situacije z vseh strani in pač imam drugačno mnenje kot drugi. jaz vas ne razumem... če se je njen partner strinjal, da mu je vseeno, pa res ne vem, zakaj je treba komplicirat. Pa še vseeno - ne razumeš z vseh strani - nisi mama. In ta stran ti manjka - to se vidi že po tvoji vsebini.
|
|
|
|
RE: partnerjev otrok in praznovanje 23.5.2008 13:28:12
|
|
|
|
tanikaa
|
Ej, ej punce. Samo brez fajta in nizkih udarcev.
|
|
RE: partnerjev otrok in praznovanje 23.5.2008 13:29:34
|
|
|
|
majcci
|
Nekaj me še zanima. A to pa tvoji družini ne bo čudno, da tvojega partneraj ne bo?
|
|
|
|
RE: partnerjev otrok in praznovanje 23.5.2008 13:36:59
|
|
|
|
Sibil_
|
Če bi bila jaz v tvoji situaciji bi pač povedala babici, da očitno ji ne bo prijetno če pridemo vsi, zato ne bo nobenega. Če pa si premisli, potem pa pridemo.J*** ga, pač v življenju ne bo vse po njeno, tudi če je stara...
|
|
RE: partnerjev otrok in praznovanje 23.5.2008 13:38:58
|
|
|
|
mala maja
|
IZVIRNO SPOROČILO: majcci Nekaj me še zanima. A to pa tvoji družini ne bo čudno, da tvojega partneraj ne bo? verjetno si bodo globoka zamislil in ugotovili svojo napako. No vsaj upam da bo tako in da se ji bodo opravičili , fantu in malčku pa še posebej. jagodka veš grdo da sta se tvoja starša ločila in žoglala preko tebe, amapk žal to počnejo vsi starši. tudi moja sta to počela. In ravno na taki poti je ona. Če se sedaj ne bo uprla svojim bo vedno tako, da se bo moral partner podrejati njej in njeni družini. Hkrati pa se bo zaradi tega začel on žogati s svojo bivšo prartnerko zaradi sina. In spet bo malček potegnil ta kratko. S tem ona lepo pritiska na partnerja da je fatiček odveč in kaj a nej ga zdej mamici nazaj da, ali pa naj ne gre in tebe ne bo doma, da bo maček čedalje težje hodil k oču. Pa bo spet kreg med mamico in očkom, ker bo malček nerad hodil k njemu, mamica bo pa razmišljala kaj je narobe. pa v resnici malček en bo maral hodit k očku, ker bo dobil občutek da se mu ti izogibaš in da ga ne maraš.
|
|
|
|
RE: partnerjev otrok in praznovanje 23.5.2008 13:39:39
|
|
|
|
mala maja
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sibil RR Če pa si premisli, potem pa pridemo.J*** ga, pač v življenju ne bo vse po njeno, tudi če je stara...
|
|
|
|
RE: partnerjev otrok in praznovanje 23.5.2008 13:40:09
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: mala maja IZVIRNO SPOROČILO: majcci Nekaj me še zanima. A to pa tvoji družini ne bo čudno, da tvojega partneraj ne bo? verjetno si bodo globoka zamislil in ugotovili svojo napako. No vsaj upam da bo tako in da se ji bodo opravičili , fantu in malčku pa še posebej. Kje ti živiš? V pravljici?
|
|
RE: partnerjev otrok in praznovanje 23.5.2008 13:40:19
|
|
|
|
kajajaka
|
Jaz MetuLJchy ne bi šla- ker, če MOJA lastna familija ne sprejme moje odločitve, da imam partnerja z otrokom... s tem pokaže, da ne spoštuje mojega mnenja in moje izbire partnerja... Jaz bi tu že končala s familijarnimi obiski nasploh. Po moje bo najbolje MetuLJchy, da ti babika izbere enega partnerja po njenem okusu, pa brez otrok in "grehov ter sramot preteklosti" pa boste vsi srečno in zadovoljno živeli do konca svojih dni... Sorry, ampak meni je to že smešno, da ti je do neke babice več kot do moškega, ki si si ga izbrala za življensakega sopotnika (če prav razumem naj bi bila vajina veza resna in to ni le občasni ****č...) Bodi srečna, da te že sam ni dal na čevelj - jaz bi te na njegovem mestu.
|
|
|
|
RE: partnerjev otrok in praznovanje 23.5.2008 13:42:43
|
|
|
|
podnajemnica7
|
Meni se pa zdi zelo zelo grdo delati razlike. Če si vzela partnerja, ki že ima otroka od prej bi morala tudi sprejet otroka, ne pa da sedajdelaš razlike. Rojstni dan gor ali dol pa od kogarkoli že - jaz nikoli ne bi šla sama ali vsi ali noben in pika. Delat razlike je pa srednjeveško, ko se je govoril otrokom od prej ali izven zakon pankrti ni podobno. Tega otrok in partner ne bosta pozabila, da niste šli skupaj kot družina.
|
|
|
|
RE: partnerjev otrok in praznovanje 23.5.2008 13:44:10
|
|
|
|
podnajemnica7
|
Če pa je tu finančni problem, da ne bi babica še dva dva v stroške hodila bi ji pa jaz pod mizo dala ali pa nas sploh ne bi bilo tja.
|
|
|
|
RE: partnerjev otrok in praznovanje 23.5.2008 13:46:14
|
|
|
|
Anonimen
|
V bistvu je čist simpl. Sam prioritete treba met. Al boš odrasla in se postavla za svojo družino, al pa boš mala punčka in plesala kokr ti bodo narekovali. Čist simpl. Sam odrast je treba. Odrasel človek ki resnično ljubi sploh nebi imel teh problemov. Bi bila pa jaz osebno globoko razočarana nad svojimi domačimi če nebi bili pripravljeni sprejeti "mojega" otroka. Globoko razočarana.
|
|
|
|
RE: partnerjev otrok in praznovanje 23.5.2008 13:47:56
|
|
|
|
mala maja
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa IZVIRNO SPOROČILO: mala maja IZVIRNO SPOROČILO: majcci Nekaj me še zanima. A to pa tvoji družini ne bo čudno, da tvojega partneraj ne bo? verjetno si bodo globoka zamislil in ugotovili svojo napako. No vsaj upam da bo tako in da se ji bodo opravičili , fantu in malčku pa še posebej. Kje ti živiš? V pravljici? ne v kraju, kjer je vse lepo in prav, ter so vsi med seboj skregani. Sestra pa brata toži, ker je svakinja preveč dohodnine nazaj dobila in bodo malčki preveč uživali ampak vseeno mislim, da mogoče pa so še kje kakšni razumni in dobri ljudje.
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?